Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta8 Driver for Windows
- Includes all Feature Highlights of the AMD Catalyst 13.11 Beta7
- Resolves intermittent crashes experienced with Battlefield 4 on Windows 8 based systems
Danas sam skinuo i instalirao BF4 preko Origina i sad ne mogu nigdje naci instalaciju igre (game installer). U Originu sam lijepo postavio da pospremi instalaciju nakon što instaliram BF4 na D: disk i sad gledam nema ništa... Osim one mape gdje sam instalirao BF4, ali ga još nisam pokrenuo. E sad me zanima dali bi BF4 radio, ako bih ja samo prebacio mapu gdje sam instalirao BF4, na drugi komp?
Danas sam skinuo i instalirao BF4 preko Origina i sad ne mogu nigdje naci instalaciju igre (game installer). U Originu sam lijepo postavio da pospremi instalaciju nakon što instaliram BF4 na D: disk i sad gledam nema ništa... Osim one mape gdje sam instalirao BF4, ali ga još nisam pokrenuo. E sad me zanima dali bi BF4 radio, ako bih ja samo prebacio mapu gdje sam instalirao BF4, na drugi komp?
Bi, al trebaš ga stavit u istu mapu di je bio(ako ćeš koristit origin), ili koristit crack od reloaded-a.
Koliko vidim kupio sam BF4 PREMIUM DLC, koji u sebi nema BF4!!!! kako sam se sjebo lol :)
dodao sam kljuc jos jutros na origin i vidim nema mi igre.... pa ne mogu vjerovati ....
Ljudi kak igrate vec danas...ima kakv tutorial il upute?
Nakon ovog patcha igra mi nenormalno ledi
here we go again
here we go again
Sve znam i sve mi je jasno...al sam doso maloprije s posla nakon 12 sat i fkt mi se neda kopat..treba se jos najest i oprat a bilo bi ok kad bi se bacil i koji bf prije corkice
Pitao sam kada cu dobiti ključ.
Odgovor:
Zbog tehničkih razloga G2PLAY.NET je privremeno nedostupan.
Mi trenutno radimo najbolje što možemo da riješimo ovaj problem i nadamo se da ćemo se vratiti on-line u roku od 12 sati.
Molimo budite strpljivi!
Molimo kontaktirajte nas opet kada riješimo problem.
Hvala na razumijevanju!
Ispričavamo se zbog neugodnosti uzrokovane zbog ovog pitanja.
Evo ja sam upravo kupio preko g2playa sad radi stranica,a sad kad cu dobiti ključ to neznam.
Super su ovi novi driveri! Ne crasha prilikom mjenjanja mape nego svako 3 -5 minuta igranja ...
Super su ovi novi driveri! Ne crasha prilikom mjenjanja mape nego svako 3 -5 minuta igranja ...
Meni ne crasha tokom igre a kod promjene mape još ne znam, uskoro. Ugl. mislim da su mi performanse lošije odnosno fps nešto manji s ovim driverima ili mi se samo čini?!
Dakle tek sad skidam patch od 700mb koji su neki skinuli već u ponedjeljak...valjda dice ide nekim yebenim redom koji nema smisla.
Odličnjava.
Izgleda da je ovaj patch pogoršao performanse -.-
Ali izgleda da je zbog drivera igra malo više stabilna.
Izgleda da je ovaj patch pogoršao performanse -.-
Ali izgleda da je zbog drivera igra malo više stabilna.
Nemoj me plašit, a ja baš sretan sad skidam :(
Skinuo sam patch i dalje je jos uvijek problem sa zvukom u tenku
Ovdje prijavite problem sa zvukom http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Sound-issues-on-certain-maps-Sound-cutting-in-and-out/m-p/1738467#U1738467
Ne znam dal je do patcha ili novih drivera ali imam fps dropove.
here we go again
Sve znam i sve mi je jasno...al sam doso maloprije s posla nakon 12 sat i fkt mi se neda kopat..treba se jos najest i oprat a bilo bi ok kad bi se bacil i koji bf prije drkice
Evo sredio sam ti post
Sad kad vidim vaše probleme odmah mi je lakše. Naime naručio sam box iz UK koji treba malo čekati ali kad stigne valjda će se ove "sitnice" srediti da mogu igrati bez živciranja.Već sam mislio da sam se zeznuo što nisam uzeo digital verziju ali ima box i svoje prednosti (čuva živce). Ajde sredit će se to polako.Sad su svi navalili na igru kao da sutra dolazi sudnji dan.Razumijem to ali malo strpljenja neće nikamo pobjeći igra. Ista stvar je bila i s BF 3 pa se više manje sve posložilo.
nema veze. ammo mu se nikad ne potroši a on u jednom naletu moze skinuti sve vrste armora. a okretan je kao stealth jet. stoviše na jutubu nema gameplaya normalnih jetova,samo attack jetovi. sve mahom skorovi 35-0 pa nadalje.
da,ima hrpa novih pilota u bf4 a on je iz bf3 okorjeli pilot,ali ovo je previše. nemora ni koristit nista drugo osim MG i to je to. više ni rocket pods netrebaju ili guided rocket da skine tenk,samo ga opali u jednom naletu i to je to.
hoću reći. A10 NIKAKO nebi smiio biti okretan u zraku kao SU 50.
nepostoji poticaj da uzmes stealth jet pored attack jeta. radi manje dmg,ima manje hp ,lakse ga je disableati....a s attack jetom mozes air to air bez problema dogfightati
Ne znam dal je do patcha ili novih drivera ali imam fps dropove.
ostatku svijeta je tako,zajebali su opet i opet će...dice ne diraj više ništa
Jel igra tko na phenomu 2 x6 i kakve su performanse?
Pitam za prijatelja da mu znam reći da li da kupuje igru ili ne, on ima x6 1090 i 660gtx.