- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jest da je preuranjeno ali ipak.
Hahaha Mato stari stvarno si ga uranija
Ma samo sam komentirao na ovaj post, kasno sam ga vidio.
Rekoh kasniš sa repopulacijom domovine pa da ti damo malo potpore Nadam se da bude ostatak dana bolje prošao za tebe.
Nego jedna prigodna koja oslikava trenutno stanje foruma, slikano nedavno na lockerima :D
E da si jucer bio s Jopisom, Mrskim, Replayom i menom na lockerima vidio bi kak se gaze njubovi...
A Mudo je bil komentator. Doslovno smo ih pregazili...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/557315057030085184/927327621/
Niti Isus in nije bil od pomoci...
Ma samo sam komentirao na ovaj post, kasno sam ga vidio.
Rekoh kasniš sa repopulacijom domovine pa da ti damo malo potpore Nadam se da bude ostatak dana bolje prošao za tebe.
???
Ja i dalje nemam pojma o čemu ti... Kakva repopulacija?

???
Ja i dalje nemam pojma o čemu ti... Kakva repopulacija?
To ti je purgerski za horizontalnu makarenu...
Znaš šta sam ti jutros govorija o radu priko praznika tako da ćemo kroz ovaj tjedan doznat ima li kakve koristiti od mene
jest da je preuranjeno ali ipak.
jbg nije prebacilo slike ali jel sad jasnije voljume crni voljume, onaj trenutak kada moraš samog sebe citirati čime se ti to drogiraš daj amo malo nije u redu da je samo tebi dobro
E da si jucer bio s Jopisom, Mrskim, Replayom i menom na lockerima vidio bi kak se gaze njubovi...
A Mudo je bil komentator. Doslovno smo ih pregazili...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/557315057030085184/927327621/
Niti Isus in nije bil od pomoci...
Bem ti čim ne dođem odma tulum, čekaj jel radi TS ili ne? bio kratko i čim vidio da ne radi otišal spat. Kaj danas na istom mjestu?
Bem ti čim ne dođem odma tulum, čekaj jel radi TS ili ne? bio kratko i čim vidio da ne radi otišal spat. Kaj danas na istom mjestu?
Stari ts u pogonu, kad dodes online dam ti link...
jbg nije prebacilo slike ali jel sad jasnije voljume crni voljume, onaj trenutak kada moraš samog sebe citirati čime se ti to drogiraš daj amo malo nije u redu da je samo tebi dobro
Ja ti najozbiljnije kažem da te uopće ne pratim i ne kužim o čemu pričamo pa ti kako oćeš...
Šta se tiče droge pušim domestos, ali ne dilim s drugima. Škrtica sam jbg...

Danny, to je onaj TS sa grupnog slikanja, budem našao info na stranici platoona.
jedino kaj sam danas malo kasnije nego inače ali se vidimo navečer.
Volume sve ok bilo pa prošlo, a mrzim ljude koji uzimaju droge, najviše carinike i policiju (Mrski senior je izuzetak)
Volume sve ok bilo pa prošlo, a mrzim ljude koji uzimaju droge, najviše carinike i policiju (Mrski senior je izuzetak)
Prvo mi Dama i Mudonja u hardline temi da mi dabogda grafička crkla, da mi se ne diže, da sam kurva a sad sam i jebeni narkoman... Šta sam ja kome danas skrivija

Prvo mi Dama i Mudonja u hardline temi da mi dabogda grafička crkla, da mi se ne diže, da sam kurva a sad sam i jebeni narkoman... Šta sam ja kome danas skrivija
Pa kad ne slušaš vucu.
Samo da ne bude:
A daj Volume nisam ništa loše mislio , samo malo zezam nemoj se ljutiti. Evo budem popričao sa Mudom (Dame me strah
) da te ne zeza previše i da ti prepusti monitor. A ako je rakija droga ona sam i ja narkoman
ak je heroin droga Bare je narkoman
A daj Volume nisam ništa loše mislio , samo malo zezam nemoj se ljutiti. Evo budem popričao sa Mudom (Dame me strah
) da te ne zeza previše i da ti prepusti monitor. A ako je rakija droga ona sam i ja narkoman
Ma sve ok, valjda imate kakvu novu bazu na tsu otkad mene nema pa zato ne kužim...

Evo jedan hrvatski server http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/fe9746ca-720f-45e8-9b99-2bb582f22ccf/EVD-Hi-Exp-Vanilla-maps-Custom-mode-Balanced/ još se uštimava ali navečer će biti spreman :D
Evo jedan hrvatski server http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/fe9746ca-720f-45e8-9b99-2bb582f22ccf/EVD-Hi-Exp-Vanilla-maps-Custom-mode-Balanced/ još se uštimava ali navečer će biti spreman :D
Ajde baš mi je drago da još ima domaćih ljudi koji imaju volje i vrimena za server. Samo mali savjet, maknite server s custom preseta na normal ili inf. only i za zemlju stavite švabiju umisto hrvatske

Ajde baš mi je drago da još ima domaćih ljudi koji imaju volje i vrimena za server. Samo mali savjet, maknite server s custom preseta na normal ili inf. only i za zemlju stavite švabiju umisto hrvatske
Previše se s Damom družiš.

Samo pravi ljudi se sa mnom druže.
Samo pravi ljudi se sa mnom druže.
I ja!
Ma samo se pravim da znam nekog vraga o tom rushu
To kažem jer imam jednog švabu koji je ovisnik o tom modu i uvik visi na istom serveru koji je inf. only, a pun je dan i noć. Takvih servera baš i nema previše pa računam da će ga lakše napuniti na takvom presetu, ovih normal ima na bacanje...
Nismo li prije nekog vremena utvrdili da je najbolji rush sa 64 igrača?
Nismo li prije nekog vremena utvrdili da je najbolji rush sa 64 igrača?
Zaboravio si dodati "HARDCORE" 64
oooo...pozdrav papucari...nije me bilo par dana,ali ste me zabavili svakako s objavama,hvala na tome ...i cim prodje radno vrijeme pola ih odma offline pa dok ih zena ne pusti
i evo nesto cisto da nisam
čkapi ipo...
a što te nije bilo...da nije možda bio suspend '??
a sa cime se ti bavis majko mila?
IT, nafta, zlato il sverc ljudima?