Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...

ma to je sigurno do mojih drivera koji su odjetljivi na   vrijeme. jel tako?

Možda imaju artritis, zna to s promjenom tlaka.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina

Kolko je 25*4? Očeš i za to morati koristiti digitron kao i da izračunaš kolko je 10% od 100?

I zašto gledate te youtubere samo vam pune glave glupostima.

16 godina
moderator
Battlefield 4
Svaki normalan čovjek ne računa u igrici koliko je metaka ispalio na nekog lika.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
16 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Danny_HR kaže...
skank666 kaže...

@danny

onaj save game samo ubacim ili ima neka druga fora tipa: ugasi origin, ubaci save pa upali? i dali cijeli direktorij moram ubacit ili samo onaj PROSAVE?

Samo ubaci sejv, pokreni kampanju, ugasi kampanju i čekaj. :) Unlockovi se pojave za najkasnije sat vremena, al najčešće prije.

Odradio sam ja tako ali mi se od sinoć nije ništa pojavilo. 

E da, ja nemam pojma o kojim problemima govorite. Neka poprave rušenje servera i ja zadovoljan.

Oprostite sto ulijecem, ali i ja imam isti problem...neznam dali sam ubacio u dobar folder taj save ili nesto drugo..

Pa ako ima netko volje da napise kratki tutorial kako se tocno ubacuje..hvala

16 godina
odjavljen
pirat kaže...
Svaki normalan čovjek ne računa u igrici koliko je metaka ispalio na nekog lika.

Misliš, niti jedan normalan čovjek ne računa koliko je metaka ispalio? A kako će znati u hardcoreu? {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Netko je iznad napisao da ne moraš ubacit sve, al ja sam sva tri ona fajla ubacio u odgovarajući folder u "My Documents". Sačuvao sam svoje originale sa strane.

Pokrenuo sam kampanju, bilo koju misiju, ubio jednog protivnika i ugasio kampanju. Nakon toga je u igri pisalo da sam sve otključao a na battlelogu se pojavilo za cca 20 minuta.

Nakon svega sam vratio svoje sejvove i to je bilo to.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 1
16 godina
Danny_HR kaže...

Netko je iznad napisao da ne moraš ubacit sve, al ja sam sva tri ona fajla ubacio u odgovarajući folder u "My Documents". Sačuvao sam svoje originale sa strane.

Pokrenuo sam kampanju, bilo koju misiju, ubio jednog protivnika i ugasio kampanju. Nakon toga je u igri pisalo da sam sve otključao a na battlelogu se pojavilo za cca 20 minuta.

Nakon svega sam vratio svoje sejvove i to je bilo to.

E jbg. znao sam da moram nekog ubiti da mi se to pojavi. 

Jeli vam sjela naplata BF4 koji ste uzeli preko origina?

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
protjeran
Battlefield 4

zna  se  sta  sam  htio  reci.  ali  ako  ste  vi  zadovoljni  uredu.  neka  vas  vuku  za  nos  tako  svaku  sljedecu  igru.  a  to  sto  je  njihova  igra  osjetljiva  na  promje.e  vremena  i  za  to  je  kriva  zemlja.

i kuky netrebaju meni nikakvu youtuberi da mi kazu da netcode nevalj jer to i sam vidim. samo sam se prozvao na nnih jer su oni to sve snimili da ja nemoram pa samo prosljedujem vec gotove dokaze. ako je ovaj netcode stvarno bolju nego u bf3 onda stvarno imate kriv e  prioritete  od  igara.

bitn o  je  da  je  tu  levolution  i  grafika.  jel  tako?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 13:42 (BFBeast).

0 9 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Oči mi pate od ljudine i njegovog pisanja na mobitelu. Zar ne znaš pisati normalno?

strari moj, kakav low.

Evo da se ne osjeća loše, ljudina jedna slikica za tebe.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 2 hvala 2
16 godina
fila2208 kaže...

Oči mi pate od ljudine i njegovog pisanja na mobitelu. Zar ne znaš pisati normalno?

strari moj, kakav low.

To je zato jer kad piše s mobitela mora gore desno stisnuti  Isključi WYSIWYG

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Kolko je 25*4? Očeš i za to morati koristiti digitron kao i da izračunaš kolko je 10% od 100?

I zašto gledate te youtubere samo vam pune glave glupostima.

Gledam samo uradke od pirata, jer on je jedini pravi pr0.

::: peace 0n earth :::
13 godina
wiz4rd kaže...

Gledam samo uradke od pirata, jer on je jedini pravi pr0.

Kaže i Tonči za mene da sam pr0, ali je u krivu.

To je zbog drivera!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ako koga zanima, stigao je Premium Gold Battlepack (bar meni)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

strari moj, kakav low.

To je zato jer kad piše s mobitela mora gore desno stisnuti  Isključi WYSIWYG

I to si mu rekao već par puta, ali on to ne zna. Ajde razmjenite adrese da ti donese mobitel da mu isključiš jer je prebolno.

Btw. ode tema u spam :)

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan

ak na normal padam nenormalno kak pak padaš u hc-u? {#}

nisam još isprobao hardcore....niti neću :D

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina

Sve ljepo veselo kad vidio server i onda kad sam vidio da piše HC ovakvu sam rekaciju imao:

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

još jednu stvar sam skužio koja me iritira valjda jer sam tako naučen i nemrem se toga odviknut...

naime, ja volim kad puknem sa bolt sniperom stisnut lijevo ili desnu tipku(u isti trenutak) i tada svaki metak koji treba ić u metu nekako "fula" metu.

nikako se odviknut od toga da nediram te tipke.

jer nisam onaj recon koji će kampat na jednom mjestu, više volim aggressive recona, zauzimat zastave, biti među svojim, lunjat mapom, nikako se ne buksat, i onda kad naletim nabrzaka da trebam puknut UVIJEK ALI UVIJEK

stisnem jednu od te dvije tipke (lijevo ili desno) i tada metak jednostavno nejde tam di treba ić nego totalno ide krivo.

onaj tko je igrao dosta sa sniperom zna valjda o čemu pričam...

i da ,nemojte čitat između redaka jer nisam za to da iz skoka možeš 360 backflip double headshot i takve cod gluposti :) ali ako malo pipnem jednu od te dvije tipke onda isto i očekujem da metak ide tam di treba ić,

kao što je to primjer kod puška di te dvije akcije možeš radit, a da nema "posljedica" nepreciznosti.

svi "standardni" sniperi imaju 1.5 m ADS odstupanja od targeta ako se poknes prije vremena (u pokretu). Morat ces se naviknut da stojis malo duze :) i meni je to problem

13 godina
Battlefield 4

Ma to nisu nikakvi problčemi. Ovo su problemi. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

svi "standardni" sniperi imaju 1.5 m ADS odstupanja od targeta ako se poknes prije vremena (u pokretu). Morat ces se naviknut da stojis malo duze :) i meni je to problem

di si ti "našao" ?

pa vidim ja da nekaj ne štima, ali nikako se nemogu priviknut da te dvije tipke ne diram u trenutku kada pucam:)

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Sve ljepo veselo kad vidio server i onda kad sam vidio da piše HC ovakvu sam rekaciju imao:

Kako ja volim tog čovjeka, on je smiješan u svakom trenutku.

16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

i kuky netrebaju meni nikakvu youtuberi da mi kazu da netcode nevalj jer to i sam vidim

Kako bi ti promijenio netcode na bolje? Mijenjao bi algoritme za interpolaciju? Što bi predviđao? Koristio CSPA-ove? Authoritative server možda? Radio skuplju mesh koliziju ili primitivnu? Kako bi riješio problem laga? Daj malo nam pojasni prije nego pošalješ DICE-u.

Ah da. To je kao i 2 milijuna nogometnih stručnjaka nakon svake utakmice...

Ajd nauči neke stvari: https://developer.valvesoftware.com/wiki/Source_Multiplayer_Networking

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 13:54 (Tonči).
15 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
SilvioS kaže...

Vidim da je nakucan već lijepo broj stranica...

Muku sam mučio s problemom "client disconnected from server" i danas nadam se konačno rješio. Ne znam je li netko već puknuo rješenje ili nije, ali neka stoji svejedno..

Znači skinete aplikaciju Smart Port Forwarding ( uz video je unutra i link), napravite forwardanje na 192.168.1.5:80 i listen na port 3459. S tim da obratite pozornost da prva IP adresa ne mora biti nužno 192.168.1.5, kod mene je recimo zadnja brojka 1.
Koja je IP adresa ćete saznati tako da proučite T-Comov/Iskonov/itd. manual i vidite na koju se adresu spajate da bi pristupili routeru - to je ta.

Nadam se da će biti nekom od pomoći. Nakon cca tjedan dana muke i neuspjevanja odigrati jednu cijelu partiju u komadu evo upravo sam uspio odraditi tipa 5-6 :)

izdali su server patch koji je fixao taj problem. ja sam sad 4 h u komadu odigrao bez ijednog disconnecta

Ne znam ja brale kako je to tebi pomoglo, ali ja na EA serverima bez ove aplikacije uvijek budem disconnectan, eto i danas...

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

:(

16 godina
Battlefield 4

Evo pojavio mi se problem. Od danas kad sam upalio igru nakon par sekundi fps mi postupno padne na 2-3. Svasta sam probao, od resetiranja kompa do repair igre itd, ali nista ne pomaze.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

:(

To ti je invisible pack, moraš kupiti premium gold  limited edition swedish blue pack da ga vidiš.{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

otključao sam par onih xp boosta ali ih nigdje nemogu pronaći tj neznam ni di da ih upalim ? pa di se nalaze? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Evo i dečki iz PC gamera također trkeljaju bezveze: http://goo.gl/zCWLrM

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

otključao sam par onih xp boosta ali ih nigdje nemogu pronaći tj neznam ni di da ih upalim ? pa di se nalaze? {#}

U igri stisni Esc, pa ti se desno dolje nalazi opcija za uključivanje.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

esc kad si ingame, dolje desno, exp boosts available, click, odabereš, upališ i boostaš se{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice