Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Battlefield 4
Da imam premium.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Danas naručio Premium key, došao zu roku sat vremena, a od obećanog BF4 ključa za jučer još ništa... {#}

Lagano postajem M4D... {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

Danas naručio Premium key, došao zu roku sat vremena, a od obećanog BF4 ključa za jučer još ništa... {#}

G2P?

Meni došla sva četiri, zadnji jutros oko 2.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
stype7 kaže...
ima li di kupit fizičku kopiju igre ?

Evo imam ti ja za 400kn!

LEGIT LEGIT
StariGadCRO @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 13:45 (Butcher).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Upravo probao commandera dok mi se nije igra srušila.

za početak zbunjujuće,. kad skužiš neke fore onda je opet čudno.

Ne znam kako da uđem u ac130, bacam ga, ali on leti sam valjda neznam.

Bcao sam ammo, davao ordere ali nitko previše ne sluša.

Imaš nešto promote squad (promotttteeeeeddd) ali neznam čemu služi.

I neznam šta je evac drop.

Inače, ok je malo za izguštat, ali ljudi ko ljudina, šta će njima neki tamo govorit kuda idu...a samo sam im vikao da idu na point di dobijemo ac130 {#}

LOL, VIrus ti kaže: "Normalno da si zbunjen kad si prešao s Metroa pr0 m16 na Commander mode. AC130 commander pozove na neku točku, a ekipa koja igra ga onda može koristit, ne commander.
Promote Squad daje određenom squadu boost na perkove, točnije dobiju odmah idući perk."

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
17 godina
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

G2P?

g2a

A evo, malo prije, golub biciklonoša mi donio file-ove od BF4 na USB-u.

Inače u 10 prijepodne mi bilo obećano da će ključ stići u idućih 6-8 sati. Živi bili pa vidjeli.

16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

vidim da jako puno ljudi ima problema sa crvenim ekranom, slijeđen restartanjem kante nakon rotacije svake mape... ja i dukac smo jucer igrali, i svaki put smo morali izac sa servera kad bi runda zavrsila i onda se ponovo spojiti... ovo bi moraii podhitno rijesiti... ja sam otvorio par threadova na njihovom forumu, al zasad nitko nista :/

Vi sa crvenim ekranom.. da li svi imate Windows 8 (8.1) ili netko ima Win 7 i taj isti problem. Ja sam jučer igrao jedno sat-i pol.. 4 mape sve u svemu i nijednom se nije zacrvenilo.

Čitam po forumima, svi su taj problem prijavili sa win 8.1

EDIT: bilo bi u redu da napomenem da sam na Win 7 (x64) i driveri 13.11 beta 6

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 14:33 (Zura).
13 godina
Zura kaže...

Vi sa crvenim ekranom.. da li svi imate Windows 8 (8.1) ili netko ima Win 7 i taj isti problem. Ja sam jučer igrao jedno sat-i pol.. 4 mape sve u svemu i nijednom se nije zacrvenilo.

Ja sam na win 8, grafička XFX 7950, driver 13.9

[19xx] 4ntraks
15 godina
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

G2P?

g2a

Inače u 10 prijepodne mi bilo obećano da će ključ stići u idućih 6-8 sati. Živi bili pa vidjeli.

meni su isto sad rekli da tokom veceri isporucuju obicne verzije

15 godina
Virus X*043 kaže...

LOL, VIrus ti kaže: "Normalno da si zbunjen kad si prešao s Metroa pr0 m16 na Commander mode. AC130 commander pozove na neku točku, a ekipa koja igra ga onda može koristit, ne commander.
Promote Squad daje određenom squadu boost na perkove, točnije dobiju odmah idući perk."

Fila kaže virusu dobar dan viruse i tebi.

naravno, dosad sam bio na metrou pa sad prelazim na locker i samo ribat sa m416.

Ac130 neznam dal samo taj svkad, ali čini mi se da sam ga vidio da se pojavila ikona u jednom od skvadova-

Skužio sam sve kad sam drugi puta igrao. Promote sam isto skužio da im napuca perk ali meni onda uzme onu zelenu liniju koju punim sa bodovima.

Zna li virus što znači evac drop? neda mi se guglati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 14:20 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Zura kaže...

Win 8.1, Sapphire HD6950 2GB, driver 13.9 i 13.11 beta 7

Ovim putem bi se htjeo pohvaliti da nam se vratio naš dobro znani stari error

Usred igre me izbaci i kaže:

You were kicked from the game: Something went wrong. {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Battlefield 4

Virus. Dode kao svaka gripa sezonska od koje dobijem proljev. 

