- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan dio toga će ipak moći zanemariti, jer igra više ne prekida reload kad se usred istoga promijeni oružje (tier reloading).
Kupih igru upravo sada. No već imam jogurt verziju tj. reloaded skinut, hoće li biti problema da samo stavim originu da chekira jer neda mi se skidat ponovo 23 gb :(
Kupih igru upravo sada. No već imam jogurt verziju tj. reloaded skinut, hoće li biti problema da samo stavim originu da chekira jer neda mi se skidat ponovo 23 gb :(
mislim da je neko par stranica prije reko da zasteka
eto meni upravo skinulo. 10 sati
http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/
Ta AMD optimizacija. Baš mi je drago što sam naručio R9 280x.
Wow, kad ovdje pogledas bolje je kupit 2x r9 270x i stavit u crossfire za kojih 3300Kn
nego uzimat R9 290x ili Titanicu koja dode 7000Kn.
Jedino joj malo VRAM-a fali za vece rezolucije, ali vecina nas tu vjerovatno igra najvise na Full-HD
Ali neznam dali ce takva optimizacija biti i za druge igre.
pogubio se sad, koje drivere da stavim? r9 280x je kartica.
Wow, kad ovdje pogledas bolje je kupit 2x r9 270x i stavit u crossfire za kojih 3300Kn
Jedino joj malo VRAM-a fali za vece rezolucije, ali vecina nas tu vjerovatno igra najvise na Full-HD
r9 290x je 4900 kn
r9 290x je 4500 kn
Da a Titanica duplo skuplja.
Ali ovdje je po performansama crossfire R9 270x jednak kao i R9 290x.
Na 1920x1080 rezoluciji.
R9 270x ima za nabavit po 1600Kn.
A dobro možemo tako u krajnost...ovo za mag se slažem, amercias army ima super sistem di magove vraćaš natrag kad potrošiš neke pa ono reloadaš a u klipu 10 metaka i tako.
Treba doraditi tu mehaniku.
13.11 beta 8
Prvi put u Battlefieldu da je generacija AMD-a bolja od Nvidije.
Ako dobro pogledate, na konzoli ostaju svi meci nakon reloada, kao i u BF3:
Više imam dojam da je to neki standardni setting koji je krivo podešen sa server strane. Osim toga u beti smo imali reload a la BF3.
13.11 beta 8
Taman htio reći beta 7, a vidim da svaki dan izlaze novi :D
kako je optimizirana igra? jel igrivo i na slabijim kantama tipa kao što je moja pod "moj pc"?mislim na MP.
Dal ste dobili update od 670MB? Sad sam upalio komp i skidam ga, ali nisam jos zaigrao bf sa novim updateom. Ima li kakvih poboljsanja sta se tice crashanja, frame drop-ova?
kako je optimizirana igra? jel igrivo i na slabijim kantama tipa kao što je moja pod "moj pc"?mislim na MP.
Trebalo bi ti bit ok. Naravno da ces igrat na nizim postavkama, a i sto se procesora tice trebalo bi bit ok, samo ga malo OCaj. Evo tu usporedba performansi na raznim CPU-ima, netko je par postova prije stavio link od ove stranice:
http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html
uopće nije tematsko kučište. :D
Kaj je shodan?, dok se učita mapa...spremna je iza Rubikova kocka :)
već dvije godine je pomalo dok se nešto instalira ili skida - rješavam. nisam ni blizu! :D
već dvije godine je pomalo dok se nešto instalira ili skida - rješavam. nisam ni blizu! :D
btw...najs mašina
Inačicu od Reloadeda moraš otpakirati Winrarom ili 7-zipom u neki folder. Ako koristiš Reloadedov installer neće raditi.
Moraš pokrenuti preuzimanje igre preko Origina da ti preuzme barem 5%, ili ako hoćeš kao ja 10%.
Pauziraš skidanje u Originu, ne gasiš Origin, prekopiraš ekstraktirane fajlove iz foldera gdje si ekstraktirao od Reloadeda.
Kada te pita da zamijeniš fajlove, ne mijenjaj. Dakle da ti samo doda fajlove kojima nije početo skidanje.
