Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.632.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...

BF4 bi mogao to [draw calls] iskoristiti, ali bojim se da ubrzanje neće biti pretjerano vidljivo na Low i Medium detaljima, nego eventualno na High i Ultra, gdje ima smisla. ....

da li se zna hoće li kombinacija AMD CPU + GPU imati određenih prednosti, ili je stvar striktno GPU bazirana ?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

radi afterburner sa bf4, upravo isprobao

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

jel ti šteka dok igraš?

ps. ovo šteka mislim da ima neki manji deelay.

jer isprobao sam sve moguće programe i svaki je imao deelay.

još mi je mirilis bio najbolji po tom pitanju....

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
LeftY_CRO kaže...

jel ti šteka dok igraš?

Pa koristi msi afterburner za osd....zašto bi onda štekao?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
goodie kaže...

Pa nije baš da su im kozole sve manje,a hlađene sve bolje.

Nisu, zato što su u konzole ugurali nevjerojatno puno toga. Ali AMD troši i grije bitno manje od Nvidije u ovoj opciji koja je u konzolama, a performanse su iste. Imao sam Xbox One na 24 sata i grije se kao lud, ali zato troši nešto-ništa u idleu.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

kak misliš osd? ja sam mislio na snimanje u igri, zato ga pitam jel šteka,ali ovo šteka je malo pregruba riječ jer u svakom programu postoji manji deelay,kojeg ja kužim i toliko me iritira i jednostavno mi nije to to kad igram.

baš me ubija u pojam, zato niti ne snimam i odbijam snimati kad se traži to od mene jedino u ektremnim situacijama kao kod scorpiona kad sam mu morao snimat da vidi da nisam čiter.

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
LeftY_CRO kaže...

jel ti šteka dok igraš?

ne, dosad nikakvog stekanja sa njime nisam imao

koristim afterburner, hwinfo64 i coretemp i sve je ok

ako bude kakvih kolizija ili neceg slicno javim

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

kak misliš osd? ja sam mislio na snimanje u igri, zato ga pitam jel šteka,ali ovo šteka je malo pregruba riječ jer u svakom programu postoji manji deelay,kojeg ja kužim i toliko me iritira i jednostavno mi nije to to kad igram.

baš me ubija u pojam, zato niti ne snimam i odbijam snimati kad se traži to od mene jedino u ektremnim situacijama kao kod scorpiona kad sam mu morao snimat da vidi da nisam čiter.

ON SCREEN DISPLAY - za zauzeće proca, rama, grafike....

btw. ne radi mi osd za bf4. Kad pokrenem msi u pozadini, igra stoji na joining server.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 13:50 (fila2208).
11 godina
protjeran
Battlefield 4
Nekako mi se cini da nakon ovog server update-a kao da mi hit reg radi bolje. Jel i vama tako?
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

aha.

pa to si upali u bf4 settings editoru.

ali čemu to? mislim čemu bi pratio cpu ili gpu na koliko ti je posto?

ja na to gledam ovak-ak ima dosta fps-a-dobro je.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

aha.

pa to si upali u bf4 settings editoru.

ali čemu to? mislim čemu bi pratio cpu ili gpu na koliko ti je posto?

ja na to gledam ovak-ak ima dosta fps-a-dobro je.

Ej hvala...{#}

Čemu,. čemu ne? Sjećam se tebe iz bf3 kad si imao sve 4 temprature prikazane i hrpu toga pa sam ja rekao da ja isto mjerim temperaturu mlijeka u frižideru jer mi je to jako bitno.

Zanima me da vidim kako se kreću potrošnje i kako se drži proc u svemu tome, ne da si to držim stalno već da malo istestiram pa ugasim.

no nebitno, idem si upalit to sad u settings editoru...{#}

14 godina
neaktivan
bennyPro kaže...
Nekako mi se cini da nakon ovog server update-a kao da mi hit reg radi bolje. Jel i vama tako?

po kojoj to logici molim te lijepo??

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ej hvala...{#}

Čemu,. čemu ne? Sjećam se tebe iz bf3 kad si imao sve 4 temprature prikazane i hrpu toga pa sam ja rekao da ja isto mjerim temperaturu mlijeka u frižideru jer mi je to jako bitno.

Zanima me da vidim kako se kreću potrošnje i kako se drži proc u svemu tome, ne da si to držim stalno već da malo istestiram pa ugasim.

no nebitno, idem si upalit to sad u settings editoru...{#}

lol neznam kaj mi je tada bilo ,možda sasvim slučajno, aliu to sam upalio svega dva-tri puta i po meni je to nebitno.

meni je bitnija temperatura mlijeka {#}

ajd kad već to gledaš ,reci kak ti se drži cpu i gpu na full hd postavkama.

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bennyPro kaže...

po kojoj to logici molim te lijepo??

Ti znaš kome odgovaraš?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ti znaš kome odgovaraš?

jel trebam znat?

isuse bože nije valjda to ljudojević na svom 47.akauntu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 14:12 (ZeNGe_CRO-mt).
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

aha, sori nisam skuzio...

isprobao sam snimati sad i mogu reci da sam iznenadjen, osjeca se pad performansa, ali nista sto bi moglo Ugroziti gameplay.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 14:37 (LeftY_CRO).
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

Ti znaš kome odgovaraš?

jel trebam znat?

isuse bože nije valjda to ljudojević na svom 47.akauntu {#}

...and this is Jackass!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

upravo sam umro kad sam preskakao zidic sa standardnom porukom killed in action, tolko o tome kolko su to "fixali" u ovom patchu ffs

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

upravo sam umro kad sam preskakao zidic sa standardnom porukom killed in action, tolko o tome kolko su to "fixali" u ovom patchu ffs

Tih problema ima i u BF3, ako to nisu odmah tamo popravili nebudi naivan da će i ovdje.

17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

Loš doskok...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

Loš doskok...

nisu bile walkmax patike, u tome je problem :D

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeli tko skuzio ovaj novi assingment?

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 15:50 (Marcuskac).

6 0 hvala 0
15 godina
LeftY_CRO kaže...

Meni je najveća krv bila ono kad preskočiš nešto pa te nešto udari u leđa, baci te 20m dalje i ubije te.

Iz bf3, tako sam na to pi.zdio tada...ovdje mi se nije desilo, al što ne znači da neće, jer vidim da se tebi desilo.

naprosto ne vjerujem koliko onih grešeka iz bf3, koje su popravili tek nakon par mjeseci su ovdje opet napravili da bi imali što popraviti...i opet ne popravljaju {#}

13 godina
LeftY_CRO kaže...
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

Loš doskok...

nisu bile walkmax patike, u tome je problem :D

potrgo sam se

16 godina
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

Loš doskok...

A i nije rekao hop prije skoka. Uvijek treba prvo reći hop pa onda skočiti. :D

12 godina
Battlefield 4

ovaj zadnji pach mi je rjesio skoro sve probleme osim jednog

sad mi skoro na svakom serveru pri loud-anju baci stoped working tak da ni nemrem uc u igru pa nit nemam problema s igrom

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

za praćenje frejmova, zauzeća i temperature GPUa, i zauzeća i temperature CPUa, te za screenshotanje i snimanje u 64bitnim app. odličan je PlayClaw3.

BTW. 

jučer primjetno manje game disconected i game crasheva(jedan freeze), doduše ljudima s kojim sam igrao je bilo ponešto crasheva. 

Još uvijek su tu 1% trejdovi, random netcode ludilo i problem freezanja kad te revajvaju a ti na deploy screenu.

P.S.

Kakve su to kontra-potrošačke poruke da DICE treba prvo popraviti igru pa onda ići na DLC?

Ja i mnogi drugi smo i igru i DLCe već platili.

Moj PC  
1 3 hvala 2
15 godina
sharxtreme kaže...

za praćenje frejmova, zauzeća i temperature GPUa, i zauzeća i temperature CPUa, te za screenshotanje i snimanje u 64bitnim app. odličan je PlayClaw3.

BTW. 

jučer primjetno manje game disconected i game crasheva(jedan freeze), doduše ljudima s kojim sam igrao je bilo ponešto crasheva. 

Još uvijek su tu 1% trejdovi, random netcode ludilo i problem freezanja kad te revajvaju a ti na deploy screenu.

P.S.

Kakve su to kontra-potrošačke poruke da DICE treba prvo popraviti igru pa onda ići na DLC?

Ja i mnogi drugi smo i igru i DLCe već platili.

Prvo je EA izjavio da će prvo sve na hold dok ne srede igru,. pa su im pale dionice skoro 10% pa su brže bolje izjvaili da ništa od toga neće kasniti, da sve ide po rasporedu ali da rade na bf4 najviše.

ko tu koga...{#}

11 godina
protjeran
Battlefield 4
Neznam sta vas muci ali probajte igrati na serverima sa pingom manjim od 80.

Ja obavezno tako radim i nikada nikakvih cudnih situacija.
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
bennyPro kaže...
Neznam sta vas muci ali probajte igrati na serverima sa pingom manjim od 80.

Ja obavezno tako radim i nikada nikakvih cudnih situacija.

Zapravo, bilo bi dobro da je ispod 50, najljepše 30-40 u tom slučaju što se može naći iz Hrvatske. Uglavnom serveri po Njemačkoj i Nizozemskoj.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice