Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pih, zakašnjela reackija admina ^^ 10min nakon opomene, a nakon 5 killa me baci van :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
Re: Battlefield 4
Hurki kaže...

Pih, zakašnjela reackija admina ^^ 10min nakon opomene, a nakon 5 killa me baci van :D

Mene je izbacio zbog pričanja hrvatskog unutar skvad chata.......kaj netko nadzire chat poruke pa sve mora biti na engleskom ili ja ne vidim poantu pričanja drugog jezika ako smo svi u skvadu iz lijepe naše? {#}

Ajd barem sam dobio razlog da ne idem tamo više :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...

Bolded is the answer {#}

Mišljenja sam da lova koliko pomaže da nešto bude vrhunski, sljedeći korak bude da ta ista lova (pohlepa za njom) pokopa sve. To se dešava i s BF serijalom.

Ne nuzno. Pogledaj naprimjer igru "The Witcher". Iako zajednica ocekuje treci nastavak, autori igre ju ne zele izdati jer je potrebno dodatno testiranje. Znaci igra je odavno u stadiju gdje bi ju EA i DICE izdali, ali ju poljaci ne daju na trziste dok nije savrsena. EA i DICE tjera cista pohlepa. Bio sam misljenja da je svemu kriv EA koji tiska DICE, ali vidim da to nije tako.

Odlična usporedba!

Witcher je jedan od kompletnijih serijala koju radi (relativno) mal studio kao što je CD Projekt RED, a izdaje Atari.
Koji nije ni blizu EA.

Zato Witcher ima ono nešto.
To nešto je BF imao dok nije došao BF4. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajmo cure, treba kôd pisati... {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ne znam da li je već bilo:

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
@Sudy

Mozda do Bc1. Vec je Bc2, a pogotovo Bf3/4 bio rushed out. Tako da "ono nesto" je davno nestalo.

13 godina
mrfloyd kaže...
@Sudy

Mozda do Bc1. Vec je Bc2, a pogotovo Bf3/4 bio rushed out. Tako da "ono nesto" je davno nestalo.

Zar BC1 nije bio samo za PS i Xbox? Znači misliš da je samo zato što je izišao ekskluzivno na konzolama imao "ono nešto"? Cccccc......

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Jednostavno je bila super igra, neovisno o platformi. Simple.
12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Odlična usporedba!

Witcher je jedan od kompletnijih serijala koju radi (relativno) mal studio kao što je CD Projekt RED, a izdaje Atari.
Koji nije ni blizu EA.

Zato Witcher ima ono nešto.
To nešto je BF imao dok nije došao BF4. 

Witcher je igra koju ocekuje hrpa, ali doslovno hrpa igraca. Znaci lova je u igri. I to velika jer je ocekivana cijena za novi nastavak 60-ak $. Znaci manje-vise kao i BF4 base game. Nije ni DICE bio velik u vrijeme BF2. Dice se gadno pokvario. Gadno. Zaista im je lova udarila u glavu. Poljaci to rade stalozeno i odmjereno. I znaju da im je igra kruh na stolu i zele napraviti apsolutno savrsenstvo. A dice/ea moraju izdati svoju igru prije nego sto novi CoD dodje na police ... makar igra bila nedovrsena. Sto je jos bolje ... i premium igraci koji u principu kreditiraju cijeli projekat jer placaju unaprijed za nesto sto tek treba doci su u istom kosu sa svima koji imaju samo igru ... Ali nema veze, u mjesecu cijenjenog kupca su dali hrpu beskorisnih battlepackova ciji je sam koncept uzasno glup. Unistise serijal kompletni ...

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina
Battlefield 4

Battlepackovi kao battlepackovi i nisu loša zamisao, jedino što je po meni loše tu je sadržaj tih koferčića. Smiješni neki camoi, nekakvi boosting procenti, nekave crtice i kružići za amblem......... stupid as fuck. 

Ma glupo je u startu pretrpavanje sa starima. Ovo je FPS i daj mi, ako već moraš, stvari za FPS. Puška, attachmenti za istu, pištolj, šljem, oklop...... i to je to...... ostalo vrijeme rada na igri treba utrošiti na besprijekoran netcode i stabilnost igre uz grafičku ljepotu koliko može. 

Moj PC  
10 0 hvala 3
13 godina
mrfloyd kaže...

Ma ne možeš reć da BF3 nije imala ono nešto hebemu miša.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Nakon tisuću-dvije sati igranja postane nekako meh... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Iako mi je BF3 deinstaliran, kako bih rado bacio neku Zibu, pogotovo Gun Master, neki Scavenger itd...

Ali moguće je da ćemo neki od tih modova dobiti i sad sa idućim "gradskim" DLC-om.

A evo i ideja za assignment za Riot Shield: "Die 20 times from a V40 mini, M67 frag and RGO Impact" {#}

Ništa novih vijesti o patch-u? Kuky/Pirat nikakvi tajni mailovi od server providera? Tj. pitanje je koja je velika greška bila sad u patchu da nije prošla quality assurance, s obzirom da znamo šta im je "prolazilo" sa patchevima?

EDIT: još malo štofa za razmišljanje:

Matimio je napravio "zgazi only" challenge. Gdje je očito kada prebrzo vozi da mu rijetko pripiše kill (i sam sam primijetio puno takvih situacija). Da li je to možda isto do tick-rate-a ili je neki drugi problem zaslužan za to? Ajde kada se netko kreće pa mu je hitbox pomaknut, ali kada "preleti" ove koji leže i ne dobije kill...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 9:34 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Iako mi je BF3 deinstaliran, kako bih rado bacio neku Zibu, pogotovo Gun Master,

Gunmaster... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Iako mi je BF3 deinstaliran, kako bih rado bacio neku Zibu, pogotovo Gun Master, neki Scavenger itd...

Ali moguće je da ćemo neki od tih modova dobiti i sad sa idućim "gradskim" DLC-om.

A evo i ideja za assignment za Riot Shield: "Die 20 times from a V40 mini, M67 frag and RGO Impact" {#}

Ništa novih vijesti o patch-u? Kuky/Pirat nikakvi tajni mailovi od server providera? Tj. pitanje je koja je velika greška bila sad u patchu da nije prošla quality assurance, s obzirom da znamo šta im je "prolazilo" sa patchevima?

Uh kako Ziba fali ... toliko fali da boli! Da je nekako portati Zibu i mali Noshar ... to je bilo nabijeno, malo, dinamicno ...

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
TomoR kaže...

Provideri šalju mailove samo prije server patcheva, a server patch je jučer i bio. Ovo da će i client patch biti je bila samo glasina koju je jackfrags proširio, očito nije trebalo patchati igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 10:05 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Provideri šalju mailove samo prije server patcheva, a server patch je jučer i bio. Ovo da će i client patch biti je bila samo glasina koju je jackfrags proširio, očito nije trebalo patchati igru.

Poslat ću ja mailove ako treba. Bit će "ko pravi" {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Poslat ću ja mailove ako treba. Bit će "ko pravi" {#}

Sad konačno imaš mail od Cybera pa možeš početi.{#}

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

{#}

A da se nije već opekao {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

{#}

A da se nije već opekao {#}

Ajde ti COD iraj a ne laprdat tu na forumu : )

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ajde ti COD iraj a ne laprdat tu na forumu : )

Kodiram od 4 ujutro {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Micek kaže...

Ne znam da li je već bilo:

Predobro! {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jeeeee, vratio se {#}

Tom, sad si najebo {#}

Freak Show Inc.

2 1 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Jeeeee, vratio se

Tom, sad si najebo {#}

Aj da vidimo dal ide do 10 TD-ova

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Bring it on! Danas je fuš payday {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Bring it on! Danas je fuš payday {#}

Meni je bolovanje day(s) {#}

Jedino me j3be to kaj mi je lijeva čeljust malo utrnuta i kaj mi fali jedan zub ali osim toga sve pet...bring it on!

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vidio sam da ih ima 9 pa sam i ja stavio tog još jednog da ti se želja ispuni.{#}

13 godina
Granzon kaže...
Jedino me j3be to kaj mi je lijeva čeljust malo utrnuta i kaj mi fali jedan zub ali osim toga sve pet...bring it on!

{#}

Tko ti je razbio zube?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Soldier977 kaže...
mrfloyd kaže...

Je, to da sam ju čekao kao ozebao sunce nakon BF2 , jer mi je falio CQ u BC serijalu.....................i dobio ga u pak!

Mrzio sam ga i volio u isto vrijeme!

Meni je BF4 puno bolja igra (ako makneno na stranu hitreg i tehničke probleme koje ljudi imaju, ali ja ne), ali ajmo čekati do zadnjeg DLCa za finalnu ocjenu, jer su mi Aftermath i End game  jaaako digli B3!!

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...

{#}

Tko ti je razbio zube?

Zubar? :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice