Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.631.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

sve

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma nekaj im definitivno ne štima i oni to znaju(dice) ali neznaju niti sami srž problema.

ili je problem prevelik da bi se popravio?

tko to zna, mi možemo jedino nagađati....

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4
@tonci

jesi razmisljao o promjeni provajdera. i igraj na serverima sa pingim manjim od 30. nauci se iskonfigurirati mreznu karticu!
Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Mislim da može biti više razloga:

- serveri imaju za BF4 preslabi CPU/CPU-e

- imaju premalo memorije

- imaju problema s NIC-ovima

- game serveri imaju memory leak koji s vremenom uguši stroj i treba reboot

Prva solucija je najvjerojatnija, zato što je CPU najbitniji za ono što game server radi - simulira i predviđa događaje u igri i zatim ih sinkronizira te razmjenjuje podatke. Ako vlasnik (hoster) natrpa previše game server na jednu mašinu, lako je moguće da je hardver nedovoljan (prespor, premalo jezgara...). Osim CPU-a treba i memoriju, a ako je nema, koristi disk, petlja po disku i uspori što rezultira ogromnim kašnjenjima i odbacivanjem informacija. Treća mogućnost ima veze s mrežom i eventualno pokvarenim sučeljima, a četvrta se svodi na drugu.

Zašto to mislim? Zato što da je problem u igri, u kodu samom po sebi: svi bi, 100% ljudi, imali problem 100% vremena. Ili je hardver problem ili je hardver problem pa game server čudno reagira na probleme.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 14:59 (Tonči).
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina

mislim dok citamsve vaše postove razumijem da ocito postoje neki problemi s netcodeom,nebi ljudi izmisljali

ali neznam,jesam ja blažen ili što ali ja tih problema stvarno nemam. kako sa hitregom dok sam u vozilu ,jetu,ili kao pješak. kud puknem metak ide. s tim da sam par puta osjetio da padam brze nego protivnik ,ali vjerojatno zato što ima veci fire rate i sibne mi 1 ili 2 u glavu sto je vecinom slucaj. isto vrijedi kad sam ja u firefightu,znao sam hrpu puta s dmrom dobit fight nablizinu jer panic fiream u upper chest (ko da sniper imam) i s recoilom u glavu sprasim metak...

16 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...

znao sam hrpu puta s dmrom dobit fight nablizinu jer panic fiream u upper chest (ko da sniper imam) i s recoilom u glavu sprasim metak...

Kladim se da je 75% mojih headshotova slučajno zbog recoila puške. {#}

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

mislim dok citamsve vaše postove razumijem da ocito postoje neki problemi s netcodeom,nebi ljudi izmisljali

ali neznam,jesam ja blažen ili što ali ja tih problema stvarno nemam. kako sa hitregom dok sam u vozilu ,jetu,ili kao pješak. kud puknem metak ide. s tim da sam par puta osjetio da padam brze nego protivnik ,ali vjerojatno zato što ima veci fire rate i sibne mi 1 ili 2 u glavu sto je vecinom slucaj. isto vrijedi kad sam ja u firefightu,znao sam hrpu puta s dmrom dobit fight nablizinu jer panic fiream u upper chest (ko da sniper imam) i s recoilom u glavu sprasim metak...

ma to ti na cq large-u nije toliko izraženo.

probaj domination mape odigrat nekih 3-4 mape za redom i onda ćeš vidjet o čemu pričamo.

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 4

Ko će s mnom na ekspediciju? Je*eš K/D, SPM i statse!!!

http://www.youtube.com/user/MsDome007

5 0 hvala 1
14 godina
Tonči kaže...

- imaju premalo memorije

Prva solucija je najvjerojatnija, zato što je CPU najbitniji za ono što game server radi - simulira i predviđa događaje u igri i zatim ih sinkronizira te razmjenjuje podatke. Ako vlasnik (hoster) natrpa previše game server na jednu mašinu, lako je moguće da je hardver nedovoljan (prespor, premalo jezgara...). Osim CPU-a treba i memoriju, a ako je nema, koristi disk, petlja po disku i uspori što rezultira ogromnim kašnjenjima i odbacivanjem informacija. Treća mogućnost ima veze s mrežom i eventualno pokvarenim sučeljima, a četvrta se svodi na drugu.

Zašto to mislim? Zato što da je problem u igri, u kodu samom po sebi: svi bi, 100% ljudi, imali problem 100% vremena. Ili je hardver problem ili je hardver problem pa game server čudno reagira na probleme.

Zvuči mi apsolutno nevjerojatno da Dice u mjesec i pol ne bi otkrio da je samo problem u HW-u od servera i da bi EA dozvolio da se zbog servera ruši njihov ugled i cijele franšize (čitaj: ruši dobit)

17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
desh kaže...
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Da sam bar znao za ono o minigunima {#}

Jos nije popravljeno, stignes probat!

Odigrao sam sada 3 i po sata u komadu bez greske. Sve na istom serveru na kojem i inace nemam problema! Dvojici kolega iz klana se nekoliko puta srusila igra za to vrijeme! Pa sad ti shvati koji vrag se desava s tom igrom! 

Imas 32 gb rama. Bravo. Dao si 100 000 kn da igras bf bez crashanja.

Sorry Zdenek, ali nerazumijem o cemu pricas. Imam 16 gb rama koji su dosli ugradjeni u laptop i nigdje nisam spomnjao vezu izmedju kolicine rama i stabilnoscu BF4!

14 godina
Battlefield 4
Moj PC  
3 0 hvala 6
17 godina
odjavljen

Vidim da je v40 mini daleko najpopularnija granata. Meni to nikako ne sjeda. Kad god ju hoću baciti dalje - ona eksplodira u zraku. To je onda besmisleno, ne? Možeš ju baciti dalje ali će eksplodirati na pola puta...

Freak Show Inc.
17 godina
TomoR kaže...

Šta ljudima sve padne na um:

Zbog ovakvih majmunarija sam i zavolio Bf serijal!

Blast from the past:

mada je ovaj engie više kao R2D2 u X-Wingu -- repair droid {#}

17 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Ajmo, upravo sam to isto htio predlozit!

Idem Mrcinacki server stavit na Paracel storm CQ i igrat se istrazivaca. 

15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Vidim da je v40 mini daleko najpopularnija granata. Meni to nikako ne sjeda. Kad god ju hoću baciti dalje - ona eksplodira u zraku. To je onda besmisleno, ne? Možeš ju baciti dalje ali će eksplodirati na pola puta...

nekuzim zasto koristiti v40 mini kad postoji gey impact nade od kojeg nema bjezanja?!?!

Battlelog: just_mau5
15 godina
berto kaže...
Friday kaže...

nekuzim zasto koristiti v40 mini kad postoji gey impact nade od kojeg nema bjezanja?!?!

Fata je Fata, ali triput je triput...

Steam: Peacean Origin: Peacean_BiH Raptr: Peacean
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 16:04 (AL13N13).
15 godina
Komunist Izet kaže...

Je ništa, ajmo na neki prazni server i otkrivat, možda postanemo poznati {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
16 godina
Battlefield 4

Mini se bolje odbija, dalje leti i imaš 3 komada od početka, impact imaš samo dvije, ne odbija se i ima manji damage, jedina prednost je što odmah grune. Impact sam prije koristio ali sad samo mini radi onoga što sam nabrojao.

Ona zapaljiva mi je jedino dobra u nekim uskim prostorima ili na rushu baciš na mcom da nitko ne disarma i sl.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 15:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Mini se bolje odbija, dalje leti i imaš 3 komada od početka, impact imaš samo dvije, ne odbija se i ima manji damage, jedina prednost je što odmah grune. Impact sam prije koristio ali sad samo mini radi onoga što sam nabrojao.

Ona zapaljiva mi je jedino dobra u nekim uskim prostorima ili na rushu baciš na mcom da nitko ne disarma i sl.

Ali to što dalje leti nije neki argument jer eksplodira u letu. Jedina prednost je što te 3 imaju veći ukupan damage ali daljina im nikako ne ide na ruku. Impact je puno korisnija...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4: How to Unlock the UCAV and M1911 3X Developer Scope 

0 0 hvala 0
17 godina
AL13N13 kaže...
berto kaže...
Friday kaže...

Fata je fata, ali triput je triput...

+ leti dalje!

16 godina
odjavljen
C64 kaže...

Zvuči mi apsolutno nevjerojatno da Dice u mjesec i pol ne bi otkrio da je samo problem u HW-u od servera i da bi EA dozvolio da se zbog servera ruši njihov ugled i cijele franšize (čitaj: ruši dobit)

Ovisi. To je zapravo nezgodan problem za reprodukciju, pogotovo ako vrijedi i četvrta točka ili game server neobično reagira na probleme s resursima. 

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni su impact draže - ne možeš pobjeći, a za odbijanje, ako mi se baš odbija, koristim LVG - najveće zlo u igri.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

+ leti dalje!

{#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

ovi su zabrijali tesko. to nesto sto su nam pokazali je bio levolution broda koji se nasuce na obalu.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

- imaju premalo memorije

Simptomi su ovi:

"meci" kasne.

na ekranu ugledam Headshot bonus 25, kill 100 i onda padnem od lika kojeg sam ubio.

99.99% se događa kod headshota i 90% vremena protivnik me ubije sa 1% healtha. ostatak je sa 7% healtha.

Druga situacija je kad dobijem i payback kod trejda, ali i dalje piše da me protivnik ubio sa 1% healtha.

Najsmješnije od svega je što izgleda da su pištolji daleko pouzdaniji od full automatskih oružja za registraciju pogodaka.

semi auto pištolji rade veći DMG po metku od AR i nema tih smiješnih asissta preko 90. Full auto puške izgleda da izgube pokoji metak u serverima.

Kod snajpera je registaracija pogotka najpouzdanija(vjerojatno zbog brzine metka), ali kod igranja sa snajperom se pokazuje drugi problem, a to su invisible walls.

Krovovi/ivice objekata/pogotovo krovova nisu tamo gdje jesu. Tako ponekad, iako imaš direktan line-of-sight metak ti zaiskri na nevidljivom zidu.

Najočitiji primjer problema sa neregistracijom, točnije nedjelovanjem pogodaka sam imao na Altai Range na putu uzbrdo prema središnjem tornju. Ugledam lika bočno na nekih 30m kako se penje među stijenama, možda 10 metaka u klipu, 2 bursta sa silenced ace23, nekoliko hit markera, on i dalje trči, izvlačim Mass, pogodak sa nekih 20m boćno, frizura stoji. Sad sam mu već skoro s leđa na stepenicama i bacam Impact nade, dobijem hit marker, još trči, bacam drugi nade dobijam drugi marker i tu ga skida team mate i ja dobijam assist 50 i kusur. sve u nekoliko sekundi u pokretu tako da je medpack isključen. WTF.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Molim moderatore da počnu raditi svoj posao i da podjele kartone ovima koji tvrde da igra ne valja. Pa šta je ovo??? Netko neupućen da malo prolista stvarno bi mislio da igra ima problema...

Freak Show Inc.

6 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

netrebas pisati u mnozini...

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
berto kaže...

netrebas pisati u mnozini...

"Prolista"? Pa to nije množina...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

misli na *ovima

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice