- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

sad nisam nista skuzio
Trci doktoru, mozda je mozdani.
Pise sa moba,a valjda ima cvape od prsta.
Sto ocekujete?
ok..sad su mi digli zivce an supportu i to jebacki.. prvo mi kaze da moja hd4850 ne podrzava igru..(min. je 3870) i kaze da trebam novi pc..kao da min. system req. nemora znacit da cu moc pokrenut igru.... onda kazem kak ostali igracima isto neradi.. kaze da je njima to do servera... onda me opet zajebava i kaze da i ja imam isto problema sa serverom.. ja nemogu vjerovat koji idioti rade na tom supportu!!!
EDIT: eto sad mi frajer jos ugasi chat
ok..sad su mi digli zivce an supportu i to jebacki.. prvo mi kaze da moja hd4850 ne podrzava igru..(preporucena je 3870) i kaze da trebam novi pc..kao da min. system req. nemora znacit da cu moc pokrenut igru.... onda kazem kak ostali igracima isto neradi.. kaze da je njima to do servera... onda me opet zajebava i kaze da i ja imam isto problema sa serverom.. ja nemogu vjerovat koji idioti rade na tom supportu!!!
ne to je min,a preporucena je hd7870
mislim da Danny prati zoru dubrovačku
ne to je min,a preporucena je hd7870
tiho buraz.. prepravio
Skinula mi se beta, i svaki put kad ju pokrenem na loading screenu mi se freeza. What to do? (imam 64-bitne winse)
Beta je loša zato jer ovo što igramo nije zapravo zadnji build nego je stara 1-2 mjeseca,zato jer moraju čekati na odobronje od microsofta i sonya za konzole,pa pola ovih bugova što je sad u beti je vec ispravljeno.
EDIT: Sad nakon ovog patcha mi se svaki put crasha pri loadanju igre.
EDIT2:Fixali su konzolu:D
Tonči , jesi vidio "brzinski" update?
A sad se vratite svađat tko je otvorio temu.
Upravo skinuo... odigrao par partija...
To je tako loše da se nebi smjelo ni betom zvati...
Trza i freeza do bola...
katastrofa... :(
Upravo skinuo... odigrao par partija...
To je tako loše da se nebi smjelo ni betom zvati...
Trza i freeza do bola...
katastrofa... :(
znamo, znamo. svi smo već odkazali preordere. i nitko to neće igrat. :)
skinuo update za bf4...krenuo igrat, stavilo mi automatski mid-high detalje...i ono, trza tu i tamo al ide nekako 25-30 fps-a...reko, letit će na lo-mid, kad ono lošije mi radi na lošijim detaljima...meni više niš nije jasno
skinuo update za bf4...krenuo igrat, stavilo mi automatski mid-high detalje...i ono, trza tu i tamo al ide nekako 25-30 fps-a...reko, letit će na lo-mid, kad ono lošije mi radi na lošijim detaljima...meni više niš nije jasno
DA... :(
meni se igra ruši svakih 20-30 minuta.
sve ostalo radi više nego dobro
DA... :(
aaaa evo spasa ljudi!
stavio sad nakon apdejta nove drivere za geforce, ove 330 i ide do 47-48 fps...sad je igrivo stvarno
Skinula mi se beta, i svaki put kad ju pokrenem na loading screenu mi se freeza. What to do? (imam 64-bitne winse)
Imaš dvojezgreni procesor. Na dvojezgrenom procesoru radit će samo 32-bitni dio i to samo single player kampanja. Za betu treba 4 jezgre.
Imaš dvojezgreni procesor. Na dvojezgrenom procesoru radit će samo 32-bitni dio i to samo single player kampanja. Za betu treba 4 jezgre.
Ja trenutno imam 3 jezgre i baš solidno ide ova beta.
meni je isto tako, prvo me zezo loading screen, kad sam ga sredio i odigrao dvije partije frajeri su izdali update nakon kojeg mi igra pocinje laggati nakon nekog vremena..nikad se necu naigrati
Second Assault DLC najprije za Xbox One
"The next expansion after Second Assault will be China Rising, which will include four new maps remade from the older games in the series, such as BF2."
Znači od ukupno pet, dva dlc-a će sadržavat već viđene mape iz prošlih nastavaka...??
Ovo čudo ne vrijedi 50 kn a ne 50€. Ostajem na bc2 i bf3. veselio sam se vozilima i razočarao se skroz.. Da ne govorim o preskakanju kamenčića kad da preskačem cijeli otok,, zapinjanja o ništa itd. U bf3 to nisu ispravili nakon 2 god niti sada u bf4. Stvarno su napravili posao. Bitno da rade neke imitacije valova i drveća kako vjetar puše. Pokušao par puta odigrat al jednostavno to nije to
Second Assault DLC najprije za Xbox One
"The next expansion after Second Assault will be China Rising, which will include four new maps remade from the older games in the series, such as BF2."
Znači od ukupno pet, dva dlc-a će sadržavat već viđene mape iz prošlih nastavaka...??
Koji je drugi sa starim mapama? Ja mislim da je samo Second Assault...
ovako! svi pljujete po CoD-u... nisam igrao BF3, ali kako vidim da svi ovdje govorite da je ova BF4 Beta ista kao bf3, ako ne cek i losija, onda mislim da je red da prestanete spominjat cod u istoj recenici s BF(odnosi se na cod2 i cod4)! Jedina stvar pozitivnija od cod-a je ta sto metak "pada"sto se pogotovo osjeti kad igrate snipera, a ostalo je hebeni uzas!! cod4 je za ovo IGRETINA, a kad je HC onda je za par klasa vise! ProMod necu uopce ni spominjat!
ovako! svi pljujete po CoD-u... nisam igrao BF3, ali kako vidim da svi ovdje govorite da je ova BF4 Beta ista kao bf3, ako ne cek i losija, onda mislim da je red da prestanete spominjat cod u istoj recenici s BF(odnosi se na cod2 i cod4)! Jedina stvar pozitivnija od cod-a je ta sto metak "pada"sto se pogotovo osjeti kad igrate snipera, a ostalo je hebeni uzas!! cod4 je za ovo IGRETINA, a kad je HC onda je za par klasa vise! ProMod necu uopce ni spominjat!
di smo ovdje spomenuli cod?