Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

zanimljivo je što je igra radjena na ati karticama a ne na nvidiji ,a ati iznova iznevjeri sa shit driverima

neznam zas ljudi uopce idu na ati sve ove godine.

p.s ozbiljan sam.

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ekipa 31.10. je i mozemo krenut igrat normalno.

Vidimo se na bojistu!
P.S. moj nick: Svrzic 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Svrzic kaže...

Ekipa 31.10. je i mozemo krenut igrat normalno.

Vidimo se na bojistu!
P.S. moj nick: Svrzic 

Evo ja upravo upalio da vidim oce li i radiiiiiiiiiii {#}  weeeeeeeeee{#}

13 godina
Battlefield 4

radi

{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
cardadule kaže...

Ko jos skida od AMD betu ja na 13.9 nema problema na 5850 cepa li cepa{#}

Daj mi reci dal imas dx error?
Ja isto imam 5850 i 6gb rama i baca mi kao da imam manjka memorije 

Idi skini amd unistal unistaliuraj postojece drajvere(restratuj ga) instaliraj 13.9 i nadam se da neces imati problema ja nemam,ja imam 8gb rama do toga ne verujem da je..

12 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...

zanimljivo je što je igra radjena na ati karticama a ne na nvidiji ,a ati iznova iznevjeri sa shit driverima

neznam zas ljudi uopce idu na ati sve ove godine.

p.s ozbiljan sam.

ja nikada vise, da se kunu svime sto imaju ma da im budu duplo jeftinije kartice, nikada vise. AMD "optimizacija"{#}

Gdje ste sada zagovornici amd optimizacije. sada bi vam svasta rekao ali moram biti fin decko. Igram igru na 10fps i toliko se smijem da se moram zapitati dali sam dosao do faze ludila, jer me iskreno boli briga za igru a tek sam je kupio. LOL

i btw toliko su sve popravili od bete da je to strasno. I tu sam cekao isto one biseru sto su govorili to je samo beta, a evo izasla vam je final verzija a ima gotovo sve bugove iz bete. ako koga zanima mogu ih sve nabrojati(one koje sam priimjetio u par minuta igranja)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 0:09 (BFBeast).
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Na kojoj karti igras koje drivere koristis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
cardadule kaže...

Na kojoj karti igras koje drivere koristis?

6950 ove zadnje beta. sto je zanimljivo imam vise fps-a nego u bf3 ali brate mili kada stane stekati nestaje nikako nego moram resetirati komp jer nemozes ni task menager otvoriti.

17 godina
Battlefield 4

Tko ima nvidiu i crasha mu se igra neka unistalira nvidia HD audio driver

Ja nisam mogao odigrati cijelu partiju a da mi se ne crasha igra , evo sad igram dva sata i sve 5

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Brate sve mi blica u milijon boja WTF!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Uzeo sam u g2play Battlefield 4 Premium DLC EA Origin Key Pre-order 44EURA. Raspravljam se na forumu gdje, kako, sta, koji kupiti. Nakraju sam kupio kao i decko iz prethodnih postova.

'''' Koliko vidim kupio sam BF4 PREMIUM DLC, koji u sebi nema BF4!!!! kako sam se sjebo lol :)
  dodao sam kljuc jos jutros na origin i vidim nema mi igre.... pa ne mogu vjerovati .... ''''

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Isto idi skini unistaler-deinstaliraj betu i instaliraj 13.9..pa probaj! Drugari nemoj nikada betu da instalirate na AMD ovo vam kazem kao dugogodisnji korisnik AMD-a iz iskutva njihovi driveri su uvek klimavi..

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
BFBeast kaže...
 Igram igru na 10fps i toliko se smijem da se moram zapitati dali sam dosao do faze ludila, jer me iskreno boli briga za igru a tek sam je kupio. LOL

I tu sam cekao isto one biseru sto su govorili to je samo beta, a evo izasla vam je final verzija a ima gotovo sve bugove iz bete. ako koga zanima mogu ih sve nabrojati(one koje sam priimjetio u par minuta igranja)

BFBeast kaže...

6950 ove zadnje beta. sto je zanimljivo imam vise fps-a nego u bf3 ali brate mili kada stane stekati nestaje nikako nego moram resetirati komp jer nemozes ni task menager otvoriti.

Na koliko onda bf igraš, na 4 fpsa?? lol ljudina odluči se.
ja sam čekam onoga tko je rekao da igru neće kupiti jer je smeće, jer je beta loša jer ovo jer ono a vidi vraga, kupio je i opet vajna kao curica...lol nepopravljiv si.
Btw. astra i heat igraju na toj kartici i igra im radi bez problema...dakle problem je u tebi.
Ontopic:
Mape su mi odlične, svaka ima ono nešto, ali brate mili ove sa vozilima, pretjerali su sa vozilima, 40' tenkovva, 30 helikoptera i jedno 900 lavova po mapi.
kao pješak si mrtav stalno :(
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 0:19 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

Ja rage quito, dx error mi stalno izbacuje, tako da sam se vratio na lol, izgleda da sam bezveze dao 500kn za igricu, jbni EA

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Svrzic kaže...

Ja rage quito, dx error mi stalno izbacuje, tako da sam se vratio na lol, izgleda da sam bezveze dao 500kn za igricu, jbni EA

restartaj pc i trebalo bi bit ok :D tako meni radi 

15 godina
d3blizzaarrd kaže...

Uzeo sam u g2play Battlefield 4 Premium DLC EA Origin Key Pre-order 44EURA. Raspravljam se na forumu gdje, kako, sta, koji kupiti. Nakraju sam kupio kao i decko iz prethodnih postova.

'''' Koliko vidim kupio sam BF4 PREMIUM DLC, koji u sebi nema BF4!!!! kako sam se sjebo lol :)
  dodao sam kljuc jos jutros na origin i vidim nema mi igre.... pa ne mogu vjerovati .... ''''

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
cardadule kaže...

Jucer stavio najnovije beta drivere, imam HD7850 i isto mi baca manjka memorije.

Izgleda da cemo se morati strpiti dok DICE ne izda neki patch

12 godina
protjeran
Battlefield 4

joj fila molim te lijepo , evo sada sam proomjenio driver i nepadaju frejmoviu u crveno ali sada nakon 3 min battlefield stop worked, zato molim te suti, jer nisi bio u pravu. dobio sam zbugiraniji finalni proizvod nego betu. 

beta mi se nije nikada rusila. 

sta ces sada reci, pa sacekajte ljudi ipak je tek igra izasla sacekajte 2 gidne pa ce se rijesiti neki bugovi i problemi. mislim ono do kada ces govoriti takve stvari. nesto sto ocito neradi kako  treba branis iz petnih zila kao da ti pistolj drze na glavi.

1 6 hvala 0
15 godina
ProTeinZ kaže...
Svrzic kaže...

restartaj pc i trebalo bi bit ok :D tako meni radi 

nista od toga

Bruno Matejcic kaže...
Svrzic kaže...
cardadule kaže...

Jucer stavio najnovije beta drivere, imam HD7850 i isto mi baca manjka memorije.

nacekat cemo se

17 godina
Bruno Matejcic kaže...
Svrzic kaže...
cardadule kaže...

Si siguran da si stavio najnovije? Jučer (srijeda 30.10.) popodne izašli su 13.11beta8 koje ja već po 15i put skidam jer nikako da se skine kak spada (il iskine 77MB ili 240, al nemože se instalirati).

Twitter: @191x7
13 godina
Battlefield 4

Ja stavio maloprje najnovije drivere i za sad sve štima,331.65!!

Bome 5 GB RAM u funkciji!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 0:34 (volegradele).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Evo ja gledam na mojoj g19 iskoristenost gpu. Oko 80%. Jeli to znaci da mi je cpu bottleneck ili driveri nisu optimizirani?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 4

evo kada sam pomislio da nesteka nego me samo kicka van usred meca. mozes si mislit opet poceo slide show i opet morao resetirati komp.

sada kada mi budse iduci put lijepo cu snimit kamerom samo za filu. 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Kupio i ja, s g2a, ključevi za igru i premium došli odmah. :D

Edit:

S torrenta preuzimam već 2 dana verziju od Reloadeda, 3DVD 23GB. Preuzelo se već 81%.

Hoće to raditi instalacija, da ne stavljam sada skidati s Origina?

Ja sam skinuo baš originovu verziju.. skinulo se cca 40% dok sam ja kupio key itd. Pokrenuo sam preload u originu, kopirao samo cjele potpune fajlove, skinuo je origin do kraja..

Ali nije radilo, pitao sam i tu ako znaju ljudi šta je, sve je prolazilo samo nije htjelo u igru ući.. Tako da probaj, ali ono.. Možda i neće.

Mali_Playa
13 godina
BFBeast kaže...

evo kada sam pomislio da nesteka nego me samo kicka van usred meca. mozes si mislit opet poceo slide show i opet morao resetirati komp.

mislim niš cudno,pa svi imamo razlicite konfiguracije,razlicit hardver,softwer.... nemre bit sve isto da si isus

nekom kreša nekom ne.

uglavnom,više je onih kojima normalno sljake nego onih kojima ne.

a s pečom il 2-3 bude svima ok. ipak je to day one launch,ko da se prvi put igra bilo koja online igra.svašta

15 godina
191x7 kaže...
Bruno Matejcic kaže...
Svrzic kaže...
cardadule kaže...

Si siguran da si stavio najnovije? Jučer (srijeda 30.10.) popodne izašli su 13.11beta8 koje ja već po 15i put skidam jer nikako da se skine kak spada (il iskine 77MB ili 240, al nemože se instalirati).

sad instalirano

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 0:46 (Svrzic).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni sad ide ko podmazano..Prije patcha je znalo crashat tu i tamo ali sad je ok.

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BFBeast kaže...

MP ima neki bug sa memorijom. Cijeli dan igram SP i nema problema, a MP za sat vremena napuni 8 GB memorije na 99% i jedino restart kompa pomaže. Gledam na EA forumu masa ljudi se žali. Puni i 16 GB memorije bez problema.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

ma evo sada probao igrati SP ali mi se cak i on crasha.

0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
što vas ruši? dx ili bf4 stopped working ili nešto sasvim treće?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice