Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.632.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 4
bennyPro kaže...
Neznam sta vas muci ali probajte igrati na serverima sa pingom manjim od 80.

Ja obavezno tako radim i nikada nikakvih cudnih situacija.

sad sam bio na serveru s manje od 40ms i igrao sam pune 2 min 

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja brijem da nas DICE trolla sa ovim updejtima iliti ga "fixevima" {#}

piše u opisu updatea : vrata kontejnera se nisu dala zatvoriti pa smo to fixali. lool

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

piše u opisu updatea : vrata kontejnera se nisu dala zatvoriti pa smo to fixali. lool

Bit će malo podmazali da se bolje zatvore.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Bit će malo podmazali da se bolje zatvore.

malo wd-a i teraj {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 4

Ma to je bilo scena da sam u kontejneru, stisnem tipku da se zatvore vrata a ono zatvori vrata a mene šutne van.

To sam lijepo rekao kolegi da isprave, kaže on baš je on bio zadužen za taj dio igre i da će to odmah ispravit.

I istina, ispravili su.

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

igram obvezno na serverima sa 30-50pinga. 1% trejdovi ili deathovi, te asist counts as kill 93 su mi sad već normala. 

Ping prema serveru nije problem, očito je problem u netcodeu/syncu jer ja kod trejdanja znam umrijeti kad je protivnik već mrtav i u padu. radi se o djeliću sekunde, ali je iritantno do uebera.

naravno, učestalost ovisi od servera do servera.

Također, pogledao sam nemali broj BF4 YT videa i najinteresantnije/najočitije je kad YT proleeteri skidaju helikoptere i jetove RPGom. Hitmarker im je redovito pola(i više) dužine vozila iza samog vozila.

Dakle postoji neka kompenzacija.

Vezano uz ovo, ima li itko da precizno zna odgovoriti što "network smoothing" opcija točno radi. na 0 je što, a na 100 je što? meni je na 0. kakav je odnos prema nekome tko je na default 50% network smoothing?  

11 godina
protjeran
sharxtreme kaže...
bennyPro kaže...

igram obvezno na serverima sa 30-50pinga. 1% trejdovi ili deathovi, te asist counts as kill 93 su mi sad već normala.

Ping prema serveru nije problem, očito je problem u netcodeu/syncu jer ja kod trejdanja znam umrijeti kad je protivnik već mrtav i u padu. radi se o djeliću sekunde, ali je iritantno do uebera.

Također, pogledao sam nemali broj BF4 YT videa i najinteresantnije/najočitije je kad YT proleeteri skidaju helikoptere i jetove RPGom. Hitmarker im je redovito pola(i više) dužine vozila iza samog vozila.

Vezano uz ovo, ima li itko da precizno zna odgovoriti što "network smoothing" opcija točno radi. na 0 je što, a na 100 je što? meni je na 0. kakav je odnos prema nekome tko je na default 50% network smoothing?

Onda  je  ocito  problem  do  tvog internet  provajdera.  Jesi  razmisljao  da  ga  promjenis?

12 godina
Battlefield 4

meni je igra radila ajmo rec odlicno do zadnjeg update-a tu i tamo koji crash al zanemarivo....

od jucer neigrivo prvo nemrem uc na servere vec me tu baca van a kad i udjem nakon par minuta crash sa dobo znanom porukom

bravo dice

bravo ea

a sad odo u apoteku po nes za smirenje 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bennyPro kaže...
sharxtreme kaže...
bennyPro kaže...

Onda  je  ocito  problem  do  tvog internet  provajdera.  Jesi  razmisljao  da  ga  promjenis?

Ono, hvala na ne-odgovoru. Po tome ispada da bi masa ljudi worldwide trebala promijeniti provajdera.

Priče o neregistraciji pogodaka, odnosno neregistraciji smrti protivnika,  iako je kill zaračunan i prikazan(dakle i odlazna i povratna informacija su uredno tu) je do provajdera??

BTW pogledajmo friški pingtest

1ms jitter, 0%packet loss

drugi test je prema Frankfurtu

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 16:47 (sharxtreme).
12 godina
Battlefield 4

Pitanje na brzinu di se nalazi save game od B4 na win7 trebam sad pod hitno staviti windowse nesto me zezaju a prosao sam cca pola igre. dal je to ono u my documents?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Pitanje na brzinu di se nalazi save game od B4 na win7 trebam sad pod hitno staviti windowse nesto me zezaju a prosao sam cca pola igre. dal je to ono u my documents?

da

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Phantom Prospect assignment

Play as premium once
Score 200 kills with Assault rifles
Score 200 kills with Main battle tanks
Get a 300 meter headshot
Unlocks Phantom Dog Tag

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedan od bugova koji me nervira a u biti ide na korist igračima.

Osoba A ima recimo 4:0 score u partiji, netko je ubije a osoba B je oživi, osoba A se sakrije 10 sekundi i nakon toga opet pogine. Nakon što se respawna osoba A opet ima 4:0 na tablici umjesto 4:1. E sad dali je to intentional a ja ne znam ili bug? Svaki put kad te netko revivea samo se sakriješ desetak sekundi i voila... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
SiNkE.Zgb kaže...

meni je igra radila ajmo rec odlicno do zadnjeg update-a tu i tamo koji crash al zanemarivo....

od jucer neigrivo prvo nemrem uc na servere vec me tu baca van a kad i udjem nakon par minuta crash sa dobo znanom porukom

bravo dice

bravo ea

a sad odo u apoteku po nes za smirenje 

Vjerojatno te necu utjesiti, i meni je igra do jucer radila - sad su mi je fino decki iz DICE-a pokvarili. Ko i obicno, dobro kratko traje. Ipak sam snasao rijesenje - prvo sam izbrisao igru i oslobodio malo prostora. Potom sam supportu poslao mail na Hrvatskom naravno, jer sam im onako elegantno rekao da su nesposobni kreteni i nek se sa svim svojim parama steraju u tri PM itd itd itd. Nadam se da ce si to prevesti i oni time potrosit koju pinku na mene i bananirat me. Sigurno ce mi bit malo lakse za odlucit s cime cu se zabavljat, barem cu znati da mi je tom govnu  pristup zabranjen.

15 godina

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

super cijena ! ali ljudi  pitajte se zasto je tako brzo i drasticno pala ! e moj dice {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

i want my money back

dao sam ...ebenih 400 kn za dvd verziju a za uzvrat dobio glavobolje

cak sam u jednom trenutku pomislio upgrade-at konfu i potrosit dodatnih 1500-2000kn za ovu igricu,

da igricu,

al ovo nije ni igrica...tetris je igrica a ovo je wanna be igrica

uskoro bi mogli ocekivat codove za igru u arielu od 2 kg jer morat ce ju dijelit 

niko normalan nebi dao za ovo ni 2 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 17:59 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
10 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

shangai 64 igraca -> sound loop freeze {#}

ostale mape sve ok ako disejblam antivirusni i firewall

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
bennyPro kaže...
sharxtreme kaže...
bennyPro kaže...

Evo gaaaaaaaa, grafika man ilitiga onaj Ljudevit? El   sam    pogodio   ? {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 18:01 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
bennyPro kaže...
s

Možda sam nekad i posumnjao, ali sad si potvrdio ljudevit da si to ti.

Benny ti se zove pas pretpostavljam?

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Radi fantastično. Čak je i frejmrejt bitno porastao, a učitavanje je kraće na prvoj mapi.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
4 10 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4
zato sto su svjesni globalne krize. I ovime samo pokazuju svoje dobro srce.

Cijena igre nema veze sa kvalitetom. da je tako onda bi bf4 trebao biti 300eura jer je trenutno najbolja igra danasnjice.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Radi fantastično. Čak je i frejmrejt bitno porastao, a učitavanje je kraće na prvoj mapi.

ajd bar nekom ak nas nefarbas{#}

bennyPro kaže...

Cijena igre nema veze sa kvalitetom. da je tako onda bi bf4 trebao biti 300eura jer je trenutno najbolja igra danasnjice.
ti mora da si na DICE platnoj listi
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 18:08 (SiNkE.Zgb).
16 godina
moderator
Battlefield 4
Fremrejt je i meni malo veći,brže učitavanje nisam primjetio,al jučer na večer mi se 2x skrešala igra.(do jučer je bilo ok)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Evo, postupak da ne morate ponovo skidati Origin igre prilikom reinstala Windowsa. Ista stvar vrijedi i ako zelite prebaciti igru na drugi disk ili drugi direktorij!!

Postupak se malo razlikuje od prijasnjih, koji su bili opisani. I dosta brzi je. Nema zapocinjanja downloada i cekanja.

Ovo mi je uspjelo 3 puta, al jos nitko nije javio da je radio na taj nacin, pa javite vase rezultate!

Udjes u opcije Origina pod Advanced i nadjes Install direktorij gdje se instaliraju igre.
Tamo pronadjes instaliranu igru (recimo BF4)
Napravis kopiju cijelog igrinog direktorija (na drugi disk, eksterni disk...).
Bas glavnog direktorija, ne fajlova iz njega.

Format, brisanje, reinstall Windowsa bla bla, sto vec radis.

Ponovno instaliras Origin i uneses svoje podatke.
Ponovo udjes u opcije i pronadjes koji direktorij je podesen kao instalacijski.
Mozes ga i promjeniti ako hoces instalirati na neki drugi disk.

I sad u taj direktorij presnimis kopiju igre.

U Originu samo desni klik na igru, Install, i poslije klikanja Next, igra ce se pojaviti instalirana.

Dodatak:
I ako igre imate instalirane na nekom drugom disku osim C (nego na npr. D:, E:...) onda ne morate raditi kopiju igre prilikom formata C:, nego kod ponovne instalacije Origina, odma u opcijama promjenite disk i direktorij i igre su spremne za igranje!

EDIT: Vidim na temi Origin da neki ljudi vec ovo znaju, ali je bilo dosta govora o tome, pa za one koji jos nisu culi za ovo {#}

EDIT 2: TL;DR: Napravite kopiju cijele igre, i poslije formata je vratite na isto mjesto.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 18:17 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 7
15 godina
Battlefield 4

Meni je origin instaliran na D disk tako da se uopće ne briše.

Samo snimi registry postakve i izvučem prečac do njega i radi ko metak.

SiNkE.Zgb kaže...

bennyPro kaže...

ti mora da si na DICE platnoj listi
Ma nije, to ti je ljudina, prvo je pola godine srao po igri, pobrao ban. Sad se vratio, misli da je troll pa kao hvali igru na sve strane.
Ljudina naš, tko ga nebi volio.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 18:31 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ma nije, to ti je ljudina, prvo je pola godine srao po igri, pobrao ban. Sad se vratio, misli da je troll pa kao hvali igru na sve strane.

Ima više banova nego neki korisnici postova!

And still counting... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ima više banova nego neki korisnici postova!

And still counting... {#}

Pazi na K / D na forumu {#}.

Nemugu ga Dany i Pirat tolko puta kilnut kolko on moze novih acc - ova napravit .

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 18:51 (Alien 22).
14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Pazi na K / D na forumu {#}.

Nije nego na SPM(spam per min)  {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nemam ga na frend listi ali kontam da ima odigranih barem 250 sati bf4...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice