Ja sam sad odigrala dvije runde obliterationa. Svatko ima 3 objectivea za branit, kao što je cyber napisao, svaki je s jedne strane vode koju ja doživljavam kao more, on kao rijeku :) Bomba se random stvara u bllizini glavnog nebodera. Spawnat se može padobranom tako nekako prema sredini i može se spawnat normalno u bazi. Od vozila ima sve što i na conquestu, samo mislim u manjem broju, nisam sigurna jel 1 ili 2 tenka. Meni je prvi dojam super, jako dinamično. No vjerojatno će jako ovisit o tipu igrača na serveru, jer traži baš team play, a ne likove koji neće iskočit iz tenka da bi lik s bombom mogao uć u njega. Ticketa nema i moglo bi i puno trajat. Sad sam odigrala rundu kad smo oba tima ostala na jednom objectivu i trebalo je sigurno 10 minuta da se taj zadnji riješi.
I da neboder se može srušit. Dok neboder stoji, lik s bombom često ode gore i onda može direktno skakat prema nekom od objectivea, ali treba je plantat i kao u rushu ima neko vrijeme za defuse tako da se solo ne može niš napravit, treba bit dosta ljudi s bombom uvijek.