Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam sad odigrala dvije runde obliterationa. Svatko ima 3 objectivea za branit, kao što je cyber napisao, svaki je s jedne strane vode koju ja doživljavam kao more, on kao rijeku :) Bomba se random stvara u bllizini glavnog nebodera. Spawnat se može padobranom tako nekako prema sredini i  može se spawnat normalno u bazi. Od vozila ima sve što i na conquestu, samo mislim u manjem broju, nisam sigurna jel 1 ili 2 tenka. Meni je prvi dojam super, jako dinamično. No vjerojatno će jako ovisit o tipu igrača na serveru, jer traži baš team play, a ne likove koji neće iskočit iz tenka da bi lik s bombom mogao uć u njega. Ticketa nema i moglo bi i puno trajat. Sad sam odigrala rundu kad smo oba tima ostala na jednom objectivu i trebalo je sigurno 10 minuta da se taj zadnji riješi.

I da neboder se može srušit. Dok neboder stoji, lik s bombom često ode gore i onda može direktno skakat prema nekom od objectivea, ali treba je plantat i kao u rushu ima neko vrijeme za defuse tako da se solo ne može niš napravit, treba bit dosta ljudi s bombom uvijek.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 12:57 (LudaVjestica).
Moj PC  
16 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tom krivo si me razumio. Mislio sam na to da bi mogao zamjeniti rush po popularnosti. Jer u novom rushu obrana ce navodno imati isto ogranicen broj tiketa. Tako da napad prakticki nece morati jurisati na m com vec sa sigurne udaljenosti skidati obranu. U rush nisu trebali dirati jer je bio savrsen onakav kakav je jos u BC 2 bio.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
LudaVjestica kaže...

Ja sam sad odigrala dvije runde obliterationa...

Slažem se, dosta ovisi o timskom radu...najbolje sa ekipom sa kojom pričaš iako eto sad možeš pričat sa svojim squadom iako niste na ts-u.

Po meni je ovo razrađeniji rush, brži, nije "u tunelu" kao što su većina mapa bila u BF3 za ovaj mod.

Neloše, brzo, dinamično...svi iole naklonjeni na timsku igru će ovaj mod zavoliti...iako mislim da Šangaj i nije neka mapa za to, više mi se svidio Paracel-sel, kako već ;)

I da BTW svakako pazite da niste blizu pozicije gdje ostavljate bombu kada grune, nije ugodno :P

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 13:03 (mrxa1).
13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

I da BTW svakako pazite da niste blizu pozicije gdje ostavljate bombu kada grune, nije ugodno :P

E da to sam zaboravila napisat, iskusila odmah u prvoj rundi {#}

16 godina

A još im lijepo mašem puškom da izađemo van, ali uzalud, ne vrijedi ;)

Morao gledat kolegu kako gine u vatri :P

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Pojavili se Obliteration serveri!

a baš sam se ponadao da kad su stavili Obliteration a nisu ga odma omogucili da ce nam dati Paracel Storm da isprobamo {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
protjeran
Battlefield 4

BF4 Glitch 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stavio 8.1 i preporod. Nema vise laga tj mozda 1sec po partiji. Nadam se da će doći fix za sedmicu uskoro jer ne mogu podnit ovi interface

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bombilakus kaže...

Stavio 8.1 i preporod. Nema vise laga tj mozda 1sec po partiji. Nadam se da će doći fix za sedmicu uskoro jer ne mogu podnit ovi interface

Koji interface?

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Bombilakus kaže...

Koji interface?

A od 8.1. Stalno me šalta na one aplikacije kad bi bar naša shemu da disableam to da mi stalno stoji na desktopu bilo bi super

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Taman nakon što sam pohvalio 8.1 neka glupost. Znači ingame sve super, alt +tab crash :( Svaki put. Morat cu vratit 13.9 drivere jer mi se cine bolji od ovih 13.11 beta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bombilakus kaže...
191x7 kaže...
Bombilakus kaže...

Koji interface?

A od 8.1. Stalno me šalta na one aplikacije kad bi bar naša shemu da disableam to da mi stalno stoji na desktopu bilo bi super

Windows 8 shell si skini i stavi opciju, skip metro,.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bombilakus kaže...
191x7 kaže...
Bombilakus kaže...

Koji interface?

Windows 8 shell si skini i stavi opciju, skip metro,.

Thx. Btw jel netko skontao da ekipa uopce ne konta da je bomba u gjiru? Oni trce kao capat zastave a ne kontaju da je drugi game mode

17 godina
Bombilakus kaže...
191x7 kaže...
Bombilakus kaže...

Koji interface?

Staviš si Classic Shell (dobiješ Start izbornik kojem biraš hoćeš li Classic, XP Style ili Vista/7) i automatski ti boota u desktop.

Alternativa je, staviš si Soluto i u njemu podesiš da ti boota u desktop.

Ili pak, pošto imaš WIn 8.1 - u Windowsima samima podesiš da ti boota u desktop.

