Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.620.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Jučer je neko spomenuo save game, da se mogu otključat neke stvari koje mi recimo u igri nismo, ako ubacimo nečiji save game. Probao sam ubacit ali ništa se novo nije otključalo.

Evo, recimo ova zadnja dva assigmenta mi fale.

Evo ja sam pred 5 min to napravio,stavio sam sam samo profsave,pokrenuo kampanju i ubio na brzinu 2-3,ugasio i za 5 min mi je pokazalo da je sve otkljucano

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 17:40 (Blade Runner31).
17 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Netko je prije bio pitao za ovo?

Imam! I Repair medalju.

Još nisi skupio sve? razočaran sam, očekivao sam da si već riješio bar 80% igre...{#}

Pftt, ima vremena. Prvo idemo brončane assignmente, pa srebrne itd...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
Blade Runner31 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Jučer je neko spomenuo save game, da se mogu otključat neke stvari koje mi recimo u igri nismo, ako ubacimo nečiji save game. Probao sam ubacit ali ništa se novo nije otključalo.

Evo ja sam pred 5 min to napravio,stavio sam sam samo profsave,pokrenuo kampanju i ubio na brzinu 2-3,ugasio i za 5 min mi je pokazalo da je sve otkljucano

Probat ću malo ostat u igri onda, pošto sam ušao i odma izašao.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Cheateri {#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Evo pogledajte video pa provjerite jesu vam jezgre u garazi(parkirane),meni su 2 bile pa sam ih odparkirao,btw dobit cete vise fps-a  

Intel Q9550 odparkirao 3 jezgre i sada mi usred igre cim je malo zesca akcija ZABODE sve kao loop slika i zvuk...

Nikad al nikad mi nije prije to napravilo niti jednom.

Bolje da nisam nis cacko

13 godina
neaktivan
ReaperCRO711 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Evo pogledajte video pa provjerite jesu vam jezgre u garazi(parkirane),meni su 2 bile pa sam ih odparkirao,btw dobit cete vise fps-a  

Intel Q9550 odparkirao 3 jezgre i sada mi usred igre cim je malo zesca akcija ZABODE sve kao loop slika i zvuk...

Bolje da nisam nis cacko

Pa kad beznas citat. Kad skidas program kaze ti da je samo za intel i7, mada je i meni na i5 pomoglo. A gle na sta ti to stavis pa lol.

14 godina
neaktivan
ReaperCRO711 kaže...

Bolje da nisam nis cacko

Klikni nazad park ako mislis da je do toga,nikakav problem

Sale-haha a ja sam prosao na hard i otkljucao 60 ak posto ali zelim sve pa ono...laksim putem

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 18:02 (Blade Runner31).
16 godina
Battlefield 4

ima kakvih preporuka za to smrzavanje ili barem da se smanji rusenje igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
ReaperCRO711 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Bolje da nisam nis cacko

Pa kad beznas citat. Kad skidas program kaze ti da je samo za intel i7, mada je i meni na i5 pomoglo. A gle na sta ti to stavis pa lol.

Mozda ja neznam citat al ti neznas pisat..

"This utility will allow you to easily enable or disable core parking for your CPU. The first thing that you should do is to go to a resource manager to check if you have parked cores. The reason of doing so is that core parking is not enabled for all the multicore CPU’s. For example, if you have Intel Q9550 Quad Core CPU you may not see any parked cores at all."

Ako ovaj program nije namjenjen mom procesoru, zasto ga uopce spominje????

14 godina
neaktivan
ReaperCRO711 kaže...

"This utility will allow you to easily enable or disable core parking for your CPU. The first thing that you should do is to go to a resource manager to check if you have parked cores. The reason of doing so is that core parking is not enabled for all the multicore CPU’s. For example, if you have Intel Q9550 Quad Core CPU you may not see any parked cores at all."

Jesi restartao komp,probaj restartat,pokreni igru i ako ti se opet to desi odparkiraj.

13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
ReaperCRO711 kaže...

Jesi restartao komp,probaj restartat,pokreni igru i ako ti se opet to desi odparkiraj.

Uparkirao sam jezgre nazad, resetirao opet. Opet odparkirao jezgre i resetirao jos jednom.

Sad taman idem probat

17 godina
Battlefield 4

Znate što izgleda osjetno poboljša performanse?

- Održavanje sustava putem Glary Utilities + Advanced System Care

- Podizanje MSAA na 2X unutar igre.

Otkako sam podigao MSAA na Paracelu Conquest Large s 64 igrača nije mi palo ispod 55 frejmova, a bez MSAA padalo je i na 40.

Jedino što je maksimalni FPS nešto niži. Ali i igra puno bolje izgleda.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 18:11 (191x7).
Moj PC  
0 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Netko je prije bio pitao za ovo?

Imam! I Repair medalju.

Još nisi skupio sve? razočaran sam, očekivao sam da si već riješio bar 80% igre...{#}

Pftt, ima vremena. Prvo idemo brončane assignmente, pa srebrne itd...

uf ovaj sniper FY-JS i 50 headshoteva na +250m.... stvarno sam potrosio vremena na to ali moj je :)

12 godina
protjeran
Battlefield 4

moj zastitni znak(emblem) koji cu koristi kada mi igra bude radila.

5 22 hvala 1
14 godina
neaktivan
ReaperCRO711 kaže...

Uparkirao sam jezgre nazad, resetirao opet. Opet odparkirao jezgre i resetirao jos jednom.

Sad taman idem probat

Ajde nadam se da ce bit u redu,javi

13 godina
neaktivan

Evo odigrao jedan Operation locker zasad sve OK. Jedino sto mi je FPS na 40 tu i tamo skoci na 50. No ne muci mene to previse i prije neg sto sam cacko ovo meni je bitno samo da igra izgleda ok i da ide glatko,

nema trzanja itd itd.

Sve u svemu ja osobno nisam vidio nikakav ogroman FPS increase, al igra i dalje ide glatko tako da meni super.  Mozda ovi sa novijim procesorima tipa i5 ili i7 vide veci boljitak {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedno pitanje. nisam ni na jednom serveru uspio naći mapu Siege of Shanghai jednako veliku kao što je bila u beti... Jesam li zabrijao/ćorav, ili je smanjena?

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SilvioS kaže...

Jedno pitanje. nisam ni na jednom serveru uspio naći mapu Siege of Shanghai jednako veliku kao što je bila u beti... Jesam li zabrijao/ćorav, ili je smanjena?

traži pod conquest large

Battlelog: D3XT3R_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

A i da znate ako aktivirate xp boost i srusi vam se server nema ga vise,meni su 2 isparila

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blade Runner31 kaže...

A i da znate ako aktivirate xp boost i srusi vam se server nema ga vise,meni su 2 isparila

Prekjučer imao aktiviran boos i nije mi nestao rušenjem servera.

Ono što sam prije pitao. Jel to M136 uništava tenk iz prve sa strane ili u čmar?

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra je korak nazad u svakom pogledu.

Nikakav skill vam ne treba u igri, samo puno sreće.

Zvuk je lošiji, kao i grafika.Oružja su očajna, prije bi pogodio lika kamena s ramena nego sa jurišnom puškom.

Mape su očajne, nema ni jedna dobre mape.

Hit reg je neispravan, igra ne prikazuje da neprijatelj puca.

Sve skupa gorak okus u ustima nakon BF3.

Moj PC  
4 27 hvala 0
15 godina
BFBeast kaže...

Moj ljudina mene ne vole, ali šta tebe preziruuuu :))

fora ti je emblem, kad vam je onaj godišnji mimohod ponosa?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
protjeran
Branimir82 kaže...

Zvuk je lošiji, kao i grafika.Oružja su očajna, prije bi pogodio lika kamena s ramena nego sa jurišnom puškom.

za hitreg te razimijem. ali za puske mi nisi jasan!

Da se mozda naucis gadati odnosno ciljati? provedi puno vremena trazeci tvoj odgovarajuci sens jer je to jedna od najbitnijih stvari. ako treba izdvoji cijeli jedan dan bez igranja samo na pronalazenju sensa. sto manji lakse ces gadati i nemoras drzati ruku ujkocenom, odnosno manji sens igrati ces opustenije. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 20:10 (BFBeast).
15 godina
Battlefield 4

Večeras u mene teška katastrofa od laga,, totalnno neigrivo.Dva puta mi je i komm freezao te sam ga moaroa ručno resetirat

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Prekjučer imao aktiviran boos i nije mi nestao rušenjem servera.

Meni jesu 2 zato kazem,ako se desi da znate

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 20:18 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
Branimir82 kaže...

za hitreg te razimijem. ali za puske mi nisi jasan!

Da se mozda naucis gadati odnosno ciljati? provedi puno vremena trazeci tvoj odgovarajuci sens jer je to jedna od najbitnijih stvari. ako treba izdvoji cijeli jedan dan bez igranja samo na pronalazenju sensa. sto manji lakse ces gadati i nemoras drzati ruku ujkocenom, odnosno manji sens igrati ces opustenije. 

Pišem ovo dok slušam kako igra zbugano loopa jedan zvuk, jer sam imao dobru partiju kada se u pravilu igra sruši.

Ciljane nema veze s skillom, tko god da je igrao sa AN94 u BF3, s kojim sam imao 21% preciznost/2.1 KD na 140k killova, i 75k killova sa samom piškom zna da su puške očajno neprecizne.

U BF3 postajao je osjećaj napredovanja, skillanja, kao vozač formule jedan gdje bi počeo s kartingom pa završio u Ferrariu...takav sam osječaj imao dok sam igrao u BF3, znao sam da se zbog dobrog PC-a, dobre podloga i miša, mojih nabrijanih refleksa i odlične mambe4g - znao sam da se burstom mogu izvući makar me lik dočekao shotgunom iza ugla, isto tako bi skinio camping snajpera na 400m sa tri kontrolirana bursta 'tap tap tap dead'.

U BF4 toga nema, nema nikakve potrebe za skillom, kao da sa m sjeo u vlakić smrti i gdje god me on odveze danas, nemam nikakav osjećaj kontrole, ne mogu računati niti da ću lika s leđa napuniti, jer svaki drugi put lik se okrene da vidi zašto ga punim, okine jedan metak i mrtav sam...

Ružan osjećaj zaigrati ovako nešto poludovršeno nakon ispoliranog BF3.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

to oko netcoda i cudnog padanja stoji. 

ali sto se tice gameplay, moras prihvatiti da je igra tako zamisljena i nema ti druge nego se privici na taj gemplay, nekima treba duze nekima krace ali nakon odredenog vremna ces se privici i onda da odes odigrati partiju bf3 nakon 6mj onda bi ti on bio cudan. to ti je sve stvar navike. 

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

Moj ljudina mene ne vole, ali šta tebe preziruuuu :))

fora ti je emblem, kad vam je onaj godišnji mimohod ponosa?

zna se zasto balkanci mrze i preziru druge ljude. a sta da im ja radem neka mrze ionako i da me vole ja od toga nemam nista, onaj koga znam njemu sam dobar i to mi je dovoljno.

17 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

njemu sam dobar i to mi je dovoljno.

Ja sam siguran da si mu dobar. I da je on tebi dobar. Sretno vam bilo obojici {#}

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Friday kaže...
BFBeast kaže...

njemu sam dobar i to mi je dovoljno.

Ja sam siguran da si mu dobar. I da je on tebi dobar. Sretno vam bilo obojici {#}

{#} a sto mislis zasto imam ovaj emblem, brak je samo tu kao paravan.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice