- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebao si još napisat i odabir muzike za videa.
Jopise, bezobrazan si. Sprječavaš moje dizanje na listi popularnosti na forumu.
Zaboravio je da se sada vidi koliko tko je udario TD!
Napiši mu da je aa camper
Napiši mu da je aa camper
Ma da samo AA camper.
Ma kamperčina na kvadrat na svim mapama.
Lik samo pomisli da će zapucati - dolje se odmah ispiše "ENNEMI TUE"
AA kamperu! To je gore nego kempat iza nekih malih kutija.
Lik samo pomisli da će zapucati - dolje se odmah ispiše "ENNEMI TUE"
French optics.
French optics.
Jebote, kad se sjetim te rasprave iz BF3 teme. Mislim da je onda svima generalno IQ pao za 30%...
Ajd malo ontopic: nema na cemu!
French optics.
Jebote, kad se sjetim te rasprave iz BF3 teme. Mislim da je onda svima generalno IQ pao za 30%...
A ne stvarno... Pa on kad zapuca, jednostavno padaju nakon 3 metka. I to on svaki put prestane pucat nakon tog "trp". Ko da je imao server ispod stola samo za sebe, a mi odtali, gosti, padamo ko kruške.
Ali nekoliko puta smo ih rasturili na ESLu
French optics.
A ne stvarno... Pa on kad zapuca, jednostavno padaju nakon 3 metka. I to on svaki put prestane pucat nakon tog "trp". Ko da je imao server ispod stola samo za sebe, a mi odtali, gosti, padamo ko kruške.
ja kad sam vidio na kaj taj jikka izgleda prvo sam se zvrištao pa mi kasnije bilo žao
A nu liku ruke na tom videu majko mila, pa jel čuja on za pancetu, kulen, čevape il ostalu dobru spizu... Biće ni ne drka...
Sjećam se kad je mistik prvi puta zaigrao na optici na onom famoznom lan party-ju. Prvo je bilo "VAAAAUUUUU!!!". Onda nakon sat-dva: "pa i nije ovo baš nešto"
Pa jebote, šta si očekivao čovječe?
A onda ovaj video od nekidan:
Jel može malo uvoda o tome ko je taj jiik ili kako već za nas panjeve koji nismo upoznati s dotičnim?
Jel može malo uvoda o tome ko je taj jiik ili kako već za nas panjeve koji nismo upoznati s dotičnim?
Pogledaj ovaj Damin video iz Bf3 i odmah će ti sve biti jasno tko je i što je :)
Da, u BF3 prestane pucat i oni padaju u 90% slučajeva. Kao što reče kolega prije, imaš dojam da kad pogleda nekog ovaj već mrtav.
Također mi nije jasno na početku, mimo svih TUGS-eva i činjenice da nema suppresor, on njima dođe iza leđa i tamani ih (ili jednostavno toliko "loši" protivnici...)
Da, u BF3 prestane pucat i oni padaju u 90% slučajeva. Kao što reče kolega prije, imaš dojam da kad pogleda nekog ovaj već mrtav.
Također mi nije jasno na početku, mimo svih TUGS-eva i činjenice da nema suppresor, on njima dođe iza leđa i tamani ih (ili jednostavno toliko "loši" protivnici...)
Vjerojatno su loši, jer je ovo od nekidan. Nije ekipa sada na BFu3 ni blizu one kada je tek igra izašla. Masu je njubina i vrlo ih je jednostavno tamaniti.
ukratko tip gađa u 3-4 metka , ne puca ako zna da nemože pogodit,i na kraju krajeva čiter.
Pogledaj ovaj Damin video iz Bf3 i odmah će ti sve biti jasno tko je i što je :)
A ne kužim, glup sam i šta ću...
I zašto lock na 105 fpsa, to neka pro šema?

A ne kužim, glup sam i šta ću...
I zašto lock na 105 fpsa, to neka pro šema?
Da, tih 105 me isto začudilo...