Skinite RELOADED, stavite eng fajlove i samo kopirajte u folder. Brže je preko torrenta, nego Origina.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo došao key sa g2play. Odoh preload.

Ne bojim se ja ali volim po pravilima (osim kad me hebu u mozak).
Vidis... nisam stekao dojam da si ti lik koji igra po pravilima
Daj dodji cim prije, fali malo Gerijatrije na BF4
Eh dobio si krivi dojam o meni, ja sam vrlo prokalkuliran tip.
Budem došao ali tek četvrtak kad se otvori.
Ubijam vrijeme zezajući se sa amblemom http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MRSKI-OKUPATOR/stats/248644921/pc/
Hey boyz, jedno pitanje nadam se da nije bilo prije jer nisam našao.. Uglavnom, mexički bf, preloadano i instalirano sve, upalim us proxy, kliknem play i dovede me u btlog.
Probam uć u kampanju, ili bilo koji server, krene sve normalno, ali se bf4 app pokrene kao pozadinski proces i jednostavno ugasi nakon par sekundi i "initializing" mi stoji cjelo vrijeme, kao radi nešto, a ništa.
Anyone?
zaspamao sam kompletu kukijevu frend listu sa req. ne ljutite se i dodajte me: shodanHR!
kad god se mausom okrecem fps padne na 7 .. neigrivo bolje mi je radilo u beti
Bude patcheva, riješit će ;)
Mala napomena, ne morate korisiti korejski proxy. Jednako dobro rade i američki, vijetnamski, ... igra je izašla već u pola svijeta.
zaspamao sam kompletu kukijevu frend listu sa req. ne ljutite se i dodajte me: shodanHR!
Znači ipak se vraćaš PC-u? Izdajniče! :)
Flood zone mapa - definitivno bi je svrstao u top 3 od ovih ponuđenih
Ako nekog zanima, ključ sa g2play sadrži sljedeće jezike: EN, DE, ES, FR, IT, PL, PT, CZ, RU
a da. koliko god srao po njemu ipak mi je jako drag bf. a na gamepad se ne mogu naviknuti.
meni su frameovi strahovito padali sa 120 na 30 sve dok nisma nove drivere stavio i sada je sve ok
a da. koliko god srao po njemu ipak mi je jako drag bf. a na gamepad se ne mogu naviknuti.
Ali pobogu zašto ne skank ,nego shodan??
Zanima me kako to ide na g2play-u?
Naručim i stigne mi key ili ima neki drugi postupak?
Jel ovo ok cijena: http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-China-Rising-DLC-EA-Origin-Key.html
Sad sam vidio activation details pa sam skuzio.
Inače jeli siguran taj g2play za kupnju?
Sorry za mali off topic.
Sad sam vidio activation details pa sam skuzio.
Inače jeli siguran taj g2play za kupnju?
Sorry za mali off topic.
je..par puta sam kupovo igre kod njih..key mi doso u roku od par minuta
Ali pobogu zašto ne skank ,nego shodan??
ne znam... sad mi je žao.
Pffff , svaki put kad se mijenja mapa meni se samo monitor zacrveni i restarta se komp, zna li tko do čega je to.Specifikacije su pod moj pc.Inače kad ulazim u igru treba mi bar 3 minute dok ne uđe
Guglam ali nekako bezuspjesno. Cemu u stvari sluze XP busteri? To se automatski aktivira ili kako vec to uopce funkcionira?
Guglam ali nekako bezuspjesno. Cemu u stvari sluze XP busteri? To se automatski aktivira ili kako vec to uopce funkcionira?
Povećavaju količinu bodova koje dobivaš. Sam ih moraš aktivirati.
Pffff , svaki put kad se mijenja mapa meni se samo monitor zacrveni i restarta se komp, zna li tko do čega je to.Specifikacije su pod moj pc.Inače kad ulazim u igru treba mi bar 3 minute dok ne uđe
Mene je isto neke počelo zaje*avat. Kod promjene mape mi igra crasha.
Stisni ESC i onda imas u desnom donjem kutu - boost i odaberi kojeg želiš u slučaju da ih imaš više, boost traje 1 h
pogledavši par videa vidjeh da je Dice napravio NO NO s jetovima...
atm attack jetovi su OP. frogfoot i onaj drugi (neznam kak se kineski zove)... rade PREVIŠE dmg s mg,imaju isti turn rate ko stealth jetovi i više HP. mogu bez problema i dogfightati i unistavat tenkove s jednim naletom MG pablje. nemora cak ni koristit išta drugo osim MG. isto vrijedi za helice a bome i gunship ac130 skine u jednom naletu...
nevidim zas bi iko uso u stealth jet pored ove beštije
UZAS
dmg se mora smanjit i moraju mu manevrabilnost uzet.ovo je too much
Upravo probao commandera dok mi se nije igra srušila.
za početak zbunjujuće,. kad skužiš neke fore onda je opet čudno.
Ne znam kako da uđem u ac130, bacam ga, ali on leti sam valjda neznam.
Bcao sam ammo, davao ordere ali nitko previše ne sluša.
Imaš nešto promote squad (promotttteeeeeddd) ali neznam čemu služi.
I neznam šta je evac drop.
Inače, ok je malo za izguštat, ali ljudi ko ljudina, šta će njima neki tamo govorit kuda idu...a samo sam im vikao da idu na point di dobijemo ac130