Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

pozz.

Da li je razlika u

Battlefield 4 + China Rising DLC English Only (ORIGIN)

i

Battlefield 4 + China Rising DLC CD KEY (ORIGIN)

samo u jeziku igre ili ima još nekih ograničenja koje ne vidim. Unaprijed hvala na odgovoru.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

znaci pokrenem sve u suround modu 7960x1440, configuracij abi to trebalo da jede bez problema.. 

no medjutim stuttering da te bog sacuva. u single screen ide bez problema 150-200fps

e sad

win 8.1 upgrejd

punkbuster upgrejd

driveri clean reinstal full

na kraju jedinos to je stvarno sklonilo i malo ikakvih efekta na stutter je gasenje svih antialiasing-a totalno.

e sad drugi problem..

uglavnom ide sve glatko stavio sam da je max framerate 60 i ono ok ide.

no medjutim malo malo.. single kampanju lagano pokusavam preci, zaledi sve i onda hard restart...

nekad bude sat dva nekad 15min i ledi. za izludid

nedna stvar koju sam primjetio je da mi temperatura maticne ploce ide i preko 65 stepeni sto ne bi bas trebalo..

da li moze jos neko da posllije 15tak min igre samo odradi alt tab i provjeri temperaturu maticne molim vas samo da vidim jel to nesto do mene ili...

hvala

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 4

jel zna netko stvarno zasto nemam opciju spectator u battlelogu?

0 3 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...

Zato jer admin nije uključio to na serveru.

12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
BFBeast kaže...

Zato jer admin nije uključio to na serveru.

totalna glupost, pa to bi trebali napraviti po defaultu da mora biit ukljuceno. stvarno nerazumijem neke njihove odluke.

15 godina
BFBeast kaže...

Po ovoj slici se spajaš na nekoga iz liste prijatelja pa zato nemaš tu opciju. Probaj tražiti server preko battleloga pa onda javi da li ima.

13 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

znaci pokrenem sve u suround modu 7960x1440, configuracij abi to trebalo da jede bez problema.. 

no medjutim stuttering da te bog sacuva. u single screen ide bez problema 150-200fps

e sad

win 8.1 upgrejd

punkbuster upgrejd

driveri clean reinstal full

na kraju jedinos to je stvarno sklonilo i malo ikakvih efekta na stutter je gasenje svih antialiasing-a totalno.

e sad drugi problem..

uglavnom ide sve glatko stavio sam da je max framerate 60 i ono ok ide.

no medjutim malo malo.. single kampanju lagano pokusavam preci, zaledi sve i onda hard restart...

nekad bude sat dva nekad 15min i ledi. za izludid

nedna stvar koju sam primjetio je da mi temperatura maticne ploce ide i preko 65 stepeni sto ne bi bas trebalo..

da li moze jos neko da posllije 15tak min igre samo odradi alt tab i provjeri temperaturu maticne molim vas samo da vidim jel to nesto do mene ili...

hvala

Nevezano uz tvoj post, jel ti stvarno imas 4x titanice?

17 godina
Battlefield 4

aj ne spamaj temu da ima sve to !

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...
fila2208 kaže...

zašto svaki put kad sam dobar ili se igra freeza ili server?

Jel moguće da onaj novi sustav fairfight ili nešto da je snjim nešto? 

Evo sad 23-0 i baci me van igra...samo se friza.

Ali uvijek kad sam dobar, kad jedva sabirem bodove i pri dnu sam sve perfketno.

{#}

Igra zna da ti zapravo ne možeš biti tako dobar pa onda rađe sruši server nego da te kicka van dok imaš takve score-ove. {#}

A da, vjerovatno je to. Budem namjerno umirao sad da zamaskiram.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
mirkoj kaže...

hvala

deda mirkoj{#} sve je ok i kod mene na p9x79 deluxe temperatura ide do 60°c, s obzirom na tvoju konfu to su ocekivane temperature!( a i znamo da ti oc neide mozda si i pretjero s nekim postavkama)

||| Core™ inside |||
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

kakvo je to spamanje teme? Sta bulaznis ti meni ces da ne spamam temu a odredjeni ljudi svaki drug post njihov.  Ne se*i blago receno!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 13:57 (ReaperCRO711).
17 godina
Battlefield 4

opcenito bf4 kad se igra na max out sa ht-om i sli crosom posto vise cpu bound igra dize tempreatutu do max oko 105 stupnjeva sto je debilno

dok kod nekih drugih igri neide preko 65-70 u ful loadu , lose optimizacija ocito ! tak je bilo i sa bf3 !

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

kao prvo nebudi tolko argonatan i bezobrazan kolko ti je god. 12 ? ! {#}

a drugo jer vec  znam u sto ce se pretvorit kad se javi neki entuzijast kao mirkoj sa brutalnom konfom  , tipa ok kud ti pare , pokazi slike , zasto si to kupio etc.

uobicjana stereotipnost na ovom forumu sl. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 14:02 (4mal).
12 godina
protjeran
ReaperCRO711 kaže...
4mal kaže...

kakvo je to spamanje teme? Sta bulaznis ti meni ces da ne spamam temu a odredjeni ljudi svaki drug post njihov.  Ne se*i blago receno!!

koji bfbeast, fila je glavni spamer, nemoj mene petljati u svoje probleme, ako su ti oni dani u mjesecu nemoj pisati jer vidim da si neurozan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 13:59 (BFBeast).
17 godina
Battlefield 4

Ne zaboravite core unpark odraditi. Opet ima razlike.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
191x7 kaže...

Ne zaboravite core unpark odraditi. Opet ima razlike.

da da to je istina, to trebate napraviti da vam se procesor neparkira.

17 godina
Battlefield 4

kak se to napravi taj core unpark ? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne zaboravite 2 apaurina popit prije paljenja kompa.. Tu ima razlike

Moj PC  
11 1 hvala 4
13 godina
protjeran
4mal kaže...

samo nevidim potrebu za tim jer ce ih sistem sam upaliti kad budu sve jezgre potrebne!

||| Core™ inside |||
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 14:14 (Stjepanj).
17 godina
Stjepanj kaže...
4mal kaže...

Postoje i aplikacije za to napraviti, preporuka je iskoristiti obje:

ParkControl http://bitsum.com/about_cpu_core_parking.php

UnparkCPU http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility

Naravno, svaku pokretati kao admin. :)

Stjepanj kaže...

samo nevidim potrebu za tim jer ce ih sistem sam upaliti kad budu sve jezgre potrebne!

Potreba postoji baš zbog toga što "sistem sam upaliti" baš i ne funkcionira najbolje.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 14:16 (191x7).
17 godina
Battlefield 4

evo i brze varijante

http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility

edit prestigao si me :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 14:22 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ignorisite zvuk:

Ovako trenutno graph izgleda s tim da kada stavim na jedan screen samo onda je ova zuta CPU linija puno bliza ovoj zelenoj GPU liniji preklapaju se vise.

Ima neko ideju sta to konretno znaci? Da malo CPU koci ili....

Pogasio sam sve OC-ove tako da je na 3.8GHz.. nista posebno.

Ok za temp onda nije cudo sa njih 4, unutar kucista je 35.4 stepena sad a u kucu 28.3 (uzeo sam i jedna onaj termometar sa senzorom na zicii ti fazoni.

Mada grijalo se i sinoc kad je bilo hladnije al moracu jos malo ohladiti ambijent :)

Samo sto u AI suite stavi 66 pa jos crveno reko da se ne pregijre jos pa zato zaledi.

Ada tacno imam 4titanica da zavrsimo i sa tom temom..

Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel sam je njega pitao za slike jesam li ja njega pitao ista drugo osim dali stvarno ima 4 titanice ili je mozda pogreska u pisanju(moja prva misao)?

Pitao sam NJEGA ko prvo sta se TI imas mjesat i ikome govoriti da SPAMA!? E cuj spama!!!!

Normalno da sam agresivan kad guras nos i pravis se pametan...

@BFBeast meni je zao sto sam uopce bio spomenio tebe i ostale koje jesam zato sam i ispravio svoj post,sry niko drugi mi nije pao na pamet kad mi je ovaj digo tlak s takom gluposti.

Ako je itko tu arogantan onda si ti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 14:28 (ReaperCRO711).

6 5 hvala 0
13 godina
protjeran
mirkoj kaže...

ignorisite zvuk:

Ovako trenutno graph izgleda s tim da kada stavim na jedan screen samo onda je ova zuta CPU linija puno bliza ovoj zelenoj GPU liniji preklapaju se vise.

Ima neko ideju sta to konretno znaci? Da malo CPU koci ili....

Pogasio sam sve OC-ove tako da je na 3.8GHz.. nista posebno.

Ok za temp onda nije cudo sa njih 4, unutar kucista je 35.4 stepena sad a u kucu 28.3 (uzeo sam i jedna onaj termometar sa senzorom na zicii ti fazoni.

Mada grijalo se i sinoc kad je bilo hladnije al moracu jos malo ohladiti ambijent :)

Samo sto u AI suite stavi 66 pa jos crveno reko da se ne pregijre jos pa zato zaledi.

Ada tacno imam 4titanica da zavrsimo i sa tom temom..

kolega da imas taj i7 i na 20ghz bilo bi pre malo! i da, ta zuta linija debelo znaci da ti cpu ne prati gpu-e...LP

||| Core™ inside |||
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa  p.i.c.k.a  mu materina ovoj igri..

odem sad prvi put na BUG server, spojim se na Napalma, odigram rush bolje nego ikad, uzivam ko prase

i s reconom imam jedno 25-1 K/D, otključam 2 nove puške, oborim par ogromnih rekorda za hedšot

i ovo sranje se sruši.

Svi počnu trčat u mjestu i ode igra na desk.

PAS.

MATER.

VIŠE.

Something witty.
Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

pa  p.i.c.k.a  mu materina ovoj igri..

odem sad prvi put na BUG server, spojim se na Napalma, odigram rush bolje nego ikad, uzivam ko prase

i s reconom imam jedno 25-1 K/D, otključam 2 nove puške, oborim par ogromnih rekorda za hedšot

i ovo sranje se sruši.

Svi počnu trčat u mjestu i ode igra na desk.

PAS.

MATER.

VIŠE.

Bio sam i vidio sam da ti je dobro islo i samo si nestao. Meni je sve radilo do kraja runde kada se trebala sljedeca loadat i gotovo.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Dugo nije billa poruka ba Blogu

WE have Identified an issue where the game server will crash and disconnect players. We have a fix in progress to address this issue in a server update and will let you know once it`s ready to roll out
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

neznam ocito sam te krivo procijenio sorry... jer su i mene znali napadat da zasto sve to imam pa sam mislio da ces ti tako mirkoja... jer vecinom dojde do takve rasprave(nazalost) u bilo kojoj temi vezano uz hw ili igre{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 14:40 (4mal).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

@stjepanj

hvala na potvrdi to sam i mislio...

nista da ga probam opet malo OC barem da vidim da li ce se pribliziti ali ebiga 6 core 3930K trebalo bi da gura al kad tamo a ono.. nista gledamo dalje ili OC ili novi CPU :)

probam malo pa javim rezultate

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice