win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
Win7= 38-48 FPS low
Win8= 50-75 FPS low
win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
Koja konfa?
win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
Koja konfa?
- CPU : Intel Core i5 3570k 3.4 Ghz
- GPU : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
- RAM : G.Skill Rip Jaws 1333Mhz 8 GB DDR3
- HDD : 1 TB
win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
Hvala Isusu da konačno unaprijeđuju igre iskoristivosti Windowsa odnosno OS-a.
Ovo je super vijest.
win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
Koja konfa?
Rezolucija?
win7 = 25fpsa low
win8 = 50fps ultra
KO BOG!
Koja konfa?
Rezolucija?
1080p
radit ce ti sve.
Kaj fakat na toj glupoj osmici radi bolje? Pa nemres vjerovat,a taman sam se vratio na sedmicu jer mi je katastrofa osmica bila...
Ja vrtim na osmici, zasada nikakvih bugova ni problema.
Bio je samo jedan bug, ali onaj famozni Battlelogov "You were disconnected from EA online"
Dali netko zna u koliko sati ce beta biti dostupna svima?
Dali mi moze netko molim vas poslati u pp link od osmice? hvala puno
Kaj se tice same igre sve manje mi se svida sto ju igram. puno toga mi djeluje prelose, cak i nevezano za to trzanje i brejkanje... no dobro vidjet cemo kad se malo priviknem na igru mozda mi se svidi
koji rambo, taj pjeske ni u WC ne ide :D http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Widgitybear/stats/360728195/pc/
Na Galaxy Tabu meni ne radi. Tj, zamrzne se kad učitava Battlescreen.
nazalost ne radi battlescreen na tabletima za sad :(
Odakle vi ljudi vadite te izjave? Mi ne igramo istu igru?!
Je .. Android izgleda ima problema, za razliku od tvog iPad-a.
Meni kad odaberem Battlescreen onda samo učitava do besvjesti i naravno cijeli app postane usporen do ludila. Ostale stvari rade koliko toliko ok.
Još nema na originu free beta za skinut :D , za one koji nisu napravili preorder. Zna netko kad ce bit dostupno?
Evo razlika win7 i 8....toliko da možda i stavim osmicu drugi tjedan. :)
ocito nam win8 ne gine...
meni je problem bio TW. kad sam ugasio sve bez problema.
e ebo te led. ja kukam ima vec dva mjeseca da mi nesto konstantno kompjuter trza kada igram bf3. sada na bf4 mi je glatkoca slike bila utopija. taman mislio win 8 staviti.... oko pola jedanaest mi do**zdi to sr**je i idem lec spavat. nesto dumam i padne mi Teamviewer na pamet. ma reko odo se ustati i probat ugasit pa da vidim..... joooojjjj. ma bf4 ide ko mlijeko. odem na bf3, back to karkand mapa, 120 fpsa lock glatko radi ko sat. E hebemu teamviewer...... koliko je koristan toliko me je i namucio ;)
Jep ja kad sam ga pogasio zajedno sa svim slicnim programima radi bez problema. Steam isto obavezno gasim.
Evo razlika win7 i 8....toliko da možda i stavim osmicu drugi tjedan. :)
ocito nam win8 ne gine...
A da, razmišljam već dulje o prelasku, jer svi hvale 8.1. a sad imam još jedan razlog.
Jep ja kad sam ga pogasio zajedno sa svim slicnim programima radi bez problema. Steam isto obavezno gasim.
Isti vam je k W8 i W7 što se tiče uporabljivosti, samo što je W8 nešto optimiziraniji i brži. Maltene W7 s pokojom zakrpom i prepravkom unutra + bespotrebni Metro koji možeš preskočit što third-party programima u W8 ili postavkom u W8.1.
Inače, ja sam trenutno na W8, ima li kakvog smisla skidati W8.1? Šta mogu dobit s tim što već nemam sa StartIsBack i sličnim kerefekama?
bit će,bit će i prije nego što misliš.
jel netko zna najmjestiti da strim za twitchtv ?
Bez njegovog programa, samo Origin?
U opcijama ukljuci Origin in game.
Kad si u igri udji u opcije, pise ti s kojom tipkama.
I tamo namjestis streamenje.
http://help.twitch.tv/customer/portal/articles/873968-broadcasting-via-ea-origin-in-game
Treba ti xsplit i 5mbit upload.
Treba ti xsplit i 5mbit upload.
imam sve od toga, vidio sam da je domaca ekipa tu strimala. Mislim Corona dok nije pao . Pa ako netko ima vremena i vec je radio da mi pomogne namjestiti sve ;)
koji rambo, taj pjeske ni u WC ne ide :D http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Widgitybear/stats/360728195/pc/
Uzeo Latex scout chopper, a ovaj ga moli da mu da da leti, jer streama...
Imaš u Origin postavkama negdje, ne znam napamet.
Inače, i ja jučer stavio Win8 da isprobam, i na mom stroju (sve na 1080p, iste postavke na Win7/8), čak i na 64 igrača serverima mi je FPS jako skočio.
Win 7 - Domination, Conquest 32 igrača - 30-60 FPS, veliki dropovi, stabilniji FPS na 320.49), 64 igrača Conquest, 20-40FPS
Win 8 - Domination i mali Conquest - 45-70FPS, 64 igrača 40-60 FPS, 331.40 Beta, puno stabilnije radi - i konačno otključao M40A5, jerbo mi je toliki lag bio na Win7 da sam jedva nešto pogađao na Win7
Doduše to je čista Win instalacija, driver za Nvidiu, Teamspeak, Origin i BF4Beta, Win7 ipak već gura godinama.
Netko je pitao za GTX770, mora biti dovoljna za High/ultra, ukoliko je CPU dovoljno jak, Latex igra na 1920x1200 sa GTX670, i7 920@4GHz, sa HT OFF neki mix High/Ultra, Win8, uglavnom mu beta ide oko 70FPS
Ja imam GTX770, i znam da mi je CPU neki minimum za 1080p... Da li bi 1090T ili 1100T na recimo 4GHz bio bolji, ne znam (ko što rekoh još sam na DDR2...)?
@Tonči - što se tiče Zeroinga, imamo ga svi, ali čovjek je pitao za range finder, njega baš i nemamo otključanog na osnovnom sniperu - imaš ga na M82 50 kalibarskom, koliko vidim u Beti se ni na M40 ne može otključati - znači varijanta je da izvadiš PLD, nađeš range, vratiš se na sniper, postaviš 200, 300-1000m, i pucaš...
Uzeo Latex scout chopper, a ovaj ga moli da mu da da leti, jer streama...
Znam jucer je meni isto tako dosao, naravno ja kao svaki balkanac tek mu onda nisam dao :D