em,nepratim bas temu,tko je ljudina na forumu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači ipak je upscale, uglavnom teksture su ono da ne komentiram.
meni sad skinulo neku nadogradnju za bf4 betu od nekih 60-tak MB
takodjer.
nadam se da su fixali nesto sa tim
takodjer.
Da, da, fixali... Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'D4RKR1DE' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81495]
5 dana i već update a igra nije ni izašla. hahahaha
meni je bf4 odličan, samo mi je puno bolji conquest od domination, na domination il su svi pro ili haxori ili sam ja njub..msm nije da znam igrati, ali cim se spawnam kill
takodjer.
Da, da, fixali... Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'D4RKR1DE' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81495]
I meni
edit: Promijenio server i sve OK. Popravili su neke stvari. Ne blinka mi vise command prompt i ide skroz glatko.
nadam se da su sad fixali ovaj smrdljivi loading screen
EDIT: jesu kitu
Update punkbuster i radi, barem meni.
A dali ti je radilo prije updatea ili ti se igra smrzavala?
WE ARE AWARE THAT PC PLAYERS GET A PUNKBUSTER ERROR WHEN TRYING TO JOIN GAMES. WE ARE HOPING TO HAVE A SOLUTION ROLLED OUT SHORTLY.
Nema mi smisla da su na PC-u po defaultu tako stavili, s obzirom da u settingsima ima opcija kojom si svatko može upravo to regulirati (resolution scale).
Ja sam ga isto rucno isao update i updatealo se,znaci nije mi bilo da je pb up to date nego je skinulo nesto tako da mislim da treba rucno
Isti problem sa smrzavanjem, kada pokrenem igru bude mi slika loadinga 10-15 sec i onda smrzne, nitko nista ne'zna.
Danas je radilo od 12h do 4, dodjem veceras vidim update origina i poslije updat/a nije htjelo uc na servere, napravim update/a punkbustera i sad radi.
Ovi update mi je popravio performance. Mogu reci da mi igra radi dosta fluidnije DOSTA!!! Napokon neki pomak!
Anyone else?
pogledaj par postova iznad
Yeah dobio sam exclusive beta za nista :D , igrica nakon 7 dana i dalje steka na loading screenu
Yeah dobio sam exclusive beta za nista :D , igrica nakon 7 dana i dalje steka na loading screenu
tak i ja...bio 6 puta na ea chatu..i kaze da ce bit rjeseno sto prije..njihov tim navodno trazi di je taj bug -.-"
tak i ja...bio 6 puta na ea chatu..i kaze da ce bit rjeseno sto prije..njihov tim navodno trazi di je taj bug -.-"
A cek dali ti igras na ovom kompu iz moj pc i tim winsima?
A cek dali ti igras na ovom kompu iz moj pc i tim winsima?
isti komp samo 8.1 win 64bit.. (po njihovim system req. treba radit)
Nema mi smisla da su na PC-u po defaultu tako stavili, s obzirom da u settingsima ima opcija kojom si svatko može upravo to regulirati (resolution scale).
Nisam rekao da je na pc tako, samo sam spoemnuo konzole kako je na njima 900 upsacaled.
Na BF3 ultra imam vise FPS-a nego na BF4 low. Ko je tu lud?
A dobro onda je ok,mislo sam da si na sedmici 32bit pa reko da ti kazem da nejde
A dobro onda je ok,mislo sam da si na sedmici 32bit pa reko da ti kazem da nejde
pripremo sam se za betu 3 dana prije.. odma sam iso stavljat 64 bitne windowse..al ocito djabe
Evo ga, lik je snimio gameplay sa Commanderom:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955065670096913117/