Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...

{#} a sto mislis zasto imam ovaj emblem, brak je samo tu kao paravan.

Znam, sreli su nam se pogledi na LAN partiju... Sad se naježim kad se sjetim kako si me pogledao! {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Battlefield has stopped working.... nekad igram 4-5 sata i niti jednom..a nekad nakon 30 min igra padne ..... ko je tu lud

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...
 ko je tu lud

Tu? Ljudina!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kad navratim na forum zabava zagarantirana.Stvarno se čovjek može dobro nasmijati.Tako treba zeka do maksimuma a ne ne radi ovo ,ne radi hitreg,slabi mi tenk ,nema recoila ,prebrzo mi , presporo, .....

Samo tako dalje keep the spirit up...

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Samo tako dalje keep the spirit up...

Dok se ne požale ljudi... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

A ovog Cybera veceras postao je napast ko Nex. Zavrsio je partiju sa 10-6 s time da je mene bar 5-6 puta ukantao. Oces s tenkom evo ga, oces rpg-om tu je i za kraj jos me s jeepom potaraca. {#} Nevolim te vise! {#}

Nego jel ima jos netko problem s battlelogom i postavljanjem servera?

Dakle uopce mi ne reagira kad zelim postaviti server browser po regijama, modovima igre i svemu ostalom.

Niti mi daje mogucnost da pretrazujem servere.

Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
desh kaže...

A ovog Cybera veceras postao je napast ko Nex. Zavrsio je partiju sa 10-6 s time da je mene bar 5-6 puta ukantao. Oces s tenkom evo ga, oces rpg-om tu je i za kraj jos me s jeepom potaraca. {#} Nevolim te vise! {#}

Nego jel ima jos netko problem s battlelogom i postavljanjem servera?

Dakle uopce mi ne reagira kad zelim postaviti server browser po regijama, modovima igre i svemu ostalom.

Niti mi daje mogucnost da pretrazujem servere.

Moraš kupiti premium battlelog edition za 10 dolara da bi mogao koristiti te funkcije i da rade :)

Btw.

little bird mi je predobar sa onim topovima, čisti je gušt kako je okretan i brz. Čak i ja njub imam neki kill snjim

Vbr onaj je isto otkidaljka, lagan za koristi ali jako korisan timu.

Zavod je jako balansirana i zanimljiva mapa.

Pekčeng otkida.

Hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 23:44 (fila2208).
13 godina
zdenko1991 kaže...
ReaperCRO711 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Evo pogledajte video pa provjerite jesu vam jezgre u garazi(parkirane),meni su 2 bile pa sam ih odparkirao,btw dobit cete vise fps-a  

Intel Q9550 odparkirao 3 jezgre i sada mi usred igre cim je malo zesca akcija ZABODE sve kao loop slika i zvuk...

Nikad al nikad mi nije prije to napravilo niti jednom.

Bolje da nisam nis cacko

Pa kad beznas citat. Kad skidas program kaze ti da je samo za intel i7, mada je i meni na i5 pomoglo. A gle na sta ti to stavis pa lol.

to nije samo za i7 lol

13 godina
desh kaže...

{#}

Ono kad sam te autom iza kamena? Bumblebee i ja smo crkavali od smijeha {#}

Al nisam uopce skuzio koga sam! Kak je tebi nick u igri??

Prebaci se k mana slijedeci put {#}

EDIT 1:

Na kojim je drogama taj Threatty??

Btw, ja si zamisljam da Nex ovako igra. {#}

EDIT 2:

Nasao sam stare benchmarke iz BF4 bete, i primjetio suludo visoke FPS brojke za moju konfiguraciju!

2013-10-08 00:14:27 - bf4
Frames: 54322 - Time: 600000ms - Avg: 90.537 - Min: 45 - Max: 142

2013-10-07 23:53:32 - bf4
Frames: 57307 - Time: 600000ms - Avg: 95.512 - Min: 49 - Max: 154

Pretpostavljam da je ovo bilo Med-Low

Sad, s full igrom, patchevima i novim driverima, sam htio napraviti ponovni benchmark s Sangajem, i od 4 pokretanja 4 put se srusio ili server ili meni igra.

Vise se necu truditi {#}

EDIT 3:

Izgleda da ide nekakav veci patch. Drzim fige {#}

We will perform a short maintenance of the Battlefield 4 backend service between 10:00 and 11:00 CET tomorrow, November 5th. You may experience a game disconnect during this period.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 2:42 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Sve ljepo veselo kad vidio server i onda kad sam vidio da piše HC ovakvu sam rekaciju imao:

Server nije bas klasicni HC. Momci su mi isli u susret jer nisam htio igrat na 60%. Pa sad samo nema mini mape, spotanja, kill cam i obnavljanja. Vojnicna je na 100 % ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
protjeran
Battlefield 4
e sinoc je bila epic situacija. igram ja tako bf i nista necujem kad dolazi zena jesam ja gluh jel necujem da voda curi u kupaoni a kad ja tamo a ono otpao ventil od wc skoljke i siklja voda ko luda.
tako da sam sinoc ima pravi battlefiekd. usred noci po blatu uskacem u sahtu kao u rovove.

28 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
e sinoc je bila epic situacija. igram ja tako bf i nista necujem kad dolazi zena jesam ja gluh jel necujem da voda curi u kupaoni a kad ja tamo a ono otpao ventil od wc skoljke i siklja voda ko luda.
tako da sam sinoc ima pravi battlefiekd. usred noci po blatu uskacem u sahtu kao u rovove.

Jesi bar dobio repair ribbon?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
BFBeast kaže...

Jesi bar dobio repair ribbon?

Dobio ribbon na mapi zahod lol.

17 godina
Battlefield 4

Ako koristite XP boost kao Commander, ne oduzima vam vrijeme korištenja (bar je jučer tako još radilo, moguće da to maknu sa server patch-om).

Koji besplatni program mi savjetujete za rezanje ovih MP4 filmova koje mi Shadowplay napravi, BTW?

EDIT:

Evo mojeg SP SAVE-a (sva oružja nađena, svi dogtagovi i svi krajevi otključani). Sačuvajte si svoj stari za svaki slučaj.

Stavljate ga u Documents/Battlefield 4/Settings

http://www.sendspace.com/file/d5kmbg

Trebali bi PROFSAVE file-ovi biti dovoljni. Nakon što ih stavite, uđite u Kampanju, ubijte nekog i možete izaći. Battlelog radi malo sporo, ponekad i do jedan sat morate čekati da vam update-a sve assignmente. Javite ako radi.

Kod mene je tako:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/assignments/199586046/pc/#SP_as01

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/dogtags/199586046/pc/#sergeant-dunn-dog-tag

@BFBeast: nije to valjda ona kupaona/WC gdje si sam sve radio prošlo ljeto?

EDIT2:

Neke stvari koje sam primijetio, a različite u odnosu na BF3:

• jednom stavljen gadget ostaje i nakon respawna, ukoliko ne promijeniš klasu (npr. spawn beacon ostaje, claymore ostaje, ammo box ostaje)
  • no ukoliko pogineš i promijeniš klasu nestaje sve od klase prije - npr baciš ammo box, i onda se spawnaš ko recon, nestane dotični ammo box
  • kada pokupiš kit sa poda nisam imao vremena gledati te stvari pa nisam siguran kako radi u tom slučaju
Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 9:13 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 5
16 godina
Battlefield 4
Pa i onaj moj save koji je dao Danny je isto sve skupljeno. Svi tagovi, oruzija, asajmenti i sve to pređeno na hard.

Ljudina nije dobio samo ribbon vec medalju :)
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Pa i onaj moj save koji je dao Danny je isto sve skupljeno. Svi tagovi, oruzija, asajmenti i sve to pređeno na hard.

Ljudina nije dobio samo ribbon vec medalju :)

Oprosti, stavio sam svoj ovdje jer sam dobio upite na PM.

Osim toga nisi skupio sva oružja u Tashgaru (4/7):

http://battlelog.battlefield.com/bf4/campaign/level/227901869/1/sp7/ {#}

16 godina
Battlefield 4

zar u dice rade na 50 inch monitorima pa ne vide kako su ljudi nerealno mali,na 50 metara je dvostruko manji nego šta bi trebalo biti,to je ogromna mana ovoj igri 

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
dery kaže...

zar u dice rade na 50 inch monitorima pa ne vide kako su ljudi nerealno mali,na 50 metara je dvostruko manji nego šta bi trebalo biti,to je ogromna mana ovoj igri 

Nope, sada svi ovi 1x scope-ovi ne rade povećanje (red dot sight, kobra itd.) To je razlika u odnosu na BF3 gdje su radili malo povećanje.

Realno, sada i veći scope-ovi u kombinaciji sa canted ironsight imaju nekog smisla. Ili ovi osnovni sa 2x scope dodatkom (koji mi se osobno ne sviđa)

14 godina
neaktivan
dery kaže...

pa to sam ja rekao odmah na početku bete.

meni to fakat smeta i ne kužim zašto su toliko umanjili ljude, da ih na cca 50 metra praktički ne vidiš i još kad naciljaš sa puškom sa cobrom nema zooma {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
TomoR kaže...
dery kaže...

Nope, sada svi ovi 1x scope-ovi ne rade povećanje (red dot sight, kobra itd.) To je razlika u odnosu na BF3 gdje su radili malo povećanje.

Realno, sada i veći scope-ovi u kombinaciji sa canted ironsight imaju nekog smisla. Ili ovi osnovni sa 2x scope dodatkom (koji mi se osobno ne sviđa)

Baš tako. U biti, nakon malo navikavanja, ovako je bolje i scopeovi imaju smisla, od acog-a preko 2x povećala.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Igra je korak nazad u svakom pogledu.

Nikakav skill vam ne treba u igri, samo puno sreće.

Zvuk je lošiji, kao i grafika.Oružja su očajna, prije bi pogodio lika kamena s ramena nego sa jurišnom puškom.

Mape su očajne, nema ni jedna dobre mape.

Hit reg je neispravan, igra ne prikazuje da neprijatelj puca.

Sve skupa gorak okus u ustima nakon BF3.

covjek mega trolla a vi svi popadali ishhhhh

12 godina
protjeran
Battlefield 4
stigla nova pila!

17 1 hvala 1
17 godina
BFBeast kaže...
stigla nova pila!

Idealno za tvojih 800x600 ESL standard. Nadam se da bar ima 100Hz, ali ti stariji modeli teško da će i na 80Hz navući.

13 godina
BFBeast kaže...
stigla nova pila!

Jel to dođe ugrađen Blur efekat {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Battlefield 4

Ne radi battleblog :P

Who bolan cares
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudi,ja ne mogu uci u battlelog,kada upisem svoje podatke u battlelog odmah me izbaci vanka pa moram opet,ali nece.su mozda iskljucili to sa ovim updateom od 10 i 11 cet? jeli vama isto to ?

Alen Zlimen
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

meni isto neče u bttlog

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 10:22 (dery).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Pa još su jučer rekli da nećemo moć na battlelog od 10-11h.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
allenred kaže...

Ljudi,ja ne mogu uci u battlelog,kada upisem svoje podatke u battlelog odmah me izbaci vanka pa moram opet,ali nece.su mozda iskljucili to sa ovim updateom od 10 i 11 cet? jeli vama isto to ?

Isto evo upravo pokusao 10-ti put...

13 godina
allenred kaže...

Preuredjuju stranicu, a cudno ti je sto joj ne mozes pristupiti?

Bolje pitanje je kolko ce novih problema biti poslije updatea.

P.S. Admini, prilikom odgovaranja ne postoji opcija WYSIWYG.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice