dečki dvoumim se koju da si uzmem za novi xbox one. Ghosts ili Battlefield 4. Nisam do sada igrao prethodne nastavke , mogu reč samo da mi se Crysis 3 multyplayer svidio , i da volim igrati sam i krkati okolo. Sto mi preporučate koja je igra bolja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dečki dvoumim se koju da si uzmem za novi xbox one. Ghosts ili Battlefield 4. Nisam do sada igrao prethodne nastavke , mogu reč samo da mi se Crysis 3 multyplayer svidio , i da volim igrati sam i krkati okolo. Sto mi preporučate koja je igra bolja?
Ghosts. Jer ćeš doći plakati za dva dana kako si na jednoj stazi trčao pola dana i onda te netko ubio jednim metkom.
Ghosts je puno brži, možeš lone wofati i uvijek si u srži bitke. Za bf treba dosta navikavanja i volje, a sami modovi tipa domination i tdm ipak ne mogu ponuditi ono što u njima nudi ghosts.
Bf sam igrač, ali sukladno tvojim željama, predlažem ti ghosts.
Ma koga briga za FPS... jeste skužili feature na Dragon Passu?
Super mi je kad s tenkom moram zaobilaziti stabalca s dvije grančice jer su napravljena od titana.
Ma kakav titan, titan je stiropor naspram materijala od kojeg su napravljene te grancice. Bestija od 60 tona i 1500 konja nemoze im nista, projektili iz tenka i rpg-a isto tako nemaju nikakvog ucinka. Trebali bi patentirati taj materijal i zgrnuti lovu, a ne trositi vrijeme na ispravljanje bugova u pokvarenoj igri!
frostbite momci, frostbite...
Kupiš jednu od top kartica i na mapi iznenada padne fps na 25 na pola sekunde^^
instaliraj windows 8 za pocetak

Učio me Dama plivati po praznim serverima...valjda nas je netko vidio
ontopic:
Matros priča gluposti, provocira...
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/01/03/opinion-ea-and-dice-have-broken-consumer-trust.aspx
Kakav je to debil to nisu istine.
Učio me Dama plivati po praznim serverima...
Vidjet ćemo kako će dama plivati kad prinova stigne
Ja sam troje djece odgojio uz battlefield. Najstarija je u prvom razredu crtala obitelj - tata je bio sa slušalicama pred monitorom
Učio me Dama plivati po praznim serverima...
Vidjet ćemo kako će dama plivati kad prinova stigne
Ja sam troje djece odgojio uz battlefield. Najstarija je u prvom razredu crtala obitelj - tata je bio sa slušalicama pred monitorom
bolje i to neg da te nacrtala s pivom u ruci
Pozdrav,
oprostite što upadam u temu kao padobranac, ali imam problem sa win8.1 pro x64, kada Alt+Tab in BF4 bude crni ekran 3-4s, što počinje živcirati. Ja mislim da je problem zbog postavki, jer kod win8.1+BF4, u bf4 nema 60Hz, ko što je moj monitor, već samo 59.94Hz(1080p). Probao sam sa drugim rezolucijama kojima je dostupno 60Hz(ili čak 75Hz) i delay nije tako dug(~1s) igru sam stavio na SSD, misleći da će pomoći, ali ništa od toga. Ima li netko barem ideju za rješenje?
Hvala!
E da, bio sam s ekipom prosli vikend na malo real life BF'a pa evo par slikica... ovu nedjelju idemo u sumu
Grafika je stvarno next gen i nema shutteringa...al ono ni malo
Airsoft FTW, ja bio prije tjedan dana s ekipom na paintballu, ali nije to to
Ovo je pre hebeno...cak kad dobijes direkt u celo i dalje je pre hebeno :D
Imamo par dana odmora od ljudine
sta je ovo vec par puta directx error u zadnjih par dana..
tog prije nije bilo..
Imamo par dana odmora od ljudine
Nije valjda nepropisno kartoniran, ma zašto?
Klasična navlakuša... Još jedna-dvije i eto novi account
EDIT:
294. sam sa AT minama i pravit ću se da je to velika stvar u životu općenito
Klasična navlakuša... Još jedna-dvije i eto novi account
EDIT:
294. sam sa AT minama i pravit ću se da je to velika stvar u životu općenito
Nisi ga valjda :(
Svaka čast...uvijek sam bio fan mina, ali ovdje mi je diglo tlak što moram punit perk da ih imam 6. Nekad nikako napunit.
Inače su super, ali jednom mi je tenk prešao preko njih i samo mi se nasmijao.Rage quit instant.
Siješ random, ili imaš ''tajna'' mjesta?
jel se to meni cini ili je trenutno aek ono sto je bio m16a3 u trojci?
ili mi jednostavno lezi..
Inače su super, ali jednom mi je tenk prešao preko njih i samo mi se nasmijao.Rage quit instant.
Siješ random, ili imaš ''tajna'' mjesta?
Prilazna cesta na A, cesta od A do B i prilazna cesta prema E na lancangu. I par mjesta od A do B na zavodu. Milina...
Generalno sva mjesta gdje su prilazi zastavama "uski". Najteže je recimo na Golmudu jer zastavama mogu prići odakle god žele
Pozdrav,
oprostite što upadam u temu kao padobranac, ali imam problem sa win8.1 pro x64, kada Alt+Tab in BF4 bude crni ekran 3-4s, što počinje živcirati. Ja mislim da je problem zbog postavki, jer kod win8.1+BF4, u bf4 nema 60Hz, ko što je moj monitor, već samo 59.94Hz(1080p). Probao sam sa drugim rezolucijama kojima je dostupno 60Hz(ili čak 75Hz) i delay nije tako dug(~1s) igru sam stavio na SSD, misleći da će pomoći, ali ništa od toga. Ima li netko barem ideju za rješenje?
Palo mi na pamet. Potpuni uninstall graf. drivera i onda ponovno instaliranje?
A sto se tice mina, zbog takvih smradova moram voziti tenk offroad
Kad je puno igrača na serveru onda ne pomaže ni to. Igrao sam golmud prije par dana. Mislim da je C zastava bila u pitanju - bilo je oko nje barem 30-ak mina. Ja sam svoje isto stavio negdje na pustopoljinu i nakon minutu eto bodova...
Kad je puno igrača na serveru onda ne pomaže ni to. Igrao sam golmud prije par dana. Mislim da je C zastava bila u pitanju - bilo je oko nje barem 30-ak mina. Ja sam svoje isto stavio negdje na pustopoljinu i nakon minutu eto bodova...
Mislis da ne znam :)
Al je vjerojatnost manja ;)
Pozdrav,
Zato ja dok se vozim po tim čudnim putevima, spamam Q ko budala da nebi bilo nisam znao
Ovo je nesto novo. Ne sjecam se da mi se ikad dogodilo... Zapravo sam i ugodno iznenadjen
Hehe, jos 4 pobjede!
Mos mislit, sad cu izgubiti 20-tak za redom tako da ce mi biti zlo
E da šalju crash report od igre bilo bi puno bolje valjda bi iz tih reporta skužili da igra nije još izašla iz Bete.
SHOW!
haha
SHOW!
Pamark, naljutili te?
BF4 već dojadio svima
LOL, u subotu?? Za ne vjerovati