Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.655.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Bilo je odlično sinoć na serveru, mogli bi ponovit večeras dok nije počeja tjedan ako imate volje

Alien ako ikad budeš u mojoj blizini javi se pa ćemo na podvodni ribolov Ja već 8 godina guštam u tome

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Bilo je odlično sinoć na serveru, mogli bi ponovit večeras dok nije počeja tjedan ako imate volje

Alien ako ikad budeš u mojoj blizini javi se pa ćemo na podvodni ribolov Ja već 8 godina guštam u tome

Nemoj srat  - prije 3 godine nabavio Mares opremu ali nemam bas mosnji  sam ici.

Reko si kod Zadra

16 godina
Volume kaže...

Alien 22 kaže...
Volume kaže...

Nemoj srat  - prije 3 godine nabavio Mares opremu ali nemam bas mosnji  sam ici.

Reko si kod Zadra

I ja volim, ali nemam opreme.
Nekad mi frend posudi, pa idem s njim. To je gušt!
Ko klinac sam lovio hobe na ruku, samo dobre kratke hlačice i džep dovoljno velik da u njega stane hoba od kile

17 godina
Volume kaže...

Nema frke, Špelac i ja smo veceras na serveru...rokamo sve dok nam ne izadje Hardline

17 godina
Battlefield 4

Da li ima zainteresiranih da večeras odigraml classic varijantu?

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Reko si kod Zadra

Nije vrag da si od onih koji se boje dubine? Uvik je bolje ići u paru i imat nekog u svojoj blizini za slučaj da se nedaj bože šta dogodi. Prijatelj i ja sidnemo u istranku i zaputimo se prema Žirju, Kapriju ili di bilo kad god možemo. Zaronim, mozak na pašu i guštam po 4-5 sati... Kad ubijemo koji bolji komad pa bacimo na gradele nitko sritniji od nas

Još nekih misec dana da malo zatopli i idem opet. Mislim moga bi i sad s ovim 9mm odijelom, ali onda moram nabacati 20 kili olova na sebe pa me to ubije već za uru vrimena. Inače imam malo problema s kralježnicom pa izbjegavam tako teške pojaseve...

Uzet ću sad Tritonov roller (ili Grandu, nisam siguran), bez ikakvog trzaja skida muvu na 5 m. Ne mogu više dočekat da ga isprobam

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Podvodni ribolov je odlicna stvar. Ja dok sam zivio u hercegovini obavezno sam isao. Nocno sa lampom je daleko isplativije bilo, bez velike dubine max dobitak. Posto mi je ugor jedna od drazih riba.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Podvodni ribolov je odlicna stvar. Ja dok sam zivio u hercegovini obavezno sam isao. Nocno sa lampom je daleko isplativije bilo, bez velike dubine max dobitak. Posto mi je ugor jedna od drazih riba.

Onda si dobro prošao, noćni PR ti je inače zabranjen i za to se pišu velike kazne isto kao i za lov s bocama

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...
ceco22 kaže...

Onda si dobro prošao, noćni PR ti je inače zabranjen i za to se pišu velike kazne isto kao i za lov s bocama

Pfft, on je policajac. Tko će ga kaznit?

17 godina
Volume kaže...
ceco22 kaže...

uvijek je volio glichat :)

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
ceco22 kaže...

zadnji put sam ronio prije 5 godina.. i tada smo cak sa ribickim klubom isli roniti tj. nitko nam nije govorio da je zabranjeno. Ali kod nas su i prstaci dozvoljeni za vaditi bili pa sad ne znam jel se nesto mozda mjenjalo. Nazalost kad sam otisao za drota nisam ronilacko navukao na sebe.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

O ima tu i ribiča.

fejzer_hr BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
logi7 kaže...

O ima tu i ribiča.

Ne - tu ima i ljudi koji igraju Bf .

16 godina
moderator
Battlefield 4

Valentinovo na cte... 

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ovo je blizu bilo. Što bi volio da mi je ovoliki.................. UCAV

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro ranoranioci, jeste dosadni več sa tim pričama o ribolovu. Meni  ko malom nikad nije bilo jasno kad me stari vodio u ribičiju kako on uopče ima živaca za to. Sjediš tamo a oko tebe samo milijun komaraca veličine šake. pa onda provedeš cjelu ribičiju šamarajuči sam sebe

Eto vam dole jedna za razonodu.

pero_HR
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Spelac nam je ostao bez rijeci nakon jucerasnje inauguracije.

I ja se osjecam ko Pervan .

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Spelac nam je ostao bez rijeci nakon jucerasnje inauguracije.

I ja se osjecam ko Pervan .

Ma pokušavam se natjerati da se pomaknem... ali ne ide!

Dobro jutro!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

O jebo vas ponediljak  Pero nije vrag da si se zaposlija kad pišeš u 6 ujutro? Il tek sad ideš leć? 

Evo par guzova

battlelog - Volume_CRO

14 0 hvala 6
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Tek sam sad ovo skužija, eto vidiš da vozila ne grizu 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Tek sam sad ovo skužija, eto vidiš da vozila ne grizu 

Otkrio je život izvan lockera...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Jutro,

Što nam je tema zamrla?

Ja sebi nemogu još doći od subote. Uništio sam se. Iza 21h pa do 4h ujutro se ne sićam pola stvari. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Jutro,

Što nam je tema zamrla?

Ja sebi nemogu još doći od subote. Uništio sam se. Iza 21h pa do 4h ujutro se ne sićam pola stvari. 

Jel bila prisega ili samo valentinovo ? 

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da, tema je gadno zamrla :(

Pojavilo se pitanje u subotu navecer - zasto server vrti samo vanilla mape. Moj je prijedlog da ostanu te mape jer nemaju svi premium, ali ako se vecina izjasni za nesto drugo ... sto ne ...

Dakle ... ajmo izjasnjavanje ... kada i ako skupimo par misljenja, lupim anketicu pa da vidimo kako dalje ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 9:41 (Bastardo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Kad ti se kum nemoze " pomaknuti " 

16 godina
Alien 22 kaže...

Jel bila prisega ili samo valentinovo ? 

A svašta je bilo, na kraju su me zapalili. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Pojavilo se pitanje u subotu navecer - zasto server vrti samo vanilla mape. Moj je prijedlog da ostanu te mape jer nemaju svi premium, ali ako se vecina izjasni za nesto drugo ... sto ne ...

Dakle ... ajmo izjasnjavanje ... kada i ako skupimo par misljenja, lupim anketicu pa da vidimo kako dalje ...

Ja bih definitivno i ostale mape da se počnu vrtiti. Mislim da je ljudima već muka od locker/zavod/hainan/golmud/paracel kombinacije. Neka bude par dana premium paket a onda može opet vanilla, ali nije baš fer da smo tako zakinuti zbog šačice ljudi koji nemaju premium.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Otkrio je život izvan lockera...

Još će počet rejpat njubove tenkom sad kad je shvatija da vozila nisu nuklerna fizika 

Bastardo kaže...

Ma to sam te ja pitao da ubaciš nešto drugo, dopizdilo mi jedno te isto cilo vrime  Oni šta su bili na serveru svi imaju premium koliko mi se čini. Oni koji nemaju neznam šta da im kažem, mogu se sramiti... 

Dva puta sam mora igrati lokere! DVA

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 9:52 (Volume).
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Dva puta sam mora igrati lokere! DVA

Meni je u mjesecu dva puta previše to odigrati...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice