Pa kaj nemremo ni svoj klan tag imat ..... Ništa Fear odi se ti lijepo iživljavat na ekipi sa C4 da lijepo mirno spavaš večeras :)
nisam ga još otkljucao :(
Pa kaj nemremo ni svoj klan tag imat ..... Ništa Fear odi se ti lijepo iživljavat na ekipi sa C4 da lijepo mirno spavaš večeras :)
nisam ga još otkljucao :(
Ljudi server prazan o.O :P
Ja sam veliki bf fan i cak sam masturbirao na trailere od bf4 :D.
A ljudina meni veli da sam fanboy
Ti si druga prica, ti si placen od strane DICE-a da ovdje provociras o kvaliteti i funkcionalnosti igre.
cini mi se da si ovo namjerno napisao!
Procurio je i netcode sa zadnjeg R4 server patcha:
while(true) {
Long noob = Search.GetBiggestNoob(playerList);
ServerManager.KillPlayer(Search.GetTargetWithName("Skilledžija"));
ScoretableManager.AssignKillBonusToTarget(noob);
}
Od plejade likova koji se ovdje pojavljuju ti si posebna kategorija.
Ljudi imam problem, ne mogu pokrenuti igru u fullscreen nikako. Ako je pokrenem u Fullscreen slika je crna ili trepti tj. onaj 'flickering'. Drivere sam mjenjao, beta i zadnji oficijelni od Nvidije, grafa je GTX 760, win je 8.1. Mogu jedino naštimati na borderless ali mi to smeta jer ne mogu tabati u toku igranja. Ima li neko riješenje?
Jel ti možda pokrenut teamviewer?
Joj jucer sam poludio. Pa jel to samo meni nema hitmarka kad me neko gada? Boze dragi, meni treba 5dana da ubim nekog a mene svi uredno iz metka. ffs...
isti bog je i kod mene.
preretardirana je igra.
Meni sve uredno prikazuje. Ali lagovi su mi jučer cijeli dan neizdrživi bili. Iste činove i unlockove sam dobio po 5 puta zbog rušenja servera
Bravo doktore problem riješen, do teamviewera je bilo, hvala!
Nešto novo, za promjenu
jebo te kaj ti radis s kompom....
Sjedim ono več 15 minuta i čekam u "position in queue 1" pa stisnem na server da vidim koliko igrača ima kad ono 59/64......
Ljudi imam problem, ne mogu pokrenuti igru u fullscreen nikako. Ako je pokrenem u Fullscreen slika je crna ili trepti tj. onaj 'flickering'. Drivere sam mjenjao, beta i zadnji oficijelni od Nvidije, grafa je GTX 760, win je 8.1. Mogu jedino naštimati na borderless ali mi to smeta jer ne mogu tabati u toku igranja. Ima li neko riješenje?
Jel ti možda pokrenut teamviewer?
Bravo doktore problem riješen, do teamviewera je bilo, hvala!
Platiš pivo i sve OK
Ti si druga prica, ti si placen od strane DICE-a da ovdje provociras o kvaliteti i funkcionalnosti igre.
Plaća je plaća ljudina, barem nekako radim i zarađujem, za razliku od tebe.
Evo domaći bosanski server, samo da još jednom reklamiram.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BOSNIA-ServeR-HWB-1000-Tickets-MixMode-BY-i3D-NeT/
Pao već dva puta, ali puni se kao lud.!!
Evo i moja iskustva:
U sp kampanji je hitreg do jaja i igra je ful stabilna. Na nekim mapama nisam niti jednom crk'o. Kinezi su žešće njubare.
To su bila moja iskustva.
Hvala.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BOSNIA-ServeR-HWB-1000-Tickets-MixMode-BY-i3D-NeT/
A odkud ti znas da ja neradim?
ako si u rl kao ovdje na forumu, onda znamo svi jako dobro da ne radis
Ljudmila nam je rekla!
ako si u rl kao ovdje na forumu, onda znamo svi jako dobro da ne radis
u rl radim posao koji volim i koji me najbolje ide, nisam jedan od onih koji nevole raditi svoj posao. a ti misli o meni sta god hoces jer mi nisi nikakav faktor u zivotu. ovo je forum gdje pisem gluposti i zahebavam neke ljude i to je sve.
u rl radim posao koji volim i koji me najbolje ide, nisam jedan od onih koji nevole raditi svoj posao. a ti misli o meni sta god hoces jer mi nisi nikakav faktor u zivotu. ovo je forum gdje pisem gluposti i zahebavam neke ljude i to je sve.
Radiš na službi za korisnike? Tako riječit i elokventan momak, mora da utopi svoj talent u nekom odgovarajućem poslu
Radiš na službi za korisnike? Tako riječit i elokventan momak, mora da utopi svoj talent u nekom odgovarajućem poslu
nesto slicno, radim negdje gdje moram biti humoristican i rijecit.
u rl sam zajebant pa mi to dobro dode i nepredstravlja neki posao.
Je*em se vec 3 put s instalacijom win 8.1 i sad na kraju nemogu opce igrat zbog memory leaka koji je samo u win 8.1, moram cijeli komp restartat svaku rundu. Pol onih parametra u server browseru ne radi, u singleplayer nemozes mijenjat fov. Pa nema niti jedan dio igrice da radi kak spada. Dobro da nisam dao vise od 30 eura za ovo smece.
neznam ocito sam te krivo procijenio sorry... jer su i mene znali napadat da zasto sve to imam pa sam mislio da ces ti tako mirkoja... jer vecinom dojde do takve rasprave(nazalost) u bilo kojoj temi vezano uz hw ili igre
Sto bi ja ikoga napado sto voli high end hw? Prije 5 godina sam pljunuo bio 2500 eura na kuciste samo, medju prvima u hrvatskoj sam imao Ati Radeon HD 4870x2 tada najnovija i najjaca graficka na svijetu koja je sama kostala oko 5 soma i nesta. I sad da imam para osinuo bi opet za najjace i najbolje taki sam i volim to...
A sad posto je life taki kaki je da nemos do usranog posla doc mogu samo slinit i bit ljubomoran na frajere sa 4 titanice,al ne vidim nista lose u malo ljubomore
Nikad se nisam predstavljao PRO igračem jer to nisam niti ću ikad biti.
Ali razlika između mene i onog njuba o kojem sa pisao, a vidim da i Fila ima sličnih iskustava, mora postojati što u ovoj igri nije slučaj.
Nije Fila jedini,stalno vicemo da izgleda koda su svi s nekog ESL turnira dosli,koda su u najmanju ruku bar 2 osvojili do sad izgleda.I jos nisam pao a da sam cuo da me pogodilo vise od 2 metka
Ali razlika između mene i onog njuba o kojem sa pisao, a vidim da i Fila ima sličnih iskustava, mora postojati što u ovoj igri nije slučaj.
Nije Fila jedini,stalno vicemo da izgleda koda su svi s nekog ESL turnira dosli,koda su u najmanju ruku bar 2 osvojili do sad izgleda.I jos nisam pao a da sam cuo da me pogodilo vise od 2 metka
Prečudno mi je to što pišete. Meni je isto kao u trojci. Nekada me pogode i padam odmah, a nekada (kao npr jutros na zavodu) popušim po 5-6 metaka i uspijem se povući u zaklon. Dakle sve potpuno normalno...
Prečudno mi je to što pišete. Meni je isto kao u trojci. Nekada me pogode i padam odmah, a nekada (kao npr jutros na zavodu) popušim po 5-6 metaka i uspijem se povući u zaklon. Dakle sve potpuno normalno...
pa lako je tako kada ih ti popusis, ali mi ih direkt primimo i ispadne da nas ubiju sa 1-2 metka
pa lako je tako kada ih ti popusis, ali mi ih direkt primimo i ispadne da nas ubiju sa 1-2 metka
Direkt? A mene u miša i tipkovnicu prvo pogode pa zato uspijem pobjeći, jel...
Ja neznam jesam se par puta uspio izvuc kad me samo pogleda netko a kamoli jos puca po meni.Svidja mi se igra samo treba dosta toga popravit.Da i slabo uocavam protivnika,nek tip lezi desi se da prodjem preko njega i ne skuzim haha,a bit ce bolje