Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.628.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

ja sam non-premium peasant... :(

[CHC] iM4CHiN3
11 godina
neaktivan

nema veze, tek mi se sad zloadal celi odgovor pa vidim drugi server XD

[CHC] iM4CHiN3
17 godina
odjavljen
IIW4r_M4chineII kaže...

ja sam non-premium peasant... :(

U ovoj temi možeš dobiti karton ako nemaš premium...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

silvinjo je stisnul volumeu hedaru pa je ovaj tak zapel

http://9gag.com/gag/apBvdrp

Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

:'(

[CHC] iM4CHiN3
16 godina
odjavljen
My name is Legion... For we are many!
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

join neko pl0x

battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/243aa208-0b6a-4fa5-aad7-1915b9bf009c/UNIVERSITY-1982-skill-low-mid-only-K-D-1-6-in-BL/

[CHC] iM4CHiN3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

K/D limit je 1.6, ti ćeš izletjet van majstore....

14 godina
ivanec kaže...

silvinjo je stisnul volumeu hedaru pa je ovaj tak zapel

http://9gag.com/gag/apBvdrp

Sanja sam sinoć one tvoje nožne prstiće

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ja sa C4 prvo sebe ubijem. Čisto da budem siguran da radi. 

Ja isto

Gledam nexa kako ga baci 50 metara dalje pa si mislim "sad ću i ja"... Onda samo smijanje ide u chat!

Ma to on iz zgloba. Ja i ti nemamo feeling za to. Ja jedino pivu iz zgloba zviznem. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

@silvinjo prvo nemoras mi slati poruke na moj komentar, ako imas sta za reci slobodno reci na forumu, drugo ja neznam za koji klinac ti igras BF jos u klanu, niti smijes igrati niti si iskren, a sto se tice snimanja tvog igranja ma sve se da sjebati tako da nitko nevidi kako se koristi cheat cheat ON, HUD OFF, ma nebitno uopce samo neshvacam sta neides se zajebavti negdje ganjaj cure kreces u srednju i visis na kompu idi zgrabi neku zensku i vjezbaj na njoj headshot, nemoj biti ko politicar koristiti njihovo varanje naroda, jer kad odrastes mozda i ti budes osoba koja vara narod, vara zene, vara samog sebe, budi posten ispricaj se, iskreno reci i svi sretni, a ovako kad se laze samo sebe sjebes kako te nije sram, gdje ti je kultura, i nije ljepo lagati starijim ljudima

Pozdrav tebi i pamet u glavu, ali gornju glavu

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Igrao sam par puta sa silvinjom i mogu reci da nekad cudno ubije sa c4 ono iza leda mu pucam i ubije me s c4 kak tak brzo bacis,a sto se tice duela s njim tu nisam imao problema,nije nis cudno gadao il nes bas suprotno.Al se vidi po reportovima da je nes cudno,nije sad da ja sebe hvalim da nebi ispalo mene su isto sumnjali ali ja uvek imam takve scorove pa mogu argumentirati.A i videe iz trojke.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

damn, grde su to stvari

[CHC] iM4CHiN3
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Igrao sam par puta sa silvinjom i mogu reci da nekad cudno ubije sa c4 ono iza leda mu pucam i ubije me s c4 kak tak brzo bacis,a sto se tice duela s njim tu nisam imao problema,nije nis cudno gadao il nes bas suprotno.Al se vidi po reportovima da je nes cudno,nije sad da ja sebe hvalim da nebi ispalo mene su isto sumnjali ali ja uvek imam takve scorove pa mogu argumentirati.A i videe iz trojke.

Najprozivaniji "false positive" čiter na svijetu

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan

battlelog name?

[CHC] iM4CHiN3
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zar su ti cheatevi tako jednostavni da ih klinjo od 11-12 godina bez po frke može instalirati i koristiti?

Šta kažete na to vi iskusni cheateri?

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa to je point, da ga svaki balavac može kupiti sa maminom karticom i instalirati u tri klika.

Tu leži dobra lova, sve si kontam da se uhvatim toga (pisanja čiteva, jelte). Vjerojatno mi petko može pomoć

17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...

Zar su ti cheatevi tako jednostavni da ih klinjo od 11-12 godina bez po frke može instalirati i koristiti?

Šta kažete na to vi iskusni cheateri?

Čekaj, dama je na pauzi - javit će se kroz pola sata - sat.

EDIT:

Evo, veki je tu pa može i on dati koju na tu temu...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 13:46 (Friday).
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Tu leži dobra lova, sve si kontam da se uhvatim toga (pisanja čiteva, jelte). Vjerojatno mi petko može pomoć

Illusion hacks svoj paket s full opremom prodaje za 100 ojera misečno. Špelac vataj se posla i eto para... 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
hahhaajaads kaže...

Molim vas, da hackam igru koju sam platio 400kn? To nema veze s vezom.

Imam par videa od kojih super scorove tak da... Još ću snimati pa ću to spojit u jedan video... 

Nadam se Cyber^^

zajebi programe za snimanje .....snimaj monitor mobitelom, kamerom i ako opet napravis te skorove cist si

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
Volume kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Illusion hacks svoj paket s full opremom prodaje za 100 ojera misečno. Špelac vataj se posla i eto para... 

Koja panjina moraš biti da plaćaš 100 ojra mjesečno za čit......takve treba na goli otok pothitno otpremiti

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 13:51 (Granzon).
17 godina
Volume kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Sve ovi s lovom i pretplatama na VIP slot-ove spominju određene sajtove i sve preciznije cijene.

Hmm, izgleda da se trebam ostaviti BF-a, sve neki sumnjivi...

@Čarapa, to je vjerojatno za cijeli paket "kompetitivnih" FPS-ova, ne samo za jednu igru, ali eto nagađam kad kaže čovjek paket

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 13:53 (TomoR).
16 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Koja panjina moraš biti da plaćaš 100 ojra mjesečno za čit......takve treba na goli otok pothitno otpremiti

Ali zamisli koju ti slavu i (seksualnu) moć donosi visok K/D, plasman na Leaderboardsima i tako to... Žene padaju gole pred tebe, otvaraju ti se sva vrata...

13 godina
SiNkE.Zgb kaže...
hahhaajaads kaže...

Molim vas, da hackam igru koju sam platio 400kn? To nema veze s vezom.

Imam par videa od kojih super scorove tak da... Još ću snimati pa ću to spojit u jedan video... 

Nadam se Cyber^^

zajebi programe za snimanje .....snimaj monitor mobitelom, kamerom i ako opet napravis te skorove cist si

Mislim da je gore napisao da vec je, u BF3. Izgleda da mu nije bas puno pomoglo :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan

Čist je? No spread/recoil  i damage modifier hack se vidi na screenu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 14:02 (SC0RPl0N).
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

A jebote, svakom se "zalomi" dobar skor. Prije koji dan sam na gunmasteru imao 20-2 u pola partije. Moš mislit...

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

A jebote, svakom se "zalomi" dobar skor. Prije koji dan sam na gunmasteru imao 20-2 u pola partije. Moš mislit...

I opet si završio drugi?

Battlelog: Ratkapa16
12 godina
SC0RPl0N kaže...

Čist je? No spread/recoil  i damage modifier hack se vidi na screenu?

jbg ja sam njub za te stvari...ja mislio da se to vidi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
LuX_CRO kaže...

@silvinjo prvo nemoras mi slati poruke na moj komentar, ako imas sta za reci slobodno reci na forumu, drugo ja neznam za koji klinac ti igras BF jos u klanu, niti smijes igrati niti si iskren, a sto se tice snimanja tvog igranja ma sve se da sjebati tako da nitko nevidi kako se koristi cheat cheat ON, HUD OFF, ma nebitno uopce samo neshvacam sta neides se zajebavti negdje ganjaj cure kreces u srednju i visis na kompu idi zgrabi neku zensku i vjezbaj na njoj headshot, nemoj biti ko politicar koristiti njihovo varanje naroda, jer kad odrastes mozda i ti budes osoba koja vara narod, vara zene, vara samog sebe, budi posten ispricaj se, iskreno reci i svi sretni, a ovako kad se laze samo sebe sjebes kako te nije sram, gdje ti je kultura, i nije ljepo lagati starijim ljudima

Pozdrav tebi i pamet u glavu, ali gornju glavu

Čuj, curu imam, škola je odabrana, iskren jesam, problem je sta vi nevjerujete, znaci tako, to god igra bilo kakve igre ima cheat za tebe ?

J cu se ispricat za ono sa warom, nisam se ponasao prema propisima i oprostite mi zbog toga, za cheat, tu isprike nema, zbo toga jer NE koristim CHEAT.

Neznam skiravt cheat, znam samo radit u Sony Vegasu , Magic Bullet Looksu, znaci znam editirat video, ali na drugi nacin, dodavat razne efekte i ta sranja.

Poslat cu vam zadnji Uploadani video sa Youtubea, znam da ce mi neki od vas odma nabit unlajkove, da vam kazem, briga me za to. Za tu igricu mozda nikad niti niste culi ali to nije problem ovdje. 

Znam da ce mi Volume Smith i drugi odma nabit unlajkove, ali BRIGA ME. https://www.youtube.com/channel/UCgYRf30d1m9EmJJNqqDIsew

Battleog - 191silvinjo
12 godina
SiNkE.Zgb kaže...
hahhaajaads kaže...

.....snimaj monitor mobitelom, kamerom i ako opet napravis te skorove cist si

- Upravo cu to napravit.

Battleog - 191silvinjo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice