Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
power_user kaže...
MARKOcVp kaže...

i ja imam betu pod ekspanzijama za bf3

Ja nemam(BF3 rus, Premium indijac :P)

Ima li netko kod za 15% popusta da proba samo radi li za preorder? Njih je lagano nabaviti od supporta, a može su uštediti 10€

Jao ja sam sad neki dan dobio od supporta..

Ali podijelio sam...jao a mogao sam za BF4 iskoristit {#}

Ako se moze.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:22 (Marcuskac).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

ja idem na live chat, mozda uspijem ušićarit

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:34 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja imam bf3 premium, moh:w limited i preorderat cu igru...  to znači da ću dobiti pristup bf4 alphi {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

^^lol da,a kad preordas,dobit ces i pre alphu da probas {#}

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne, nego će naša beta bit bolja od vaše.

Beta Premium.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:32 (Danny_HR).

8 0 hvala 1
17 godina
MARKOcVp kaže...

ja idem na live cheat, mozda uspijem ušićarit

live cheat?

Ajde javi rezultate je'l dobiješ odmah i aimbot s tim {#}

13 godina
protjeran
TomoR kaže...
MARKOcVp kaže...

ja idem na live cheat, mozda uspijem ušićarit

live cheat?

Ajde javi rezultate je'l dobiješ odmah i aimbot s tim {#}

chat* :D cekam sada, jos 25minuta lol

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:34 (MARKOcVp).
13 godina
zdenko1991 kaže...
dex3108 kaže...

Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.

Dodoh vidjeh i kupih, a ti i dalje razmisljaj, u beti ti javim dojmove a ti prati trailere.

Nakon silnih Battlefield nastavaka do sada, koji su bili svi od reda odlični, stvarno mi ne treba nikakav dokaz da bih preorderao BF4 i 5....

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nemogu skužiti, šta se dobije ako se preorda BF4? 

Dali se onda dobiju svi DLC-ovi gratis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovdje vidim istu stvar ko i kod početka bf3, i početka premuim izdanja za dotični.Svi kunu mater EA-u, DICE-u, neki čak pričaju o urotama, o prijevarama, možda je čak i Mamić kriv kaj igra bude skupa, engine je smeće, samo malo dorađen predhodni, dual optics je sranje(koje budu na kraju svi m16 pro-evi imali), pederi su jer označavaju svoje engine po generacijama itd ser, ser,  itd..

Jeli itko razmislio ovako:

1. Ne moram kupiti igru

2. Ne moram kupiti igru

3. Izlazi beta pa ako mi se svidi mogu napraviti preorder

4. Preskupa mi je, nemam para, nije mi bitnija od izlazaka, bombona čunga-lunge itd..

A ne:

1. j.bo im pas mate lopovsku

2. prodaju nam muda pod bubrege

3. igra je preskupa

4. EA je nadmašio sebe{#}

5. igra je sranje, no dobro neznam, ali je preskupa

6 .Arma je bolja

7. GTA je bolji

Ja osobno neću žuriti sa preorderom, makar moram priznati da me rajca, pričekal bum betu i onda bum odlučio.

Nitko mi nemože uzet lovu(osim Linića) ak ju ja ne želim dati. Kužim da je besparica i svi bi igrali, ali ako se nema, nema se. Ovo je AAA+ naslov(vrlo vjerojatno) u koji je uloženo puno truda i novaca i nemože se dijeliti besplatno.

Sve što sam do sad vidio je malo ali srcu mi drago.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
23 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kaj se mene tiče napravio bih preorder i da nisu pokazali ništa nego samo napisali "BF4 preorder", baš kao što sam napravio sa skoro svakim BF-om od BF2 2005. godine. I ni jednom me nije razočarao.

A da ? http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=127&jumpto=2138490&sort=asc&view=flat

Sjecam se jednom davno jedan danny je pricao drugacije, citat "Igra je za ku*ac. Nije to BF." no sto se promjenilo ?

16 godina
neaktivan
melem kaže...
Danny_HR kaže...

Kaj se mene tiče napravio bih preorder i da nisu pokazali ništa nego samo napisali "BF4 preorder", baš kao što sam napravio sa skoro svakim BF-om od BF2 2005. godine. I ni jednom me nije razočarao.

A da ? http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=127&jumpto=2138490&sort=asc&view=flat

Sjecam se jednom davno jedan danny je pricao drugacije, citat "Igra je za ku*ac. Nije to BF." no sto se promjenilo ?

ravno u srce...

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

prvo pogledajte datum kad je to napisano! to je još alpha bila sa jednom mapom. stvari su se vjerovatno promjenilo kad je igra izišla.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ček' malo, znači sa DD verzijom dobiješ i Premium (koji će 110% kasnije doći)? Onda i €70 nije tako loša cijena, svakako bolje od €60 sada + €50(ili €60 kevu im) kasnije.

Ali i dalje su mogli staviti da bez obzira na ediciju, pre-order daje i mogućnost sudjelovanja u beti{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
AA-d00d kaže...

Ček' malo, znači sa DD verzijom dobiješ i Premium (koji će 110% kasnije doći)? Onda i €70 nije tako loša cijena, svakako bolje od €60 sada + €50(ili €60 kevu im) kasnije.

Ali i dalje su mogli staviti da bez obzira na ediciju, pre-order daje i mogućnost sudjelovanja u beti{#}

18x

S dd verzijom dobiješ in gejm kontent i betu.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

A sta su promjenili ? Ispravili su neke bugove koncept igre je ostao isti, na ono sto se danny zalio je ostalo isto.
Plus sto je trebalo jedno godinu dana patchiranja da igra bude koliko toliko "ispravljena".

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

lol imam i ja betu, sukesifulti sam je preoredeao, kullnes.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
AA-d00d kaže...

S dd verzijom dobiješ in gejm kontent i betu.

Kul.

Vrijedi li to i za fizičke kopije? (mislim za standardnu ediciju, očito za DD ne) ili se ove "kvačice" odnose samo ako kupiš preko origina?

Na zavviu (još) ništa ne piše za to.

16 godina
moderator
AA-d00d kaže...

Kul.

Vrijedi li to i za fizičke kopije? (mislim za standardnu ediciju, očito za DD ne) ili se ove "kvačice" odnose samo ako kupiš preko origina?

Na zavviu (još) ništa ne piše za to.

Nemam pojima.Mislim da samo za origin.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel to samo meni "battlefield 3" pocinje vec zvucati pomalo staro?{#}

battlelog:KICKASS_HR

6 1 hvala 1
15 godina
kurt kaže...

ne znam u koju temu da uđem više pa stalno obe otvaram u dva taba :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hm, valjda će nekad kasnije možda dopisat to. Ima vremena do 9. mjeseca. Cijena je u svakom slučaju za ~160kn jeftinija{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
kurt kaže...

ne znam u koju temu da uđem više pa stalno obe otvaram u dva taba :(

trebala bi jednostavno biti "battlefield" tema,stavljena u,naravno,"offtopic" podforum :D

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Nista od popusta, probat cu jos jednom kasnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma ja cu napravit preorder mj. dana prije izlaska. Tad ce bit najbolje ponude i najeftinije. Sjetite se samo kak je bilo sa bf3. Zapravo je tak svjedno kad napravis preorder,mozes napravit na dan kad izade igra opet bus ju igrao taj isti dan.

3 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
melem kaže...
Danny_HR kaže...

Apsolutno. :)

To što si linkao bilo je prvo komentiranje vruće glave zbog frustracije koju je isfurao nedostatak onoga što ja smatram osnovama Battlefielda. Nakon svega par sati igranja utisci su se postepeno počeli mijenjati i BF3 je na koncu najzabavniji od svih dosadašnjih Battlefielda, iako će u mojoj glavi (i srcu) BF2 uvijek biti najkvalitetniji, najbolji i najčišći Battlefield kojem bi svaki nastavak trebao težiti.

BF3 me nije razočarao, da jest ne bih iza sebe imao 700 sati i ne bih u igru uložio toliko novca koliko sam zajedno s najmom servera, novim komponentama itd uložio.

Prvi dojam nije uvijek i posljednji.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
moderator
Battlefield 4

Na jednom radeonu 7990 su vrtjeli bf4...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 6
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dali Premium Expansion Pack ukljucije sve DLC - ove koji ce izaci za Battlefield 4?

Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači igra ostaje klasično pedersko iskustvo.

Šteta.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice