Odlična stranica za naručiti BF4, 35 ojira. http://www.buy-play.com/game/battlefield-9/
I još na kraju dobiješ poziv od nekakave ženskice da potvrdi narudžbu.
Odlična stranica za naručiti BF4, 35 ojira. http://www.buy-play.com/game/battlefield-9/
I još na kraju dobiješ poziv od nekakave ženskice da potvrdi narudžbu.
Jel igra tko na phenomu 2 x6 i kakve su performanse?
Pitam za prijatelja da mu znam reći da li da kupuje igru ili ne, on ima x6 1090 i 660gtx.
Ja imam X6 1055T i igra se vrti odlično, imam sličnu grafu (5870) nešto slabija. Inače zasad nisam naletio na probleme tako da neka uzme.
Dajte vise vrtim 10 stranica a ono jedni kukaju da im g2play nije isporucio kljuceve drugi se hvale da je. I izmedju 10 takvih postova naidjem na jedan,
di netko govori o SAMOJ IGRI, sto sam u biti i DOSAO VAMO ČITAT.
Odite kukat na Battlefield 4 Kupovina Pitanja & Odgovori
Ne znam dal je do patcha ili novih drivera ali imam fps dropove.
ostatku svijeta je tako,zajebali su opet i opet će...dice ne diraj više ništa
Znači nisam jedini sa dropovima?! Ne znam el bi se plakao ili smijao
Izgleda da je nešto vrlo posebno sakrito u BF4 Multiplayeru.
Baš sad je Karl spomenuo na streamu:
http://www.twitch.tv/itthing?utm_campaign=frontpage_player_click&utm_source=http://www.twitch.tv/&utm_content=itthing
Evo njegov quote:
"It's really awesome.
Only a few people know about it.
It will affect all players on the server and after that you will say "What the fuck"
Hint: It's not the Levolution stuff."
Dinosauri?
Ajmo detektivi.
Pitam za prijatelja da mu znam reći da li da kupuje igru ili ne, on ima x6 1090 i 660gtx.
Ja sam na 1090T na stock taktu, i igra odličnpo radi, samo sam zaboravio pogledati CPU usage.
Mjerio sam na Parcel Storm 64 igrača, cijela runda (trajala je oko 40min)
Konfa iz moj komp, postavke ultra, post procesing na High i V-sync uključen, zadnji driver za grafu:
Min, Max, Avg
44, 62, 59.509
Isto, nadao sam se da če patch ovo rješiti ali ne -.-
meni se svako malo igra sruši
Jel ima kakav fix za to?Imam najnovije drivere za nvidiju.
Kupio i ja, s g2a, ključevi za igru i premium došli odmah. :D
Edit:
S torrenta preuzimam već 2 dana verziju od Reloadeda, 3DVD 23GB. Preuzelo se već 81%.
Hoće to raditi instalacija, da ne stavljam sada skidati s Origina?
Reloadedova nisi siguran, jer su to 3 DVD-a. Možda dijelom hoće, tj. većina, ako kopiraš dio. Originovu također imaš na torrentima.
Reloadedova nisi siguran, jer su to 3 DVD-a. Možda dijelom hoće, tj. većina, ako kopiraš dio. Originovu također imaš na torrentima.
Ma bitno mi je samo da ne moram sve skidati, makar skidao 10GB bolje nego 23 (brže). :)
biće ti ok. napravi verify posliej i sve 5
problema bi eventualno bilo da je neki rip di su kompresirali štogod
reloaded je isti ko i origin install
Eo mali pool da vidimo di se najvise dobiva crash
6 | Crashalo mi se na Win 7 |
---|---|
6 | Crashalo mi se na Win 8 |
20 | Crashalo mi se na Win 8.1 |
hehe preloadao igru ali mi kaze da nemogu igrat jer igra izlazi tek 31.
znaci sutra nakon posla krece akcija (bar za mene)
vidimo se
ja igram na phenom 2 x4 i igra dosta dobro radi tak da na tom procesoru bude jos bolje radila pa nema razloga za brigu
Recite mi samo, koliko igra zauzima prostora na disku?
25 giga
25 giga
I skoro tolko RAMa zdere
Meni 6Gb koje imam popuni, tak da si uzimam jos 6 sad :D
U odnosu na Crysis 3 na zehtevnost ova je "decija igra" a koko su je samo najvljivali..jedino sto je 24gb 30 sati sam je skidao
25 giga je sa novim patchom koji je skoro 700 MB
ovo malo sto igram mi se nimalo nesvida, jer nisam skuzio da su nit jedan bug iz bete popravili. uz to igra mi radi dobro privh par mninuta i onda ide slide show od 1-30fps-a. onda moram resetirati kompo i sve iz pocetka.
igra ima totalno shebane animacije, zanci covjek moze biti okrenut bocno a ti mozes pasti od njega. posto sam navikao igrati sa fovom 100 nevidim k*** ni kada zumiram.
ili sam ostario ili je nesto drugo
ovo malo sto igram mi se nimalo nesvida, jer nisam skuzio da su nit jedan bug iz bete popravili. uz to igra mi radi dobro privh par mninuta i onda ide slide show od 1-30fps-a. onda moram resetirati kompo i sve iz pocetka.
igra ima totalno shebane animacije, zanci covjek moze biti okrenut bocno a ti mozes pasti od njega. posto sam navikao igrati sa fovom 100 nevidim k*** ni kada zumiram.
ili sam ostario ili je nesto drugo
To ti je zato što imaš amd karticu.
Stavio sam najnovije drivere 13.11 beta 8 i sredili su rsod.... aliiiii.... sad se svako malo igra na random sruši
i to sam htio reci AMD my ass. samo nek mi jos netko jednom pomene amd ima da mu nabijem karticu u ono mjesto. toliko mi sada igra steka da mi maltene radi gore nego beta. zaledi mi se slika na 10sec i onda se 2 sec odmrzne pa opet. takav slide show nebi imao i da igran na celeronu i agp hd3650
Ko jos skida od AMD betu ja na 13.9 nema problema na 5850 cepa li cepa
Ko jos skida od AMD betu ja na 13.9 nema problema na 5850 cepa li cepa
Daj mi reci dal imas dx error?
Ja isto imam 5850 i 6gb rama i baca mi kao da imam manjka memorije