Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...

BTW ovo je samo jedan u nizu bugova i propusta u igjici.

ovo ustvari nije bug vec "feature" tj. jos jedna u nizu retardiranih mehanika implementiranih u ovu igru da jos vise smanji razliku izmedu brzih i iskusnijih u odnosu na staticne bipod proove, a postoji na svim puskama ne samo snajperima...

Radi se o tome da kada dignes pusku ADS ona nije instantno precizna iako je ciljnik na meti i stojis mirno, vec trebas pricekat dijelic sekunde da dobijes preciznost, otprilike kao sto je u bf3 bilo da ako si bio ADS poceo pucat i spustio u hip pa je jedno vrijeme jos zadrzalo ADS preciznost, samo sto je ovdje obrnuto.... {#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 12:24 (berto).
17 godina
Battlefield 4
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ali to nije sve!

al si ga zaspamao {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Battlefield 4

Pa nije to neki bug sa straight pull dodatkom? Znam da je nexus bio jedno vrijeme govorio da postoji neki bug da promašiš sve ako nosiš taj dodatak.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
berto kaže...

ovo ustvari nije bug vec "feature" tj. jos jedna u nizu retardiranih mehanika implementiranih u ovu igru da jos vise smanji razliku izmedu brzih i iskusnijih u odnosu na staticne bipod proove, a postoji na svim puskama...

Radi se o tome da kada dignes pusku ADS ona nije instantno precizna iako je ciljnik na meti i stojis mirno, vec trebas pricekat dijelic sekunde da dobijes preciznost, otprilike kao sto je u bf3 bilo da ako si bio ADS poceo pucat i spustio u hip pa je jedno vrijeme jos zadrzalo ADS preciznost, samo sto je ovdije obrnuto.... {#}

I ja sam panj jer sam mislio da je to bug ;)

Pa naravno da DICE potiče panjeve da zalegnu na neki od krovova ili na rubu mape i kroz 40x scope gledaju kako par naivnih pojedinaca igraju objective.

BTW

Ispočetka sam ludio na te promašaje iz snajpera dok nisam skužio da je tako "svima".

U zadnje vrijeme slabo igram recona ;(

[19xx] 4ntraks
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa nije to neki bug sa straight pull dodatkom? Znam da je nexus bio jedno vrijeme govorio da postoji neki bug da promašiš sve ako nosiš taj dodatak.

Nije samo sa njim, ali kod njega je na sniperu najočitiji. Ko što reče maus, to je sad na svim puškama, da spriječe onaj glitch što su ESL-ovci masovno koristili u BF3 - iz ADS-a u hip i ostane ti Accuracy nekih 10-20 metaka i dok se krećeš.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Da bar naprave novi BF2 sa boljom grafikom i da ostave sve isto kak je bio ali da samo budu tenkovi i heliji ko iz cetvrke. Igra bi bila prebrutalna.

Evo ispravio sam ti :)

16 godina
TomoR kaže...

Nije samo sa njim, ali kod njega je na sniperu najočitiji. Ko što reče maus, to je sad na svim puškama, da spriječe onaj glitch što su ESL-ovci masovno koristili u BF3 - iz ADS-a u hip i ostane ti Accuracy nekih 10-20 metaka i dok se krećeš.

Ko rađeno za antraksa i njegovo kempanje po krovovima.{#}

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

pa ako su htjeli to sprijeciti onda su trebali napraviti da ako spustis sa ADS-a u hip metci instant pocnu letjeti na sve strane, a ne hendikepirati nekoga tko ima brze reflekse i dobar aim na nacin da iako uspije ugledati neprijatelja, zaustaviti se i naciljati ga ali jos nesmije pucati jer treba cekati da puska postigne preciznost...

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ko rađeno za antraksa i njegovo kempanje po krovovima.{#}

Ko ono tvoje jucer na stepenicama kad si imao 6:0 na meni?

(Ako izuzmemo to da sam ja kreten i da sam trazio nacin da te ubijem kad ti se vidio samo vrh glave, a ti vidis mene cijelog....) To ti uopce nije bilo lijepo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
berto kaže...

pa ako su htjeli to sprijeciti onda su trebali napraviti da ako spustis sa ADS-a u hip metci instant pocnu letjeti na sve strane, a ne hendikepirati nekoga tko ima brze reflekse i dobar aim na nacin da iako uspije ugledati neprijatelja, zaustaviti se i naciljati ga ali jos nesmije pucati jer treba cekati da puska postigne preciznost...

A cak i ako su vec to napravili, pa u svim ostalim situacijama u BF4 se animacija scopea slaze s putanjom metka.

Kad si suppressan, kad trcis, kad automatski pucas, kad imas scope sway... uvijek je ciljnik nacrtan tocno gdje ce zavrsti metak...

A ovdje je tocno na meti, al metak ode negdje drugdje.. Ono.. metak nije izletio van iz cijevi, nego negdje pokraj {#}

16 godina
Battlefield 4
Puno ocekivanja a na kraju stanga
Siljis piljis Siljis piljis
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Postajem popularan {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
24 1 hvala 5
15 godina
Scrappy kaže...
bla bla

Defintivno najobjektivniji post bez obzira na fanboyizam...i sam sam očekivao od bf4 igru godine, na kraju od nekolicine rundi koje sam uspio završiti, zavšrim ih živčan iako sam mvp.

Ja mislim da nas je upravo taj hype syebao. tako smo se izguštali u bf3 i nahajapali su nas za bf4, a dadu nam takav tehnički loš proizvod koji nakon svake partije ostavlja gorak okus u ustima.

Što se tiče njubara i debila, bilo ih je i bit će. sjetite se samo MAV penjanja po mapama, claymorice koje ne nestaju, javelin ne čuješ kad te locka i sve te bolesti od trice na koje smo rageali.

Sad to sve imamo ovdje opet i to je problem, jer toliko su radili na tome, slušali community i opet nisu napravili ono što se od igre očekivalo....

dali smo zasićeni ovakovm mehanikom i ovom igrom? Možda pomalo i jesmo i mislim da je pred njima super težak zadatak da ovu franšizu održe na životu, jer ako pokušaju istu foru sa bf5, mislim da će 80% trenutnih domaćih igrača odustati od kupnje igre.

Scrappy kaže...

Postajem popularan {#}

Nolifer nolifera pozna i cijeni :){#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 12:40 (fila2208).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ko ono tvoje jucer na stepenicama kad si imao 6:0 na meni?

(Ako izuzmemo to da sam ja kreten i da sam trazio nacin da te ubijem kad ti se vidio samo vrh glave, a ti vidis mene cijelog....) To ti uopce nije bilo lijepo!

To sam se ja taktički pozicionirao jer se me brojčano nadjačali.{#}

13 godina
Scrappy kaže...

Postajem popularan {#}

To onaj pravi??

Ak je {#}

15 godina
Battlefield 4

Btw. nitko ne javlja za chinu? jel skida tko?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Levelcap: Aj reci Rival , jel to onaj mali što ga snajperi iz helija izbijaju?

RivalXFactor: Jes, jes to je on

Levelcap: A vid maloga kud je daleko doguro.

13 godina
Jack Sparrow kaže...

To ti uopce nije bilo lijepo!

To sam se ja taktički pozicionirao jer se me brojčano nadjačali.{#}

Haha, to ona fora "Nas squad je sam, a vas je 5!"

{#}

14 godina
fila2208 kaže...
Scrappy kaže...
bla bla

Defintivno najobjektivniji post bez obzira na fanboyizam...i sam sam očekivao od bf4 igru godine, na kraju od nekolicine rundi koje sam uspio završiti, zavšrim ih živčan iako sam mvp.

Ja mislim da nas je upravo taj hype syebao. tako smo se izguštali u bf3 i nahajapali su nas za bf4, a dadu nam takav tehnički loš proizvod koji nakon svake partije ostavlja gorak okus u ustima.

Što se tiče njubara i debila, bilo ih je i bit će. sjetite se samo MAV penjanja po mapama, claymorice koje ne nestaju, javelin ne čuješ kad te locka i sve te bolesti od trice na koje smo rageali.

Sad to sve imamo ovdje opet i to je problem, jer toliko su radili na tome, slušali community i opet nisu napravili ono što se od igre očekivalo....

dali smo zasićeni ovakovm mehanikom i ovom igrom? Možda pomalo i jesmo i mislim da je pred njima super težak zadatak da ovu franšizu održe na životu, jer ako pokušaju istu foru sa bf5, mislim da će 80% trenutnih domaćih igrača odustati od kupnje igre.

Prijatelju, a izvrijeđao si me kad sam vam rekao svoje mišljenje i kako stvari stoje.
Sad i sam optužuješhype

Pogledajte samo razliku u izdavanju BF2 - BF3.
I sad BF3 - BF4 i sve će vam biti jasno.

Masterpiece igre se ne prave 2 godine nakon prethodnika. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
fila2208 kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3981636.aspx

Skinuto prije sat vremena, stavio skidat čim je drug mrxa postao :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

dali smo zasićeni ovakovm mehanikom i ovom igrom?

ti mvp?! daj prestani lagat ovaj napaceni narod{#}

vidis ja imam suprotno misljenje, nemislim da je hype kriv, uopce nisam ocekivao ni prizeljkivao neku revoluciju i velike promjene, vec puno sitnih poboljsanja, poput netcoda, boljeg balansa klasa, sugave minimape,  vise podrske za esport, nove mape i slicne stvari...

a dobili smo jos gori netcode, jos losiju minimapu, esport je i uz spectator mode 100% mrtav....

mislim da nije problem u zasicenju mehanikom, po meni mehanika pucanja, kretanja, fizike vozila... je bila daleko bolja u bf3 i mislim da bi bilo puno bolje da su te stvari samo malo unaprijedili ("ispolirali") nego ih isli iz temelja mjenjat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 13:00 (berto).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajme sto sam napravio!

@Butcher; izvinjavam se ako sam komentiranjem tvoje recenzije izazvao horde fanbojeva da te traze po serverima u namjeri skidanja tagova i osvete.

neki su komentirali bez da su procitali clanak, a njima porucujem da sada kad igra ne radi zbog patchanja imaju vremena otici na kiosk i kupiti ovomjesecno izdanje Bug-a i procitati.

prekrasan je dan, dignite dupe sa shitbucketa i van na zrak!

imate sansu za dobiti mocan igraci stroj u nagradnoj igri!

za mene poanta je da su skupo naplatili poluproizvod i nema povratka para ako nam se ne svidja, a mi smo to prihvatili jer nema druge. tako da nam je pljuvanje po EA (i djelom po Dice-u) jedini nacin praznjenja frustracija.

@Scrappy: odlicno, sjedi +5!

@bennypr0nhill: ti si neki saljivdzija? tu si 8 dana i nasao si se pametovati. mi neznamo ciljati pa nam hit detection ne radi? nesto cega je sam developer igre svjestan i to priznaje ti vidis i znas bolje od ljudi koji igraju par sati dnevno? kad ti narastu dlake na licu mozes doci tu raspravljati se sa nama brkatim i bradatim muskarcima, do tada; kamping faggot sjedi -1!

@ Tonci! di si ti, nema komentara? jel to ono "nemogu od smjeha"?

@Antrax: ajmo 1v1! dosadno mi je!

Moj PC  
9 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Cek sta to sada ima vise od 100 level ? :P
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

@dash

Imam 10 godina FPS iskustva, tako da nisam saljivdija. da igras sa snjaperom onda bi vidio kroz onu optiku da kada pogodis protivnik padne a kada fulnes normalno da nemoze pasti.

odi na COD Ghost pa cu te pitati jel BF4 ima problema sa hit detekcijom{#}

15 godina
fila2208 kaže...

da skida vec se igra provao mapu dragon pass u Team DM  i totalna fora

:)

HTC ONE je stigao !!!!
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Fila je ovo napisao? 

Di je ljudina da ovo procita?

15 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

odi vozi se u pokvarenoj peglici pa cu te pitati dali ti je yugo dobar{#}

jooooj, ajde odi glumi grmlje na zavod...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 13:32 (berto).
15 godina
berto kaže...

ti mvp?! daj prestani lagat ovaj napaceni narod{#}

vidis ja imam suprotno misljenje, nemislim da je hype kriv, uopce nisam ocekivao ni prizeljkivao neku revoluciju i velike promjene, vec puno sitnih poboljsanja, poput netcoda, boljeg balansa klasa, sugave minimape,  vise podrske za esport, nove mape i slicne stvari...

a dobili smo jos gori netcode, jos losiju minimapu, esport je i uz spectator mode 100% mrtav....

mislim da nije problem u zasicenju mehanikom, po meni mehanika pucanja, kretanja, fizike vozila... je bila daleko bolja u bf3 i mislim da bi bilo puno bolje da su te stvari samo malo naprijedili nego ih isli iz temelja mjenjat...

Istina je!!!! Jednom sam bio mvp kad se tebi astri, rupiju, dami, heatu, lordu, masteru i drugima srušila igra{#}

Ali  maus, ti si kao i većina rekao, a i sam, ja bi bf3 samo mi dajte nove mape i ja sretan. Zamisli da su ostali na ''starom'' engineu i mehanikom išli samo nove mape? pa onda su isti qurac kao cod, a to si ne smiju dopustit.

Vjerujem da će bf5 ići na forstibte 6 samo da pokažu kako su napredovali. Oni igru moraju prodati, zapakirali su bc2 mehaniku, sa lošim netcodeom i levolution i mi smo pješke do meksika išli da je kupimo...jesi prednaručio čim si mogao?

nemoj reći da nisi kupio jer si vidioe sve reklame i trailere, e3 i one gaming evente? Da te to nije malo ponukalo da odmah baciš novac u ekran? hell, pa čak je i ljudina kupio lol!!!

Što se mehanike tiče, meni ne smeta, meni je ok, mene najviše smeta što ta mehanika nije dovolno funkcionalna i šteka, a da ne pričamo za netcode.

Ugl. velika većina je nezadovoljna igrom, ja nisam nezadovljan, samo mi je žao jer su mogli više, a syebali su sve sa lošom tehničkom izvedbom. 

desh kaže...
fila2208 kaže...

Fila je ovo napisao? 

Di je ljudina da ovo procita?

baniran je pa sad mogu pisati što želim bez da ispod mog odmah dođe post tipa: ja   sam   vam   rekoo   a  ne   ovaj   filllla   fanboj   on je rekao   da je igra   dobra a ja   velim   da   nije  moram   igrati   famasem   da mi   bude  dobra. Ja   igru  nisam   ni   kupio   našao   sam je   na cesti   i   odigrao jedva 70   sati   i velim  da je loša   a   ljudi moji  ovaj fanboj   fila šta   sam   vam ja rekao  ipak ja znam
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 13:10 (fila2208).
13 godina
berto kaže...
bennyPro kaže...

odi vozi se u pokvarenoj peglici pa cu te pitati dali ti je yugo dobar{#}

ajde odi glumi grmlje na zavod...

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice