Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...
TomoR kaže...

BTW, ako se tko hoće uključiti u raspravu, nakon puno razmišljanja smatram da su fast vehicle serveri loši po pitanju da budu ranked (jer pogotovo na njima jedan team dominira debelo), pa sam zato pisao @Battlefield-u, sa molbom da razmisle o tome da Fast spawn vehicle serveri ne budu ranked u BF4. Znam da ih neki jako volite, ali ozbiljno razmislite o tome što sam, eto maloprije, napisao:

https://twitter.com/Battlefield/status/370824265828163584

Tak ne igram na njima pa me baš briga što drugi rade. Opčenito je narušen balans fast respawnom vozila. Neznam zašto se i ti opterečuješ time, ako ti na paše server odeš na neki drugi. A ako to i je boostanje, pa koga briga, ne boostaju se na tebi.

Pa problem i je u tome što ne možeš naći pošten server. Događalo mi se da nađem server koji je savršen i onda me još i banaju na njemu. Pod poštenim, tj. idealnim serverom podrazumjevam CQ64, normalno vrijeme respawna vozila, 100 ticketa po zastavici i balansiranje po squadovima. Treba li reći da u zadnje vrijeme znam samo za 2 ovakva servera u BF3? Zayeb je što se radi o serverima koji su locirani u GBR pa je lag teško podnošljiv.

Vi koji lupate TD, čovjek nije napisao da bi ukino takve servere, nego da bi ih stavio u unranked kategoriju. Može se reći da unranked znači smrt za posjećenost, ali mislim da bi igrači jako profitirali. Uostalom, možda bi bili i posjećeni ako je ljudima toliko stalo do fast respawna.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Lateralus kaže...
bla bla{#}

Ako su dno dna, zašto ih ne ignoriraš? Jel te netko tjera na njih? To je isto kao oni što kenjaju po BF3, a imaju preko 1000sati i još uvijek ga dnevno igraju po 3-4 sata. Pa što igraš ako ti je tolko govno igra? Igri igraj tetris onda.

Pa možda da iz filtera makneš noobs only ili noobs welcome moža bi našlo nešto drugo{#}. Šalu na stranu.

Ima ih mnogo bez toga, lako ih je naći, probaj samo par puta refreshati i naći češ sigurno nešto bez toga. Vi ste prvi koji imaju problema s tim....hmmm sumnjivo.

Evo cecin server nema fast resapwn a nikad vas ne viđam tamo.{#}

fastspawn je dno dna... i tako će i ostat, dokle god 12 godišnjacima dopuštaju kupovinu servera.

ali nije čak ni to problem, problem je kad ne napišu na serveru da je fast spawn. pa uđeš pa izađeš. meni sa ssd-om je ok, ali neki s kojima igram nemaju ssd i to predstavlja problem.

eto... nek stave filter za to. da ih mogu izbacit kompletno. vehicle delay filter.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

postoji filter , bar je postojao u pocetku, moogao si namjestiti bilo sta u trazilicu.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

E to već može ali netreba skoro pa izbaciti i time uništiti drugima zabavu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

eto... nek stave filter za to. da ih mogu izbacit kompletno. vehicle delay filter.

Imaš to pod "advanced filters".

Stavi "vehicle respawn delay" samo 100%

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ranko091 kaže...

Imaš to pod "advanced filters".

Stavi "vehicle respawn delay" samo 100%

da vidiš zaboravio sam na te ekstra filtere... :D

al to je i zato što mi firefox svako malo pobriše sve filtere koje namjestim... zašto mi to radi neznam...

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
evo ja sam dao prvi TD samo zato jer imate fix ideje, više neznate kaj bi sami sa sobom pa nakon 2000+ sati izmišljavate toplu vodu.

hvala {#}
prestao sam igrati (1666 h), ali se sjecam kako gameplay izgleda na tim serverima

Jack Sparrow kaže...

Ako su dno dna, zašto ih ne ignoriraš? Jel te netko tjera na njih? To je isto kao oni što kenjaju po BF3, a imaju preko 1000sati i još uvijek ga dnevno igraju po 3-4 sata. Pa što igraš ako ti je tolko govno igra? Igri igraj tetris onda.

Pa možda da iz filtera makneš noobs only ili noobs welcome moža bi našlo nešto drugo{#}. Šalu na stranu.

Ima ih mnogo bez toga, lako ih je naći, probaj samo par puta refreshati i naći češ sigurno nešto bez toga. Vi ste prvi koji imaju problema s tim....hmmm sumnjivo.

Evo cecin server nema fast resapwn a nikad vas ne viđam tamo.{#}

ignoriram ih. ali nekad mi se bas igra Markaz Monilith CQ large i onda ima 2 servera i oba su fast vehicle spawn. Jos gore je sto Battlelog to ne kuzi pa u ispisuje da je normalan spawn. Evo bas sam probao, ima 3 Markaz Monolith servera sa vise od 40 igraca, od toga su 2 fast vehicle spawn koji ne igram

i sam znas da noobs only i serveri slicnog naziva postoje da dva-tri Col. 100 (obicno admini) imaju sto vise topovskog mesa {#} 

HR ekipu aktivno izbjegavam od ozujka 2012. zbog nekoliko izrazito negativnih iskustava.
Ima pojedinaca koji su mi jako dragi i rado bih igrao s njima, ali ima puno vise ekipe koju ne toleriram ni IRL ni u BF.

animosity_frenzy kaže...

Pa problem i je u tome što ne možeš naći pošten server. Događalo mi se da nađem server koji je savršen i onda me još i banaju na njemu. Pod poštenim, tj. idealnim serverom podrazumjevam CQ64, normalno vrijeme respawna vozila, 100 ticketa po zastavici i balansiranje po squadovima. Treba li reći da u zadnje vrijeme znam samo za 2 ovakva servera u BF3? Zayeb je što se radi o serverima koji su locirani u GBR pa je lag teško podnošljiv.

Vi koji lupate TD, čovjek nije napisao da bi ukino takve servere, nego da bi ih stavio u unranked kategoriju. Može se reći da unranked znači smrt za posjećenost, ali mislim da bi igrači jako profitirali. Uostalom, možda bi bili i posjećeni ako je ljudima toliko stalo do fast respawna.

bas to. {#}
ranked serveri mogli imati toleranciju +-20% na vehicle respawn, a sve izvan toga bi automatski bilo unranked.

ceco22 kaže...

postoji filter , bar je postojao u pocetku, moogao si namjestiti bilo sta u trazilicu.

postoji, ali nekad battlelog ne kuzi, pa pise da je vehicle spawn 100% i onda se spojis na njega i vidis da je zapravo instant

Jack Sparrow kaže...

E to već može ali netreba skoro pa izbaciti i time uništiti drugima zabavu.

Tom nije ni trazio da ih izbace {#}

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 14:15 (Lateralus).
17 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

HR ekipu aktivno izbjegavam od ozujka 2012. zbog nekoliko izrazito negativnih iskustava.
Ima pojedinaca koji su mi jako dragi i rado bih igrao s njima, ali ima puno vise ekipe koju ne toleriram ni IRL ni u BF.

Kojih? Onih u kojima si Nexu dok je igrao s drugim accountom pisao nek dobije rak samo zato što te ubijao?

Bičpliz. Svi osim tebe mogu pisat o "neugodnim iskustvima".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
Lateralus kaže...

U negativna iskustva se ubraja i kad te netko izbuši ili samo kad se sa nekim malo porječkaš?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

9 1 hvala 3
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kojih? Onih u kojima si Nexu dok je igrao s drugim accountom pisao nek dobije rak samo zato što te ubijao?

sad ces mi srati sto sam nesto u chatu napisao usred runde? jer na serverima na kojim ti igras nema toga, svi su pristojni i ugodni.  Ti serveri mora da su locirani u Utopiji jer na se na svim ostalim serverima svasta pise u chat.

Mislio sam na cheatere i ostalo smece. {#}
I nikad nisam tvrdio da sam ugodan, stovise izrazito sam neugodan, ali Jack Sparrow me pitao zasto ne igram pa sam mu odgovorio.
I drago mi je da si duboko uvjeren da znas sve o meni jer si tako cuo od drugih. {#}

15 godina
Lateralus kaže...

I nikad nisam tvrdio da sam ugodan, stovise izrazito sam neugodan, a

I onda se pitaš zašto imaš neugodna iskustva sa domaćom ekipom....{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Danny_HR kaže...
Lateralus kaže...

Ja sam tada igrao s njima i mislim da ta želja nije bila upućena Nexu?

Svejedno, jako ružno i to nikako ne opravdavam.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
I onda se pitaš zašto imaš neugodna iskustva sa domaćom ekipom....{#}

Krivo interpretiras sto sam napisao. S jako puno domace ekipe imam ugodna iskustva. Na nasem TS-u se vise od 3 godine skuplja domaca ekipa s kojom uzivam igrati.
Ako je tebi uzitak igrati s chaterima samo ti daj.{#}

ako ste zavrsili s ovotjednim napadom na mene, da li se mozemo vratiti na temu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 14:38 (Lateralus).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma da je upućeno bilo kome potpuno je svejedno. Mislim da sam i ja igrao tada, ali i još X puta kad je micek prosipao bljuvotine po četu.

Zato i velim da je smiješno da se on žali na negativna iskustva a maltretira ekipu u četu pod standard.

6 1 hvala 0
14 godina
Rupy kaže...
t00mob kaže...

Daj mi reci kad si ti uzeo taj brazilski bf4 Premium? Ja sam ga htio kupit jučer i gledao sam i na meksičkom i južnoafričkom i brazilskom Originu i niti jedan od njih nema opciju kupnje bf4 premiuma. Ili ja ne znam kako naći taj premium na originovom webu ili ga fakat nema. Na europskom uredno stoji. Niti na jednom od ova tri ga nisam našao jučer.

Kupio sam prije 5 dana. U Search upises "Battlefield 4 Premium", dok si na store.origin. Ili nakon sto odaberes BF4 za kupnju, udes u kosaricu i kliknes na "Adicionar" i Premium ti se automatski doda. Tako je barem bilo kod mene.

Sorry za fotke, slikao sam mobom cijeli ekran zbog nekih drugih razloga...

EDIT: nove fotke

Slika1, Slika2

Hvala,  probat ću opet danas, btw. upisivao sam ja battlefield 4 premium u search ali ništa od toga jednostavno nije bio na listi i kad sam ušao u košaricu nije bilo nikakve opcije za premium, sad ću probat opet pa ćemo vidjet.

17 godina
Battlefield 4

Evo zašto se meni Fast Vehicle spawn ne sviđa:

• vozilo praktički više nije bitno - vidjet ćete bježanje iz hrpe Disable-anih vozila, jer se zna da će odmah dobiti novo vozilo
  • pogotovo jet-ovi - recimo jedan pilot te skine 5 puta, ti ga uspiješ skinuti jednom, za 10 sekundi ti je opet taj isti na repu - jer je spawn vozila podešen da bude jednu sekundu duži nego njemu traje odbrojavanje do "Deploy"
  • kada nije Fast vehicle spawn, znaš da moraš čekati jednu minutu, pa ćeš probati sve napraviti da sačuvaš svoje vozilo, jer u toj minut protivnički team može puno napraviti
  • u tom slučaju taj navedeni pilot možda i neće uloviti jet, pa bude netko drugi u njemu s kojim će ti biti se "lakše" boriti
  • pogotovo recimo Rush fast vehicle spawn - obrana će izgubiti taj rush u 95% slučajeva (jerbo, nažalost uglavnom lošija ekipa bude ta koja brani, i još dobije manje vozila nego napadači)

I da, nigdje nisam napisao da želim da budu ukinuti Fast Vehicle Spawn serveri, no vidim da ih 75% onih koji su se "izjasnili" na mojem postu obožavaju. Na sreću ipak ima i onih koji razmišljaju slično.

Eto, neka bude limit 75-80% za Vehicle Spawn a da bude ranked, to je podnošljivo. No, o tome će na kraju odlučiti DICE/EA, i bojim se da će ostati kao i do sad.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
18 0 hvala 3
14 godina
Rupy kaže...
t00mob kaže...

Daj mi reci kad si ti uzeo taj brazilski bf4 Premium? Ja sam ga htio kupit jučer i gledao sam i na meksičkom i južnoafričkom i brazilskom Originu i niti jedan od njih nema opciju kupnje bf4 premiuma. Ili ja ne znam kako naći taj premium na originovom webu ili ga fakat nema. Na europskom uredno stoji. Niti na jednom od ova tri ga nisam našao jučer.

Kupio sam prije 5 dana. U Search upises "Battlefield 4 Premium", dok si na store.origin. Ili nakon sto odaberes BF4 za kupnju, udes u kosaricu i kliknes na "Adicionar" i Premium ti se automatski doda. Tako je barem bilo kod mene.

Slika1, Slika2

Ovo je nevjerojatno šta se meni dešava. To je valjda retardacija koja se samo meni događa. Vidim na tvojim slikama da je to ovaj kao neki novi Origin.

Dakle kada se otvori Origin, piše visit the new Origin store bla bla, ja normalno kliknem na taj Shop Now gumb i NIŠTA, samo me vraća na tu istu stranicu, na taj isti gumb, apsolutno niš se ne događa. Do sad nisam mislio da je to nekaj bitno i onda ignoriram taj shop now i tražio sam bf4 premium na "starom" originu i tamo mi se i dalje uopće ne pojavljuje. Valjda se pojavi tek kad klikneš na taj gumb Shop now. Probao sam sa IE i sa Firefoxom ista stvar, ništa se ne događa, pobrisao sam cache, history i opet ništa. Moram bit prost, KOJI SE TO K***C ešava i zašto se jedino meni to dešava da taj posrani gumb ne radi??? Šta trebam instalirat i treći browser da bi mi taj novi Origin proradio??  Koje li idiotske retardacije po nemrem vjerovat kaj mi se dešava.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:43 (t00mob).
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo zašto se meni Fast Vehicle spawn ne sviđa:

Eto, neka bude limit 75-80% za Vehicle Spawn a da bude ranked, to je podnošljivo. No, o tome će na kraju odlučiti DICE/EA, i bojim se da će ostati kao i do sad.

ni to im ne bih dao. svima isto. ili unranked. jer su vozila bitan faktor u igri.

nek mi samo napiše netko ko je u zadnje vrijeme sletio avionom da ga popravi. eto samo me to zanima.

14 godina
Battlefield 4

Kad kliknes na tu sliku na originu onda ces moc pistupit kupnji odmah BF4 i Premium. 

Jos ce ti pisat da je novi dizajn i da se ispricavaju na bugovima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
t00mob kaže...
Rupy kaže...
t00mob kaže...

Slika1, Slika2

Ovo je nevjerojatno šta se meni dešava. To je valjda retardacija koja se samo meni događa. Vidim na tvojim slikama da je to ovaj kao neki novi Origin.

Dakle kada se otvori Origin, piše visit the new Origin store bla bla, ja normalno kliknem na taj Shop Now gumb i NIŠTA, samo me vraća na tu istu stranicu, na taj isti gumb, apsolutno niš se ne događa. Do sad nisam mislio da je to nekaj bitno i onda ignoriram taj shop now i tražio sam bf4 premium na "starom" originu i tamo mi se i dalje uopće ne pojavljuje. Valjda se pojavi tek kad klikneš na taj gumb Shop now. Probao sam sa IE i sa Firefoxom ista stvar, ništa se ne događa, pobrisao sam cache, history i opet ništa. Moram bit prost, KOJI SE TO K***C ešava i zašto se jedino meni to dešava da taj posrani gumb ne radi??? Šta trebam instalirat i treći browser da bi mi taj novi Origin proradio??  Koje li idiotske retardacije po nemrem vjerovat kaj mi se dešava.

Ni meni neče otvoritit novi store....

15 godina
t00mob kaže...
Rupy kaže...
t00mob kaže...

Slika1, Slika2

Stisni gore shooters ...

K4lim3ro
16 godina
moderator
Battlefield 4
Ni ja nemogu na taj novi origin.

Vec sam bio spreman platiti 370 kn za premium,al me ovi ne pustaju. l
سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja ga ništa ne razumijem ali nema veze :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo za onaj zvuk .44 Magnum, samo poslusajte(krece na 0:25)

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 16:05 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Dakle kada se otvori Origin, piše visit the new Origin store bla bla, ja normalno kliknem na taj Shop Now gumb i NIŠTA, samo me vraća na tu istu stranicu, na taj isti gumb, apsolutno niš se ne događa. 

.... i zašto se jedino meni to dešava da taj posrani gumb ne radi??? Šta trebam instalirat i treći browser da bi mi taj novi Origin proradio??  Koje li idiotske retardacije po nemrem vjerovat kaj mi se dešava.

Nisi jedini. Meni je isto tako u Firefoxu i u IE i u klijentu. Idi preko kategorija dok se to ne sredi.

btw. vezano za fast respown diskusiju:

Tome, tebi smetaju vjerojatno zato što se sad već jako dobro snalaziš u vozilima svih vrsta.

Meni npr baš odgovaraju fast spawn serveri kad se želim malo učiti vozati jetove ili neka druga vozila, do kojih vjerojatno nikad nebi došao na "normalnim" serverima.

Istina, od kada postoje Armored Kill i Air superiority modovi, ni fast vehicle serveri mi nisu previše bitni.

Umjesto ovakvih predloženih rigoroznih prijedloga, ja bi stavio da svi serveri koji petljaju po pravilima (npr promjena brzine spawnanja vozila, no XX weapon i sl) dakle razlikuju se od defaultnih pravila automatski daju manje XP po nekom ključu.

To mi se čini da je više nego dovoljan način filtriranja, jer će svi kojima je bitan brz levelup ići na normalne servere, a oni koji žele nešto drukčije bit će djelomično zakinuti.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Battlefield 4

Ocigledno samo meni radi novi Origin. {#}

http://imgur.com/a/gQSx8#0
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zura kaže...
t00mob kaže...

Dakle kada se otvori Origin, piše visit the new Origin store bla bla, ja normalno kliknem na taj Shop Now gumb i NIŠTA, samo me vraća na tu istu stranicu, na taj isti gumb, apsolutno niš se ne događa. 

.... i zašto se jedino meni to dešava da taj posrani gumb ne radi??? Šta trebam instalirat i treći browser da bi mi taj novi Origin proradio??  Koje li idiotske retardacije po nemrem vjerovat kaj mi se dešava.

Nisi jedini. Meni je isto tako u Firefoxu i u IE i u klijentu. Idi preko kategorija dok se to ne sredi.

U tome i jest problem. Da li vi koji idete preko kategorija i kliknete na shooters imate bf4 premium? Znam da se pokazuje na europskom Originu ali se NE POKAZUJE na brazilskom, južnoameričkom i meksičkom Originu, danas sam ponovo gledao i opet ništa. I na bra i mex i jar postoji onaj gumb shop now i da mi radi vjerojatno bi se pokazao tamo ali ne radi i ništa od toga, kolegi radi i zato je mogao naručit Premium.

14 godina
Rupy kaže...

Ocigledno samo meni radi novi Origin. {#}

Ajmo anketa:

4 Radi mi gumb Shop Now
36 Ne radi mi gumb Shop Now
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ček, od kad postoji ovaj Premium? To tek nedavno stavljeno ili? Znači treba prvo kupiti Standard ili Digital Deluxe pa onda posebno Premium?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice