Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.614.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

lol kakav gain sa nožem u bf igri, nije ovo cod.{#}

btw counter je zbugan baš ko sama igra.

tip je okrenut kontra doletiš mu s leđa i on se nije niti okrenuo prema tebi već ti lupa counter.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Cynical kaže...
Ma melee attack je oduvik sredstvo za provociranje.

Zvekneš nekog kundakom, nožem, defibom, čimegod i onda te isti taži po mapi da ti vrati, i samo gine i ne radi više ništa za svoj tim :)

Petko i inače ne radi ništa za svoj tim, tako da je njemu to potpuno svejedno...

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

btw counter je zbugan baš ko sama igra.

tip je okrenut kontra doletiš mu s leđa i on se nije niti okrenuo prema tebi već ti lupa counter.

Animacije likova su zbagirane. Likovi nisu okrenuti onako kako ih ti vidis.

Moze biti "nacrtano" da prilazis nekome s ledja, a on zapravo cijelo vrijeme gleda u tebe.

To trebas prvo uzeti u obzir kad igras s nozem.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

U BF3 je meni bio itekako gain. Kad razviješ refleks postaješ užasno naporan - pogotovo na kanalima. Trčiš među kontejnerima i čim se mimoiđeš s nekim - ode tag. Ništa ne pomaže jer ga u roku desetinke počneš klati. Onda te optuže za wallhack i svašta (jer ispada kao da si znao da će lik tu proći).

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 9:56 (Friday).
15 godina
neaktivan
Vezano o presetima. Ja sam još prije 3 mjeseca to govorio ali nitko ne obraća pažnju.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

U BF3 je meni bio itekako gain. Kad razviješ refleks postaješ užasno naporan - pogotovo na kanalima. Trčiš među kontejnerima i čim se mimoiđeš s nekim - ode tag. Ništa ne pomaže jer ga u roku desetinke počneš klati. Onda te optuže za wallhack i svašta (jer ispada kao da si znao da će lik tu proći).

A ti si razvio reflekse : )

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ni sekunde nisam proveo na knife only i sličnim serverima

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Ni sekunde nisam proveo na knife only i sličnim serverima

Ma sve 5 , nego procitaj recenicu di si naveo reflekse : )

12 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Svjestan je on cinjenice da je mucko djubre i jedan od vodecih falsifikatora :)

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

To je jedini refleks koji sam imao u BF3 {#}

(i ponekad sam znao rivajvati)

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Pa sad nek neko kaže da nisi timski igrač {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan
Igra itko DayZ?
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
13 godina
jameshook kaže...
Igra itko DayZ?

Ima ih dosta što igraju tu http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dayz-standalone/166681.aspx

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Pa sad nek neko kaže da nisi timski igrač {#}

Ma igra on timski, ako ga uspijes uhvatiti da igra ...

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Ma sreca za IXice da nisi razvio jos koji refleks . Jer da jesi ko zna mozda bi ugrozio lidere Damu i Astru ali mozda su te i oni sputavali kad su vidjeli taj potencijal kao prijetnju : ) . Sve je moguce moj Spelac.

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Ma sreca za IXice da nisi razvio jos koji refleks . Jer da jesi ko zna mozda bi ugrozio lidere Damu i Astru ali mozda su te i oni sputavali kad su vidjeli taj potencijal kao prijetnju : ) . Sve je moguce moj Spelac.

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Imam 4 bolesne žene kod kuće! {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Imam 4 bolesne žene kod kuće! {#}

Želim svima brzo ozdravljenje, i da tebe ne zakači (ili si ti već odradio jednu turu?)

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Želim svima brzo ozdravljenje, i da tebe ne zakači (ili si ti već odradio jednu turu?)

Ma jesenas sam bio naj3bao i to gadno. Išao sam 3x dnevno u bolnicu na infuziju i penicilin...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Igrao sam sada Domination s dvojicom iz Dignitasa. Koriste samo ACE 23 s Muzzle Brakeom i Ergo Gripom. (Što će im Muzzle Brake??) Toliko o skillu...

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Igrao sam sada Domination s dvojicom iz Dignitasa. Koriste samo ACE 23 s Muzzle Brakeom i Ergo Gripom. (Što će im Muzzle Brake??) Toliko o skillu...

A muzzle brake je nešto kao njuberski dodatak? Ne kontam šta koji dodatak radi pa pitam...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
NiramX kaže...

A muzzle brake je nešto kao njuberski dodatak? Ne kontam šta koji dodatak radi pa pitam...

Ne razumiješ me. Samo ne shvaćam što će im. ACE 23 nema veliki recoil. Muzzle Brake koristim jedino na FAMAS-u.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Ne razumiješ me. Samo ne shvaćam što će im. ACE 23 nema veliki recoil. Muzzle Brake koristim jedino na FAMAS-u.

Pa bez obzira što nema veliki recoil. Ako imalo pomaže - normalno da ćeš koristiti, ne? Ako imaju miševe po 1000 kn i podloge po 400 kn - normalno da će koristiti sve što će im dati bolji aim.

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Pa bez obzira što nema veliki recoil. Ako imalo pomaže - normalno da ćeš koristiti, ne? Ako imaju miševe po 1000 kn i podloge po 400 kn - normalno da će koristiti sve što će im dati bolji aim.

Jasno, ali Muzzle Brake ima velik udarac na preciznost, onda bi bilo logično da to kompenziraju korištenjem Stubbyja.

17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Jasno, ali Muzzle Brake ima velik udarac na preciznost, onda bi bilo logično da to kompenziraju korištenjem Stubbyja.

Vidi, ovaj razgovor trebaš nastaviti sa nekim tko se razumije u te sve điđe-miđe. Ja nemam pojma šta koji dio radi. Samo gledam šta nose ljudi koji me ubiju pa onda i ja isprobavam. Iako sam polako i od toga odustao {#}

Freak Show Inc.
11 godina
Uff koji promašaj, etiketiranje ljudi po tom kriteriju. Možda je interesantnije ko je koga više nabušio, ti njih ili oni tebe kad si ih našao spominjat na forumu? :)

Baš je BF4 uspio bolje u modanju nego raniji uradci, nema kombinacije koja je univerzalno najbolja za svakog PR0a s ovih prostoira i šire.

Nekome je recoil problem, a nekom nikakav jer je naviknut kompenzirati dok puca.

Modovi i jesu tu da se podesi oružje prema vlastitom stilu i skillu i nema univerzalno najbolje kombinacije koja odgovara svima nama.
Cy
13 godina
NiramX kaže...
Friday kaže...

Možda ima veliki udarac na preciznost, ali na većim udaljenostima.

Na dominationu nema velikih udaljenosti tako da ne igra ulogu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Cynical kaže...
Uff koji promašaj, etiketiranje ljudi po tom kriteriju. Možda je interesantnije ko je koga više nabušio, ti njih ili oni tebe kad si ih našao spominjat na forumu? :)

Moja namjera nije bila nikoga etiketirati. Bilo je 2-2. ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 12:54 (NiramX).
17 godina
odjavljen
Cynical kaže...

Nekome je recoil problem, a nekom nikakav jer je naviknut kompenzirati dok puca.

Prije koji dan sam isprobao scar-h. Mislim da sam se pogodio par puta u nogu...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
Cynical kaže...

Prije koji dan sam isprobao scar-h. Mislim da sam se pogodio par puta u nogu...

Stavi Muzzle Brake. Recoil je 0.5. Možeš i bez toga, ali burstaj kao da koristiš M240B.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice