Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.810.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4

Mozemo se dogovoriti o toj 5770 ako je ATi  XFX :)

12 godina
wiz4rd kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

kaze se ćicega a ne ćegice

Lima, mi dečki iz Sigeta (Novi Zagreb) smo rekli "ćegice" zato šatafakap njub (copyleft od prištavca)

znas kaj deda, vi decki iz Sigeta za cca mjesec dana imate jednog pr0 playera vise u nasalju i od tad ce bit ćicega{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Super64 kaže...

Mandjo zabije dva gola za pobjedu od 3:0 - ocjena u sportskom tisku = 9. Ja ukradem i isporucim dvije zastave ocjena od Dice-a = -1. Ko je tu lud? Kao se uopce vrednuje ta igra (mislim osim sto se forsira pretrpavanjem sadrzaja da se opravda cijena). Mozda nije ni devovima jasno sto se cijeni u igri na objective? Za k....

Tome koji je izumija tu čuvenu formulu za skill triba dat medalju.

Evo dobijem +47 za 5 min snajpanja na rushu:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/438070556904684352/799976654/

A na conquestu za sličan spm i score dobijem +1:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/438052342361198912/799976654/

Nebi me tolko živciralo da oni to lipo nisu ukovirili i nakeljili kao glavnu statistiku.

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Mala anketa da vidimo koji više volite.

5 M1911
13 Compact 45
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 1 hvala 0
15 godina
NiramX kaže...

Mala anketa da vidimo koji više volite.

m1911 je totalno shitez.

45 compact ga jede u svemu.

Nisu buffali m1911 kako su rekli i prema tome, logičan izbor je compact 45, iako nekad glumim mazohista pa trčim sa m1911.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

m1911 je totalno shitez.

45 compact ga jede u svemu.

Nisu buffali m1911 kako su rekli i prema tome, logičan izbor je compact 45, iako nekad glumim mazohista pa trčim sa m1911.

Buff bi trebao stići u nadolazećem patchu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ekipa, dajte mi recite što mislite kolko wallhackera i autoaimera ima po serverima. Onako, kad vidiš lika sa 35-4 omjerom redovito u par mečeva zaredom, lvl 38..iskače iza zida i upuca te prije nego ga vidiš, na hc modu...i tako te stvari. gledam po utubeu, wallhack postoji, vidim u zadnje vrijeme se banaju (piše u chatu)...ugl. šta vi kažete? znam da ima bolesnika koji fakat razbijaju. ta i meni potrefi da imam 2-1 omjer u par mečeva, al konstantno, sa prije spomenutim situacijama...ne znam. kad vidim to u tdm/domination izgubim volju. i naravno u hc modu, nema indikatora na mapama, al ovaj te brale skida ko luđak, kroz zidove, grmlje, granje, daske...{#}

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ekipa moze neki Ts3 server , hvala ! :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
eywa33 kaže...

.....iskače iza zida i upuca te prije nego ga vidiš, ...

U BF4.... svi. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja mislim da nema stvari koju nisu ovi iz dicea sje*ali ... Vozim scout heli na paracelu, pucina, mirno more a ispred mene frajer u gumenjaku. Lockam ga prvom laser guided raketom i direkt pogodak ... uzme mu 30 healtha ... ok, pratim ga i zasibam mu drugu u guzicu ... skine 25 healtha i frajer nastavi voziti ... udaram topovima po njemu, sigurno 7-8 pogodaka od onih 30 punjenja i sje*e me neprijateljski AA. WTF? S 2 laser guided i jednim rafalom, ekipa bjezi iz attack boat-a a ne gumenjak da mi prezivi ... Cudno, jadno, zalosno i cemerno.

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
eywa33 kaže...

U BF4.... svi. {#}

Lol. ma ima netcode bugova, malo laga i tako te "sitnice"...al što se tiče papaka sa whackom...evo primjer: stojim na rogue transm. mapi (tdm) gore na katu iza zida u zgradi, rješim jednog dobijem par metaka, bacim h.pack regenam i napravim kratku čeku dok se regenam. ono, mjesto idealno za regenat se, kad ono dolazi bajo kroz liva vrata bez ikakve šanse da me vidi prije, al on puca prije nego me vidi, nebil ga slučajno prvi skinuo...što slijedi nego alt+f4 uz plejadu verbalnih okršaja sa širom rodbinom dotičnog. naravno hc mod. da stvar bude jasnija.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
15 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
Soldier977 kaže...
eywa33 kaže...

U BF4.... svi. {#}

Lol. ma ima netcode bugova, malo laga i tako te "sitnice"...al što se tiče papaka sa whackom...evo primjer: stojim na rogue transm. mapi (tdm) gore na katu iza zida u zgradi, rješim jednog dobijem par metaka, bacim h.pack regenam i napravim kratku čeku dok se regenam. ono, mjesto idealno za regenat se, kad ono dolazi bajo kroz liva vrata bez ikakve šanse da me vidi prije, al on puca prije nego me vidi, nebil ga slučajno prvi skinuo...što slijedi nego alt+f4 uz plejadu verbalnih okršaja sa širom rodbinom dotičnog. naravno hc mod. da stvar bude jasnija.

Možda te zvuk odao, a možda si se pokazao na minimapi. Ja se dosta oslanjam na zvuk u igri (posebno u zatvorenim prostorima) i ponekad mi je on korisniji od minimape jer je moguće čuti i nekog ko koristi suppressor, a na minimapi ga nećeš vidjet. A i ko dobro čita minimapu lako te pronađe. Svako mrtvo tijelo se vidi na toj mapi ako si assault recimo, ima ljudi koji svaki kut provjere i tako. A ovo da puca prije nego te vidi, to se zove "prefire". Ako znaš da se neko skriva na određenom mjestu, počneš pucat prije i tako protivnik dobi metak i prije nego te vidi i ne stigne reagirat. {#}

Battlelog: dr34mshake_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 0:28 (patoHD).
17 godina
Battlefield 4

Riješio sam sve assignmente:

Evo i video:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 7:32 (TomoR).
Moj PC  
17 1 hvala 2
12 godina
odjavljen
patoHD kaže...

Možda te zvuk odao, a možda si se pokazao na minimapi. Ja se dosta oslanjam na zvuk u igri (posebno u zatvorenim prostorima) i ponekad mi je on korisniji od minimape jer je moguće čuti i nekog ko koristi suppressor, a na minimapi ga nećeš vidjet. A i ko dobro čita minimapu lako te pronađe. Svako mrtvo tijelo se vidi na toj mapi ako si assault recimo, ima ljudi koji svaki kut provjere i tako. A ovo da puca prije nego te vidi, to se zove "prefire". Ako znaš da se neko skriva na određenom mjestu, počneš pucat prije i tako protivnik dobi metak i prije nego te vidi i stigne reagirat. {#}

sve ok. naravno zvuk je jako bitan. no bio je hc mode, znači nema mape. prošlo je 10ak sekundi nakon što sam ubio lika koji je bio na drugom kraju zgrade, znači nema mrtvog tijela. tako da...čisto sumnjam. mislim da je to što si rekao idealan scenarij, no nakon što ti se takve stvari dogode par puta od istog lika...nema objašnjenja. lik ide na tebe, iza zidova izvire i nema teorije da ga prvi upucaš. gledam te whackove po utubeu. imaš lipo radar sa strane, piše ti kolko je metara udaljen, mijenja boju ovisno ako si izložen ili sakriven.sve, samo šetaš i kosiš...ovih par puta što pogineš je tek "slučajno" jer nisi mogao rješavati dva lika odjednom...ne znam, igra je stvarno fenomenalna, ima bugova, al ok da se prebrodit uglavnom. igriva je, kooperativna, al kad vidiš kako ljudi koriste takve piz**ije...kako nastavit normalno igrat kad znaš da postoji mogućnost, ne toliko mala, da bajo na drugom kraju mape tamo vidi kvadratić sa tvojim imenom i čeka samo tebe jer si u situaciji prije bio onaj drugi lik kojeg nije stigao ubiti pa će sad da ti se naj*** matere čim izviriš jer si mu poremetio 21/2 score .

kako sam i rekao...šetnja kroz parkić u šangaju 

14 godina
neaktivan
eywa33 kaže...

Stari moj ovo vec godinama postoji samo kad naletis tako na nekog a sumnjas izadji sa servera i to je to ali opet nemoj sumnjat u nekog zato sto je eto bolji,brzi ili slicno.To 21/2 je cisto normalno,covjeku kad krene krene ali nes imat svaku rundu fala bogu,desi se samo nek ti to nebude orjentir,ako ima u 3 minute 21/2 to bas i nije normalno.Opusti se i igraj a i cini mi se da ih je manje nego u trojci,bar na ono sto sam ja naletio

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
patoHD kaže...

Možda te zvuk odao, a možda si se pokazao na minimapi. Ja se dosta oslanjam na zvuk u igri (posebno u zatvorenim prostorima) i ponekad mi je on korisniji od minimape jer je moguće čuti i nekog ko koristi suppressor, a na minimapi ga nećeš vidjet. A i ko dobro čita minimapu lako te pronađe. Svako mrtvo tijelo se vidi na toj mapi ako si assault recimo, ima ljudi koji svaki kut provjere i tako. A ovo da puca prije nego te vidi, to se zove "prefire". Ako znaš da se neko skriva na određenom mjestu, počneš pucat prije i tako protivnik dobi metak i prije nego te vidi i stigne reagirat. {#}

sve ok. naravno zvuk je jako bitan. no bio je hc mode, znači nema mape. prošlo je 10ak sekundi nakon što sam ubio lika koji je bio na drugom kraju zgrade, znači nema mrtvog tijela. tako da...čisto sumnjam. mislim da je to što si rekao idealan scenarij, no nakon što ti se takve stvari dogode par puta od istog lika...nema objašnjenja. lik ide na tebe, iza zidova izvire i nema teorije da ga prvi upucaš. gledam te whackove po utubeu. imaš lipo radar sa strane, piše ti kolko je metara udaljen, mijenja boju ovisno ako si izložen ili sakriven.sve, samo šetaš i kosiš...ovih par puta što pogineš je tek "slučajno" jer nisi mogao rješavati dva lika odjednom...ne znam, igra je stvarno fenomenalna, ima bugova, al ok da se prebrodit uglavnom. igriva je, kooperativna, al kad vidiš kako ljudi koriste takve piz**ije...kako nastavit normalno igrat kad znaš da postoji mogućnost, ne toliko mala, da bajo na drugom kraju mape tamo vidi kvadratić sa tvojim imenom i čeka samo tebe jer si u situaciji prije bio onaj drugi lik kojeg nije stigao ubiti pa će sad da ti se naj*** matere čim izviriš jer si mu poremetio 21/2 score .

Da, u pravu si. Ja sam govorio za "Normal", ti za "Hardcore". Naletim i ja ponekad na nekog koga jednostavno ne mogu ubit, makar počeo pucat i prije njega i imam pušku koja ima veći rate of fire. Samo problem je što je igra u banani još uvijek, pa je teško reći ko vara, a kome igra samo bolje radi. {#} A kolega Blade Runner31 dobro kaže, može se svakom boljem igraču zalomit 35-4 itd. ako ga krene i ako ti je šta sumnjivo, napustiš server, ima i drugih. Ipak je to zabava, a ne pokušaj dobivanja sloma živaca. {#}

Battlelog: dr34mshake_CRO
17 godina
Battlefield 4

Vidio sam "skriveni" assignment, tj. dog-tag za njega.

Nisam ga još otključao.

Ako se ne varam kranovi su na Firestormu i Omanu. Da je dogtag, za zaletio sam se u svaki kran sa chopperom, to bih vjerojatno već imao.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 9:00 (TomoR).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Najdraže mi je rejapat "dobre" igrače i onda kada oni u chat vrište da si cheater, vaki ... naki...... {#}

jer bože dragi kako možeš imat od njega brže reflekse.....

Moj PC  
5 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Najdraže mi je rejapat "dobre" igrače i onda kada oni u chat vrište da si cheater, vaki ... naki...... {#}

Aludiras na odredene individue iz PIS(S) klana? {#}{#}

14 godina
Battlefield 4

bas sam otključao gol magnum..

tek u 4. rundi otkad sam krenuo...

uzas.. ako ste u losijem teamu zaboravite na taj assigment.

ako je mapa 32+ igraca zaboravite na assigment.

popusio sam pola skilla dok nisam uspio otkljucat... killovi moraju biti na tornju,al nemoraju biti sa sniperom. no preporucam sniper jer u istoj rundi treba i sniper ribbon .

mozda najlakse da prvo ribbon dobijete gađajući ljude na tornju (tornjake) pa tek onda na toranj po 5 killova. uglavnom frustracija na kvadrat pomnozeno sa n+1 gdi je n = svaki death. pogotovo dok lik sa dizalice kempa premjestajuci se po 10 metara nakon svakog killa.

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

bas sam otključao gol magnum..

tek u 4. rundi otkad sam krenuo...

uzas.. ako ste u losijem teamu zaboravite na taj assigment.

ako je mapa 32+ igraca zaboravite na assigment.

popusio sam pola skilla dok nisam uspio otkljucat... killovi moraju biti na tornju,al nemoraju biti sa sniperom. no preporucam sniper jer u istoj rundi treba i sniper ribbon .

mozda najlakse da prvo ribbon dobijete gađajući ljude na tornju (tornjake) pa tek onda na toranj po 5 killova. uglavnom frustracija na kvadrat pomnozeno sa n+1 gdi je n = svaki death. pogotovo dok lik sa dizalice kempa premjestajuci se po 10 metara nakon svakog killa.

Uopce nije tesko. Odes ili na caspian na toranj i u tih prvih par minuta odradis 5 kilova dok je toranj jos tamo ili na firestorm i na bilo koju etazu i ubijes ih 5 vlo brzo. 

14 godina
drahic kaže...
Soldier977 kaže...

Aludiras na odredene individue iz PIS(S) klana? {#}{#}

Ma mogu biti i iz Epsilona.... isto je.

13 godina

393 Mb patch je vani

Feb 25 PC Game update notes 

-Fix for the so called “sound loop crash” issue that caused the game to freeze 

-Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle 

-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion 

-General stability improvements

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 10:15 (BoobZ).
12 godina
BoobZ kaže...

393 Mb patch je vani

-Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle 

-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion 

A u kuhac meni je do sad radilo relativno ok,bojim se skidat taj pač

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Battlefield 4

Ajde konačno

Nadam se da su uklonili rušenje sad.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

jel još netko ima problema sa FPSom nakon SA? prvo mi je bilo samo na SA mapama a sad na svakoj je8enoj mapi, valjda imam 20 fps... {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

393 Mb patch je vani

Ma lol, ni jednog problema do sada, a sada battlefield stopped working.

Baš sam iznenađen, nema šta..

Mali_Playa
14 godina
SiNkE.Zgb kaže...

A u kuhac meni je do sad radilo relativno ok,bojim se skidat taj pač

{#}

Al pazi, ispravili su (navodno) tocno one tri stvari o kojima se ovdje prica tjedan-dva. Ja mislim da DICE cita BUG forum.

Koliko uspjesno.. sad bumo probali!!

skank666 kaže...

jel još netko ima problema sa FPSom nakon SA? prvo mi je bilo samo na SA mapama a sad na svakoj je8enoj mapi, valjda imam 20 fps... {#}

Ne, sve uredno.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 10:39 (CyberDemonVZ).
16 godina
skank666 kaže...

vidi da ti nije memory leak,meni se dogodilo pa postane neigrivo

MV_gamer kaže...
BoobZ kaže...

393 Mb patch je vani

Ma lol, ni jednog problema do sada, a sada battlefield stopped working.

Baš sam iznenađen, nema šta..

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 10:41 (dery).
14 godina
neaktivan
dery kaže...

Hahaha živa istina :D

Ako netko naleti na rješenje toga, bio bi zahvalan da javi, također ako ja naletim vam zaljepim tu, jer najvj nisam jedini.

Mali_Playa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice