Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.616.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Kill Frenzy kaže...

jel netko primjetio da razlike između onih paketa perkova nema. dakle umem offensive koji ima kao dodatnu municiju i razlike u municije nema naspram defensive koji te prednosti nema.recimo offensive nudi još jednu granatu a ja svejedno imam samo jednu granatu iako njega odaberem

Moraš ga napuniti squad akcijama.

Odabereš ti njega, ali skvad mora biti živ da se napune sva četiri perka.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 4

dakle samo moj squad mora biti živ u suprotnom ne vrijedi? ne kužim.ajd pojasni malo bolje :)

i je jel može netko pojasnit taj amd mantle.šta?kako?performanse?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

dakle samo moj squad mora biti živ u suprotnom ne vrijedi? ne kužim.ajd pojasni malo bolje :)

i je jel može netko pojasnit taj amd mantle.šta?kako?performanse?

Gle, kad radiš skvad akcije, repair, heal, revive itd, ta linija se puni,. Ima 4 levela, 4 perka.

Kad se napuni do krja imaš ih sve, ali ako cijeli skvad pogine (zadnji čovjek dobije preko ekrana obavijest: last man in squad), ako on pogine onda gubite sve perkove i resetira se linija zelena iznad vašeg skvada.

Dakle cilj je što više igrat ko skvad i otključat sve a kad si zadnji sakriješ se i sačuvaš vam perkove.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 4

ok zamišljeno ali u praksi pljuga ako nemaš svoju ekipu.

do sada u 11 sati igre sam dvaput dobio municiju i jednom bio oživljen.toliko o timskoj igri.klasika

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

je li još netko ima problema na nekim serverima sa server lagom i to većinom kod kretanja?

i usput. iz zadnje 3 partije sam ispo u pol meča. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

ok zamišljeno ali u praksi pljuga ako nemaš svoju ekipu.

do sada u 11 sati igre sam dvaput dobio municiju i jednom bio oživljen.toliko o timskoj igri.klasika

a najbitnije ti je igrati polako, drukčija je mehanika nego u bf3. Ostati živ i sakriti se ukoliko si last man.

Držati se skvada...imaš voip (default alt) nekad znam komunicirati sa ekipom, domaći često jako lijepo igraju pa probaj hvatat domaću ekipu po serverima.

15 godina
Battlefield 4

meni je igra mantastična.baš uživancija.

ovi gunship above se zovu nekako?paketi takodjer?!

mbtlaw launcher koliko sam shvatio prati vozilo samo kad se približi do njega na nekih 10 metara.ispravite me ako griješim

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
BFBeast kaže...
. odi testiraj u igri kako sam ti rekao pa ces se razocarati.

Testirano u CS:Source, Battlefield 3, Call of Duty 4 (prije) i Battlefield 4 (maloprije) To pokriva danas većinu dostupnih FPS enginea -> Quake engine, Source engine i Frostbite.

Mogu testirati u još nekim igrama, ali mislim da je to dovoljno. Nema ni traga akceleraciji.

Da ti se još malo nasmijem u facu, testirano je s 2 miša s A9500 senzorom (SpeedLink Kudos, Prestigio PMSG1) i jednim s A9800 (CM Storm Sentinel Advance II).

Na QCK nema, na CM Storm Tactics DC nema, na stolu ima malo ali jedva primjetno i to na ekstra niskom sensitivity-u.

Nemoj da mi više išta pametuješ o računalnim miševima, računalni miševi su vrlo vjerojatno komad periferije o kojem znam najviše.

Rijetko tko ovdje na forumu zna toliko, ako uopće ima netko.

PS: U BF4 testirao sam samo s Kudosom jer mi druga dva navedena trenutno nisu dostupni.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 0:30 (191x7).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hajd da i ja dam prvi utisak nakon pokretanja (piratskog doduse) SP dijela igre i performansi. Radi se samo o prvih 10 minuta igranja.

Na Max (Ultra) postavkama dobijem nekih 35-40 frejmova sa svojom konfom, Win 7 64, zadnji beta driveri, i koliko god neko tvrdio da su to igrivi frejmovi, po meni nisu. Ne samo za MP nego i za SP. Ali naravno govorimo o max postavkama.

Vec spustanjem na med-high postavke uz iskljucen AA kompletno, i sa SSAO, dobijem 80- 90 fps-a, sto je itekako prihvatljivo, mada ne smatram da je to neka extra optimizacija obzirom da igra ne izgleda nesto narocito bolje od BF3. Vjerovatno cemo dobiti dosta bolje performanse update-ima i driverima, a i prelaskom na Win 8 koji po mnogima donosi poboljsanja. Nisam imao priliku testirati na Win 8.

To su prvi dojmovi, kasnije cemo vidjeti kakav ce biti tijek dogadjaja sto se tice crashanja, rsod i ostalih bedastoca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
191x7 kaže...
BFBeast kaže...
. odi testiraj u igri kako sam ti rekao pa ces se razocarati.

Testirano u CS:Source, Battlefield 3, Call of Duty 4 (prije) i Battlefield 4 (maloprije) To pokriva danas većinu dostupnih FPS enginea -> Quake engine, Source engine i Frostbite.

Mogu testirati u još nekim igrama, ali mislim da je to dovoljno. Nema ni traga akceleraciji.

Da ti se još malo nasmijem u facu, testirano je s 2 miša s A9500 senzorom (SpeedLink Kudos, Prestigio PMSG1) i jednim s A9800 (CM Storm Sentinel Advance II).

Na QCK nema, na CM Storm Tactics DC nema, na stolu ima malo ali jedva primjetno i to na ekstra niskom sensitivity-u.

Nemoj da mi više išta pametuješ o računalnim miševima, računalni miševi su vrlo vjerojatno komad periferije o kojem znam najviše.

Rijetko tko ovdje na forumu zna toliko, ako uopće ima netko.

PS: U BF4 testirao sam samo s Kudosom jer mi druga dva navedena trenutno nisu dostupni.

ok ako ti tako kazes. neznam zasto onda svi bolji igraci koji zaraduju od igranja igraju fps igre na optickim misevima. ti mislis da znas sve a nemas nikakvog pojma o misevima.

13 godina

dobis bonuse tek kad se otkljucaju....nisu odma svi aktivni,squad treba radit ciljve i skupljat bodove da bi otkljucali sljedeci tier...

13 godina

o moj boze dosta više o miševima prokletim

14 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

ok ako ti tako kazes. neznam zasto onda svi bolji igraci koji zaraduju od igranja igraju fps igre na optickim misevima. ti mislis da znas sve a nemas nikakvog pojma o misevima.

Znaci posto igram najvise i najcesce fps preporucas opticki,meni je dpi dosta do 500,vise mi netreba.Opticki su i jeftiniji,koj opticki ima da je dobar a simetricni?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
BFBeast kaže...

Kao prvo, podcrtana izjava nije točna. Kao drugo, večina takvih igrača igra na miševima koje im je dodijelio sponzor. Kao treće, mnogi igraju na miševima kao što je MS Intellimouse zbog samog oblika miša i ležanja u ruci. Jako puno progamera uopće i nije dovoljno upoznato s specifikacijama miševa koje koriste. Neki progameri čak koriste i miševe koji im ne odgovaraju jer su pod ugovorom i moraju reklamirati određeni miš. Imaš ih i koji namjerno koriste miš s predikcijom, pa čak i onih koj ise kunu u pozitivnost akceleracije. Ljudi su ovce.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
BFBeast kaže...

Kao prvo, podcrtana izjava nije točna. Kao drugo, večina takvih igrača igra na miševima koje im je dodijelio sponzor. Kao treće, mnogi igraju na miševima kao što je MS Intellimouse zbog samog oblika miša i ležanja u ruci. Jako puno progamera uopće i nije dovoljno upoznato s specifikacijama miševa koje koriste. Neki progameri čak koriste i miševe koji im ne odgovaraju jer su pod ugovorom i moraju reklamirati određeni miš. Imaš ih i koji namjerno koriste miš s predikcijom, pa čak i onih koj ise kunu u pozitivnost akceleracije. Ljudi su ovce.

E bravo! Nisam se mogao sjetiti kako se zvao taj miš. legenda. tražim takav oblik godinama, nije mi bitan dpi već količina tipki i naravno ergonomija. Starog sam polijao bambusom kad smo se ubili, i onda takav pametan ja njega krenem rastavljat i "popravljat".. još je u komadima. ali kad se osušio je proradio{#}

Ništa hvala dečki za savjete hvala i ljudini, ali da ne kakamo previše offtopic.. {#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ekipa, ja odustajem od BF 4 servera. Trenutno se ne isplati jer su mogucnosti admina minimalne, a sami serveri jako zbagirani. Ali ako se situacija popravi kroz koji mjesec vidit cu nesto podici.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
9 0 hvala 3
17 godina
Battlefield 4

kako pratite gpu usage tokom igre posto msi afterburner ne radi?

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
U konzoli: PerfOverlay.DrawGraph
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
16 godina
toxic kaže...

Radit ce ti ako pokrenes (32bit) BF4.exe, posto autor MSI AB-a nece jos neko vrijeme napravit 64bit AB.

Ili jednostavno rasiri AB hardware monitor preko cijelog ekrana i nakon runde pogledaj grafove, tako barem ja napravim.

EDIT: Isu.. Mate... i uploaderu... nije ni cudo da je ovo BUG forum. Veca slika

http://imgur.com/a/gQSx8#0
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 8:36 (Rupy).
13 godina
protjeran
toxic kaže...

osobno jako dugo koristim samo playclaw3{#}

http://www.playclaw.com/download.php

LP

||| Core™ inside |||
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa i ja isto gledam koji k.u.r.a.c. mi Afterburner ne prikazuje.....nista zanemarite moj post, htio sam samo na neki nacin kanalisati negativnu energiju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Koristim i dalje Afterburner. Al mi ne prikazuje na ekranu podatke, nego na LCD-u od tipkovnice.

I naravno, iskoristenost grafe je i dalje 100%, znaci sve je u redu :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 4

moja negativna energija je jucer i danas usmjerena na bf4

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/quot-ERROR-Could-not-communicate-with-BF4-Please-use-the-Task/td-p/1596271/page/2

i imam ovaj problem.

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

hahah,skoro na svaki server dobijem istu poruku,katastrofa,nisam više od 10 min još zaigrao! :((

AUDIOFIL
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

nemogu vjerovat isti problemi u MP kak je bilo i sa BF3 {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
15 godina
Battlefield 4

Evo ugasili su servere, možda nešto poprave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Danas je dan posbeno dobro počeo, svaki deploy rezultira crashom- fix: strpljivo stisnuti jednom deploy. Izraženo na mapi zavod i flood. Poslije toga odbija se spojiti sa serverom - otvori portove, updejtaj punkbuster.

Naravno nastavilo je s crashevima, jer kako ću strpljivo stiskati deploy ako nekom hebem mamu što me ubio?!

I'm very large!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice