Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Usrali su muziku što je je, nema jačeg od klasičnog bf2 ili 1942.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neznam jel ovo legit al se govori se da je to reklama na Gamestop trgovinama. 

- China, Rusia i USA

- Comander Mode

- All out vehicle warfare.

Po drugi strani Gamestop bi napravio sve da dobije više preordera pa i lažno reklamirao. Ne vjerujem dok EA il Dice ne potvrde.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 14:47 (Firefox72).
Moj PC  
3 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Firefox72 kaže...

Neznam jel ovo legit al se govori se da je to reklama na Gamestop trgovinama. 

- China, Rusia i USA

- Comander Mode

- All out vehicle warfare.

Dao bog daj je

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
13 godina
Battlefield 4

Zar nije bilo riječi o tome da novi Frostbite neće biti za ovu generaciju konzola?

Tu vidim X360 i PS3 cover.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Izlazi za PS3, Xbox 360 i PC...a najvjerojatnije i na novu generaciju konzola..ali malo kasnije.

16 godina
baso533 kaže...

Zar nije bilo riječi o tome da novi Frostbite neće biti za ovu generaciju konzola?

Tu vidim X360 i PS3 cover.

To nikad nije dolazilo u pitanje... ljude više muči dal će bit na novim generacijama, dok bi većina ovdje da je samo za PC (uključujući i mene hehe)

BF3 nick: mrxa [CROG]
14 godina
Battlefield 4

Izlazi za PC, 360, PS3 i konzole nove generacije.

Starije konzole (PS3,360) će pokretati na 30 fps, cca. 32 igraća na MP,

Nove koznole će pokretati na 60fps i cca. 64 igraća na MP.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 15:02 (Komunist Izet).

0 2 hvala 0
16 godina
Komunist Izet kaže...

To ne možeš znat jer ni EA ni Dice nisu uopće potvrdili da će ići na nove konzole pošto izlaze krajem godine.

Vjerovatno je da ako uopće igra izađe na novim generacijama vrtiti na 60fpsa i moć izdržat više igrača, ali to su samo glasine.

15 godina
Komunist Izet kaže...

Ne znam kako će ić na 32 igrača ako sadašanje konzole, frostbite 2.0 ne mogu više od 24 igrača podnijet da fps ne žrtvuju,

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 4

Ja sam gledao neki intervju sa osobom iz DICE-a i tako sam ja čuo, ili tako nešto. Ispičavam se ako je krivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 15:32 (Komunist Izet).

1 0 hvala 1
15 godina
Komunist Izet kaže...

Ja sam gleado ne intervju sa osobom iz DICE-a i tako sam ja čuo, ili tako nešto. Ispičavam se ako je krivo.

Sve 5 lave, samo komentiram, jer to mora bit vraška omptimizicija ako žele još jači engine nego 2.0 stavit više od 24 igrača.

Ali možda i ja griješim, vdijet ćemio.

17 godina
Battlefield 4

Evo sjetili se i nas "gubavih" pa nam dali betu.

RU osnovna igra i India premium.{#}

BF3: [G] Pamark

1 0 hvala 0
16 godina
pamark kaže...

Evo sjetili se i nas "gubavih" pa nam dali betu.

RU osnovna igra i India premium.{#}

I ja sam jučer dobio, nakon restarta Origina

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Battlefield 4

Vidim dosta vas je dobilo betu, a ja nisam. Imam i premium i Moh limited. Ali od bete ni B.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
acarnoje kaže...

Vidim dosta vas je dobilo betu, a ja nisam. Imam i premium i Moh limited. Ali od bete ni B.

Probaj log out/log in u Origin.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Battlefield 4

Je sad sam gledao pod dlc-ovima. Nisam ni znao da tamo treba gledat...{#}

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako kog zanima fizička kopija BF-a 4, može se naručiti ovdje. Piše da se dobiva premium dlc tako da nije neka polovna ponuda ili neka treća opcija nakon izlaska igre.

Dostava za Hrvatsku oko 99penija (manje od cca. 8kn)

Isto tako, detalj koji prije nije bio naveden, datum izlaska...13.09. Osobno mi se čini prerano al ko zna ;)

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vi koji imate Betu, kakva je? 

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

Beta će biti dostupna tjedan-2 prije izlaska igre, tako da ju još uvijek nitko nema, samo je dobio pravo da ju dobije kad bude dostupna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 22:57 (mrxa1).
13 godina
strbi kaže...

Zasivljena.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cyber koji si ti troll postao {#}

A meni je BF 3 bio zadnja igra kuju sam kupio na disku. Cekanje se ne isplati.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Aha, jesam budaletina ;) i ja budem preordao ali ove godine cu igrati :) BF3 kupio premium i igrao mjesec dana i prodo jer nisam imo vremena..a sad me uhvatila nostalgija da igram
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

ahm.. slika govori više od riječi

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
KISS kaže...
Hrci kaže...
pamark kaže...

Evo im, sto igraci iscekuju od BF4, da  naprave multi kako spada i da isprave poneke greske iz bf3 i uzimam ga.

Da uvedu 128 igraca i vece mape ma kupio bi 5 kopija i podjelio prijateljima{#}

128 igrača je pre previše ako se mene pita...

nije previse na conquest large mapama, na team death match mapama, da

Naravno da nije! Sad kad gledaš 64 igrača su živi kaos, tu se ne zna ko na koga puca, hrpa kampera, ovaj leti sa c4, ovaj lećži sa claymoricama, engiji kampaju sa bazukama...

128 igrača znači još veće mape, i još veći problem hitrega, zamisli kad bi serveri trebali u sekundama izračunati po 30-40 killova koji su desili, jel znaš koliko to teško pada servima i koliko 64 player serveri imaju lošiji hitreg radi toga.

Po meni 16-24-32-48-64 maks.

Preko toga ne, i da se po tim brojkama slažu mape i da je nemoguće igrat rush 64, nemoguće squad dmtch preko 16 da je nemoguće stavit conquest veliki na 32 igrača, to oni sami moraju složtii warcon i procon da ne doszvoljava tako štvo da se ne abjusaju serveri

razumijem da ima ekipe koja voli super clusterfuckove i ja sam volio igrat 64 na početku ali kad dođeš na 32-24 server koliko više ljudi igra objective trude se i bolje igraju to je čudo

Battlefield je usrana igra koja nema veze sa brojem igraca jednako lose radi 1vs1 ili 100vs100, tako da ti broj igraca pada u vodu. A takav ce biti i bf4 jer da su u tome smislu nesto popravili vec bi se hvalili.

15 godina
AmDCluB kaže...

Battlefield je usrana igra koja nema veze sa brojem igraca jednako lose radi 1vs1 ili 100vs100, tako da ti broj igraca pada u vodu. A takav ce biti i bf4 jer da su u tome smislu nesto popravili vec bi se hvalili.

Da, usrana je igra...kliko ono imaš sati?

1200-1300?

Ne razumijem, srat po nečemu a to isto onda igrat...zar nije to malo,...licimjerno?

12 godina
protjeran
Battlefield 4

Nije licemjerno, ja nisam fanboy ja iskreno kazem sve sto je istina, a to sto si ti fanboy pa je branis to je tvoj problem. Oni zive od mojih novaca ne ja od njihovih tako da imam pravo kritizirati ako mi se nesvida. i da ima bilo koj druga igra slicna battlefildu vjeruj mi battlefield me nebi vise nikada vidio a vjerujem da bi i vecina drugih to napravila.

Ea i Dice se mogu jedino bogu moliti da netko drugi nenapravi slicnu igru potpuno funkcionalnu, jer bi mogli izgubiti puno igraca citaj$$$$$$.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 11:58 (AmDCluB).
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
AmDCluB kaže...

Nije licemjerno, ja nisam fanboy ja iskreno kazem sve sto je istina, a to sto si ti fanboy pa je branis to je tvoj problem. Oni zive od mojih novaca ne ja od njihovih tako da imam pravo kritizirati ako mi se nesvida. i da ima bilo koj druga igra slicna battlefildu vjeruj mi battlefield me nebi vise nikada vidio a vjerujem da bi i vecina drugih to napravila.

Ea i Dice se mogu jedino bogu moliti da netko drugi nenapravi slicnu igru potpuno funkcionalnu, jer bi mogli izgubiti puno igraca citaj$$$$$$.

Ne da branim DICE (ili još gore EA) ali mislim da je danas teško napraviti nešto tako kompleksno a da bude u potpunosti bez greške.

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

Da, usrana je igra...kliko ono imaš sati?

1200-1300?

Ne razumijem, srat po nečemu a to isto onda igrat...zar nije to malo,...licimjerno?

al je 1300 sati malo za nesto kritizirati? Nemoj me zaebavat, sta covik mora imat 10K sati u igri da moze rec da je dobro ili nije?

BS covice, BS.

al sta se tice broja igraca, jos je pre rano za govorit o tome.

12 godina
protjeran
Zero2 kaže...
AmDCluB kaže...

Ne da branim DICE (ili još gore EA) ali mislim da je danas teško napraviti nešto tako kompleksno a da bude u potpunosti bez greške.

vjerujem da nije to nista tesko, nego neznaju. pa hebote ako se bavis sa time poslom recimo 10g onda moras znati kako napraviti nekje stvari, ili ako neznas potrazi neciju drugu pomoc. koliko moras biti glup da iz serije u seriju se samo pouzdaju i hvale grafikom a netcode sa svakim serijalom maltene gori i gori(koji je najosnovnija stvar za jedan fps- bez toga nema se sta pricati o drugim stvarima). Pa mislim da ja radim 10g na izdavanju fucking bf serijala da bi shvatio kako poboljsati netcode. hrpa nesposobnih idiota.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kad napravim preorder, kako cu dobiti i BETU (zasivljenu :D)? Ako ne uzmem preko origina nego preko neke druge stranice, jer cu key dobiti tek kad igra izade, tako da mi to nije jasno, ako preordam hocu li moci BETU ili ne, jeli taa BETA vrijedi samo preko origina kad se preorda?

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice