Ja obavezno tako radim i nikada nikakvih cudnih situacija.
sad sam bio na serveru s manje od 40ms i igrao sam pune 2 min
sad sam bio na serveru s manje od 40ms i igrao sam pune 2 min
ja brijem da nas DICE trolla sa ovim updejtima iliti ga "fixevima"
piše u opisu updatea : vrata kontejnera se nisu dala zatvoriti pa smo to fixali. lool
piše u opisu updatea : vrata kontejnera se nisu dala zatvoriti pa smo to fixali. lool
Bit će malo podmazali da se bolje zatvore.
Bit će malo podmazali da se bolje zatvore.
malo wd-a i teraj
Ma to je bilo scena da sam u kontejneru, stisnem tipku da se zatvore vrata a ono zatvori vrata a mene šutne van.
To sam lijepo rekao kolegi da isprave, kaže on baš je on bio zadužen za taj dio igre i da će to odmah ispravit.
I istina, ispravili su.
igram obvezno na serverima sa 30-50pinga. 1% trejdovi ili deathovi, te asist counts as kill 93 su mi sad već normala.
Ping prema serveru nije problem, očito je problem u netcodeu/syncu jer ja kod trejdanja znam umrijeti kad je protivnik već mrtav i u padu. radi se o djeliću sekunde, ali je iritantno do uebera.
naravno, učestalost ovisi od servera do servera.
Također, pogledao sam nemali broj BF4 YT videa i najinteresantnije/najočitije je kad YT proleeteri skidaju helikoptere i jetove RPGom. Hitmarker im je redovito pola(i više) dužine vozila iza samog vozila.
Dakle postoji neka kompenzacija.
Vezano uz ovo, ima li itko da precizno zna odgovoriti što "network smoothing" opcija točno radi. na 0 je što, a na 100 je što? meni je na 0. kakav je odnos prema nekome tko je na default 50% network smoothing?
igram obvezno na serverima sa 30-50pinga. 1% trejdovi ili deathovi, te asist counts as kill 93 su mi sad već normala.
Ping prema serveru nije problem, očito je problem u netcodeu/syncu jer ja kod trejdanja znam umrijeti kad je protivnik već mrtav i u padu. radi se o djeliću sekunde, ali je iritantno do uebera.
Također, pogledao sam nemali broj BF4 YT videa i najinteresantnije/najočitije je kad YT proleeteri skidaju helikoptere i jetove RPGom. Hitmarker im je redovito pola(i više) dužine vozila iza samog vozila.
Vezano uz ovo, ima li itko da precizno zna odgovoriti što "network smoothing" opcija točno radi. na 0 je što, a na 100 je što? meni je na 0. kakav je odnos prema nekome tko je na default 50% network smoothing?
Onda je ocito problem do tvog internet provajdera. Jesi razmisljao da ga promjenis?
meni je igra radila ajmo rec odlicno do zadnjeg update-a tu i tamo koji crash al zanemarivo....
od jucer neigrivo prvo nemrem uc na servere vec me tu baca van a kad i udjem nakon par minuta crash sa dobo znanom porukom
bravo dice
bravo ea
a sad odo u apoteku po nes za smirenje
Onda je ocito problem do tvog internet provajdera. Jesi razmisljao da ga promjenis?
Ono, hvala na ne-odgovoru. Po tome ispada da bi masa ljudi worldwide trebala promijeniti provajdera.
Priče o neregistraciji pogodaka, odnosno neregistraciji smrti protivnika, iako je kill zaračunan i prikazan(dakle i odlazna i povratna informacija su uredno tu) je do provajdera??
BTW pogledajmo friški pingtest
1ms jitter, 0%packet loss
drugi test je prema Frankfurtu
Pitanje na brzinu di se nalazi save game od B4 na win7 trebam sad pod hitno staviti windowse nesto me zezaju a prosao sam cca pola igre. dal je to ono u my documents?
Pitanje na brzinu di se nalazi save game od B4 na win7 trebam sad pod hitno staviti windowse nesto me zezaju a prosao sam cca pola igre. dal je to ono u my documents?
da
Phantom Prospect assignment
Play as premium once
Score 200 kills with Assault rifles
Score 200 kills with Main battle tanks
Get a 300 meter headshot
Unlocks Phantom Dog Tag
Jedan od bugova koji me nervira a u biti ide na korist igračima.
Osoba A ima recimo 4:0 score u partiji, netko je ubije a osoba B je oživi, osoba A se sakrije 10 sekundi i nakon toga opet pogine. Nakon što se respawna osoba A opet ima 4:0 na tablici umjesto 4:1. E sad dali je to intentional a ja ne znam ili bug? Svaki put kad te netko revivea samo se sakriješ desetak sekundi i voila...
meni je igra radila ajmo rec odlicno do zadnjeg update-a tu i tamo koji crash al zanemarivo....
od jucer neigrivo prvo nemrem uc na servere vec me tu baca van a kad i udjem nakon par minuta crash sa dobo znanom porukom
bravo dice
bravo ea
a sad odo u apoteku po nes za smirenje
Vjerojatno te necu utjesiti, i meni je igra do jucer radila - sad su mi je fino decki iz DICE-a pokvarili. Ko i obicno, dobro kratko traje. Ipak sam snasao rijesenje - prvo sam izbrisao igru i oslobodio malo prostora. Potom sam supportu poslao mail na Hrvatskom naravno, jer sam im onako elegantno rekao da su nesposobni kreteni i nek se sa svim svojim parama steraju u tri PM itd itd itd. Nadam se da ce si to prevesti i oni time potrosit koju pinku na mene i bananirat me. Sigurno ce mi bit malo lakse za odlucit s cime cu se zabavljat, barem cu znati da mi je tom govnu pristup zabranjen.
http://www.infomark.hr/Ps3%20Igre/1116/Battlefield%204%20+%20China%20Rising%20DLC%20Playstation%203#naslov
BF4 i DLC za ps3 za 250 kn
super cijena ! ali ljudi pitajte se zasto je tako brzo i drasticno pala ! e moj dice
i want my money back
dao sam ...ebenih 400 kn za dvd verziju a za uzvrat dobio glavobolje
cak sam u jednom trenutku pomislio upgrade-at konfu i potrosit dodatnih 1500-2000kn za ovu igricu,
da igricu,
al ovo nije ni igrica...tetris je igrica a ovo je wanna be igrica
uskoro bi mogli ocekivat codove za igru u arielu od 2 kg jer morat ce ju dijelit
niko normalan nebi dao za ovo ni 2 kn
shangai 64 igraca -> sound loop freeze
ostale mape sve ok ako disejblam antivirusni i firewall
Evo gaaaaaaaa, grafika man ilitiga onaj Ljudevit? El sam pogodio ?
Možda sam nekad i posumnjao, ali sad si potvrdio ljudevit da si to ti.
Benny ti se zove pas pretpostavljam?
Radi fantastično. Čak je i frejmrejt bitno porastao, a učitavanje je kraće na prvoj mapi.
Radi fantastično. Čak je i frejmrejt bitno porastao, a učitavanje je kraće na prvoj mapi.
ajd bar nekom ak nas nefarbas
Evo, postupak da ne morate ponovo skidati Origin igre prilikom reinstala Windowsa. Ista stvar vrijedi i ako zelite prebaciti igru na drugi disk ili drugi direktorij!!
Postupak se malo razlikuje od prijasnjih, koji su bili opisani. I dosta brzi je. Nema zapocinjanja downloada i cekanja.
Ovo mi je uspjelo 3 puta, al jos nitko nije javio da je radio na taj nacin, pa javite vase rezultate!
Udjes u opcije Origina pod Advanced i nadjes Install direktorij gdje se instaliraju igre.
Tamo pronadjes instaliranu igru (recimo BF4)
Napravis kopiju cijelog igrinog direktorija (na drugi disk, eksterni disk...).
Bas glavnog direktorija, ne fajlova iz njega.
Format, brisanje, reinstall Windowsa bla bla, sto vec radis.
Ponovno instaliras Origin i uneses svoje podatke.
Ponovo udjes u opcije i pronadjes koji direktorij je podesen kao instalacijski.
Mozes ga i promjeniti ako hoces instalirati na neki drugi disk.
I sad u taj direktorij presnimis kopiju igre.
U Originu samo desni klik na igru, Install, i poslije klikanja Next, igra ce se pojaviti instalirana.
Dodatak:
I ako igre imate instalirane na nekom drugom disku osim C (nego na npr. D:, E:...) onda ne morate raditi kopiju igre prilikom formata C:, nego kod ponovne instalacije Origina, odma u opcijama promjenite disk i direktorij i igre su spremne za igranje!
EDIT: Vidim na temi Origin da neki ljudi vec ovo znaju, ali je bilo dosta govora o tome, pa za one koji jos nisu culi za ovo
EDIT 2: TL;DR: Napravite kopiju cijele igre, i poslije formata je vratite na isto mjesto.
Meni je origin instaliran na D disk tako da se uopće ne briše.
Samo snimi registry postakve i izvučem prečac do njega i radi ko metak.
Ima više banova nego neki korisnici postova!
And still counting...
Ima više banova nego neki korisnici postova!
And still counting...
Pazi na K / D na forumu .
Nemugu ga Dany i Pirat tolko puta kilnut kolko on moze novih acc - ova napravit .
Pazi na K / D na forumu .
Nije nego na SPM(spam per min)
Nemam ga na frend listi ali kontam da ima odigranih barem 250 sati bf4...