Nemoj mi molim te reć da si za usporedbu amaterskog meča i igre linkao europskog Boga stolnog tenisa u meču protiv tog kosookog nabrijanog zvrka?
Pa ranit ću se. Koliko je st.tenis naporan i fizički zahtjevan sport govori činjenica da su ovdje u našem klubu koji ima odlične rezultate obzirom na uvjete (3.i su u 2HL), u top 3 igrača, 1 koji je 3x operirao kičmu i ne može se sagnut kak spada, i drugi koji ima operirano koljeno 2x
Pa oni kad igraju sa ekipama koje dođu na friendly mečeve van sezone, nemaju skoro ni taj metar radijus kretanja
A znaš li ti kako ja igram?
Ja stvarno ne znam jel se ti nekad zajebaješ ili stvarno veze nemaš s mozgom. Radi ovog gore boldanog ipak mislim da je druga stvar u pitanju. Haj ti sad idi odigraj jedan meč na kuhinjskom stolu i popij pivu.
Znači i vrijeđat ćemo se?
Najs, hvala ;).
Eto, ajde ti sad meni navedi još pokoji sport (osim šaha), gdje čovjek od 58 godina, sa 3 operacije kralježnice može bit trenutno ako se ne varam deveti stolnotenisač lige (od pedeset igrača)? Evo i statistike u prilogu, je, deveti je.
http://slavonija-zapad.com.hr/wp-content/uploads/2015/04/2.-HL-Mu%C5%A1ki-Ljestvica-22.-kolo-X.pdf
Općenito, prosjek starosti aktivnih ligaških igrača stolnog tenisa kod nas je visok u odnosu na druge sportove.
Mislio sam da si realniji čovjek i da znaš prihvatit zajebancije malo, al kad već ideš u krajnosti, eto, neka činjenice govore....