Mudonja evo san uzeja onu tvoju igjicu di tamaniš kokoše i koze mačem
Moga si još jedan key uzeti.
Onako da imaš jedan"viška".
Pitam se pitam što će Voljum u Vičeru raditi?
Mudonja evo san uzeja onu tvoju igjicu di tamaniš kokoše i koze mačem
Moga si još jedan key uzeti.
Onako da imaš jedan"viška".
Pitam se pitam što će Voljum u Vičeru raditi?
Gdje god kliknem, izleti obrazac za sign up..
https://www.vessel.com/videos/F-iBHqCjm
Ovaj isto nisam vidio :D
https://www.vessel.com/videos/F-iBHqCjm
Ovaj isto nisam vidio :D
Idem gledati po redu, nisam gledao ni jednog.
Nema ih više na Youtube il kasne?? Nisam ih vidio ni na jednom od 2000 pretplaćenih kanala...
Idem gledati po redu, nisam gledao ni jednog.
Nema ih više na Youtube il kasne?? Nisam ih vidio ni na jednom od 2000 pretplaćenih kanala...
Čudno
Ma taj Vessel ima bolje pogodnosti(daje više para) za kreatore videa pa je dosta ovih popularnih youtubera prešlo tamo i tamo stavlja svoje filmiće, a tek onda na youtube. Mislim da će BFF staviti ovo na youtube tek kasnije pošto žele nešto više zaraditi.
Jutro momci!
Jel neko nešto uploadao od prekjučer?
Jutro momci!
Nisam vidio na ničijem kanalu :/
Jutro.
Jutro momci!
Jutro.
Šta ti radiš budan u ovo doba? Odlučio si za kraj odigrati jedan CQ od 4.000 ticketa pa se odužilo?
Jutro.
Šta ti radiš budan u ovo doba? Odlučio si za kraj odigrati jedan CQ od 4.000 ticketa pa se odužilo?
Tako nekako :)
Ma, nisam ni išao spavati.
Prvo sam s dečkima odigrao nekoliko rundi BF, onda sam radio nešto za faks i na kraju sam se sjetio da sam prije koji dan skinuo svih 6 Star Wars filmova... i sad sam ogledao prvi
Sad će se moji probuditi, poslije faks... izgleda da ću biti budan kojih 40-tak sati
Tako nekako :)
Ma, nisam ni išao spavati.
Prvo sam s dečkima odigrao nekoliko rundi BF, onda sam radio nešto za faks i na kraju sam se sjetio da sam prije koji dan skinuo svih 6 Star Wars filmova... i sad sam ogledao prvi
Sad će se moji probuditi, poslije faks... izgleda da ću biti budan kojih 40-tak sati
Evo ni mamić ne zna šta bi ti rekao na ovo
Jutro. Cajber priznaj da te žena izbacila iz kreveta. Ne triba se sramit toga, dogodi se svima...
Jutro. Cajber priznaj da te žena izbacila iz kreveta. Ne triba se sramit toga, dogodi se svima...
Jutro! Ne može. Pre težak sam. Jedino me klinci mogu izbacit iz kreveta ručicama i nožicama.
Ljudi, kak je na serveru? Pingovi, balanser, pluginovi, dal ima lagova...?
Jutro! Ne može. Pre težak sam. Jedino me klinci mogu izbacit iz kreveta ručicama i nožicama.
Na serveru je odlično. Jučer sam pita ljude kako im je i svi su rekli da je odlično.
E da, NESERI žena e može izbaciti i z stana a kamoli ne iz kreveta.
Sretan rođendan Ceco!
Sretan rođendan Ceco!
I imendan svima koji se zovu Celestin, Urban, Rajko, Teofil ili Ivan...
(BTW - ceci je jučer bio imendan)
Sretan rođendan Ceco!
Pridružujem se.
Let the force be with you!
U 3 sata igranja 2x je zatrzalo (rubber banding), ali ostalo sve super, jako dobro radi.
Hoće se i dalje vrtiti samo Chainlink?
Ja isto mislim da bi valjalo ubaciti malo CQ-a ili dominationa ali sve prema željama ljudi koji su na serveru. Ovakve offline narudžbe nemaju smisla. Uvijek ima netko sa pravima da to odradi.
U 3 sata igranja 2x je zatrzalo (rubber banding), ali ostalo sve super, jako dobro radi.
Već smo jučer igrali rush i domination.
Bilo bi lijepo jednom vidjeti Metro Rush. Više ga se nigdje ne može naći.
Ja sam u zadnje vrijeme odigrao nekoliko metro partija i baš je osvježenje. Bude nabijačina ali vrlo zabavna - na serveru su zabranjena sva eksplozivna sredstva.
Ja ga skoro svaki dan igram na ovom serveru i već mi je zlo od te mape... I Rusha na lockerima.
Chainlink se vrti jer je s njim najlakše napuniti server, vrlo malo ih ima. Kad je pun ubaci se nešto po želji igrača.
Ceco sve najbolje! Puno zdravlja, para, lipih žena i svega ostalog
Ceco sritan rođendan i sve ovo što ti je smrad voljum napisa.
Ja isto mislim da bi valjalo ubaciti malo CQ-a ili dominationa ali sve prema željama ljudi koji su na serveru. Ovakve offline narudžbe nemaju smisla. Uvijek ima netko sa pravima da to odradi.
Nije naruđba!
Nisam dao novce za server i nemam pravo glasa...samo pitam!
Nisam dao novce za server i nemam pravo glasa...samo pitam!
Gluposti, svi imaju pravo glasa. Server je tu radi svih nas. Većina će odlučivati što će gore biti pa će većina biti sretna...
Ako ko ima volje biti admin neka mi se javi. Uvjeti su da je aktivan igrač, ozbiljna osoba i da nema namjeru na loš način iskorištavati svoja prava.
Znači nema kickanja ljudi sa servera samo zato šta je bolji od vas pa ga se odma proglašava hakerom, nema mapa i modova koji adminu osobno pašu već ono šta većina želi, nema pribacivanja boljih igrača u svoj tim samo da ne bi izgubili itd.
Ako ko ima volje biti admin neka mi se javi. Uvjeti su da je aktivan igrač, ozbiljna osoba i da nema namjeru na loš način iskorištavati svoja prava.
Znači nema kickanja ljudi sa servera samo zato šta je bolji od vas pa ga se odma proglašava hakerom, nema mapa i modova koji adminu osobno pašu već ono šta većina želi, nema pribacivanja boljih igrača u svoj tim samo da ne bi izgubili itd.
Sažeto - nemojte biti šupci
Ma bio sam na putu iz Vu sad sam vec u Zg.....
sanjao sam nocas njegove aviončiće....
jucer je imao pik na mene hahahahahaha
P.S. Uvijek napomeni dal je riječ o pijanom ili Junioru ;)
jbg neznam ni ja koji je jucer bil....mislim da je nacugana carapa bila :)
bio je juni :DDD
Znaci nevjerovatno gdje god ispalio Suav sinke je bio tamo hjahahaha!!!
EDIT: Ceco sve najbolje :D