Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
CroPower76 kaže...

Poceo ti rat tamo 91 kod mene u istocnoj Slavoniji. Zaj... mog susjeda Vladu na crti bojisnice sto je debeo.

Kad ce ti on njima "Kakvo je to musko kad nema 100kila? Vi niste muskarci, vi ste pi...."

Stvar je u tome da svako definira muskarca po svome. {#}

A da biram je. Ali ja i izaberem. Pa malo mijenjam. Pa se sjetim neke drage curice pa se njoj javim i tako ti to ide.

Mijenjam ih skoro kao komponente u kompjuteru {#}

Hahaha pa šta se opravdaješ na svaki moj post? Nije vrag da si odjednom posta toliko ozbiljan da ne kužiš zajebanciju? Ili si jednostavno preosjetljiv na svoju muškost? {#}

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
CroPower76 kaže...

Poceo ti rat tamo 91 kod mene u istocnoj Slavoniji. Zaj... mog susjeda Vladu na crti bojisnice sto je debeo.

Kad ce ti on njima "Kakvo je to musko kad nema 100kila? Vi niste muskarci, vi ste pi...."

Stvar je u tome da svako definira muskarca po svome. {#}

A da biram je. Ali ja i izaberem. Pa malo mijenjam. Pa se sjetim neke drage curice pa se njoj javim i tako ti to ide.

Mijenjam ih skoro kao komponente u kompjuteru {#}

Hahaha pa šta se opravdaješ na svaki moj post? Nije vrag da si odjednom posta toliko ozbiljan da ne kužiš zajebanciju? Ili si jednostavno preosjetljiv na svoju muškost? {#}

Ma pusti ga, kad čuje riječ pi*ka odma je izgubljen. 

Jbg, čovik je vidi od vikenda pa do vikenda u najboljem slučaju. Nekad mu ide od miseca do miseca. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
CroPower76 kaže...
@Veliki vodja nisi stigao sve procitati izgleda. Preporuci mi molim te sw za snimanje BF videa.

Pa onda MSI Afterburner... al on ne oične automatski snimati igru u memoriju, a nama starima zaboravnima je to problem.

MSI afterburner radi isto to. Ali dosta se osjeti kad je uključen!

Na prvu pročitah "Ali dosta se osjeti kad je ukočen!" pa sam htio komentirati da se i moj osjeti kad je ukočen, ali sada vidim da je zapravo uključen :(

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 13:43 (Bastardo).
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
CroPower76 kaže...
@Veliki vodja nisi stigao sve procitati izgleda. Preporuci mi molim te sw za snimanje BF videa.

Pa onda MSI Afterburner... al on ne počne automatski snimati igru u memoriju, a nama starima zaboravnima je to problem.

MSI afterburner radi isto to. Ali dosta se osjeti kad je uključen!

Njemu trebaš prvo kliknuti da počne raditi snimku.

Raptor i Shadowplay počnu sami čim se pokrene bilo kakav DirectX (za Mantle ne znam kak je kod Raptora, Shadowplay još ništa).

Osim ako su to dodali u zadnjoj verziji. Nisam ga probao od kad imam Shadowplay.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Jbg, čovik je vidi od vikenda pa do vikenda u najboljem slučaju. Nekad mu ide od miseca do miseca. 

O majku mu, pa zato postoji venus da se čovik riješi nervoze i frustracija u tim crnim danima

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Bastardo kaže...
Na prvu pročitah "Ali dosta se osjeti kad je ukočen!" pa sam htio komentirati da se i moj osjeti kad je ukočen, ali sada vidim da je zapravo uključen :(

A, to je ono iz psihologije da pročitaš ono o čemu stalno razmišljaš?

Prestani razmišljti o "ukočenim"!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

Ali dragi Cybere, ja en razmisljam o tome, meni je zaista skroz ukočen! Jos danas dobili 2 studentice na ispomoc da prekucavaju bazu iz starog programa u novi ... ukočenosti nema kraja ...

13 godina
Bastardo kaže...
Ali dragi Cybere, ja en razmisljam o tome, meni je zaista skroz ukočen! Jos danas dobili 2 studentice na ispomoc da prekucavaju bazu iz starog programa u novi ... ukočenosti nema kraja ...

Pretjeraj s temperaturom na termostatu.

16 godina
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

Evo zamisli da su ovo te dvi studentice.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Njemu trebaš prvo kliknuti da počne raditi snimku.

Raptor i Shadowplay počnu sami čim se pokrene bilo kakav DirectX (za Mantle ne znam kak je kod Raptora, Shadowplay još ništa).

Osim ako su to dodali u zadnjoj verziji. Nisam ga probao od kad imam Shadowplay.

Ima autostart - samo treba podesiti u opcijama. Danas ću ponovo probati. Dobro je kad imaš dosta memorije dati npr 6-8 giga rama za to pa ne drka po disku.

Bastardo kaže...

Ja još uvijek čekam sliku na gmail... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Jos danas dobili 2 studentice na ispomoc da prekucavaju bazu iz starog programa u novi ... ukočenosti nema kraja ...

Pics or it didn't happen

I da mislim na studentice, ne na tvoju ukočenost

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Jos danas dobili 2 studentice na ispomoc da prekucavaju bazu iz starog programa u novi ... ukočenosti nema kraja ...

Pics or it didn't happen

I da mislim na studentice, ne na tvoju ukočenost

Kak znate da su studentice? Mozda samo ispituju produktivnost zaposlenih... Ono tipa tajni kupci... ;D

Hello...
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

Pretjeraj s temperaturom na termostatu.

Nasao sam pakiranje tigrove masti i privremeno rijesio problem ukočenosti ...

A studentice sam smjestio na propuh pa nek se malo one nose s ukrucenoscu ...

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Loš potez. Pametnije bi ti bilo da si ih smistija da kleknu ispod stola i tako ti riješe problem ukočenosti

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Loš potez. Pametnije bi ti bilo da si ih smistija da kleknu ispod stola i tako ti riješe problem ukočenosti

Freak Show Inc.
17 godina
Volume kaže...
Bastardo kaže...

A možda on voli da bradavice probijaju. Ima svakakvih ljudi {#}

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
CroPower76 kaže...
Volume kaže...
CroPower76 kaže...

PS> Ali ja ih ne volim bas tako prirodne {#}

Znači svake dvi godine 1 komponenta. {#}

Slabo to tebi, slabo.....

Pravo slabo da {#}prosla godina sve osim kucista a ove godine opet grafa i ssd. Inace sam no lajfer i nemam hobija da{#}.

PS> onaj koji mi daje TD nek bude musko pa nek se ukljuciu raspravu {#}

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

A možda on voli da bradavice probijaju. Ima svakakvih ljudi {#}

Voli on svašta, tek toliko ću reći {#}

CroPower76 kaže...

PS> onaj koji mi daje TD nek bude musko pa nek se ukljuciu raspravu {#}

Zenge!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Volume kaže...
CroPower76 kaže...

Hehehe galebovi. Pise se u temi i to je glavno{#}

@ Volume -pa nismo dica{#}. Inace sam jaaaaaaaaaako ozbiljan {#}

@Tome- moram opet naci neku lokalnu. Ma dovesti cu si malu azijatkinju da me masira  u pauzama izmedju igranja {#}

13 godina
neaktivan
Volume kaže...
amater_2 kaže...

O majku mu, pa zato postoji venus da se čovik riješi nervoze i frustracija u tim crnim danima

a sto mislis zasto boostam da dodjem do 140 prvi. znas kakva je nagrada bila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 14:41 (CroPower76).
16 godina
CroPower76 kaže...
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Misliš na ovo? {#}

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Misliš na ovo? {#}

Nema onaj dodatak 2000 {#}. Sinoc sam presao na 133. Ali je razmak sve veci i veci izmedju rangova pa neznam dali cu uspjeti prije nove godine

Ne vjerujem.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Rozga je povećala sise!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina

I ja sam to pomislio kad sam je vidio kraj onog seata. 

17 godina
Friday kaže...

Rozga je povećala sise!

Pics or it didn't happen {#}

16 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...

Rozga je povećala sise!

Izvoliš.  {#}

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Rozga je povećala sise!

http://hot.net.hr/zvijezde/zvjezdarnica/odakle-jeleni-rozgi-ovolike-grudi

Žena mi poslala da vidim {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
maxis kaže...

Dobro jutro trebam 3 dobra bugovca da mi pomognu s liftom da uzmem onaj bow. Imam onaj prvi dog tag s Whiteouta pa molim ekipu koja je voljna a ima ostale da mi se jave .

Nick na Battlelogu mi je sake08

Ponavljam svoju molbu jer se toliko nasr... pardon napisalo da možda ljudi neće vidjeti moju poruku koja je bila rano ujutro.{#}

sake08
17 godina
odjavljen
maxis kaže...
maxis kaže...

Dobro jutro trebam 3 dobra bugovca da mi pomognu s liftom da uzmem onaj bow. Imam onaj prvi dog tag s Whiteouta pa molim ekipu koja je voljna a ima ostale da mi se jave .

Nick na Battlelogu mi je sake08

Ponavljam svoju molbu jer se toliko nasr... pardon napisalo da možda ljudi neće vidjeti moju poruku koja je bila rano ujutro.{#}

A čuješ, sređujemo prioritete redom {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Bome nisam ni znao da reklamira "moju marku" auta.

Napravila ili ne, ili samo otkrila WonderBra, dobro joj stoji. 

Eh da, jučer pronašao i Hangar 21 dogtag!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice