Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Firefox72 kaže...
Jeste li si procitali invite, igrat ce se mapa bez textura a ne ono sto smo vidjeli na E3.

Da, bit ce bijele pozadine, svejedno sam vrlo sretan sto sam izabran. Također pogledao sve gameplay-e i jedva cekam taj 29. listopad :)

16 godina
Firefox72 kaže...
Jeste li si procitali invite, igrat ce se mapa bez textura a ne ono sto smo vidjeli na E3.

Kaže da će većina tekstura biti bijela, ali meni i one mape s E3 izgledaju kao da im fali dosta tekstura, tako da je to vjerojatno to. A možda bude i više od jedne mape. Doznat ćemo sutra u 18:00, nije predugo čekanje

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...
Firefox72 kaže...

Kaže da će većina tekstura biti bijela, ali meni i one mape s E3 izgledaju kao da im fali dosta tekstura, tako da je to vjerojatno to. A možda bude i više od jedne mape. Doznat ćemo sutra u 18:00, nije predugo čekanje

Dakle već je počela alfa, tj. skidate je?

Super, ajde možda i neki sneak peak vidimo, leakat će to po netu, kao i uvijek.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
fila2208 kaže...
power_user kaže...
Firefox72 kaže...

Dakle već je počela alfa, tj. skidate je?

Super, ajde možda i neki sneak peak vidimo, leakat će to po netu, kao i uvijek.

Nije, još se ne može skinuti, kaže bruno da će moći tek sutra u 6 kada i počinje.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
protjeran
Scrappy kaže...
MARKOcVp kaže...
Bruno Matejcic kaže...

U e-mailu je pisalo da nesmijem dijeliti, niti objavljivati nikakve sadržaje vezane uz bf4 alphu, ukljucujuci i svoj dojam o igri. Ali ovo potonje cu sigurno podijeliti :p

Smijes stavit privat video, ali zamuti dio gdje stoji username u vegasu i sve 5, nitko nemoze znati tko je stavio video i tko igra {#}

ajde molimte napravi to i bit ću prvi koji će prijaviti video

Eto zbog takvih kao ti to nitko nece napraviti.

Uostalom mogu napraviti yt account s druge ip adrese i uploadati video sa iste, samo zamutim ime na vide-u i nitko nista nemoze saznati.

Ali čemu to sve, kao necemo vidjeti nista sto vec nismo.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 0:30 (MARKOcVp).
13 godina
Battlefield 4

Kako nista novo?

Vidjet cemo revive, unlocke, napredovanje, mozda nova oruzja, ljepljenje ammo i healtha po igracima...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Kako nista novo?

Vidjet cemo revive, unlocke, napredovanje, mozda nova oruzja, ljepljenje ammo i healtha po igracima...

Pa to je ista ova alpha sto su igrali an e3, pa ce je sada dati nekim igracima za probu, znaci ista mapa i sve, sta ne?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Source: BF4central

How do players apply to be Commanders, and what happens when a Commander is kicked out by his team? Does he get booted off the server? Apparently, he does.

DICE answered some of the questions via Twitter regarding the Commander selection process, saying that players will have to queue in Battlelog to be Commanders on a team. In fact, it won’t be based on rank like in previous version (BF2/2142). In Battlefield 4, you simply join the Commander queue in Battlelog and wait to get picked.

If a Commander isn’t doing a good job, squad leaders will be able to initiate a vote to kick the Commander off the team and replace him with someone else.

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Al će se njubine joinat za commandera {#}

Bolje da je bila ona stvar s rankom, jer bi kasnije bila normalna situacija.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...

Da njubine.

Pola ovih s TS-a već priča kako će na poslu igrati s tableta Commandera... Pa uleti šef i baciš Tomahawk na svoje...

BTW, ako se itko još nadao upasti u Alphu - nula bodova...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654490295311425/

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 9:46 (TomoR).
13 godina
MARKOcVp kaže...

Vratit ce po ranku u drugom il trecem patchu poslije vajnanja igraca :)

A sto se tice alphe, vjerojatno ce biti isto ono sto smo gledali na E3, ali pretpostavljam da su bar rjesili bug ili dva, pogotovo ovo s revivanjem.

A i sad ce igrat puno sposobniji igraci + stici ce postati visi level pa ce vjerojatno biti unlocka koje nismo vidjeli na E3.

Moje razmisljanje...

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

vratim se s morena sa nadom da su me izvukli za bf4 alphu ali štanga.

jel ikako moguće upast?baš bi roko leni ukić :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...
MARKOcVp kaže...

Da njubine.

Pola ovih s TS-a već priča kako će na poslu igrati s tableta Commandera... Pa uleti šef i baciš Tomahawk na svoje...

Totalni retardi. 

Umjesto da su slali ekipi koja bi mogla dati neki feedback kvalitetan. Mislim na ekipu od 800+ h igre bf3.

I sad dobije npr lik sa 50h igre  poziv. Ma lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 9:57 (drahic).
13 godina
Battlefield 4

Sad vidim, samo oni koji su dozvolili da ih se spama s reklamama dobijaju poziv za Alphu.. znaci noobovi.. pfffff

Ovi hard core pro leet informaticari/igraci 100% imaju ugasenu tu opciju :(

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

pa ja sam to ukljucio jos kad sam ganjao bf3 beta access i ostalo ukljuceno..i et koliko je vremena od tad proslo, mozda sam primio svega 10 mailova od ea u vezi nekih igara, znaci nista posebno, nikakav spam.. a dzabe ti milion sati ako nemas ukljuceno da ti ljudi mogu poslati mail uopste..

-BiH-slackspace

1 1 hvala 1
13 godina
ovajonaj kaže...

pa ja sam to ukljucio jos kad sam ganjao bf3 beta access i ostalo ukljuceno..i et koliko je vremena od tad proslo, mozda sam primio svega 10 mailova od ea u vezi nekih igara, znaci nista posebno, nikakav spam.. a dzabe ti milion sati ako nemas ukljuceno da ti ljudi mogu poslati mail uopste..

Je, to si mi mogao prije reci! {#}

Gdje se pali da ti stizu obavijesti?

Origin, Battlelog, EA stranica..?

Makar, sad mi je prekasno {#}

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Gdje se pali da ti stizu obavijesti?

Origin, Battlelog, EA stranica..?

Bagra,my acc,contact preferences.

Al sad ti je kasno,ja isto to imam upaljeno cijelo vrijeme i imam sve bf-ove za pc na originu pa opet ništa.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 4

hm da... ja sam iz indije...mozda sam zato dobio {#}

-BiH-slackspace

3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ok,tko je od ekipe odavde dobio poziv za alphu?

Jel bi netko od vas mogao stream-at kad cete igrat? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

Jel bi netko od vas mogao stream-at kad cete igrat? 

Nije im dozvoljeno streamat.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 11:43 (pirat).
14 godina
Battlefield 4

Pa tu,za nas.. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...
MARKOcVp kaže...

Da njubine.

If you have been invited to participate in the Battlefield 4 Alpha Trial, you have already received an email about it now, and the game will show up in your Origin games library. 

Besides that: 

- There will be no more invites sent out 

- There will be no other way to gain access to the Alpha Trial 

- There will only be this single Alpha Trial 

- Invitations have been random 

- Only people who have chosen to receive emails from EA could get the invitation, as it would be illegal to send emails otherwise. 

Radi ove donje zadnje stavke ljudi najćešće nemaju pristup Alpha Trail-u, svaki instalaciju ili registraciju odmah maknem kvačicu sa slanja reklamnih poruka (legalni SPAM).

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina

Dečkec se igra malo ;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 12:38 (mrxa1).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovi koji imaju Alpha invite ce nam malo dozivljaje ispricat.

Pa mozete i par screenova bacit :) (Nemogu oni to znat)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
Ja sam mislio s vama podijelit doživljaje i screenshotove alphe. Pošto me je kolega s foruma "Scrappy" upozorio par postova ranije, razmisliti cu sta cu pisati o bf4 alphi :)
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Ja sam mislio s vama podijelit doživljaje i screenshotove alphe. Pošto me je kolega s foruma "Scrappy" upozorio par postova ranije, razmisliti cu sta cu pisati o bf4 alphi :)

LOL SS ćeš dati, pa neznam šta će biti drukačije od onoga sa E3 gdje se ionako sve vidjelo i zna se. 

13 godina
Bruno Matejcic kaže...

Ako si vec paranoican, 100% se osiguraj.

Izbrisi (zamuti) imena na screen shotovima, i daj nekome s foruma da ih uploada i stavi link na forum.

Ne mogu te naci ni preko IP-a, ni preko same slike, ni preko poruke na forumu...

12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

a sto je ovaj forum zanimljiv svi sami sebe nazivaju skilerima(druge ljude njubinama), pa sam sam se malo zapitao jel ovdje u hrvatskoj uopce ima njubina. svi neki super igraci.

i btw otkud ti znas da ti nisi njub? 

14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

a sto je ovaj forum zanimljiv svi sami sebe nazivaju skilerima(druge ljude njubinama), pa sam sam se malo zapitao jel ovdje u hrvatskoj uopce ima njubina. svi neki super igraci.

i btw otkud ti znas da ti nisi njub? 

To je jer neigram s M16 {#}

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice