Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
MilkMan kaže...

probao sam obliteration i par minuta mi je trebalo da shvatim da je to raj za recon, uzeo sam recon i samo rokao headshote preko 250m, najvise me fasciniraju ljudi jer ne znaju koristit onaj recon "dalekozor" ljepo se odredi duljina podesi na snajperu malo iznad ciljas i BAM headshot, simple as that, izmami osmijeh na lice kad ti nitko nis ne moze nego samo cujes metke pored sebe kako bruje :D

nego, evo link

battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/388016168032357504/799883430/

Nhf, ali reko, yebote sad neki yeben score ovo ono, a ti 28-24...:)

Samo keep up to good work! :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Haha, kako ne igram ovu BETA-u, zavrtim malo BF3 navečer a poslje CIV V.

Anyway, upravo nam u rotaciju uleti Alborz (ili kako već) Superiority.

Penjem se po brdima (igrao sam ovu mapu miljun puta, znam je na pamet) i dok

sam gledao kako Đavelinati nekog suckera ispod na ledini, ugledam ovog malog smrada ispod nogu {#}

I shit you not, do sad mora da sam stoput bio na tom brdu, njega nije bilo ili ga naprosto nisam primjetio :D

Ko zna kakve će sve Easter-e stavljat u Četvorku, lol

Something witty.
Moj PC  
2 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

uglavnom... nakon zadnjeg pathca fps lošiji... užas!

Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Odličan je obliteration, kao rush samo nije sranje. :-) Nemam šta drugo pametno napisati jer je već sve rečeno prije mene. Conquest je konačno dobio mode koji je dostojan suparnik što se tiče zabave naravno.

Onaj AA tank fakat drobi, predosjećam nerf.

Rush je tri puta zabavniji nego ijedan cq. pogotovo balansiran kao u bc 2

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
animosity_frenzy kaže...

Odličan je obliteration, kao rush samo nije sranje. :-) Nemam šta drugo pametno napisati jer je već sve rečeno prije mene. Conquest je konačno dobio mode koji je dostojan suparnik što se tiče zabave naravno.

Onaj AA tank fakat drobi, predosjećam nerf.

Rush je tri puta zabavniji nego ijedan cq. pogotovo balansiran kao u bc 2

i pogotovo kad su s jedne strane 100-tke generali, a s druge strane humble bumble zeleni... generali prođu kroz njih ko kroz maslac... :D

16 godina
fila2208 kaže...
MilkMan kaže...

probao sam obliteration i par minuta mi je trebalo da shvatim da je to raj za recon, uzeo sam recon i samo rokao headshote preko 250m, najvise me fasciniraju ljudi jer ne znaju koristit onaj recon "dalekozor" ljepo se odredi duljina podesi na snajperu malo iznad ciljas i BAM headshot, simple as that, izmami osmijeh na lice kad ti nitko nis ne moze nego samo cujes metke pored sebe kako bruje :D

nego, evo link

battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/388016168032357504/799883430/

Nhf, ali reko, yebote sad neki yeben score ovo ono, a ti 28-24...:)

Samo keep up to good work! :)

nije stvar u scoru, nego je meni uzitak skidat njih na 250+ metara, jel se moze kako slikat in game bez drugih programa?

Gamers dont die, they respawn! :)
15 godina
MilkMan kaže...

nije stvar u scoru, nego je meni uzitak skidat njih na 250+ metara, jel se moze kako slikat in game bez drugih programa?

Može ali je kompliciran proces dosta.

Nije stvar u scoreu, ali si prilično beskorisan svom timu koji pokušava uzeti bombu i pobijediti.

Samo ti uživaj, zz.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Arabarran kaže...
Protein, dao sam ti rješenje par strana unatrag.
Direct x problem? gledam preko mobitela,pa ne vidim baš najbolje…

opet isto samo sta je sada "removehub" tako nes

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nije stvar u scoreu, ali si prilično beskorisan svom timu koji pokušava uzeti bombu i pobijediti.

Samo ti uživaj, zz.

Ne prilicno nego totalno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Hummer kaže...
fila2208 kaže...
Arabarran kaže...
Baš sam danas sa filom razglabao o tome kako je heli dobro balansiran, ali baš ne ostaje puno u zraku.

Ostaje ako tare ove snajpere po zgradanma..ali ako lock ostane ovako kratak, rpg se lijepi ko magnet na lock, bit će jako jako teško heli pilotima i gunnerima farmat server.{#}

I neka dosta je više rjepa od helija. Ovako heli više nije OP kao u BF3. Nadam se da če i jetovi isto tako dobiti nerf jer ono u BF3 kada se priključi neki jetpro ne može se ništa napraviti je glupo.

pa jel nije dosta sto su potromili heli, a i gun na je nesposoban sad za ista ozbiljnije napravit, + 4 aa prateće rakete + rpg koji moze lokat. da stave 2x flera nebi opet bio op

12 godina
protjeran

pocelo je^^

GTA Balkan http://gta-balkan.com
16 godina
neaktivan
letece_prase kaže...
Hummer kaže...
fila2208 kaže...
Arabarran kaže...
Baš sam danas sa filom razglabao o tome kako je heli dobro balansiran, ali baš ne ostaje puno u zraku.

Ostaje ako tare ove snajpere po zgradanma..ali ako lock ostane ovako kratak, rpg se lijepi ko magnet na lock, bit će jako jako teško heli pilotima i gunnerima farmat server.{#}

I neka dosta je više rjepa od helija. Ovako heli više nije OP kao u BF3. Nadam se da če i jetovi isto tako dobiti nerf jer ono u BF3 kada se priključi neki jetpro ne može se ništa napraviti je glupo.

pa jel nije dosta sto su potromili heli, a i gun na je nesposoban sad za ista ozbiljnije napravit, + 4 aa prateće rakete + rpg koji moze lokat. da stave 2x flera nebi opet bio op

čuj, da je taj heli pravi ja bih stajao na stajao na 2 km od mape i tamanio neprijatelje, dok bih ispijao kavicu i listao novine. al neće oni tako, moraš se mučit! :D

16 godina
neaktivan
Protein, ponovi postupak i restartaj komp. Ja sam isto morao dvaput ponoviti.
17 godina
Battlefield 4

Krasan im je ovaj patch ne mogu se više maknuti od loadinga jer dobijem directx error.

Faulting application name: bf4.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x525279a8

Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.2.9200.16451, time stamp: 0x50988aa6

Exception code: 0x887a0001

Fault offset: 0x000000000003811c

Faulting process id: 0x1408

Faulting application start time: 0x01cec582d963d79b

Faulting application path: E:\ORIGIN\Battlefield 4 Beta\bf4.exe

Faulting module path: C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll

Report Id: 638f06c0-3176-11e3-be78-00252258f84e

Faulting package full name: 

Faulting package-relative application ID: 

I origin se sruši:

Faulting application name: Origin.exe, version: 9.3.7.2735, time stamp: 0x5244e5cc

Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.2.9200.16578, time stamp: 0x515fac6e

Exception code: 0xc0000374

Fault offset: 0x000daa3c

Faulting process id: 0x14b0

Faulting application start time: 0x01cec582d2c8f72b

Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe

Faulting module path: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll

Report Id: 870bd381-3176-11e3-be78-00252258f84e

Faulting package full name: 

Faulting package-relative application ID: 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Krasan im je ovaj patch ne mogu se više maknuti od loadinga jer dobijem directx error.

...

Jučer se i meni to dešavalo nekoliko puta, ali sam otklonio problem tako da sam riperao igru i resetirao komp.

Pretpostavljam da si probao riper?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
Danny_HR kaže...
Hummer kaže...

...

Jučer se i meni to dešavalo nekoliko puta, ali sam otklonio problem tako da sam riperao igru i resetirao komp.

Pretpostavljam da si probao riper?

Osim toga morao sam napraviti i pbupdate.

16 godina
Battlefield 4

http://img716.imageshack.us/img716/9879/cpip.jpg

Uparkirah ja njega po propisima{#}

Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

Opet si pio i igrao {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
Battlefield 4

Novi Benchmark za Betu:

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-4-graphics-card-performance,3634.html

Ima li tko kakva iskustva sa kupovinom od key4game? https://www.facebook.com/key4game

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi patch treba doći vrlo brzo:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065214565960777/

Edit:

Počele dolaziti prve povratne informacije, izgleda da se dogodilo značajno poboljšanje!

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 10:37 (animosity_frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

s ovakvim benchmark review-om mi nema druge nego čekat gtx 860, jer sve ostalo u tom cijenovnom rangu trenutno nije dosta.

14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Edit:

Počele dolaziti prve povratne informacije, izgleda da se dogodilo značajno poboljšanje!

poboljšanje čega?

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
animosity_frenzy kaže...

Edit:

poboljšanje čega?

morao sam kliknut na check for update da mi počne skidat. ugl vjerovatno me i izbacuje sa servera stalno jer nisam updjetan. pa ko nije nek napravi

16 godina

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
Battlefield 4

Jučer smo imali photo session :)

Evo i mala zagonetka: pronađite uljeza (čitera) na slici.

BTW

Ovaj novi mod nije loš, ali se zvijezde moraju poklopiti da bude tako.

Nama se jučer poklopilo i imali smo jednu partiju koju vjerojatno više nikad nećemo ponoviti.

Ukoliko se zvijezde ne poklope može biti vrlo frustrirajuć, odnosno dosadan... ovisno o ekipi s kojom igrate.

19xx 19xx
[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 10:55 (Skilledžija).
Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ovaj novi mod nije loš, ali se zvijezde moraju poklopiti da bude tako.

Nama se jučer poklopilo i imali smo jednu partiju koju vjerojatno više nikad nećemo ponoviti.

Ukoliko se zvijezde ne poklope može biti vrlo frustrirajuć, odnosno dosadan... ovisno o ekipi s kojom igrate.

Slažem se, imao sam čak jednu rundu koja je trajala viš od pola sata (sam, bez ekipe na TS-u). Izgubili 2:3...

A kad si s ekipom (bar jedan puni squad) uglavnom je 3:0, iako nam se desio i jedan 0:3.

AA je OP, melje i tenkove... A lejzani RPG na transport koji ima 100% da je single shot kill je nebuloza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 11:03 (TomoR).
12 godina
Battlefield 4
Sad malo prije mi dosao update, instalirao i baca me van iz igre...Dal se to i vama dogada? Malo baca dx error- malo Bf4 stopped working.
Do dns ujutro nisam imao nikakvih problema!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
Sad malo prije mi dosao update, instalirao i baca me van iz igre...Dal se to i vama dogada? Malo baca dx error- malo Bf4 stopped working.
Do dns ujutro nisam imao nikakvih problema!

Napravi update Punkbustera za svaki slučaj.

16 godina
Battlefield 4

Osjeti se malo poboljšanje što se tiče fluidnosti (win 7) ali ima još uvijek frame dropova!

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
TomoR kaže...

Slažem se, imao sam čak jednu rundu koja je trajala viš od pola sata (sam, bez ekipe na TS-u). Izgubili 2:3...

Da, i mi smo imali jednu nezaboravnu.

2 : 2 i oni nam plentaju bombu onu na E zastavi, na moru... Maggot i ja u transportnom heliju rokamo, iskačemo k'o tuljani, ekipa ostala se već sjatila i nekim čudom uspijemo defusat bombu.

I onda kontra sa jetskijevima, ubijanje iz vode s poštoljem (što mi je super fora inače) plantamo i dobijemo rundu.

Ostalo što smo igrali je bilo bzvz.

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice