BTW, ako se tko hoće uključiti u raspravu, nakon puno razmišljanja smatram da su fast vehicle serveri loši po pitanju da budu ranked (jer pogotovo na njima jedan team dominira debelo), pa sam zato pisao @Battlefield-u, sa molbom da razmisle o tome da Fast spawn vehicle serveri ne budu ranked u BF4. Znam da ih neki jako volite, ali ozbiljno razmislite o tome što sam, eto maloprije, napisao:
Tak ne igram na njima pa me baš briga što drugi rade. Opčenito je narušen balans fast respawnom vozila. Neznam zašto se i ti opterečuješ time, ako ti na paše server odeš na neki drugi. A ako to i je boostanje, pa koga briga, ne boostaju se na tebi.
Pa problem i je u tome što ne možeš naći pošten server. Događalo mi se da nađem server koji je savršen i onda me još i banaju na njemu. Pod poštenim, tj. idealnim serverom podrazumjevam CQ64, normalno vrijeme respawna vozila, 100 ticketa po zastavici i balansiranje po squadovima. Treba li reći da u zadnje vrijeme znam samo za 2 ovakva servera u BF3? Zayeb je što se radi o serverima koji su locirani u GBR pa je lag teško podnošljiv.
Vi koji lupate TD, čovjek nije napisao da bi ukino takve servere, nego da bi ih stavio u unranked kategoriju. Može se reći da unranked znači smrt za posjećenost, ali mislim da bi igrači jako profitirali. Uostalom, možda bi bili i posjećeni ako je ljudima toliko stalo do fast respawna.