Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.606.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

I tako, danas treci dan dopisivanja s Optimom.

Kazu oni meni da je sve OK, da je ping u granicama normale. I da je normalno da je malo vidi od T-coma.

I ja njima napisem "Ali kolega mi je rekao da ak se potrudite, da se uvijek moze nesto malo poboljsat"

{#}

I sad mi je stigao mail:

Poštovani,
napravljene  su izmjene na vašoj liniji, tako da bi vas zamolili da testirate i javite se ukoliko budete imali  poteškoća.

{#} Nemam pojma sto su izmjenili.

Kod traceroutea je isti broj hopova prema BF4 serverima kao i jucer, al ovako na brzinu isprobano ping je nizi za 10ms. Mozda jer nije navala ujutro.

A mozda jer su fakat nesto napravili :)

Morat cu onda i ja nazvati , makar su oni gamad ja im kazem da mi ping bude oko 80 kod njih je sve normalno dok ne prede 100 :P

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

To je još dobro. Prije par godina je meni ping prema svim serverima bio preko 400. Ja nazovem t-com i ženska me uvjerava da je sve OK jer je brzina dobra. Ja ju pitam "Vi mislite da ping ne utječe na kvalitetu veze?". Kaže ona "Ne". Hvala, doviđenja...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Friday kaže...

To je još dobro. Prije par godina je meni ping prema svim serverima bio preko 400. Ja nazovem t-com i ženska me uvjerava da je sve OK jer je brzina dobra. Ja ju pitam "Vi mislite da ping ne utječe na kvalitetu veze?". Kaže ona "Ne". Hvala, doviđenja...

Sve je njima uredu dok ja ne nazovem i kazem da hocu raskid ugovora onda srede za 2 minute

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

taj misteriozni net kod il stogod vec bio, sam imao prilike iskusiti jucer po prvi put. igras sam sa maus-om i balansiralo ga je u drugi team. tokom igre se nasmijao i rekao kako me ubio iako sam ja jos na svom ekranu trcao cca 2 sec, pogledao prema njemu i sam pao mrtav (imao sam 100% health i izgledalo je kao single bulet kill). na to je on rekao da sam stajao mirno i da me je upucao. isto sam primjetio da nakon server update-a malo teze igrati. net smoothing mi je bio po defaultu na 50% i nakon par "cudnijih" smrti sam probao staviti na 10% i nisam osjetio neku razliku. par minuta kasnije sam stavio na 100% i cinilo mi se nesto malo bolje. do jucer mi je sve izgledalo ok, povremeno je znalo biti cudnih trenutaka al to moze biti do puno stvari (lag od neprijatelja, server, pc.....). moram danas probati na kojem drugom serveru jel je moguce da je i do samog servera to bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Za koju minutu pocinje Battlelog update. Pripreme za veliki patch!

Battlelog nece biti dostupan.

Dal ce popravit nesto, il ce biti jos sranja.. vidjet cemo :)

A, tko se prvi javi s pitanjem dal i nama ne radi Battlelog - bedak! :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 10:58 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ako se prvi javi s pitanjem dal i nama ne radi Battlelog - bedak! :)

Zar nije jučer bila nadogradnja?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Tonči kaže...

Zar nije jučer bila nadogradnja?

Je.

Ide i danas, ovo je vezano samo uz patch. Nisu objasnili zasto ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 10:59 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel vama radi battlelog? {#}

Freak Show Inc.

5 1 hvala 2
11 godina
neaktivan
Friday kaže...

http://prntscr.com/241vhw :P

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Zašto još drže BF3 sliku?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Meni radi. Na kratko se pojavio znak BF5. Vjerojatno pripreme za BF5 betu.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i onda na kraju dana fila-isti taj fila koji mi stiska td na svaki drugi post STAVI  na ovaj isti forum OBJAVU OD DICE-a  di oni spominju kako NETCODE NE RADI I KAKO DOLAZI FIX.

i onda ja pričam gluposti?

zapravo je fascinantno vidjet takve stvari i samo se na kraju dana lijepo nasmiješ :)

a ovom jopisu neželim uopće odgovarat....

Sad i vidiš tko ti daje palčeve jel? Mudina ti dao neki forum fix da vidiš palčeve?{#}

Nisam ti dao niti jedan, i meni djele uvijek po 3-4 komada pa se ne žalim, prestao sam se na to osvrtati. 

Primjera radi da nisamu time koji se ovdje ne slažu sa tobom...

kad dajem, dajem palac/gore dolje i hvala da se zna da sam dao. Misli šta hoćeš, boli me ona stvar, uostalom kome se ja uopće opravdavam lol.

Ontopic:

jel imao tko problema sa loginom u orgiin preko onih kodova? Traži me code i veli da su mi ga poslali na email, ali mi ništa ne stiže. Ima tko sličan problem?

Jel patch krenuo sa downloadom?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 11:10 (fila2208).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja inače te palčeve dajem potpuno random od kad nema imena, ali ciljam da bude TD za onoga za koga znam da mu je važno. {#}

Moj PC  
16 2 hvala 2
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja palčeve koristim samo kod ličkog rukovanja!

Freak Show Inc.

12 0 hvala 1
13 godina
Tonči kaže...

Ja inače te palčeve dajem potpuno random od kad nema imena, ali ciljam da bude TD za onoga za koga znam da mu je važno.

Psihicko mucenje? Nisam znao da si tako zao.

Friday kaže...

Ja palčeve koristim samo kod ličkog rukovanja!

Mnozina? Niice!

Ovak:

{#}{#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 11:19 (CyberDemonVZ).
13 godina
Friday kaže...

Vidi, činjenica je da nekima radi dobro, nekima loše. Mi kojima radi dobro ne negiramo da nekima radi loše. Na kraju krajeva postoji gro videa na YT gdje se vidi kako stvari nisu OK. Ali onda se nađe antraks i rezonira kako mi kojima radi dobro zapravo nemamo pojma jer NIKOME ne radi dobro i ne odstupa od toga ni milimetar. Ti p1zdiš jer ti ne radi dobro i to je OK ali treba shvatiti da nekima ipak stvar funkcionira.

Zenge ti je objasnio jer je on, valjda jedini skužio što sam ja svo ovo vrijeme pisao, ili jedini čita s razumijevanjem.

Ti pod "igra mi radi dobro" misliš na sve osim na probleme s netcodeom, a ja mislim baš suprotno.

Nekoliko sam puta pisao da me ne zanima crashanje i ostalo jer će se to s patchevima popraviti.

Upravo skidam patch i nadam se tome.

Ali ako DICE objavi da u patchu popravljaju netcode onda to valjda znači da je taj isti netcode pokvaren i da je svima isto.

Kako tebi može biti dobar ako je pokvaren?

"Igra mi radi dobro" - da, i meni igra radi dobro kad radi, kad ne puca server i kad mi se ne crasha prilokom prelaska na drugu mapu, tu i tamo usred runde, ili kad je na serveru ogroman lag i sl.

Da, ostalo vrijeme mi igra radi besprijekorno, imam FPS na bacanje, sve fercera.

Al to nije bit - bitan je netcode - on je pokvaren i njega neće tako lako patchirati - daj Bože da griješim.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Ako vam nije sam krenuo Patch, morate desno-kliknut na igru i stavit Check for Update.

1 GB {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Ja inače te palčeve dajem potpuno random od kad nema imena, ali ciljam da bude TD za onoga za koga znam da mu je važno. {#}

to sam i ja radio jedno vrijeme, posebno se Fila palio na to pa sam mu ih trpao nemilice... sad više ne radim jer mi se ne da :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ako vam nije sam krenuo Patch, morate desno-kliknut na igru i stavit Check for Update.

1 GB {#}

Samo? 

S obzirom koliko je igra poluproizvodna,nadao sam se minimalno 4gb.{#}

11 godina
neaktivan
Battlefield 4
Al glavno da je bf 3 slika tamo :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Zenge ti je objasnio jer je on, valjda jedini skužio što sam ja svo ovo vrijeme pisao, ili jedini čita s razumijevanjem.

Ti pod "igra mi radi dobro" misliš na sve osim na probleme s netcodeom, a ja mislim baš suprotno.

Nekoliko sam puta pisao da me ne zanima crashanje i ostalo jer će se to s patchevima popraviti.

Upravo skidam patch i nadam se tome.

Ali ako DICE objavi da u patchu popravljaju netcode onda to valjda znači da je taj isti netcode pokvaren i da je svima isto.

Kako tebi može biti dobar ako je pokvaren?

"Igra mi radi dobro" - da, i meni igra radi dobro kad radi, kad ne puca server i kad mi se ne crasha prilokom prelaska na drugu mapu, tu i tamo usred runde, ili kad je na serveru ogroman lag i sl.

Da, ostalo vrijeme mi igra radi besprijekorno, imam FPS na bacanje, sve fercera.

Al to nije bit - bitan je netcode - on je pokvaren i njega neće tako lako patchirati - daj Bože da griješim.

Antrakš, ali shvati jednu stvar...nemamo svi viđenje igre jednako. Fridayu je vrh runde staviti mine u vodu i ja jadnik popušim te mine.

Netocde radi, ja sam umro on je dobio kill. Pritom bez uvrede fridayu, čovjek igra i bgk.

Netcode je lošiji nego bf3 to je istina, pričali su o nekom netcode 2.0 a na kraju ono netcode 0.2, ali mi je nejasno čemu na svakoj stranici ti i tvoji podanici zenge i ljudina morate o tome srati.

Ok shvatili smo svi, čak i oni kojima igra super radi i nemaju lude situacije kao to, čak su i oni shvatitili, vide, ne radi taj netcode kako treba.

Ja zapravo mislim da vas samo ljudina plaća..ili ti plaćaš njih da seru po forumu i drže tvoje mišljenje i obrnuto jer do jučer u bf3 temi ste se svi mrzili a danas si dudlate :)

Pa što je to odjednom {#}

Uostalom gubi se skidati patch, šta spamaš po froumu bezvez.e

Btw. znao sam da si mi ti trpao td, jedini si ti tako nezreo, uz par jadnika ovdje, ali ti si im duhovni vođa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 11:27 (fila2208).
13 godina
drahic kaže...

Koliko ono?

8 server patcheva i sad ovaj od Gige... nije loše za 15 dana :)

Do kraja mjeseca još toliko pa možda poprave koju sitnicu?

Mada, poznavajući DICE, nešto drugo što je radilo dobro će sj.ebat ovim patchom garant.

[19xx] 4ntraks
13 godina
fila2208 kaže...
Uostalom gubi se skidati patch, šta spamaš po froumu bezvez.e

Btw. znao sam da si mi ti trpao td, jedini si ti tako nezreo, uz par jadnika ovdje, ali ti si im duhovni vođa.

Ja mislim da tebe više boli što sam s Ljudinom postao dobar u zadnje vrijeme pa si izgubio podršku nego što ja seruckam o netcodeu?

Nego, patch se naveliko skida, još malo pa gotovo :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
tireN1337 kaže...

Dali se spajas na battelog/bf3 ili /bf4? 

13 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Mada, poznavajući DICE, nešto drugo što je radilo dobro će sj.ebat ovim patchom garant.

Nikad ne znaš. Najneočekivanije stvari se događaju na najčudnijim mjestima.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
11 godina
neaktivan
drahic kaže...
tireN1337 kaže...

bf 4 naravno :P

13 godina
Skilledžija kaže...
drahic kaže...

Koliko ono?

8 server patcheva i sad ovaj od Gige... nije loše za 15 dana :)

Do kraja mjeseca još toliko pa možda poprave koju sitnicu?

Naravno!

Nego, zaboravio si day one patch.

14 godina
tireN1337 kaže...
drahic kaže...
tireN1337 kaže...

Mislio sam ih 'pokrit' al su ocito i u ovom dijelu propustili i ostali retardirani.

11 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...
drahic kaže...
tireN1337 kaže...

Evo sada mi radi battlelog :P

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ja zapravo mislim da vas samo ljudina plaća..ili ti plaćaš njih da seru po forumu i drže tvoje mišljenje i obrnuto jer do jučer u bf3 temi ste se svi mrzili a danas si dudlate :)

Čekaj... plaća što? Srat ću i ja po igri za izdašnu naknadu, no frks.

Inače, oni ti se vole dok ne dobiju ban. Kad nekog PB uhvati, onda se pljuju javno i tješe privatno. Dudlanjem? Možda! :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice