A ping ti je normalan?
Pa normalno
Tu si informaticari i gameri koji imaju iskustva s tvekanjem kompa da najmanjih detalja, mislim da svi znaju za veliki ping i njegove posljedice
Ma i ja sam budala kad pitam.
A ping ti je normalan?
Pa normalno
Tu si informaticari i gameri koji imaju iskustva s tvekanjem kompa da najmanjih detalja, mislim da svi znaju za veliki ping i njegove posljedice
Ma i ja sam budala kad pitam.
Isplati li se uopšte iči sa 13.11 Beta6 na 13.11 beta7?
Da ga prvo maknem pa instaliram ili?
Ekipa ima netko pomoc za ovo?
Ugasi Msi afterburner,meni je on stvaro taj problem
Eto, i ja jučer odigrao par rundi i za sada su dojmovi pozitivni.
Ne pada mi više ništa na pamet?
Ukratko dobro i zadovoljan sam, ali premali je uzorak za bilo kakve ozbiljnije analize.
Eto te gunđalo, na kraju će ti igra još biti i dobra?
malo odigrao i dosta je dobrto, ali mogu reci da mi se cini da padam jos brze nego u beti, z nao sam zavrsavati partije 1:10. jednostavno stojim i pratim u healt kada me netko gada primim 2 metka i crknem i gledam wtf. ili pucam po liku a da nedobivam niti jedan hit reg. malo cudno ali dobro.
Sad cemo vidjet :D
Ekipa ima netko pomoc za ovo?
Ugasi Msi afterburner,meni je on stvaro taj problem
Nemam ga.
Jucer su objavili na twiteru da ce danas poslijepodne objavit fix za ATI kartice
https://twitter.com/CatalystCreator
Zasad jedini lijek koji sam nasao za crveni ekran smrti -poslije svake zavrsene partije izac iz igre
Isto,nikakvih problema sa 13.9 driverima.
Nisam htio nista dirati ako sve radi kako (bi) treba/lo.
Isto,nikakvih problema sa 13.9 driverima.
Nisam htio nista dirati ako sve radi kako (bi) treba/lo.
Čudno, gledao sam teme, ekipa i sa 13.9. javlja probleme sa rsod.
Smatraj se sretnik you lucky sob!" :)))
mbt law funckionira na principu da se normalno isplati kao rpg i.onda ako na to ravnoj putanji se nade bilokakvo vozilo u radijusu od 2 metra, automatski ce samo skrenuti prema njemu i pogoditi... automatski se navodi i prema praznim vozilima... jedino rjesenje koje sam nasap je to kad skuzis da te netko gada sa tim da odma bacis smoke tako da kad prode raketa da se ne locka automatski na tvoje vozilo...
Isplati li se uopšte iči sa 13.11 Beta6 na 13.11 beta7?
isplati definitivno
mbt law funckionira na principu da se normalno isplati kao rpg i.onda ako na to ravnoj putanji se nade bilokakvo vozilo u radijusu od 2 metra, automatski ce samo skrenuti prema njemu i pogoditi... automatski se navodi i prema praznim vozilima... jedino rjesenje koje sam nasap je to kad skuzis da te netko gada sa tim da odma bacis smoke tako da kad prode raketa da se ne locka automatski na tvoje vozilo...
stari moj ovo je retardiranije od rpg locka
Ima li još iko osjećaj kao da kada želim strejfat kada pucam ADS da mi zapinje miš i ne mogu fino pratiti metu?
Kako kupiti bf4 i/ili bf4 premium preko mexica bez proxy-a sa paypal (sigurna kupnja, ja sam si kupio i radi sve)
BF4 vanilla:499 Mexican Peso=214.13 Croatian Kuna
Premium :399 Mexican Peso =171.22 Croatian Kuna
Sve zajedno (BF4 vanilla+premium)
898 Mexican pesos = 385.34 Croatian kunas BF4+Premium
Imam problem, sve sam riješio, ali na kraju kada odaberem Paypal, moram unit informacije, a sada kakav info? Mogu li staviti za državu Croatia ili mora biti Mexico? Ista stvar za broj telefona i ulica...
Ja sam unosio prave PP podatke, slutim ako ih fejkaš da će PP rejectat transaction. Ali nista te ne kosta probati, osim jos jednog pokusaja; jelte...
zaspamao sam kompletu kukijevu frend listu sa req. ne ljutite se i dodajte me: shodanHR!
Znači lesi se ipak vraća kući.
Znam da citiran stari post od prije 6 stranica ali jučer nisam čitao temu pa sam sad morao pregledati 15 stanica koje su naspamali.
stari moj ovo je retardiranije od rpg locka
Zašto?
Radi najmanji dmg i ima relativno brzu raketu.
Moraš ispaliti jako blizu. 2-3 metra kraj vozila da ti pogodi i nekad ti se opet zblesira i fula.
Dakle manji dmg, ali pomaže sa nekakvim mini lockom. Odličan buff za engija, i one kojima treba pomoć kad treba gađat vozilo koje se kreće.
Helije ne ruši iz prve što se toga tiče, samo im baci kratko rotor iz funkcije.
Ima još netko problem da mu nakon promjene mape crasha igra?
Ja sam unosio prave PP podatke, slutim ako ih fejkaš da će PP rejectat transaction. Ali nista te ne kosta probati, osim jos jednog pokusaja; jelte...
Sada se pojavilo
"We were unable to process your payment now. Use a different payment method or try again later. [ref. n. No. 10048]"
A ja sam prije par sati stavio kune na račun, da pokusam direktno preko kartice ili treba vremena da paypal "učita" lovu s kartice?
Ima još netko problem da mu nakon promjene mape crasha igra?
Welcome to CLUB!
Crveni ekran ili crash igre. Nekakav je problem u AMD grafici i driverima.
Jedino riješenje je quit igre. Nekad prođe 3-4 mape u rotaciji i taman se poveseliš da igra radi i onda crash.
Kako bi ljudina rekao, kad smo naivni pa mislimo da je bf4 optimiziran za amd...
Ugl. čekamo fix.
Ima, kod "Mirka" fizikalca :)
U koliko sati bi se normalno moglo počet igrat bf kod nas? Bez ovih zajebancija sa vpn... Na originu mu odbrojava na reklami jos 1 dan i 11 sati. Jel to točno?
Meni piše 31.10 u 00:00.
To je valjda danas u ponoć /:
Meni piše 31.10 u 00:00.
To je valjda danas u ponoć /:
Jel si premium igrac? Ne znam po cemu drugom bi bilo razlika onda. Posto sam ja zasad kupio samo sa china rising.
Moraš stavit Croatia i ostalo inače ne prolazi