Moj PC  
8 2 hvala 2
15 godina
Scrappy kaže...
Zura kaže...

Win 8.1, Sapphire HD6950 2GB, driver 13.9 i 13.11 beta 7

Ovim putem bi se htjeo pohvaliti da nam se vratio naš dobro znani stari error

Usred igre me izbaci i kaže:

You were kicked from the game: Something went wrong. {#}

dobar stariu ATI {#}

15 godina
Zura kaže...
Scrappy kaže...

vidim da jako puno ljudi ima problema sa crvenim ekranom, slijeđen restartanjem kante nakon rotacije svake mape... ja i dukac smo jucer igrali, i svaki put smo morali izac sa servera kad bi runda zavrsila i onda se ponovo spojiti... ovo bi moraii podhitno rijesiti... ja sam otvorio par threadova na njihovom forumu, al zasad nitko nista :/

Win 8.1

Valjda će popravit to jer me pomalo počelo iritirat. I ovako treba tri dana da se učita mapa, kamoli još dok mi crasha.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 14:25 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
Battlefield 4

Pa vama kojima se kreša kod menjanja mape. Ste probali igrati 32 bitu verziju ili ako igrate na 32, dal ste probali 64 pokrenuti?

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa vama kojima se kreša kod menjanja mape. Ste probali igrati 32 bitu verziju ili ako igrate na 32, dal ste probali 64 pokrenuti?

Ja kad probam 32bitnu friza se komp lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 4

Onda si kupi novi kompjuter.{#}

Moj PC  
6 3 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Onda si kupi novi kompjuter.{#}

Vraćam se ja na svoj digitron, yebo ovo :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel ima netko problema sa battlelog pluginom na ie ? Na windows 7 je normalno radilo sad stalno javlja da moram instalirati plugin...

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hanter kaže...

Jel ima netko problema sa battlelog pluginom na ie ? Na windows 7 je normalno radilo sad stalno javlja da moram instalirati plugin...

Govoriš o IE na win 8? Taj je posvađan sa pola interneta. A battlelog mislim, nikome ne radi na tome. Uzmi drugi browser.

13 godina
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...
TomoR kaže...

G2P?

g2a

ja sam im na fejsu napisao(tj nadovezao se na nekog lika koji je trazio key jer nece stic preloadat) i došao mi key za 5 min :)

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
11 0 hvala 3
13 godina
BFBeast kaže...

malo odigrao i dosta je dobrto, ali mogu reci da mi se cini da padam jos brze nego u beti, z nao sam zavrsavati partije 1:10. jednostavno stojim i pratim u healt kada me netko gada primim 2 metka i crknem i gledam wtf. ili pucam po liku a da nedobivam niti jedan hit reg. malo cudno ali dobro.

Strašno mi to ide na živce. I meni se isto događa. 

toshak kaže...

jeli probao itko nove nvidia drivere .65

kako su se pokazali

Meni radi super.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

Mp fantastičan,onako dojam na prvu, oduševljen sam. Igra jako dobro optimizirana, za razliku od bete koja mi je bila neigriva, (sad radi bolje na ultra postavkama nego tad na najnižim/najnižoj rezi), a na low mi se cini da radi bolje nego bf3.

Još kad upiknem za koji tjedan novu grafu... uff jedva cekam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poz evo jučer prešao sp i odigrao nekoliko runda na mp pa napravio kompilaciju 

igrano na maximum postavkama ultra 4x mssa 1080 p,gtx 680 win 7 x64 nvidia 331.65...cpu na 4.4 igra leti od najmanjih  40 do 90 fps-a sve na maximum 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 15:19 (BugUser).
17 godina
Battlefield 4

Ako koga zanima, stigao mi ključ sa g2a. Bio sam naručio 10.8, a idu navodno po redu dolaska narudžbe.

Pa ako još niste dobili, sad će. {#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Ako koga zanima, stigao mi ključ sa g2a. Bio sam naručio 10.8, a idu navodno po redu dolaska narudžbe.

te navodno fore su odlične.prvo onima pa ovima...bla bla.

ja sam svoju igru preordao prije 15 danas i dobiu sam noćas ključ

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
TomoR kaže...

uff, a ja 29.9.  znaci nacekat cu se jos   loll{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da li je itko imao ovaj error kada je pokusao kupiti igru, ako da kako rijesiti?

We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048]

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

ja cu  poluditi.eto upravo primio poruku na fejsu od g2arene 

Hello, I understand but we're still waiting for the keys to from the producer. We'll send the as soon as we'll recieve them.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice