Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Bastardo kaže...

Znao sam da ne trebam prodavati moj c2d s gigom rama i moju gtx8800 ... sada bih imao konfu koja nije zahvacena problemima jer nije ni mid ni high end PC ...

Ona 8800 koja se pekla u mojoj pećnici? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

LOL {#}

"increase performance issues on mid-range to high-end PCs-a".

evo zakasnio sam dobrih 10 minuta već vidim da ste skužili.

ništa dečkići po gameboye u podrum.

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 9:22 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

A šta ste se naložili na neizlazak Naval Strikea ko da vam život ovisi o tome. Doći će don't worry {#}

Bitno je da su sredili velikom većinom hitreg, i nekako kontam kao da je taman nedavno igra izašla jer je sada tek super za igrat {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
Soldier977 kaže...

A šta ste se naložili na neizlazak Naval Strikea ko da vam život ovisi o tome. Doći će don't worry {#}

Bitno je da su sredili velikom većinom hitreg, i nekako kontam kao da je taman nedavno igra izašla jer je sada tek super za igrat {#}

Nisam na kompu pa ne znam jel izašao update/patch koji ispravlja netcode problem ili nije. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...
Soldier977 kaže...

Nisam na kompu pa ne znam jel izašao update/patch koji ispravlja netcode problem ili nije. 

Nije novi patch izašao, ali su prošlim srediti hitreg. Ko kaže da nisu, taj ili nije pri sebi, ili ga ruka ne sluša. 

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ko kaže da nisu, taj ili nije pri sebi, ili ga ruka ne sluša. 

Ili igra protiv ekipe ivanec/nex/vještica/anja... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Soldier977 kaže...

Nije novi patch izašao, ali su prošlim srediti hitreg. Ko kaže da nisu, taj ili nije pri sebi, ili ga ruka ne sluša. 

Koji je to bio?
Ovaj tjedan ili onaj zadnji od prije tjedna?

Ako na zadnji misliš onaj od prije tjedan dana, meni se još češće pojavljuje "netcode" znakić u desnom kutu.
Ona tri kvadratića. Ili četiri. Nebtino. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 9:59 (sudy_freak).
13 godina
Soldier977 kaže...

Pretjeruješ malo.... daleko je to od dobrog hitrega, tj. netcodea.

Bolje je, to je istina, ali ne toliko da bi im se davalo priznanje za to.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Dama je inžinjer i nolajfer - treba mu se vjerovati {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Mislim da je Dama zreo za jedan 1 na 1 pa da mu pokažem malo kako radi netcode :P

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Danas sam trebao biti bolestan i kod kuce igrati NS, skidati onim topom mrske neprijatelje po helikopterima, voziti se u camcu, sunce na licu, sol u kosi ... ali umjesto toga sjedim tu na poslu, builjim u monitor i ispijam salicu bljutave kave ...

'Bem te zivote ...

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Danas sam trebao biti bolestan i kod kuce igrati NS, skidati onim topom mrske neprijatelje po helikopterima, voziti se u camcu, sunce na licu, sol u kosi ... ali umjesto toga sjedim tu na poslu, builjim u monitor i ispijam salicu bljutave kave ...

'Bem te zivote ...

Naši dragi pro-ovi su i shitbuckete ispraznili. Vještica je od 6 bila budna jučer, vidio sam ju na battlelogu {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

'Bem te zivote ...

Naši dragi pro-ovi su i shitbuckete ispraznili. Vještica je od 6 bila budna jučer, vidio sam ju na battlelogu {#}

Ovakav shitbucket?

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Ovakav shitbucket?

Sličan. Sada su svi đenerali 110+ rank... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Hitreg je sada na skali 95% hitrega u BF3

Friday kaže...
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Bla bla bla....bla... {#}

Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Mislim da je Dama zreo za jedan 1 na 1 pa da mu pokažem malo kako radi netcode :P

Ne smijem!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 10:45 (Soldier977).
13 godina
sudy_freak kaže...
Soldier977 kaže...

Koji je to bio?

Ako na zadnji misliš onaj od prije tjedan dana, meni se još češće pojavljuje "netcode" znakić u desnom kutu.

Nije to netcode znakić nego znak za slabu internet vezu (pretpostavljam gubljenje paketa prema serveru). Meni se to desilo jednom ili dva puta otkako su to uveli i to kad je server bio u banani. Imam ADSL čvrst ko beton sa niskom pingom. Probaj provjeriti svoju vezu, parice ili kabel.... koji ti je već provider.

13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
sudy_freak kaže...
Soldier977 kaže...

Koji je to bio?

Nije to netcode znakić nego znak za slabu internet vezu (pretpostavljam gubljenje paketa prema serveru). Meni se to desilo jednom ili dva puta otkako su to uveli i to kad je server bio u banani. Imam ADSL čvrst ko beton sa niskom pingom. Probaj provjeriti svoju vezu, parice ili kabel.... koji ti je već provider.

Packet loss je posve normalan. Jedino ako znak ne nestaje nakon nekoliko sekundi, to je onda problem. Ovaj novi patch navodno još više smanjuje packet loss.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Ovaj novi patch navodno još više smanjuje packet loss.

Ili još više smanjuje "znakić" {#}

Freak Show Inc.
13 godina
NiramX kaže...
Ovaj novi patch navodno još više smanjuje packet loss.

Tako je :)

-Fix for an issue that could cause packet loss.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Uključim Mantle...rekoh radi ok, frame rate ok, izgleda ok...bam bam... beeep.

Skršila se igra 3 puta u manje od 24 sata...na DX-u možda jednom u zadnjih 2-3 tjedna koliko imam instaliranu četvorku i to je bilo nešto zbog antivirusa

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

hm, sad si me podsjetio... ja sam upalio mantle i ne mogu reći da imam problema i još k tome imam beta drivere 14.2

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen
eevek kaže...

Skršila se igra 3 puta u manje od 24 sata...

Pa nije ti baš pametno držati BF upaljen 24 sata u komadu...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
eevek kaže...

Skršila se igra 3 puta u manje od 24 sata...

Pa nije ti baš pametno držati BF upaljen 24 sata u komadu...

Sinke ti ja pravi primjer.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

hm, sad si me podsjetio... ja sam upalio mantle i ne mogu reći da imam problema i još k tome imam beta drivere 14.2

I ja sam na beti, 14.3

@Friday

Ke ljudi ovdje izlaze iz BF-a?

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Znam, slao sam mu i poruke na fejsu neka malo odspava ali ništa... Pokušao je par puta ali čim ga počne hvatati san skoči i počne vrištati "PADA NAM C!!!"

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
eevek kaže...

@Friday

Ke ljudi ovdje izlaze iz BF-a?

Ja moram kad me žena najuri od kompa... {#}

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Znam, slao sam mu i poruke na fejsu neka malo odspava ali ništa... Pokušao je par puta ali čim ga počne hvatati san skoči i počne vrištati "PADA NAM C!!!"

{#}

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Tako je jednom vjestica usred noći počela mrmljati "pazi ide tenk"..{#} 

17 godina
D4RKR1DE kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Tako je jednom vjestica usred noći počela mrmljati "pazi ide tenk"..{#} 

Jesi siguran da nije "spavala" sa PLD-om? {#}

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Jesi siguran da nije "spavala" sa PLD-om? {#}

Ma sječam se da smo tu večer igrali na Hainan resortu u tenku, ja vozim ona gunner. Protivnički tenk je krenuo na nas, ona je vikala "pazi ide tenk!" i ja sam valjda nešto krivo napravio i poginuli smo.

Vjerovatno je imala traume od toga pa je to kasnije sanjala... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice