'El zna netko jel se da kak smontirat commander app na pc da mogu na poslu igrat kad već nije komp za pokrenut cijelu igru?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
'El zna netko jel se da kak smontirat commander app na pc da mogu na poslu igrat kad već nije komp za pokrenut cijelu igru?
Hrvatistan.
oprosti necu vise
Instaliraj cijeli BF4 pa ga koristi samo u commander modu.
Donesi kopiju od doma ako imas externi disk il veliki stick.
Android i iPad emulatori te nece bas razveseliti.

Ekipa,tko je imao ili ima Logitech G11 tipkovnicu i da je sačuvao račun.možda netko od prijatelja još ima?trebao bi mi za reklamaciju od supporta?
Koliko velik mora biti? Jel mora i određenu debljinu imati?
Ekipa,tko je imao ili ima Logitech G11 tipkovnicu i da je sačuvao račun.možda netko od prijatelja još ima?trebao bi mi za reklamaciju od supporta?
Imao je bastardo nešto slično SVAKAKO pogledaj...
Kru te saranio, ta tema zivi dulje od Mesica :)
Logitech? Neces kod njih nista uspjeti rjesiti :))
Ma daj kupi G510s, sto sad zicas :))
Edit: Koji njub. To ti je G110, a ne 11 :)
Koliko velik mora biti? Jel mora i određenu debljinu imati?
Opet ti? :)
Ok, samo zbog tebe: Ako imas USB stick velikog kapaciteta. Ako je 32 gb morat cez kompresirati igru, a ako imas vise od 32 onda samo kopiraj.

Hrvatistan.
Samo se ti smij. Ima nas više a i dosadi bivanje na poslu kad nema ništa na servisu.

Ok, samo zbog tebe: Ako imas USB stick velikog kapaciteta. Ako je 32 gb morat cez kompresirati igru, a ako imas vise od 32 onda samo kopiraj.
Pa nek si pošalje na mail jebote...
Hrvatistan.
Samo se ti smij. Ima nas više a i dosadi bivanje na poslu kad nema ništa na servisu.
Nije ti palo na pamet da naučiš nešto novo dok si na poslu? Ili ćeš popravljati stara drkava računala do mirovine?
Hrvatistan.
Ja osobno da MORAM igrati commander mode s posla, spojio bih se teamviewerom na pc, podesio BF da silji u window modu i udri.
PS - nemoj pokusavati s remote desktopom - dobijes dx error (pretpostavljam, nije da sam se s posla probao spojiti i igrati troseci tako firmino dragocjeno vrijeme ... )
Vratili mail sa supporta "whats wrong with it?"
SVE!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
To je paint maštarenje.
A ja mislio da tako izgleda sjena od 23 cm...
Pa nek si pošalje na mail jebote...
Hrvatistan.
Nije ti palo na pamet da naučiš nešto novo dok si na poslu? Ili ćeš popravljati stara drkava računala do mirovine?
Bez brige, imam ja plan za svoju egzistenciju a i ne znam gdje ti tu ulaziš da mi savjete dijeliš. Btw, svi od reda igrate taj bf daleko više nego ja pa ne znam kud ste na mene krenuli sad.
To je paint maštarenje.
A ja mislio da tako izgleda sjena od 23 cm...
Aj se vas dvojica obucite u recon uniforme, pld-ove u ruke i dodjite da vidite kako sjena hvata za gusu :)
p.s. - u obzir dolaze iskljucivo recon uniforme i pld-ovi :)
Bez brige, imam ja plan za svoju egzistenciju a i ne znam gdje ti tu ulaziš da mi savjete dijeliš.
To mi je posao ovdje...
Bez brige, imam ja plan za svoju egzistenciju a i ne znam gdje ti tu ulaziš da mi savjete dijeliš.
To mi je posao ovdje...
A gdje je pečat?
A gdje je pečat?
Ukro Sanader!
... znači ništa danas od Naval Strike...
Dobro jutro Branimire. Kako si?
Dobro jutro Branimire. Kako si?
Još na poslu. Malo van toka, ali koja gorčina kada sam skužio. Oslobodio si popodne, a ono... ma :/