Nakon toga nastaviš preko Origina preuzimanje, trebao bi ti skidati još nekoliko gigabajta.
Kada to završi pokreneš repair install i ono ti skine update od 570ak MB. I to je to.
Druge metode ne rade, provjereno. Mučio sam se time dok nisam isprobao ovu metodu (moj patent!).
Inačicu od Reloadeda moraš otpakirati Winrarom ili 7-zipom u neki folder. Ako koristiš Reloadedov installer neće raditi.
Moraš pokrenuti preuzimanje igre preko Origina da ti preuzme barem 5%, ili ako hoćeš kao ja 10%.
Pauziraš skidanje u Originu, ne gasiš Origin, prekopiraš ekstraktirane fajlove iz foldera gdje si ekstraktirao od Reloadeda.
Kada te pita da zamijeniš fajlove, ne mijenjaj. Dakle da ti samo doda fajlove kojima nije početo skidanje.
Nakon toga nastaviš preko Origina preuzimanje, trebao bi ti skidati još nekoliko gigabajta.
Kada to završi pokreneš repair install i ono ti skine update od 570ak MB. I to je to.
Druge metode ne rade, provjereno. Mučio sam se time dok nisam isprobao ovu metodu (moj patent!).
Standard metoda kad sa piratom napuniš legit igru, checkaš je i igraš je sa legit ključem, ništa novo stari.
Trebalo bi ti bit ok. Naravno da ces igrat na nizim postavkama, a i sto se procesora tice trebalo bi bit ok, samo ga malo OCaj. Evo tu usporedba performansi na raznim CPU-ima, netko je par postova prije stavio link od ove stranice:
http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html
ma i sve low je dobro, samo da je igrivo u MP, proc mi je clockan već, nažalost s coolerom koji imam nejde preko 3.2 da budu temperature zadovoljavajuće...igrao sam BF 3 i radilo mi je fino na medium i 1600x1050 rezi, sad ne znam koliko se može usporediti četvorka sa trojkom po pitanju performansi.
Standard metoda kad sa piratom napuniš legit igru, checkaš je i igraš je sa legit ključem, ništa novo stari.
5 različitih pokušaja toga što navodiš, samo taj moj točan postupak funkcionalan.
Gašenje Origina - 0 bodova, kopiranje Reloaded fajlova preko postojećih - 0 bodova, kopiranje fajlova kada je manje od 5% preuzeto - 0 bodova.
Pozdrav ako ima netko voljan da mi pomogne pri kupnji preko meksika tj. da mi kupi igru, jer izgleda da nece popraviti onaj error u 9h koliko je jos ostalo neka mi se javi na pp. Hvala :)
Probao i ja igru.Meni je daleko više sjela nego bf3.Mape su odlične,epic. Stvarno svaka im čast.
Zasad nikakvih tehničkih problema.Igram sve na ultra,aa4....13.11beta6 driveri i fps od 45 do 100.
Koliki vam je field of view? Totalno mi je čudno napravljen.
jos jednostavnije, odi preko proxya za 170kuna
Meksika?
jes
Slazem se :)
Bilo je vec razgovora o njemu na temi, i jedan tutorial kako ga podesiti.
Ja polako povecavam. Pa dok ne dodjem do neceg zadovoljavajuceg. Sad sam na oko 85-90.
To si trebao odma reci
Ne samo da neki imaju iste performanse ko u BF3, nego ih se vec nekoliko javilo da im BF4 ide malo bolje!
BTW, topla preporuka: ako negdje naletis na povoljni DDR2, uzmi bar jos 4GB!
I ako imas priliku, snimi Win 8.1, iznenadjujuce povecanje igrivosti u BF4.
Slazem se :)
Bilo je vec razgovora o njemu na temi, i jedan tutorial kako ga podesiti.
Ja polako povecavam. Pa dok ne dodjem do neceg zadovoljavajuceg. Sad sam na oko 85-90.
U čemu je problem sa fov?
Meni je sve izgledalo drugacije nego u BF3.
Kao da vidim samo potpuno ravo ispred sebe...
Kad sam trcao ravno sam se morao lagano okretat lijevo-desno da uopce vidim kud idem...
Potpuno cudno. U BF3 nikad nisam ni taknuo FOV slider!