A šta Tetka je oduševljena viđenim?
Bitno je kakvi su u duši, ne? ;)
A čuj pirat kaj da se veli, ko zna kaj su njih dvije prošle, vidjele i držale u životu
Kraj pirata žena svašta "prođe" u životu. Ak se kužimo.
A čuj pirat kaj da se veli, ko zna kaj su njih dvije prošle, vidjele i držale u životu
Stiso se .
Vidis da je vani hladno pa se boji da nece zablistat u punoj velicini .
Prvo je bija na marendi, a sad će čekat da Vještica ode offline pa će se vratit i reći da je bija na ručku
Bik vas jebo. Tu sam. Netko i radi u ovoj državi. Vi samo gledate piratove penise i guze.
U jbt. samo nam žene stižu u raspravu. Pogodili smo bit teme.
Bik vas jebo. Tu sam. Netko i radi u ovoj državi. Vi samo gledate piratove penise i guze.
Ajde, zgrij mačka pa ga uslikaj. Vještica čeka...
Pa vi ste svi pukovnici ovdje!
Jel vam nije malo čudno što nema Antraxa?
Možda igra CoD pa se ne javlja na BF4 temu!
Mudo hoćeš ti postati više te slike ovdje!? Čekam već 2h, ne mogu više, popizdit ću...!
DICK PIX! DICK PIX! DICK PIX! DICK PIX! DICK PIX!
Da, ipak je dobrota ta koja jebe
Mudo hoćeš ti postati više te slike ovdje!? Čekam već 2h, ne mogu više, popizdit ću...!
DICK PIX! DICK PIX! DICK PIX! DICK PIX! DICK PIX!
Nisi valjda i ti jurica?
Nisi valjda i ti jurica?
Ne kužim, ti nisi?
Ja sam mislio da je ovo ko smokvica, ali samo za gay homosexualce.
Nisi valjda i ti jurica?
Ne kužim, ti nisi?
Ja sam mislio da je ovo ko smokvica, ali samo za gay homosexualce.
Fuck no!
Ja ga samo nagovaram da Vještici pošalje sliku da ona nama pošalje svoje. Koji k će mi slika njegove kite
Fuck no!
Ja ga samo nagovaram da Vještici pošalje sliku da ona nama pošalje svoje. Koji k će mi slika njegove kite
Pa da pokažete vašim žemskima.
Fuck no!
A majko mila pa ne tribaš ih meni slati uopće nego samo Vještici
Ja ga samo nagovaram da Vještici pošalje sliku da ona nama pošalje svoje
Vještica se već otišla srediti za slikanje a ovaj ništa...
Fuck no!
A majko mila pa ne tribaš ih meni slati uopće nego samo Vještici
Mudo, ne slušaj ga. Postaj ovdje i gotovo. Alternativno, možeš poslati Vještici, pa nek ona onda posta ovdje. Interes javnosti je najvažniji!
Čekajte.
Pregovam sa vješticom.
Možda, iako mi ovako bez smajlića izgleda jako tužno. Onako kao jadikovka neka, da ti znaš šta žena sve prođe u životu kraj pirata... evo neću se ni smijati dok ne pojasniš, deder baci kakav smajli da znam kaj misliš... A čuo sam da je i pirat bio normalan donedavno, eto sve prošvicalo u ovaj državi.
Mudo pazi spelling znaš da gramarnazzi for CH is on patrol .
Pero se zadnji put javio na temu početkom 12 mjeseca :(
Bok Vještica i Tetka! Nemojte samo nasjedati na provokacije i priključiti se ovom ludilu! Hvala unaprijed
Mudo, ne slušaj ga. Postaj ovdje i gotovo. Alternativno, možeš poslati Vještici, pa nek ona onda posta ovdje. Interes javnosti je najvažniji!
Znači i ti si taj. Razočaran sam, zadnji čovik od kojeg sam tako nešto očekiva...
Poslat ću ja, nije probljem... Samo da cura ne vidi topic
Čekajte.
Pregovam sa vješticom.
To te ja pitam smrade
Zato se raspištoljio u temi o crowdfundingu
Koga briga.
Bok Vještica i Tetka! Nemojte samo nasjedati na provokacije i priključiti se ovom ludilu! Hvala unaprijed
Gotovo je. Za mene je nažalost prekasno. Upravo sam dobila privatnu poruku... Iskreno ovo je i puno više nego se pričalo po temi. Mislim da se gospodinu mudi svi trebate počet ubraćat s Vi.
Zato se raspištoljio u temi o crowdfundingu
Pa reci mu da je u krivoj temi, sto saljes linkove!
Gotovo je. Za mene je nažalost prekasno. Upravo sam dobila privatnu poruku... Iskreno ovo je i puno više nego se pričalo po temi. Mislim da se gospodinu mudi svi trebate počet ubraćat s Vi.
E sad se nekako trebaš odlijepiti od stolice
Možda, iako mi ovako bez smajlića izgleda jako tužno. Onako kao jadikovka neka, da ti znaš šta žena sve prođe u životu kraj pirata... evo neću se ni smijati dok ne pojasniš, deder baci kakav smajli da znam kaj misliš...
Želi reći da jedino kad pored sebe ima muškarca kao ja(lijep,zgodan,pametan,seksi) može svašta lijepo doživjeti u životu.
Pusti Mudu na miru, vidiš da je sav uzbuđen od pregovora, pa mu bježe malo slova.
Pusti Mudu na miru, vidiš da je sav uzbuđen od pregovora, pa mu bježe malo slova.
Nezgodno je kad ti pobjegne...
Hvala Tom.
Oni ne kuže da sam ja to triba namisiti i uredit a ujedno i paziti na slova. Jbg.
Nije to lako.