I opet si završio drugi?
Da
Zapeo na nekom jebenom snajperu a to mi inače ide najlakše.
I opet si završio drugi?
Da
Zapeo na nekom jebenom snajperu a to mi inače ide najlakše.
Znam da ce mi Volume Smith i drugi odma nabit unlajkove
Dobro je dok ti mudo ne počne nabijati štošta...
.....snimaj monitor mobitelom, kamerom i ako opet napravis te skorove cist si
- Upravo cu to napravit.
al kak decki vele i tu se moze sakrit čit što ja nisam znao tak da......
.....snimaj monitor mobitelom, kamerom i ako opet napravis te skorove cist si
- Upravo cu to napravit.
al kak decki vele i tu se moze sakrit čit što ja nisam znao tak da......
Jel se moze sakrit Stremanjem ?
Pitaj Coronu on je strimao ...
Koliko ja znam, iza priča po internetima, kompletan HUD od čita se da ugasiti tako da ti možeš fino streamati do preksutra a čit veselo radi...
You dun goofed. Consequences will never be the same.
Čuj, curu imam, škola je odabrana, iskren jesam, problem je sta vi nevjerujete, znaci tako, to god igra bilo kakve igre ima cheat za tebe ?
J cu se ispricat za ono sa warom, nisam se ponasao prema propisima i oprostite mi zbog toga, za cheat, tu isprike nema, zbo toga jer NE koristim CHEAT.
Neznam skiravt cheat, znam samo radit u Sony Vegasu , Magic Bullet Looksu, znaci znam editirat video, ali na drugi nacin, dodavat razne efekte i ta sranja.
Poslat cu vam zadnji Uploadani video sa Youtubea, znam da ce mi neki od vas odma nabit unlajkove, da vam kazem, briga me za to. Za tu igricu mozda nikad niti niste culi ali to nije problem ovdje.
Znam da ce mi Volume Smith i drugi odma nabit unlajkove, ali BRIGA ME. https://www.youtube.com/channel/UCgYRf30d1m9EmJJNqqDIsew
Vidim ja puno si ti toga već riješio u životu, još kad položiš malu maturu pa gdje će ti biti kraj
Čuj, curu imam, škola je odabrana, iskren jesam, problem je sta vi nevjerujete, znaci tako, to god igra bilo kakve igre ima cheat za tebe ?
J cu se ispricat za ono sa warom, nisam se ponasao prema propisima i oprostite mi zbog toga, za cheat, tu isprike nema, zbo toga jer NE koristim CHEAT.
Neznam skiravt cheat, znam samo radit u Sony Vegasu , Magic Bullet Looksu, znaci znam editirat video, ali na drugi nacin, dodavat razne efekte i ta sranja.
Poslat cu vam zadnji Uploadani video sa Youtubea, znam da ce mi neki od vas odma nabit unlajkove, da vam kazem, briga me za to. Za tu igricu mozda nikad niti niste culi ali to nije problem ovdje.
Znam da ce mi Volume Smith i drugi odma nabit unlajkove, ali BRIGA ME. https://www.youtube.com/channel/UCgYRf30d1m9EmJJNqqDIsew
Vidim ja puno si ti toga već riješio u životu, još kad položiš malu maturu pa gdje će ti biti kraj
smije se najbogatiji i najuspijesniji covjek kojeg znam
Vama "uvoznima" bi trebalo pravopis u ruke čim predate zahtjev za državljanstvo...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/618368536264461056/894230851/
Seems legit. 16 kilova sa c4 a 2 puškon. Lik ubija sa tin c4 iz nemogućih situacija. Ja neznan šta raspravljate s njin, briši te ga sa friend liste da nas ne prati i voljum banaj ga sa servera. Može on snimat 300 videa al brate đabe ti, nismo mi veslo sisali.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/618368536264461056/894230851/
Seems legit. 16 kilova sa c4 a 2 puškon. Lik ubija sa tin c4 iz nemogućih situacija. Ja neznan šta raspravljate s njin, briši te ga sa friend liste da nas ne prati i voljum banaj ga sa servera. Može on snimat 300 videa al brate đabe ti, nismo mi veslo sisali.
Nemrem vjerovat... bas sam cyberu piso da je moguce da ces to napisat kad ono :D
Nemrem vjerovat... bas sam cyberu piso da je moguce da ces to napisat kad ono :D
Aj ne seri, kratko i jasno.
Aj ne seri, kratko i jasno.
Pitaj Cybera pa ces vidit.
Nešto si se ti jako uzhebo za nekog nedužnog...
Nešto si se ti jako uzhebo za nekog nedužnog...
Još se na cybera izvlači. Cyber će ga tek zajebat ako bude mogao! Nakon tolikih razjebanih brakova i prijateljstava - šta mu je još tamo neki anonimac...
Došo ja na posao, Lođiteh RX 250 miš, Steelseries 6Gv2 tipkovnica (mehanika bičes!), Dell 24" 1920x1200 monitor... e al je kratko trajalo - sat vremena kasnije Samsung SM 943SN 18.5" 1360x768, HP keyba PR1101U... Komp friško stavih Windowse, a u kompu dvojezgreni celeron 2GB ram, integrirana grafa na G41, kužite standardni MSGW... Naime, profesor si odnio komp u ured pa si prisvojio keybu i monitor lol.
di si dobil posel?
Vama "uvoznima" bi trebalo pravopis u ruke čim predate zahtjev za državljanstvo...
Sumljam da če se to dogodit.
Dobio sam lupus od ove slike
Kakav si ti to radnik, tek se sad javljaš na forum... Još ako je državno/institucija, odmah crveni karton! Mi kod privatnika uspjevamo ovako a ti da nećeš...
Svi mi volimo dobar graf, da je ovakav BDP u državi...
Tvoj je bolji od moga, nebrini.
Svi mi volimo dobar graf, da je ovakav BDP u državi...
Pa lijepo graf kaže da je čovjek doslovno u desetak sati naučio kako se igra i poduplao skor :D
Valjda je imao dobrog učitelja
di si dobil posel?
vsmti.hr
Kakav si ti to radnik, tek se sad javljaš na forum... Još ako je državno/institucija, odmah crveni karton! Mi kod privatnika uspjevamo ovako a ti da nećeš...
Može na rate?
Btw; net na poslu 100/100 XD
Čudno mi je kad ljudi nemaju oscilacija. Mislim ono - ponekad uzmeš neko novo vozilo pa se zajebavaš 10-20 sati, pa neka puška, pa vijaš neki assignment... ne?
nope, igram samo Lockere.
di nadjete te grafove bas me moj zanima
di si dobil posel?
vsmti.hr
Sistemaš, ili?
Čudno mi je kad ljudi nemaju oscilacija. Mislim ono - ponekad uzmeš neko novo vozilo pa se zajebavaš 10-20 sati, pa neka puška, pa vijaš neki assignment... ne?
nope, igram samo Lockere.
loker igraci na gilian peaksu tesko rade 31-9 a i nesjecam se di je bilo 27-0 al nisu bili lokeri mislim
Još jedan uhljeb na mojoj grbači...