Pošto je danas svjetski dan ljubaznosti imam jenu poruku za sve... nabijem vas sve skupa na moj ljubazni nispe!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kuky došao u G? Ova spoznaja me natjerala da shvatim da možda ipak niste tako cool ekipa
Mrskiiiiiiii, dolazi odmah kod nas ovi odoše u nepoznate vode. Jbt još da nam Nosferatu upadne pa Mostar bi bio jači od Zagreba i po K/Du i coolnosti ekipe
To je bio najskuplji transfer u povijesti BFa, trebali su nekoga tko će to iskustvo prenjeti na te mlade dečke. Od kad sam došao naučio sam Volumea i Mrskog kako se leti, Cybera kako se puca iz LMGa, a ne samo iz airbursta i pokazao im, a kasnije ih i naučio kako pravilno koristiti Venus.
Pošto je danas svjetski dan ljubaznosti imam jenu poruku za sve... nabijem vas sve skupa na moj ljubazni nispe!
Spelac evo jos jedan provokator iz koda.
Siledjija znas proceduru : )
Spelac evo jos jedan provokator iz koda.
Siledjija znas proceduru : )
Ma ne može on bez BF...
BF jučer bacio dvije runde i kad sam skužio da mi ne račujanu bodove za 131 rank i asajmente volja mi naglo splasnula.
U KOD-u me razvaljuju prištavci pa nemam ni to volje igrati.
FIFA me trenutno održava na životu
BF jučer bacio dvije runde i kad sam skužio da mi ne račujanu bodove za 131 rank i asajmente volja mi naglo splasnula.
Probaj PoE...
Probaj PoE...
Kažu ovi moji KODovci da je jučer igra puno bolje radila pa ću to valjda igrat do DLC-a.
Jel bio tko na Reboot InfoGaymer sajmu? Jel ima mesa?
Sad sam si baš pogledao statse. (Pa dobro si me naučio. Al moramo još proraditi na ciljanju.)
Interesantno. Igram sa svim klasama više nego sam mislio :)
Očito ne volim snajper.
Imam jako loš aim :(
Iznenađujuće puno killova s RPG-ima i pištoljem koji se dosta kasno dobio.
I čudan broj killova s nožem.
Ima ko od vas fps drop? Meni fps padne sa 60 na 40 pa se vrati. Isključio sam Origin in game i dalje to radi. Kako ste rješili?
Ima ko od vas fps drop? Meni fps padne sa 60 na 40 pa se vrati. Isključio sam Origin in game i dalje to radi. Kako ste rješili?
Koristiš mantle, ili?
Imaš Venus instaliran?

Koristiš mantle, ili?
Kod Mantla i DX-a pada
Venus? Što je to? Vjerojatno nemam
Pozz, ekipa evo jedan mali flashback
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=322McR9W67E
Hmmm nekako sam siguran da bi u tome mogao biti problem. Samo upucaj u google venus 2000 i dalje ćeš sam skužti. Ili pričekaj Kukya da se javi pa malo pojasni, ja sam malo u žurbi pa nemam vrimena za detalje

Pozz, ekipa evo jedan mali flashback
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=322McR9W67E
E to je bio događaj. Da mistik nije pokazao taj video nekim ljudima koji ga nisu smjeli vidjeti vjerojatno bismo održali još koji event
Njib!
Koristiš mantle, ili?
Kod Mantla i DX-a pada
Nabavi Venus 2000, fora je.
Nego, možda preveliki detalji pa si se napuni memorija?
Jesi provjerio temperature graf. i procesora? Možda ti ga throttla kad dosegne neku vrijednost?
Možda ti se za vrijeme tog pada performansi pokrene antivirus, nekakvo indeksiranje, il neko slično čudo u memoriji?
Njib!
Pa uletio si kod nas prekjučer i sve ti je jasno.
KD mi je 2,5, ali u negativi :)
Koristiš mantle, ili?
Kod Mantla i DX-a pada
Jesi provjerio temperature graf. i procesora? Možda ti ga throttla kad dosegne neku vrijednost?
Možda ti se za vrijeme tog pada performansi pokrene antivirus, nekakvo indeksiranje, il neko slično čudo u memoriji?
Sad sam se sjetio, imam taj Venus. Ima to kakvih utjecaja na performanse?
Ovo ostalo ću još provjeriti pa javim
Koristiš mantle, ili?
Kod Mantla i DX-a pada
Sad sam se sjetio, imam taj Venus. Ima to kakvih utjecaja na performanse?
Ovo ostalo ću još provjeriti pa javim
Naravno da ima! Meni je ku... ovaj kd mislim porastao za 2.5 otkad ga koristim

onda definitivno moram početi koristit to češće :P
Sad sam provjerio izgleda da je bilo do toga što sam imao sve na ultra. Sad je na Mantle i ostalo na medium i ništa ne šteka
Sad sam provjerio izgleda da je bilo do toga što sam imao sve na ultra. Sad je na Mantle i ostalo na medium i ništa ne šteka
Evo, vidim da mi nisi kliknuo Hvala, pa sam ja morao tebi.
Njib!
Pa uletio si kod nas prekjučer i sve ti je jasno.
KD mi je 2,5, ali u negativi :)
Ja uletio a vi pobjegli
Ma zezam se... stvarno se zna desit da je toliko frustrirajuće koliko ginem
Ja uletio a vi pobjegli
Ma zezam se... stvarno se zna desit da je toliko frustrirajuće koliko ginem
Ja sam nakon te runde hladno stisnuo ALT+F4 :)
Zanimljivo kod CODa je to što se iste stvari događaju kao i u BF4.
Aj, BF je sad u puno boljem stanju, ali kako je bilo ispočetka, isto to je sad u COD-u.
Valjda taj famozni lag compensation jer je to jedina poveznica između te dvije igre?
U COD-u kill cam i ono što ja vidim prije smrti su dva različita filma.
Možda bolje da ne gledam kill cam :)
Evo kliknuo sam ti hvala. Dobro da si me podsjetio, zaboravio sam
Evo kliknuo sam ti hvala. Dobro da si me podsjetio, zaboravio sam
Ma pusti ga, skuplja zvjezdice...
Evo i od mene kad vec skupljas
Sta je s nasim serverom? nekakve vijesti? Trebali bi malo na TSu o tome.
Svi mu udariše hvala
Svi mu udariše hvala
Ajd da ne kukas i tebi ipak si ti moj Slavonac