Inače, taj "interface" kako ti to zoveš ti je novi "Start" i zove se Modern-UI (nekoć se zvao Metro UI dok MS nije morao promijeniti ime).

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koliko znam imas opciju za to u 8.1. Ja koristim vec godinu dana win 8 i jedino metro dok se komp pali. A sa win 8.1 navodno ima opciju potpunog zaobilaska.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

Koliko znam imas opciju za to u 8.1. Ja koristim vec godinu dana win 8 i jedino metro dok se komp pali. A sa win 8.1 navodno ima opciju potpunog zaobilaska.

Na preporuku kolege Scrappy-a, ja sam si instalirao Start8 i niti u jednom trenu ne vidim taj njihov Modern/Metro...super program, vrijedi $5 iako ima i na to**entima (Bože me prosti hehe)

Iako i sam ne volim taj Modern UI, ima zgodna i detaljna aplikacija za vremensku prognozu tako da se isplati tu i tamo zać u te krajeve ;)

A da ne bude totalni OT, evo jedan novi video kako kupim kolegu i radim prijevoz do točke ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 14:25 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sve u svemu ništa posebno, kao još jedna nova mapa za bf3... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
moram si naci ekipi na halamo inace BF nema smisla...msm nisam nekakav igrac, ali timski sve to ide puno bolje i uvijek te neko moze uputiti sta da radis ;) hvala deckima iz PIS klana na jucerasnjoj igri, neznam dali su ovdje na forumu ;)
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako da si update an windows 8.1 , sada imam obican win 8

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tireN1337 kaže...

Kako da si update an windows 8.1 , sada imam obican win 8

Čekaj još 10ak dana do službenog izlaska WIndows 8.1. Tada će ti biti ponuđen upgrade na Windows 8.1 preko Marketa tj trgovine.

15 godina
neaktivan

Stavio osmicu i kako kolega gore kaze preporod, nema trzanja igra ide glatko.

13 godina
LudaVjestica kaže...

.... svaki je s jedne strane vode koju ja doživljavam kao more, on kao rijeku :) ..

Ako bas hoces tocnu informaciju, Sangaj se nalazi na uscu rijeke u more, tak da smo oboje u pravu {#}

Cak su i likovi pronasli loakciju iz pozadine. I vremenski je tocna :)

Neboderi sad u izgradnji su cijeli u igri (koja se dogadja oko 2020).

EDIT: Izgleda da loacija same igre ne postoji.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 15:21 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 4

U windows 8.1 idite na personalization, tu odaberete Taskbar and navigation i pod navigation  označite - When i sing in or close all apps on a screen, go to desktop instead of Start. Tako će kod paljenja uvijek ići na desktop i u lijevom donjem kutu imate prozor, gdje inače u sedmici stoji start, desni klik na njega otvara meni shut down. run, search, control panel ... Lijevi klik otvara metro kad vam zatreba nešto.  

K4lim3ro
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

Prešao na 8.1 i ono kratko što sam probao bf4 zadovoljan sam. Fini boost. Nisam točno mjerio, ali kao da lakše klizi igra nego prije.

Pošto se sad dosta toga promjenilo bacam anketicu da vidimo stanje.

ja sam i dalje fan windowsa 7, na win 8 sam prešao radi puno dobrih kritika 8.1 i sam sam ga probao na starijem lapotpu i čudo je brz. Također ako mogu dobiti bolji gameplay i support, radi bf4 a i budućih igara, odlučio sam prema tome da se prebacim i ostajem vrjerovatno.

Malo sam se namučio sa driverima za matičnu, ali to je par min posla.

25 Prešao na win8, zbog bf4
23 Prešao na win 8, odavno
28 Ostajem na win7
15 Zasad win7, ali ići ću na w8
3 XP legend!
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 15:26 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma to kaj nema start buttona mi ne predstavlja ama baš nikakav problem, meni je fora to metro sučelje.

je da sam jučer prvih sat vremena tražio di mi je SVE(start button)..... i "kaj je ovo"?! LOL{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma to kaj nema start buttona mi ne predstavlja ama baš nikakav problem, meni je fora to metro sučelje.

je da sam jučer prvih sat vremena tražio di mi je SVE(start button)..... i "kaj je ovo"?! LOL{#}

Ma piknešwindows 8 start shell i on ti da hrpu mogućnosti mjenjanja.

13 godina
Battlefield 4

emblem {#}

Moj PC  
26 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam probao win 8.1 čisto iz testa, ali kad sam počeo snimat programe pola ih je odbijalo poslušnost. tako da za mene win 8.1 tek kad se software malo bolje podesi za osmicu. kroz 6 mjeseci možda.

13 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam probao win 8.1 čisto iz testa, ali kad sam počeo snimat programe pola ih je odbijalo poslušnost. tako da za mene win 8.1 tek kad se software malo bolje podesi za osmicu. kroz 6 mjeseci možda.

Isto bilo i meni. Slazem se.

16 godina

Mislim da je dotični vrlo odrasla i zrela osoba ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice