Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
maloprije sam proćitao u vjestima da je betrfild ćetri rezolucija apskejlana sa 900p i to znaći da će nama na pisiju izgledati lošije na ovim novin el ce de ekranima i da bi trebalo igrati na unim starim ceer ili takonešto zato sam ja od bosiljke izdućana uzeo unaj nijen mali pa ču na njemu igrat jer je tamo manja rezulucija pa če i igra bolje ozgledat a i bolije če se izvodit pa ču i ja ko uni lijudina izdenko igrat uonom eeselu ču pobijeđživat eto
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
maloprije sam proćitao u vjestima da je betrfild ćetri rezolucija apskejlana sa 900p i to znaći da će nama na pisiju izgledati lošije na ovim novin el ce de ekranima i da bi trebalo igrati na unim starim ceer ili takonešto zato sam ja od bosiljke izdućana uzeo unaj nijen mali pa ču na njemu igrat jer je tamo manja rezulucija pa če i igra bolje ozgledat a i bolije če se izvodit pa ču i ja ko uni lijudina izdenko igrat uonom eeselu ču pobijeđživat eto

sad nisam nista skuzio {#}

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

{#}

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Trci doktoru, mozda je mozdani.

12 godina
Battlefield 4

Pise sa moba,a valjda ima cvape od prsta.

Sto ocekujete?

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

{#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ok..sad su mi digli zivce an supportu i to jebacki.. prvo mi kaze da moja hd4850 ne podrzava igru..(min. je 3870) i kaze da trebam novi pc..kao da min. system req. nemora znacit da cu moc pokrenut igru.... onda kazem kak ostali igracima isto neradi.. kaze da je njima to do servera... onda me opet zajebava i kaze da i ja imam isto problema sa serverom.. ja nemogu vjerovat koji idioti rade na tom supportu!!!

EDIT: eto sad mi frajer jos ugasi chat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 22:42 (SuperDox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

ok..sad su mi digli zivce an supportu i to jebacki.. prvo mi kaze da moja hd4850 ne podrzava igru..(preporucena je 3870) i kaze da trebam novi pc..kao da min. system req. nemora znacit da cu moc pokrenut igru.... onda kazem kak ostali igracima isto neradi.. kaze da je njima to do servera... onda me opet zajebava i kaze da i ja imam isto problema sa serverom.. ja nemogu vjerovat koji idioti rade na tom supportu!!!

ne to je min,a preporucena je hd7870

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

mislim da Danny prati zoru dubrovačku {#}

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...

ne to je min,a preporucena je hd7870

tiho buraz.. prepravio {#}

15 godina
Battlefield 4
bf4 dobio update?

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Skinula mi se beta, i svaki put kad ju pokrenem na loading screenu mi se freeza. What to do? (imam 64-bitne winse)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Beta je loša zato jer ovo što igramo nije zapravo zadnji build nego je stara 1-2 mjeseca,zato jer moraju čekati na odobronje od microsofta i sonya za konzole,pa pola ovih bugova što je sad u beti je vec ispravljeno.

EDIT: Sad nakon ovog patcha mi se svaki put crasha pri loadanju igre. {#}

EDIT2:Fixali su konzolu:D

----------Jesse,we need to cook 8)
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 23:04 (BobbyZ).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da, za konzole, za PC ne treba čekati ništa. Isto kao što je bilo sa Caspianom na BF3 beti, konzole nisu dobile, mi jesmo :)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tonči , jesi vidio "brzinski" update?{#}{#}

A sad se vratite svađat tko je otvorio temu.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Upravo skinuo... odigrao par partija...

To je tako loše da se nebi smjelo ni betom zvati...

Trza i freeza do bola...

katastrofa...  :(

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
sina-k kaže...

Upravo skinuo... odigrao par partija...

To je tako loše da se nebi smjelo ni betom zvati...

Trza i freeza do bola...

katastrofa...  :(

znamo, znamo. svi smo već odkazali preordere. i nitko to neće igrat. :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

skinuo update za bf4...krenuo igrat, stavilo mi automatski mid-high detalje...i ono, trza tu i tamo al ide nekako 25-30 fps-a...reko, letit će na lo-mid, kad ono lošije mi radi na lošijim detaljima...meni više niš nije jasno {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 23:11 (stef_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stef_zg kaže...

skinuo update za bf4...krenuo igrat, stavilo mi automatski mid-high detalje...i ono, trza tu i tamo al ide nekako 25-30 fps-a...reko, letit će na lo-mid, kad ono lošije mi radi na lošijim detaljima...meni više niš nije jasno {#}

DA...  :(

15 godina
Battlefield 4

meni se igra ruši svakih 20-30 minuta.

sve ostalo radi više nego dobro

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sina-k kaže...
stef_zg kaže...

DA...  :(

aaaa evo spasa ljudi!

stavio sad nakon apdejta nove drivere za geforce, ove 330 i ide do 47-48 fps...sad je igrivo stvarno

17 godina
gave233 kaže...

Skinula mi se beta, i svaki put kad ju pokrenem na loading screenu mi se freeza. What to do? (imam 64-bitne winse)

Imaš dvojezgreni procesor. Na dvojezgrenom procesoru radit će samo 32-bitni dio i to samo single player kampanja. Za betu treba 4 jezgre.

Twitter: @191x7
14 godina
Bolji mi je fps nakon updatea igre,ali je sad lagg problem
robimarko@gmail.com
16 godina
moderator
191x7 kaže...

Imaš dvojezgreni procesor. Na dvojezgrenom procesoru radit će samo 32-bitni dio i to samo single player kampanja. Za betu treba 4 jezgre.

Ja trenutno imam 3 jezgre i baš solidno ide ova beta.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Bolji mi je fps nakon updatea igre,ali je sad lagg problem

meni je isto tako, prvo me zezo loading screen, kad sam ga sredio i odigrao dvije partije frajeri su izdali update nakon kojeg mi igra pocinje laggati nakon nekog vremena..nikad se necu naigrati 

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Second Assault DLC najprije za Xbox One

"The next expansion after Second Assault will be China Rising, which will include four new maps remade from the older games in the series, such as BF2."

Znači od ukupno pet, dva dlc-a će sadržavat već viđene mape iz prošlih nastavaka...??

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 23:48 (-zip-).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo čudo ne vrijedi 50 kn a ne 50€. Ostajem na bc2 i bf3. veselio sam se vozilima i razočarao se skroz.. Da ne govorim o preskakanju kamenčića kad da preskačem cijeli otok,, zapinjanja o ništa itd. U bf3 to nisu ispravili nakon 2 god niti sada u bf4. Stvarno su napravili posao. Bitno da rade neke imitacije valova i drveća kako vjetar puše. Pokušao par puta odigrat al jednostavno to nije to

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 23:53 (ARazer).
Moj PC  
4 9 hvala 0
16 godina
-zip- kaže...

Second Assault DLC najprije za Xbox One

"The next expansion after Second Assault will be China Rising, which will include four new maps remade from the older games in the series, such as BF2."

Znači od ukupno pet, dva dlc-a će sadržavat već viđene mape iz prošlih nastavaka...??

Koji je drugi sa starim mapama? Ja mislim da je samo Second Assault...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovako! svi pljujete po CoD-u... nisam igrao BF3, ali kako vidim da svi ovdje govorite da je ova BF4 Beta ista kao bf3, ako ne cek i losija, onda mislim da je red da prestanete spominjat cod u istoj recenici s BF(odnosi se na cod2 i cod4)!  Jedina stvar pozitivnija od cod-a je ta sto metak "pada"sto  se pogotovo osjeti kad igrate snipera, a ostalo je hebeni uzas!! cod4 je za ovo IGRETINA, a kad je HC onda je za par klasa vise! ProMod necu uopce ni spominjat! 

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 22 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

ovako! svi pljujete po CoD-u... nisam igrao BF3, ali kako vidim da svi ovdje govorite da je ova BF4 Beta ista kao bf3, ako ne cek i losija, onda mislim da je red da prestanete spominjat cod u istoj recenici s BF(odnosi se na cod2 i cod4)!  Jedina stvar pozitivnija od cod-a je ta sto metak "pada"sto  se pogotovo osjeti kad igrate snipera, a ostalo je hebeni uzas!! cod4 je za ovo IGRETINA, a kad je HC onda je za par klasa vise! ProMod necu uopce ni spominjat! 

di smo ovdje spomenuli cod? {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice