- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra u principu radi dobro, ali ima tu još gomila bugova za ispraviti.
Evo jucer sam, dok me netko "ozivljavao", slucajno stisnuo ESC tipku i sve je otišlo kvragu. Na ekranu je stalno bilo ispisano da stisnem SPACE ili RIGHTCLICK za prihvatit/odbit ozivljavanje, ali hebeš ga, ništa nije radilo.
Na kraju se ispostavilo da sam živ, ali i dalje bespomicno ležim. Long story short: ostatak matcha su se izredali na meni s noževima...
One other thing: zašto promjena frigin Origin ID ne radi kak' spada?
Čekaj... plaća što? Srat ću i ja po igri za izdašnu naknadu, no frks.
Inače, oni ti se vole dok ne dobiju ban. Kad nekog PB uhvati, onda se pljuju javno i tješe privatno. Dudlanjem? Možda! :)
Nitko nije pomislio da su možda Ljudina i Antraks jedna te ista osoba?

Btw. znao sam da si mi ti trpao td, jedini si ti tako nezreo, uz par jadnika ovdje, ali ti si im duhovni vođa.
Ja mislim da tebe više boli što sam s Ljudinom postao dobar u zadnje vrijeme pa si izgubio podršku nego što ja seruckam o netcodeu?
Nego, patch se naveliko skida, još malo pa gotovo :)
Ne boli mene, nemam za tebe nikakve osjećaje, nego mi je samo smiješno vidjeti vas, ništa više.
A što se podrške tiče nisam alkoholičar da trebam grupe podrške.
Ontopic: meni se patch skida po 100kb, a može do 1.2mb,. ali nice!
Ja zapravo mislim da vas samo ljudina plaća..ili ti plaćaš njih da seru po forumu i drže tvoje mišljenje i obrnuto jer do jučer u bf3 temi ste se svi mrzili a danas si dudlate :)
Inače, oni ti se vole dok ne dobiju ban. Kad nekog PB uhvati, onda se pljuju javno i tješe privatno. Dudlanjem? Možda! :)

Postoji mogucnost da ce Mantle raditi na Nvidia karticama.... (?)
Ima jos kakvih novosti s AMD konferencije, vezano uz BF4?
Nitko nije pomislio da su možda Ljudina i Antraks jedna te ista osoba?
Nemoguće, kad je Antraks tvoj nick... Ljudinin je Y2K2.
Šalu na stranu, ali sad vidim da je Antraks stvarno tvoj duplić...
Postoji mogucnost da ce Mantle raditi na Nvidia karticama.... (?)
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/radeon-r97-serija/195648.aspx?page=57&jumpto=3952440&sort=asc&view=flat
Ima jos kakvih novosti s AMD konferencije, vezano uz BF4?
Da, to je najnovija priča. Inače, novosti više nema, ali čini se da će AMD pokušati gurati Mantle pored OpenGL-a i DirectX-a. Microsoft i Xbox sigurno mogu zaboraviti mislim, PS4 je još nejasan ali mislim da 99% nema šanse. Pametan potez, jer ostaviti Mantle samo za GCN bilo bi previše arogantno i pokopalo tehnologiju. Taman posla da Nvidia potpuno mijenja arhitekturu.
BF4 bi trebao u prosincu dobiti nadogradnju.
Y2K2 je sandman, on bi ti barem trebao biti poznati. Onaj koji je žario i palio u BC2 zajedno sa XII.
Konačno DICE napravi da za jedan patch netreba skidati 5 giga kao u BF3 i sad ljudi nisu zadovoljni. Još je veća glupost to što mislite da veći patch popravlja više stvari
Y2K2 je sandman, on bi ti barem trebao biti poznati. Onaj koji je žario i palio u BC2 zajedno sa XII.
Znam, šalim se za ljudinu. :) Ali Antraks = Skilledžija :D
Konačno DICE napravi da za jedan patch netreba skidati 5 giga kao u BF3 i sad ljudi nisu zadovoljni. Još je veća glupost to što mislite da veći patch popravlja više stvari
I rest my case...
Squad leaderi su na mapi nacrtani kao zvijezdica.
Nisam pronasao ni jedan bug. Jos.
Optima mi je nesto opako napravila s vezom!
S jucerasnjih 50ms mi je ping pao na 30ms na Njemackim serverima.
EDIT: Cini mi se da su ubrzali animaciju noza!!
Ne može ti optima ubrzati animaciju noža!
hahahhaha
Kojom brzinom vam skida update?
Meni se vuče ko krepana krava(optima)
Igra lijepo klizi.
Il sam upravo pogodio pravi setup za LMG, il su nesto prckali po specifikacijama oruzja.
Rekli su da ce danas objaviti cijeli popis ispravljenih problema. Je netko naletio na nesto takvo
EDIT: Meni na brzini od 4Mbps je skidalo neko vrijeme i preko 1 MB/s Optima.
Kojom brzinom vam skida update?
Meni se vuče ko krepana krava(optima)
600 KB/S
Stari moj meni neće brzina preko 5kbs, wtf!"!!!
U samim opcijama sve izgleda isto, al su rekli da je potpuno izmjenjen i da prilikom prvog pokretanja preporucuju pomicanje na najmanje, sve dok se ne pocnu dogadjati cudne animacije likova
Ja sam imao na 1, sad poslije patcha sam stavio na 0, i runda mi je prosla savrseno.
I tako, danas treci dan dopisivanja s Optimom.
Kazu oni meni da je sve OK, da je ping u granicama normale. I da je normalno da je malo vidi od T-coma.
I ja njima napisem "Ali kolega mi je rekao da ak se potrudite, da se uvijek moze nesto malo poboljsat"
I sad mi je stigao mail:
Poštovani,
napravljene su izmjene na vašoj liniji, tako da bi vas zamolili da testirate i javite se ukoliko budete imali poteškoća.
Nemam pojma sto su izmjenili.
Kod traceroutea je isti broj hopova prema BF4 serverima kao i jucer, al ovako na brzinu isprobano ping je nizi za 10ms. Mozda jer nije navala ujutro.
A mozda jer su fakat nesto napravili :)
koliko ti je ping cca na njemackim serverima ? meni sa ADLS-om je najbolji ping cca 38-40 ? hvala
I meni je tako!!!
I meni je tako!!!
Kolegi isto, 10kbs jedva.
Valjda to imaju prioritet vajneri i plačipice a onda mi, gospoda :)
Vjerojatno su ti modulaciju promijenili!
Koliko si daleko od centrale?
Moja parica da istrpi 8MBit moram imati modulaciju koja mi diže latenciju, u dogovoru sa ISPom našao sam sweetspot na 6Mbit i da je latencija niska, 30tak ms do servera u DE. 3-5km od centrale po vodovima iz 1981. godine!
Provjeri si i upload! Kada sam ima ispod 400k bilo je neigirvo!
koliko ti je ping cca na njemackim serverima ? meni sa ADLS-om je najbolji ping cca 38-40 ? hvala
Do danas bio oko 50.
Sad igram i gledam.. i ne vjerujem...sad je oko 30-35!
Al trebam pogledati navecer, jer je sad manji promet prema serverima na kojima se igra. Pretpostavljam
Bacio jedan Shanghai upravo... par puta ostao bez zvuka - to je nešto novo ili mi se čini?
Fino su padali sa snajperom - ne znam jel do mene ili patcha ;)
Treba probat neku manju mapu da vidimo što su zbrljali.
Koliko si daleko od centrale?
Moja parica da istrpi 8MBit moram imati modulaciju koja mi diže latenciju, u dogovoru sa ISPom našao sam sweetspot na 6Mbit i da je latencija niska, 30tak ms do servera u DE. 3-5km od centrale po vodovima iz 1981. godine!
Provjeri si i upload! Kada sam ima ispod 400k bilo je neigirvo!
Nemam pojma gdje imaju centralu, al vjerojatno jako blizu. Imam lijepe brojke (prema FAQ-ovima, sve je iznad granice Perfect):
Meni se stvorio novi problem. Dva puta me vec izbacilo dok sam se trebo spawnat u helić. To mi se prije nije nikad desilo, samo kad sam silovo deploy tipku