- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema DLC-u ni traga, vidim da je i datum "added to library October 29" što je bio dan izlaska igre iako je igra kupljena prije tog datuma, nisam ziher dal to nešto znaci. Uglavnom pricekat cu do sutra da sad ne spamam bezveze
Ja nemam premium i china mi bio dostupan danas oko podneva.
Evo upravo sam odigro par rundi tog dlc-a.
Probaj se par puta odlogirat možd proradi.
Nakon kontaktiranja Origin supporta, dobio sam China Rising +2 Silver battlepacka kao ispriku za neugodnosti.
Najs
SUPER! nakon zadnjeg patcha se ni ne mogu spojit na server a ako slučajno ne dobijem poruku da se ne može spojit, ono bf4 proces se baš trudi spojit e onda se taj isti crasha... nek se je8u
SUPER! nakon zadnjeg patcha se ni ne mogu spojit na server a ako slučajno ne dobijem poruku da se ne može spojit, ono bf4 proces se baš trudi spojit e onda se taj isti crasha... nek se je8u
Stari, meni nakon zadnjeg patcha radi super. Sinoć sam čak uspio i šangaj odigrat a da mi se nije srušilo nakon minutu.
Čini mi se da mi sad protivnici bolje padaju
e pa je8i se i ti...
e pa je8i se i ti...
Meni radi jednako savršeno kao i prije. Samo da znaš.
e pa je8i se i ti...
Meni radi jednako savršeno kao i prije. Samo da znaš.
Ma dobro tebi je savrseno bez pola textura, tako da me strah uopce vidjet tvoje "savrseno".
Ma dobro tebi je savrseno bez pola textura, tako da me strah uopce vidjet tvoje "savrseno".
Pa imaš moj video gdje su sve teksture. Gdje sad vidiš da nedostaju?
pa to mi je drago ćuti... jednom će i meni!
Pa imaš moj video gdje su sve teksture. Gdje sad vidiš da nedostaju?
Pa tih 2 min. Nevjerujem ti nist.
Svaki dan je Battlelog "down for maintenance"???
Pa kaj mogu igrat samo kad njima paše ne i kada ja imam vremena?
Koji hebeni poluproizvod, najgori BF ikad , što se tiče bugova, nedovršenosti , ma atm, najgori BF koji sam ikada igrao .
Meni igra radi super...trčakaram preko livadice...miris lavandice...divim se grafičici (na low)...ubijam nitkove...
i onda me žena šlopi krpom da odem u krevet

Vidim da je tvoja njezna.
Taman za ljudinu
Kakav je netcode?
Ima umiranja iza zidova gljiva?
kad čujem ovaj naglasak,izvrne mi se želudac ali stvarno.ne mogu izdržati ni 10 sekundi slušanja.stavio sam na mute
Gledao sinoć pa zab. linkati.
Dobri su killovi, ali hrpu toga ovisi o sreći. Mene bi vjerovatno roadkillao heli ili eod bot kad bi pokušao takvo što.
Ugl. gušt je vidjeti šta ekipa pogađa.
onaj sraw doktor mi je bio impresivan
E ali....postoje ti dvije hamze, hamza i ham7a tako da pazi koji je koji :)
Ma šta ja znam, poznato mi bilo a i video je dobar pa reko zašto ne stavit koji god da je :P
E ali....postoje ti dvije hamze, hamza i ham7a tako da pazi koji je koji :)
Ma šta ja znam, poznato mi bilo a i video je dobar pa reko zašto ne stavit koji god da je :P
Moraš paziti ubuduće, inače ode glava!
Diš skupit 12v12 sada...teško
A moglo bi se samo što ljudi seru - svejedno svi igraju svaku večer ali kad se treba organizirati onda je "riki martine brate svati me..."
Diš skupit 12v12 sada...teško
A moglo bi se samo što ljudi seru - svejedno svi igraju svaku večer ali kad se treba organizirati onda je "riki martine brate svati me..."
A vrazna kakav će taj dan biti, ako padne kiša snijeg munje mogao bi netcode smetat nekima