Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

sam svoj majstor {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 4
4mal kaže...

sam svoj majstor {#}

Da, kad otljučaš mehanic perkove i napuniš ih, stvarno je engi brutalan.

Kolega jako igra engija, popravlja kao lud, stvarno puno buffan engi mehanic.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Evo server je online i uštiman, ako bude kakvih sugestija slobodno recite. Trenutno samo a tamo, ajmo ljudi :P

LINK

SUtra poslijepodne nabaci koji spam i ubaci u sig. Samo daj rusha!

I'm very large!
11 godina
fila2208 kaže...

Da, kad otljučaš mehanic perkove i napuniš ih, stvarno je engi brutalan.

Kolega jako igra engija, popravlja kao lud, stvarno puno buffan engi mehanic.

Engi antitenkista je bolji i jaci.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4
ajd ljudi ako netko ima server po favorites od Dominationa da ima veci ticket.. ccca 400++ da posta link.. trazim server sa vecim ticketom

0 0 hvala 0
17 godina
MegaTheJohny kaže...
ajd ljudi ako netko ima server po favorites od Dominationa da ima veci ticket.. ccca 400++ da posta link.. trazim server sa vecim ticketom

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/ca7f986a-8a01-4241-979d-ab806c8d9670/DAER-TDM-Domination-400-Tickets/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/161226db-ab13-4292-8514-e8e2e1f4b069/RA-DOMINATION-ONLY-1350-Tickets-4Netplayers/

igrao sam ujutro sa 1000 ticekt server odličan ali me izbacilo i sad ne znam koji je to više :(

https://www.g2a.com/r/mnik987
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeli to samo kod mene ili su se serveri od jučer drastično popravili, imam več 7 uzastopnih igra bez crasha. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Firefox72 kaže...

Jeli to samo kod mene ili su se serveri od jučer drastično popravili, imam več 7 uzastopnih igra bez crasha. {#}

lucky bastard {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Joj jucer sam poludio. Pa jel to samo meni nema hitmarka kad me neko gada? Boze dragi, meni treba 5dana da ubim nekog a mene svi uredno iz metka. ffs...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Ako koristite xfire u igri ugasite "in game" opciju u doticnom nazalost niti u 4 to nije popravljeno od strane xfirea, i kojima se igra rusi tokom loadinga nemojte klikati dolje iz taskbara igru nego pricekajte da vam se igra sama maximizira jer na pola puta dolazi do rusenja!!lp
||| Core™ inside |||
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudi imam problem, ne mogu pokrenuti igru u fullscreen nikako. Ako je pokrenem u Fullscreen slika je crna ili trepti tj. onaj 'flickering'. Drivere sam mjenjao, beta i zadnji oficijelni od Nvidije, grafa je GTX 760, win je 8.1. Mogu jedino naštimati na borderless ali mi to smeta jer ne mogu tabati u toku igranja. Ima li neko riješenje?

Xatta6_BIH
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Joj jucer sam poludio. Pa jel to samo meni nema hitmarka kad me neko gada? Boze dragi, meni treba 5dana da ubim nekog a mene svi uredno iz metka. ffs...

isti bog je i kod mene.

preretardirana je igra.

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
SDL1920 kaže...

Ljudi imam problem, ne mogu pokrenuti igru u fullscreen nikako. Ako je pokrenem u Fullscreen slika je crna ili trepti tj. onaj 'flickering'. Drivere sam mjenjao, beta i zadnji oficijelni od Nvidije, grafa je GTX 760, win je 8.1. Mogu jedino naštimati na borderless ali mi to smeta jer ne mogu tabati u toku igranja. Ima li neko riješenje?

Jel ti možda pokrenut teamviewer?

ZeNGe_CRO-mt kaže...
zdenko1991 kaže...

isti bog je i kod mene.

preretardirana je igra.

Meni sve uredno prikazuje. Ali lagovi su mi jučer cijeli dan neizdrživi bili. Iste činove i unlockove sam dobio po 5 puta zbog rušenja servera {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Riješio hrpu problema sa instalacijom windows 7 do sada sam imao 8..

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav,
Je zna netko kako popravit ovo?
http://i.imgur.com/J987Rxp.jpg 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
puhiii kaže...

Pozdrav,
Je zna netko kako popravit ovo?
http://i.imgur.com/J987Rxp.jpg 

Stavi nove drviere.

14 godina
Battlefield 4

Da li imate osjećaj da se stvari prebrzo otključavaju u ovom nastavku Bf-a?

Ja sam jučer otključao sve za tenk, ifv, sve carbine, inzinjerac mi je već par dana popunjen, te ću jos malo i otključati sve dodatke za aku-12.

Igra je tek par dana vani a ja sam skoro pa četvrtinu levela ispeglao, a imam xp boostova kolko hoćeš (samo sam jedan iskoristio).

Igram većinom large conquestove i moram priznati da mi se igra stvarno dopada. Naravno nije ni ovaj nastavak bez problema (krešanje servera, nemogućnost spajanja, neobjašnjivi lagovi te izbacivanje iz same igre, zvuk,......) ali baš se osjeća taj štih timskog igranja, što je naravno i ogromni minus ako nemate s kim igrati pa morate s totalnim strancima na publicu ginuti, ali zato kad se skupi domaća ekipa...... me gusta :DDDDDD

Btw. primjetio sam da puno ekipe ne koristi mogućnosti skvad leadera i propušta puno free bodova te naravno uopće ne komunicira sa commanderom a potrebno je samo stisnuti Q i tražiti npr. scan, resuply,...... {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
15 0 hvala 5
16 godina
Granzon kaže...

Ja sam jučer otključao sve za tenk, ifv, sve carbine, inzinjerac mi je već par dana popunjen, te ću jos malo i otključati sve dodatke za aku-12.

Igra je tek par dana vani a ja sam skoro pa četvrtinu levela ispeglao, a imam xp boostova kolko hoćeš (samo sam jedan iskoristio).

Meni se ovako sviđa, osnovne stvari dobiješ brzo, ali ako hoćeš dalje otključavati, zadnje battlepackove za puške dobiješ teko nakom 500 killova. Brzo možeš početi normalno igrati, a trebaš puno vremena za otključati baš sve.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Battlefield 4

Fila da prokomentiram tvoju anketu. Igra i dalje ne radi velikom postoku ljudi, a onima kojima radi bez greške je samo 7.

Nemoj me krivo shvatiti. Igra je odlična, ali opet većina ljudi ima probleme s igrom(pa makar samo tu i tamo) i za pravu cijenu koju dođe (110 eura sa pemiumom) očekuješ da radi kak spada, a ne samo ok. Jučer se svima koji smo bili na TS igra srušila barem jednom u rundi, a onda taman kad je krenulo nekoga od nas (imao je 18-0), e onda pukne server i naravno sve ti briše.

Znam da je sa svakom BF igrom tako od početka i meni je to već normalno, ali zato moraš shvatiti druge koji nemaju živaca za to i netrebaš opravdavati DICE jer ljudi žele da od početka radi ono što su platili, a ne tek 2 tjedna poslje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 11:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
20 1 hvala 6
13 godina
Friday kaže...

Ipak si poklekao {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Možda malo, odigrao jednu solidnu rundu sa brodom i dobio 4 unlocka odjednom.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Fila da prokomentiram tvoju anketu. Igra i dalje ne radi velikom postoku ljudi, a onima kojima radi bez greške je samo 7.

Nemoj me krivo shvatiti. Igra je odlična, ali opet većina ljudi ima probleme s igrom(pa makar samo tu i tamo) i za pravu cijenu koju dođe (110 eura sa pemiumom) očekuješ da radi kak spada, a ne samo ok. Jučer se svima koji smo bili na TS igra srušila barem jednom u rundi, a onda taman kad je krenulo nekoga od nas (imao je 18-0), e onda pukne server i naravno sve ti briše.

Znam da je sa svakom BF igrom tako od početka i meni je to već normalno, ali zato moraš shvatiti druge koji nemaju živaca za to i netrebaš opravdavati DICE jer ljudi žele da od početka radi ono što su platili, a ne tek 2 tjedna poslje.

Ne opravdavama ja nikoga da se razumijemo, yebem i ja majke diceu kad pukne server.

Meni igra radi dobro, ruši se kao i vama, ali što sad, yebga valjda će popraviti. Naravno da ako sam nešto platio želim i da radi, ali gledam da sam za to dao samo 250kn, pa si mislim, tako me kažnjavaju i zato to prihvaćam.

Suprotno ljudini i njegovom mišljenju da sam fanboy, nisam, čak ni ne igram toliko, koliko igraju neki već po 50 sati, ali meni je igra dobra i sviđa mi se i radi toga sam nazivan imenima i vrijeđan, a zašto? Jer se meni sviđa nešto što drugom ne.

žao mi je svakog kome ne radi, ali velim, kad meni nije radilo i bacalo rsod također nikog nije bolio rac, pa tako sad ni mene.

Meni je najsmiješnije samo pljuvat igru kao lud a imaš već +20 sati i igraš ko luđak i dođeš ovdje plakati kako ne radi ajme i nemožeš ništa, to mi je smiješno. Svi smo u istim govnima i kao OVCE smo im dali novce i šta sad...ko nas yebe, eto tako nam i treba.

Svi piz.de a svi će nastaviti igrati i za mjesec dva se neće sjećati ovoga.

Ne opravdavam nefunkcionalni poluproizvod, ali izvlačim iz njega maksimum za novac koji sam platio i to mi je zasad dovoljno, kapiraš?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 4

Jel ovo normalno ili ne,maloprije u spectator modu desilo mi se par puta,nako minutu dvije bude normalno!!

blure blure
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...
i radi toga sam nazivan imenima i vrijeđan, a zašto? Jer se meni sviđa nešto što drugom ne.

Ako te netko vrijeđa prijavi ga.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...
i radi toga sam nazivan imenima i vrijeđan, a zašto? Jer se meni sviđa nešto što drugom ne.

Ako te netko vrijeđa prijavi ga.

Neda mi se vama raditi posla, to rade limitirani ljudi koji se ne znaju izražavati pa na taj način pokušavaju nekom reći da njegovo mišljenje ne vrijedi.

Ako ti kao mod ne vidiš uvrede ovdje onda se zapitaj dal ti svoj poslić radiš kako spada.{#}

ontopic: jesu rolali novi server patch?

jel probao tko danas igrati da mu se nije rušilO?

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tko voli sniper neka pogleda odličan video Aimking !

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...
Ako ti kao mod ne vidiš uvrede ovdje onda se zapitaj dal ti svoj poslić radiš kako spada.{#}

E sad neka te vrijeđaju,i da ih prijaviš neću im ništa.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

E sad neka te vrijeđaju,i da ih prijaviš neću im ništa.{#}

A dosad kao jesi {#}

Dobar si ti piratinjo, kako tebi igra radi? 

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

I veliki postotak Hrvata je zaposlen. :) Kojem postotku ljudi igra ne radi zbog sebe, kojem zbog drivera, kojem zbog virusa, kojem zbog hardvera... ? Nije to tako jednostavno.

Činjenica je da igra na određenim kombinacijama drivera ili hardveru može imati problema, no jednako tako i da na istom hardveru i s istim driverima ne može raditi različito dvojici.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Battlefield 4

Kaos od igre za sada. Nakon 5-6 pokusaja spajanja na neki server, kada uđem lag je takav da je neigrivo, a kada se i prislilim da igram ubrzo dođe do izletavanja sa servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice