lol kakav gain sa nožem u bf igri, nije ovo cod.
btw counter je zbugan baš ko sama igra.
tip je okrenut kontra doletiš mu s leđa i on se nije niti okrenuo prema tebi već ti lupa counter.
tip je okrenut kontra doletiš mu s leđa i on se nije niti okrenuo prema tebi već ti lupa counter.
Petko i inače ne radi ništa za svoj tim, tako da je njemu to potpuno svejedno...
Animacije likova su zbagirane. Likovi nisu okrenuti onako kako ih ti vidis.
Moze biti "nacrtano" da prilazis nekome s ledja, a on zapravo cijelo vrijeme gleda u tebe.
To trebas prvo uzeti u obzir kad igras s nozem.
U BF3 je meni bio itekako gain. Kad razviješ refleks postaješ užasno naporan - pogotovo na kanalima. Trčiš među kontejnerima i čim se mimoiđeš s nekim - ode tag. Ništa ne pomaže jer ga u roku desetinke počneš klati. Onda te optuže za wallhack i svašta (jer ispada kao da si znao da će lik tu proći).
U BF3 je meni bio itekako gain. Kad razviješ refleks postaješ užasno naporan - pogotovo na kanalima. Trčiš među kontejnerima i čim se mimoiđeš s nekim - ode tag. Ništa ne pomaže jer ga u roku desetinke počneš klati. Onda te optuže za wallhack i svašta (jer ispada kao da si znao da će lik tu proći).
A ti si razvio reflekse : )
A ti si razvio reflekse : )
Ni sekunde nisam proveo na knife only i sličnim serverima
Ma sve 5 , nego procitaj recenicu di si naveo reflekse : )
Svjestan je on cinjenice da je mucko djubre i jedan od vodecih falsifikatora :)
To je jedini refleks koji sam imao u BF3
(i ponekad sam znao rivajvati)
Pa sad nek neko kaže da nisi timski igrač
Ima ih dosta što igraju tu http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dayz-standalone/166681.aspx
Pa sad nek neko kaže da nisi timski igrač
Ma igra on timski, ako ga uspijes uhvatiti da igra ...
Ma sreca za IXice da nisi razvio jos koji refleks . Jer da jesi ko zna mozda bi ugrozio lidere Damu i Astru ali mozda su te i oni sputavali kad su vidjeli taj potencijal kao prijetnju : ) . Sve je moguce moj Spelac.
Ma sreca za IXice da nisi razvio jos koji refleks . Jer da jesi ko zna mozda bi ugrozio lidere Damu i Astru ali mozda su te i oni sputavali kad su vidjeli taj potencijal kao prijetnju : ) . Sve je moguce moj Spelac.
Imam 4 bolesne žene kod kuće!
Imam 4 bolesne žene kod kuće!
Želim svima brzo ozdravljenje, i da tebe ne zakači (ili si ti već odradio jednu turu?)
Želim svima brzo ozdravljenje, i da tebe ne zakači (ili si ti već odradio jednu turu?)
Ma jesenas sam bio naj3bao i to gadno. Išao sam 3x dnevno u bolnicu na infuziju i penicilin...
Igrao sam sada Domination s dvojicom iz Dignitasa. Koriste samo ACE 23 s Muzzle Brakeom i Ergo Gripom. (Što će im Muzzle Brake??) Toliko o skillu...
Igrao sam sada Domination s dvojicom iz Dignitasa. Koriste samo ACE 23 s Muzzle Brakeom i Ergo Gripom. (Što će im Muzzle Brake??) Toliko o skillu...
A muzzle brake je nešto kao njuberski dodatak? Ne kontam šta koji dodatak radi pa pitam...
A muzzle brake je nešto kao njuberski dodatak? Ne kontam šta koji dodatak radi pa pitam...
Ne razumiješ me. Samo ne shvaćam što će im. ACE 23 nema veliki recoil. Muzzle Brake koristim jedino na FAMAS-u.
Ne razumiješ me. Samo ne shvaćam što će im. ACE 23 nema veliki recoil. Muzzle Brake koristim jedino na FAMAS-u.
Pa bez obzira što nema veliki recoil. Ako imalo pomaže - normalno da ćeš koristiti, ne? Ako imaju miševe po 1000 kn i podloge po 400 kn - normalno da će koristiti sve što će im dati bolji aim.
Pa bez obzira što nema veliki recoil. Ako imalo pomaže - normalno da ćeš koristiti, ne? Ako imaju miševe po 1000 kn i podloge po 400 kn - normalno da će koristiti sve što će im dati bolji aim.
Jasno, ali Muzzle Brake ima velik udarac na preciznost, onda bi bilo logično da to kompenziraju korištenjem Stubbyja.
Jasno, ali Muzzle Brake ima velik udarac na preciznost, onda bi bilo logično da to kompenziraju korištenjem Stubbyja.
Vidi, ovaj razgovor trebaš nastaviti sa nekim tko se razumije u te sve điđe-miđe. Ja nemam pojma šta koji dio radi. Samo gledam šta nose ljudi koji me ubiju pa onda i ja isprobavam. Iako sam polako i od toga odustao
Možda ima veliki udarac na preciznost, ali na većim udaljenostima.
Na dominationu nema velikih udaljenosti tako da ne igra ulogu.
Moja namjera nije bila nikoga etiketirati. Bilo je 2-2. ;)
Prije koji dan sam isprobao scar-h. Mislim da sam se pogodio par puta u nogu...
Prije koji dan sam isprobao scar-h. Mislim da sam se pogodio par puta u nogu...
Stavi Muzzle Brake. Recoil je 0.5. Možeš i bez toga, ali burstaj kao da koristiš M240B.